23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#20922 amilyen rutinosan rakta a szájába a duplacsövűt, biztos van némi gyakorlata. bár én nem ilyenre izgulok, de nem ítélkezem senki felett xD -
Verseghy #20921 Jól áll neki a kis otthoni gatyó:D -
#20920 én sem birtam ellenállni, mikor a 2. évadban Bellickel játszadoztak.. nagyon felcsigázott :D -
#20919 #20883 -
Dean Winchester #20918 ha megnézed felirattal akkor mit érdekel téged az,hogy mikorra kerül az rtlklubra??
amugy látom semmi érdemleges hsz nem érkezett,csak a multkori szünetben folytatott dugnám ezt meg az szövegelés... -
#20917 készek vagytok :D:D:D:D -
Verseghy #20916 Ja a Nika az nagyon ott volt:D
Bellick se bírt neki ellenállni:D -
#20915 f@szomért nem szúr már be.. akkor linkek: link1 link2 -
#20914 itt mégjobb:
-
#20913 nem is rossz
itt mégjobb:
-
#20912 -
#20911 -
#20910 -
G_ArchAngel #20909 Amugy meg ha egyet lehet valasztani, akkor Nika-t dugnam (Holly Valance)
-
#20908 igen -
G_ArchAngel #20907 Sofia es Gretchen?
-
cash888 #20906 Lisa... Hát el lehetne vele szórakozni, hiába olyan hűvös a tekintete (nem annyira, mint Gretchen-é), de valahogy mégis vonzó! -
#20905 nekemiskész. -
#20904 A seggét még nem mutatták. Addig nem ítélek. -
Micsu #20903 jófajta ősmilf -
#20902 túl öreg :P -
Larvin #20901 Vesszőparipám:
Tábornok lánya!
:) -
#20900 jaja eszembe jutott közbe:D -
#20899 Whistler csaját Sofianak hivják ! -
#20898 hát ps -el mindenkiből lehet szép nőt kreálni :)
ezt most nem azért mondom, mert Sarah csúnya, de ennyire nem szép :)
de pl Sarah nekem is jobban bejön mint Grécsen jéghideg fizimiskája :) -
#20897 legjobb nő akkis whistler csaja:o
[elfelejtette hogy hívják] -
#20896 Jobb felső képen olyan mint keresztanyám :O -
cash888 #20895 Jólvan, azért nekem is bejön picit... (Hasonlít egy volt barátnőmre.. :S ) -
#20894 na miaz? mindenki mennyire elégedett a sorozattal... jobbnál jobb folytatások születnek itt :P :D -
Lipi1980 #20893 Ezért szép az élet, mert milyen szar is lenne, ha már csak kettőnknek is ugyanaz a nő lenne az ideálunk, nemhogy az összes férfinak!
Nekem akkor is bejön Sára -
cash888 #20892 Nem kell kirepíteni a bandát, mert kiderül, hogy Mike agyműtétje után tudja használni agyának 100%-át (feltuningolva akár 150%-on is megy, csak akkor hamarabb elfüstöl), megtanul kanalat hajlítgatni meg repülni és szuperhős lesz! Szóval Mike kirepíti mindannyiukat! (Megspórolják a Cégnek a repülőjegyek árát, amiből a tábornoknak futja parókára...) -
mephi666 #20891 szerintem az évad végén minden úgy tűnik megint 1 percre, hogy megoldódott... aztán kiderül, hogy cukor végig céges volt és jól körbeszívatja a népet :) kirepítik a csipet-csapatot afganisztánba, mert ott a tábornoknak érdekeltségei vannak, be kell törniük egy 900terroristával védett erődbe, ahonnan el kell lopniuk az ottani tököslegény papagáját, mert az ilyen génmanipulált papagáj és a dns-ébe olyan információkat kódoltak, amitől mindenki maga alá csinál 1pillanat alatt... csak sietniük kell, mert a papagáj influenzás és 8nap 3óra 11perc és 20 másodperc múlva meg fog dögleni... a végrendeletében pedig hamvasztást kért és azt, hogy a hamvait szórják szét az atlanti óceán közepe fölött... :) -
cash888 #20890 "...átlagos galambokban nem bízhattunk, leöltük mindet" :D :D :D Hát ez nagyon állat! Még a végén kiderül, hogy a Fox Riverben is mindenki céges ügynök volt! Igen, még Avokádó is! :D -
#20889 amilyen irányt vett a sorozat, kb az is lehetne, hogy ül Sco meg a General egymás mellett nézegetik Sco fotóalbumait az életéről és a General minden képen szereplőre rábököd, hogy "na ő is a cégnek dolgozott"
pl.: "ott az a 4 éves kislány, akitől életed első szájrapusziját kaptad, 3 évig egy nicaragua-i katonai kiképző táborban nevelkedett és a mai napig nekünk dolgozik, mellesleg a kép sarkában a fagyiárus is, továbbá a galambok, amiket a téren kergettetek, azok is be voltak tanítva, hogy megijedjenek tőletek, a hitelesebb környezet miatt -átlagos galambokban nem bízhattunk, leöltük mindet" -
cash888 #20888 Nem tudom, mi érdekeset tudnának még kihozni az 5.évadban! Már ez is kész szenvedés! -
#20887 Biztos nagyobb lenne a nézettsége mint most -
mephi666 #20886 vagy kapják el őket, vágják őket hidegre mondjuk 60évre... és ugorjanak 60évet az időben... kerüljenek mindannyian egy öregek otthonába... kapjanak mindannyian szép görbebotokat meg kerekes székeket... és onnan próbáljanak megszökni... scofieldnak először lopnak kávét, hogy jobban tudjon koncentrálni, aztán ő kitalálja, hogy már túl öregek és lassúak, ezért kell szerezniük 30g speedet, hogy elég legyen a csapatnak a kijutásra... de attól pedig a szívük könnyen kiakadhat, tehát sára-mamának adrenalint kell szereznie vész esetére :) mekkora ötlet, nem? írni kellene mirigyéknek, hogy csinálják meg :D -
cash888 #20885 Gretchennek túl hideg a tekintete, de a teste jó! :P Habár Sara is sokat változott az első évad óta! (csak az a baj, hogy rossz irányba! :S )
Az én ötletem az, hogy a következő évadot egy hatvanas évekbeli, fekete-fehér, tipikus-amerikai-álom film mintájára kellene csinálni, ahol mindenki boldog! Szürreális igaz? :D Csak az egyik jelenet:
A tábornok hazaér (van neki olyan?), belép az ajtón, Mike meg Linc a nyakába ugranak, erre Gretchen mama szól, hogy kész a vacsora, mindenki asztalhoz ül, General papa elmondja, mi történt aznap a Cégnél, hány embert öletett meg, majd jót mulatnak rajta... Vacsora után ülnek a kandallónál, ahol a General felolvas a kis "szökevényeknek" a Scylla nevű meséskönyvből, stb, stb.... Na? Milyen? :D -
mephi666 #20884 meg akkor jöhetne Lisa és a cukor Marcsija is :) meg Rita se ronda... csak hát a szerepe nem volt itt az igazi :) -
#20883 Nikát kihagytátok :)