Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"én csak azt tudom mondani mint már lassan 2 évada folyamatosan: LEGYENMÁRVÉGE"
Ha valakinek ilyen k*rvára nyögvenyelõs valami, akkor miért nézi? Ha én így állok valamihez, akkor inkább nem nézem, senki sem kényszerít rá.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
"az írók állítása szerint is 1 évadra írták meg"
Ilyen nincs. Egy sorozatot nem egy évadra terveznek. Lehet, hogy a sztori egy évadra volt megírva elõre, de egy sorozat mindig addig fut, amíg van nézettség (vagy amíg el nem éri a tizenakárhányadik évadot, ahol egyszerûen már muszáj befejezni).
Senki nem kételkedik a szellemi képességeidben. Az meg igen szubjektív, hogy kinek megy a minõség rovására. Szerintem (és sok százezer nézõ szerint is) ez az évad messze sokkal jobb, mint a 3., vagy akár a 2.
Ne akard már a véleményedet ráerõltetni másokra azzal hogy tényként kezelsz egy olyan dolgot, ami erõsen egyénfüggõ.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
nem a bonyolultsággal van bajom, hidd el, van annyi eszem hogy átlássam ezt a hihetetlen keszekusza szappanopera styleba átmenõ izét
igen, néztem a Lostot, és nézni is fogom ha kijön az új rész
pb -vel csak az a bajom, hogy az írók állítása szerint is 1 évadra írták meg, és mivel jó volt a nézettség, írtak még egy évadot, aztán mivel annak is elég jó volt a nézettsége, írtak egy 3. -at, és egy 4. -et is, amiben kb. leszarják hogy mi történt az elsõ 3 -ban, gyak. újraírják az egészet, régi, lényeges dolgokat tekintenek semmisnek, és új, 'logikátlan' dolgokat hoznak be... mindezt miért? hogy legyen még x+1 évad, hogy dõljön a lé
és nemhiszem hogy a szellemi képességeimmel van a gond kedves pyro, mert a pb tipikus az a sorozat amit egy papucsállatka is fel bír dolgozni... csupán idegesít, hogy a pénz miatt húzzák a dolgot, és bizony itt a mennyiség a minõség rovására megy
ennyi.
Bazinga!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ReaL MaDRid x siempre
lehet eztis kibaszott delfinek irják :D
http://loal.atw.hu
respect to the man in the ice cream van
amúgymeg csak nekem tûnik egyértelmûnek, hogy a végén a telefonos nõi hang tulajdonosa Michael anyja? õt mûtötték meg ugyanúgy mikor neki is ugyanez volt a baja
rohadt sorozatírók, csak találtak egy eszközt amivel meg lehet jól kavarni a szart, és ami eddig történt, huss, egy tollvonással jelentéktelenné és/vagy igaztalanná válik
legyen még vagy 10 évad, mer annyira de annyira izgi... a végén kiderül, hogy tényleg a General Michael apja, a faternak hitt ember csak Linc apja, anyuci meg ribi volt, és félrekúrt a Generallal... sõt, a végén még az is kiderül, hogy a General mindenkit megkurt, még Sucre is a fia, sõt, még Westmoreland macskája is az õ termékenyítõ anyagából fogant meg
én csak azt tudom mondani mint már lassan 2 évada folyamatosan: LEGYENMÁRVÉGE :D
Bazinga!
de am ja jó ötlet,hogy elég lenne a honlapot belinkelni és kész!
am észrevettétek ugye most 2+2 fordítója van a pb-nek :D
Mister Smith
cement
pdadict&társa
Mi elismertünk Téged..:) sg-nek hivatalos fordítója vagy:P
ReaL MaDRid x siempre
De ha csak nekünk csinálja a feliratot se baj..:P mi elismerjük ^^:)
am köszi cement a feliratot.
miért lenne jó? azért eléggé vészes lenne ha ennyi öldöklés után õk lennének a jó fiúk. Kétlem hogy pl. Szillával is jót akarnának, egyszerûen tényleg csak magukénak akarják tudni a hatalmat...ez meg nem éppen a jók jelleme.
Ha Linc most komolyan gondolja az öldöklést akkor remélem elkapják érte megint és ezuttal a tesója baszik majd bemenni érte ehhe :D
Huh, jó rész volt! Végre letudva a mûtét, remélem mostantól újra 100%os lesz Sco!
Most akkor Linc co-ban dolgozik? Mi lesz a többiekkel? Kétlem hogy Sarah vagy Sco beállna. Nah és Sucre? távozik? Mahone? Tbag/Gretchen/Self szerint kiiktatható…
Nem is értettem, hogy miután gretchen megtudta hogy jól van a családja miért nem ölte meg azt a szerencsétlen Self-et?!!
A fickót valami nõi hang utasította a végén, a tábornok lánya??
amúgy jó ez a Szilla, már nagyon kéne ami benne van :D
A tábornok célzott rá, hogy egyszer már megoperáltak így valakit, akinek hosszú, boldog élete volt. Lehet, hogy ez a tesók anyja volt?
Mahone szökése jó volt, bár furcsáltam, hogy amikor kijött a WC-rõl nem motozták meg és még csak bilincset sem tettek rá, amikor visszaült a kocsiba. Kiváncsi vagyok, hogy mihez fog kezdeni ezután.
Sucre hirtelen "lelépése" is váratlan volt, de ha már ki akarják írni, akkor, így tegyék, ne pedig úgy, hogy szitává lövik.
A Scylla átadás egy kicsit hülyeség volt. A faszi mondta is, hogy "nem hárman vannak?" Erre õ oda megy egyedül, hogy lenyúlja a cuccot. Mi lett volna, ha tényleg hárman vannak és nem tereli el semmi a figyelmüket?
A végén a tesók még a Cégnek fognak melózni. Linc verõember lesz, Mike pedig majd segít megtervezni a napelemeket. :)
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!