Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Jó rész volt.Scofield ellenáll még a kriptonitnak is<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

hunbasser
hát,végülis igazad van....😄

ReaL MaDRid x siempre

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nehogymár megdugja azt a nõt aki a gyerekét elrabolta, és aki miatt hosszú idõn keresztül rettegett, hogy mikor öli meg LJ-t, aki elhitette vele, hogy Sarának levágták a fejét, és elküldték neki! Én már rég lelõttem volna. Kezd egy kicsit brazil szappanoperához hasonlítani a dolog. Persze izgalmas dolgok sülnek ki, de én tuti, hogy nem ejtenék foglyokat 😄
Az elkaplak jelenet a végén fantasztikus befejezés volt.

hunbasser
😄ddd

ReaL MaDRid x siempre

jah majd visszaolvasok sok barom hsz-t mi?😄
nem rég beolvastam és azt láttam megint,hogy vmi szar felirat van engem meg ezek anynira nem izgatnak igy gndoltam most sem fogok visszaolvasni..
de az "olvass vissza" helyett irhattál volna konkrétumot mint pl. az elõttem szóló! köszi szucsy89
szucsy89
van hosszupuskán már
passatgt
ennél azért izgibbre számítottam

ForzaInter
olvass vissza

Yo, Bitch!

vki linkeljen már normális feliratot:S
most cement nem készít feliratot?
GP2100
Sajnos ez tényleg igaz... <#szomoru1>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

Jo lenne, ha a hazigazda rendet rakna, kicsit unalmas az allando siras-rivas a subtitles miatt...
Orulni kellene, hogy van - meglehet tanulni angolul es akkor nem kell felirat vagy lehet forditani sajat szajiz szerint...

Eszem-faszom megall, mint a furdos kurvak..

http://gaborszantai.co.uk/

Azt mondjuk nem mondták h melyik nap délutánjára várható a felirat <#nyes>

tommygear
<#eljen>
tmp
amióta nem victorpictor csinálja egy raklap szarral ér fel a megbízhatóság.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

siman elbir barmennyi evadot, ez csak a forgatokonyvirok fantaziajan mulik...

http://gaborszantai.co.uk/

szucsy89
tényleg nézhetõ ezzel! thx a fordítónak
szucsy89
nem tudom, most ez a rész nem jött be annyira eléggé húzzák...omg Linc elég nagy hülye egybõl megbasztam volna Gretchent a helyébe😄Dddd
azt én is egybõl tudtam hogy a végén az anyja hívja...ennél a sorozatnál már amibe nem kéne abban is csavar van meg fordulat meg átállás a másik oldalra stb, de ez már kicsit kezd is uncsi lenni.végül is ha most nem sokára lezárják semmi gond, csak még 1 évadot már szvsz nem bír el...
Herold
Addig nézzétek meg Don Selfet az RTL-en. (21.15)

hunbasser
szokesfan fordítók decsúnyák...már 8 is elmúlt.nekem van egy olyan érzésem,hogy erõteljes beleszarás megy a részükrõl :\ ha meg tényleg nem érnek rá,ne írjanak 6-7 órát,bár engem nem igazán zavar,csak ez így röhejes kicsit...😄 ennyit a szavahihetõségrõl 😊

ReaL MaDRid x siempre

faszás.
zeus89
Ki ez a Mr. Smith gyerek?! yó felirat ez?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

hunbasser
hát igen,én is arra emlékszem,hogy születésénél léptél le 😄

ReaL MaDRid x siempre

Összességében jó rész volt. Don megint mekkora hülye pöcs volt, amikor arra akarta rávenni Lincolnt, hogy lõjje le Gretchent a földön. Remélem õ is nem sokára a földre kerül hasonló helyzetben. T-Bag viselkedése egészen meglepett, a végén még õ is teljesen átáll a jó oldalra.
Remélem ez az epizód eloszlatta azokat a baromságokat, hogy a tábornok Mike apja, hiszen meg is mondta a dokinak, hogy ha nem sikerül átállítani, nyírják ki. A dokit a végén még meg is sajnáltam, amikor beínjekciózták.
A fényképes jelenet meg egy baromság volt. Szinte a legelsõ részben elmondták, hogy Mike azért kapta az anyja vezetéknevét, mert az apja lelépett, amikor várandós volt vele, tehát sose találkoztak azelõtt. Erre a fényképen ott van a teljes Burrows család szülõstül gyerekestül.
GP2100
Ami majd kint lesz szokesfan.hu-n és a hosszúpuskán, az lesz a "hivatalos".

