23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Verseghy #21002 Már megint kényszered van, hogy basztass valakit (vagy engem:D)? Remélem jól esett!!:) -
#21001 níddmá kisköcsög bejön aztan tekel :D -
Verseghy #21000 ték:) -
#20999 *chicken -
#20998 Boci és Pipi (Cow and chiken) már túlzás volt szinkronizálni, az úgy volt jó angolul... beteg egy rajzfilm :D -
G_ArchAngel #20997 itt is szinkronos, bar ez Londonban kevesbe zavaro, mert US angolrol UK angolra forditottak:-))) -
#20996 Istenem, hogy rohadt volna le ott a kezük, amikor elkezdték szinkronizálni a CN-t. :CCC Azóta nem nézek retardált rajzfilmeke. RIP -
G_ArchAngel #20995 Ed, Edd es Eddy, Billy, Mandy es a Kaszas?:-)
Csupa jo, tanulsagos mese:-))) -
Dean Winchester #20994 régen tudtak meséket készíteni!
hol vannak a mai mesék szinvonala például a mesék mátyás királyrólhoz, magyar népmesék, vuk, doktor bubo,mekk elek és sorolhatnám =)
sehol! -
#20993 -
akdestroyer #20992 Na jó. Most néztem egy Chuck Norris filmet, ahol egyszemélyes erdei WARRIORT alakít. A film elején, kibírt két közelről leadott shoutgun lövést állva. ( Na jó, nemsokkal később beledőlt a folyóba, de csak a forgatókönyv kedvéért. ) De simán túlélte. Szóval Kellerman kérdés megoldva.
KELLERMAN ÉL! -
G_ArchAngel #20991 meg mindig Nika-t valasztanam, foleg ahogy a DOA-ban lathato... -
Lipi1980 #20990 Igazad van!
Mert Grecsen is olyan büdöset szarik mint bármelyik másik -
mephi666 #20989 hát igen... 5perc alatt lehetne találni olyan nőt, akiből még jobbat lehet csinálni kis fodrászzal, sminkkel meg photoshoppal... :) de ezek a nők (grecsen, sára, stb) is szoktak slamposan ébredni ugyanúgy, mint bármelyik más: elmosódott festék, növekedő hónaljkutya, kocsmaszag, stb :) -
Lipi1980 #20988 Hát ez a Lucio is kb. olyan, hogy egy kis fordász és smink után akármelyik átlag nő símán megütné ezt a szintet
Én akkor is kitartok Sára mellett, de ezen ne vesszünk össze! -
#20987 ja ez volt a sorozatban eddig a legjobb buxa -
mephi666 #20986 vagy shannon lucio :) -
#20985 Szerintem Gretchen jobb nő! -
#20984 Itt is hozza a formáját Sco... mennyire sokoldalú színész :D -
Orionk #20983 honnan szerezted, ha nem nagy titok? :)
én is vásárolnék -
#20982 igen -
Orionk #20981 az underworld a vámpiros film volt, ugye? -
#20980 szerintem is szép nő -
mephi666 #20979 BUÉK neked is... hát nem tudom... semmi extra... akármelyik átlag nő egy fodrász meg egy kis smink után kinéz így :) habár ízlések és pofonok... -
daydream #20978
Így már talán összejön. -
daydream #20977 Nekem is. Ezen a képen pl. olyan, mint egy istennő. Nem is értem, akinek nem tetszik, vagy hát oké, hogy ízlések és pofonok, de normális stílusban is meg lehetne fogalmazni az ellenvéleményeket.
IMG]http://i41.tinypic.com/20kydi.jpg[/IMG]
BUÉK minden kedves fannak.[ -
mephi666 #20976 kb mint egy elb@szott jason biggs :D -
#20975 Sco @ underworld
ugyanaz a tipikus Sco -s tekintet. oscartneki! :) -
#20974 egyik nagy kedvencem... -
mephi666 #20973 amúgy ken park-hoz hasonló film még a requiem egy álomért, aki nem látta, nézze meg... elgondolkodtató film... elég sok thrillert/horrort néztem már és soha nem volt rémálmom... de ettől a filmtől igen... "megvan a nyertes! megvan a nyertes!" ez a rész előjött álmomban is... elég durva volt :D -
mephi666 #20972 ő volt az alkoholista apuka... cseszegette mindig a fiát, aztán a vége felé meg már ott simogatta... kicsit ferde hajlamúnak tűnt az ürge :) jó rég láttam... 1jelenet maradt még meg, amikor brunyált meg gurította lefelé a sört 1időben :) -
#20971 nézd meg -
Verseghy #20970 Ken Parkba milyen szerepe volt a bellicknek? Már nem emlékszem rá. -
mephi666 #20969 olyan jó színész, hogy nem fecséreli el a tehetségét... nézd meg... 1epizód a buffy, a vámpírok rémében... 1epizód a vészhelyzetben és a szellemekkel suttogó-ban... meg még féltucat számomra ismeretlen sorozatban :) dominic purcell viszont belement mindenbe... pl az equilibriumban is szerepet kapott... meg a penge3 nevű szörnyűségben... :) amúgy felvitte az isten a dolgukat nagyon a prison break-kel... amaury nolasco és robert knepper a sorozat óta ott volt azért jópár filmben... a bellick-et játszó wade williams pedig játszott pl a ken parkban korábban (meg még több tucat filmben és sorozatban)... az még egy elég érdekes film volt :) -
#20968 lol :D -
#20967 egyetértek!!!! -
#20966 nekem van -
#20965 ááááááááá:DDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddddd -
#20964 OFF
Megneztem DOA-t, annyira nem is rossz film es ami meglepo, tele van film es sorozatsztarokkal, alapvetoen egy verekedos konzoljatek filmadaptacioja, igy melyebb tortenetet nem kell varni, de tele van tulkoreografalt, latvanyos bunyokkal es jo csajokkal (meg Devon Aoki is jol nez ki), szoval konnyed 1,5 oras kikapcsolodas...
ON -