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

INNEN is letöltheted és állítólag "hivatalos"...
DeerHunter01
ez jó verzió ?
mert az egyik feliratra sokan panaszkodnak.
am köszi.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
felirat hogy áll ?

\"Erről van szó!\"

Elég nagy kamu volt az epizod leirásnál a tartalom, mível nem votl ebben a részben se letartoztatás se fõszereplõ halál.

tmp
köszi

tommygear
ma csak meg lesz
hunbasser
4x16 - The Sunshine State
Karesz, 2008, december 21 - 21:02

* Felirat by chetory feat. BlaiSeCT
* negyedik évad

Felirat délután felé várható.

UPDATE: A délután 6-7 óra környékét jelenti.

oddsok: meglesz 7 elõtt: 20.0 meglesz 8 elõtt: 10.0 meglesz még ma:1.01 soha nem lesz készen: 40.0

ReaL MaDRid x siempre

desigo
úgy értem,hogy még többet ér a munkája...
tmp
szerintem is.

tommygear
cement munkái nagyon is jók szerintem
desigo
hát jah
ennek a tudatában cement korábbi munkái hibátlanok <#eljen>
ForzaInter
na ez a felirat ami botrányos:\

Yo, Bitch!

desigo
eléggé túl bonyolítják :/

ez most jó rész volt <#eljen>

T-Bag meg,hogy spicliskedik xD
adeex7
jah,annyira várható volt,hogy az az anyjuk/anyja,csak azt nem vágom,hogy akk ki az apja Sco-nak? 😮 am annyira életszerû,hogy egy 120 millió dolláros "kütyüt" az asszony egy asztalon tárolja XD

hunbasser
Sco tipix...egybõl azt nézte hogy tudhat kijönni,nevetséges már ez a csávó,miért nem tud a seggén ülni...meg szerintem õ nem nagyon sejtette,hogy agymosáson fog végigmenni,szóval...na mind1.
Linc nagyon kemény ebben az öltönyben,Gretchent meg rendesen megsajnáltam,olyan aranyos volt...na meg amikor felkínálta magát Lincnek,hát,nem tudom mi volt Linc-kel,elvégre férfibõl van,helyében ott helyben megbasztam volna 😄 biztos kanos már,mióta nem dughatott...
érdekes egy rész volt,csak eléggé bebonyolítják szerintem 😄 sosem lehet tudni,hogy ki kit basz át,max sejteni meg ki kine a kije.egyébként amikor már az asszony megszólalt,levágtam,hogy az az anyja,meg akarta hallgatni,hogy tényleg olyan vadállat lett-e a fiából,amilyet õ nem akart 😄 és igen,tényleg olyan vadállat lett 😄d ha T-Bag meg Mahone nem szól rá,akkor simán lelövi Gretchent.remélem Gretchen visszatér,Linc jól megbassza és tök jóban lesznek 😊

ReaL MaDRid x siempre

faszom ha valaki megnézte már az ki javithatná ezt a feliratot amit belinkeltek elég hamar ki lehetne, kijavitanám én is szivesen, csak én nem akarom lespoilerezni magamnak az egészet. Nyilván vannak sokan akik nem várták meg a felirtot és megnézték már.

N o N a m e
Ha jól emlékszem, akkor Cement temetésre ment, úgyhogy õ nem tudta bevállalni a "záró" epizód fordítását...

De szerintem legkésõbb holnapra lesz felirat.
Ez egy fos, dobd ki a faszba! Nem ártana egy nyelvvizsga mielõtt nekiáll valaki fordítani.
Smuge
Most néztem meg , teljesen jó a felirat apróbb helyesírási hibáktól eltekintve. Abszolút nézhetõ vele, félrefordítások alig vannak benne mivel én nagyrészt csak hallgattam a szöveget ! De ha ez téged ennyire zavar akkor várjál más feliratra. Nevetségesek vagytok komolyan ennyit hisztizni egy kibaszott feliraton, nem ér ennyit az egész!

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Flamer
nembirtok várni?:!

http://loal.atw.hu

N o N a m e
Délután 6-7 óra körül lesz hivatalos felirat.
Anyááááááád ez a rééész bassszkiiiiiiii... Mi durva a vége.... Ááááhh, ezt nem hiszem el..
Akkor az elõzõ rész végén, a csávó aki ellopta Scyllát a Sco bácsi anyjával beszélt.
Talán a cég Scofieldal akarja visszacsalogatni, vagy zsarolni a Christint (mert ha jól emlékszem ez Micheal anyjának a neve).
Belegondolunk, hogy mennyire haragudott az apjára, amikor megtudta hogy él és nem kereste õket, mennyire haragudni fog az anyjára.. Hát ez durva😄