23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#21203 Szerintem Toyota Landcruiser vagy hasonló -
#21202 Nem tudjátok hogy milyen kocsi amivel mentek mindig lincolnék, az a terep járó? -
edhi8 #21201 Hát inkább nem merülök bele nagyon a tanulmányozásába, hagyom hogy meglepjenek
SPOILER
De egy picit csak beleolvastam a lezáró rész szereplői részbe.. kicsit fura az a sok női börtönös szereplő.. Gretchen-nel betekinthetünk egy női börtönbe is? -
Quantumleap #21200 Ha-ha. -
#21199 reakció -
Quantumleap #21198 Furcsállom, hogy a 21190-re semmi reakció nem jött.:) -
#21197 éstényleg.
de tökyó ez a pb topig :D -
G_ArchAngel #21196 hat de nem ez van minden akciofilmeben?
egyedul Bruce Willis, akit mindig szarra vernek a film vegere, de az meg allandoan kiagyal valamit:-) -
mephi666 #21195 jah, megisznak közben 1sört meg elszívnak 1cigit és megvárják mire az apraja elfogy, aztán a végén 1:1-ben megy a "nagydebellaállat" :S reális végülis... -
#21194 :DDDDDDddd -
#21193 [nem ide] -
#21192 Nedved két kapufája, de kár...
Az előző meccsekhez képest szépen ötletesen jáccunk. -
#21191 jah az jo vot :) -
Quantumleap #21190 http://www.pbfanbyzolee.blogspot.com/ -
#21189 az beteg egy film lesz :D -
G_ArchAngel #21188 Azert Crank meg mindent visz, nagyon varom a folytatasat:-) -
G_ArchAngel #21187 Haverod azt is eszrevehetne, hogy soha nem tamadnak egyszerre a rosszfiuk:-)
Mindig korbeallnak es egyesevel leveretik magukat, szepen, sorban:-) -
mephi666 #21186 vagy végülis annyi absinth-tól szerintem én is elbasztam volna az irányt rendesen :D -
#21185 nemvót még gps hát na:DD -
mephi666 #21184 jah és a van helsing is eszembe jutott, mert ott meg ha jól rémlik rómából erdélybe mentek lovaskocsival és mindenféle vadregényes tájon át vezetett az út: erdők-hegyek-völgyek... és budapestet is útba ejtették :D azért a rendező a kezébe vehetett volna egy térképet mert ez kb olyan dolog, mintha szegedről pestre menne valaki... debrecent vagy sopront érintve :S -
#21183 ehh...:SSSS -
mephi666 #21182 jah, de az underworld2-ről is lehetne pár szót ejteni, mert ott a "magyar" erdei kocsmában nagy kucsmában ültek a rendőrök ak47-esekkel és erős orosz akcentussal beszéltek... meg talán rohamsörétes is volt náluk és lada nivával közlekedtek :) kicsit összekeverték erdéllyel és oroszországgal hazánkat :S -
#21181 na jó,de hát a célközönség usa :) ott meg beveszik az ilyen szart...simán! ja,a magyarországos részről ne is beszéljünk,az akkora leégetés az országra nézve szerintem kb ilyen arab zenék mentek meg minden eladó vagy arab vagy cigány volt,meg olyan piac még a bp leglepukkantabb részein se nagyon van szerintem. -
mephi666 #21180 oké... hát igen :) ezek egy része nekem is feltűnt, de a szállító2 "nagyonlátványoskamujelenetei"-hez képest 1fokkal hihetőbb lett... ott a tipikus "ezerrel megyek-farolok a parkolóház tetején-megállok a szélén, hogy majdlecsúszik a kerék" és a "megpördítem a kocsit úgy, hogy csinál egy orsót a levegőben és egy kampó leszedi az alvázra erősített bombát" kicsapta nálam nagyon a biztosítékot... és rengeteg ilyen szintű jelenet volt... itt amiket írtál azok elég durvák voltak, de a tipikus 10:1 arányú bunyó is idegesített... volt egy ismerősöm, aki kb 6-7éve mondta (akkor volt 18 és már több, mint 12éve küzdősportokat tanult), hogy 2 vagy max 3 tapasztalatlanabb bunyós ellen lenne még esélye, több ellen esélytelen, mert hogyha már a háta mögé is kerül egy ellenfél, onnantól kb azt csinálnak vele, amit akarnak... jókat röhögött mindig az ilyen kaliberű filmeken, ahol 1ember lerendezett fél tucatot... amúgy luc besson-nak már a taxi1/szállító1 után kicsit elszállt az agya és utána jöttek a nagy látványos/kamufilmek... :S -
#21179 itt a véleményem a filmrol :D -
mephi666 #21178 a szállító3 szerintem nem lett annyira szar (mint a szállító2) :D -
G_ArchAngel #21177 semmi kulonost nem csinal benne szerintem, de azt jol:)
amugy The Day the Earth Stood Still-ben is jatszik, a hadsereg fotisztjet alakitja (ott sem villant semmit) -
#21176 tegnap megneztem moziban a szallito 3-at, a film egy szar de robert knepper kurva jol alakit benne, imadom a csavot -
Dean Winchester #21175 na
Alien Raiders - Idegenek a pokolból --tony (24) és Bejnamin Franklin (prison break )szerepel a filmben :)
:D -
#21174 -
Verseghy #21173 Fura fazon..:D -
mephi666 #21172 benyomott mindig, mint a vadállat... :) pultos csajtól akartam elkérni a plakátot, mert nem akartam olyan bunkónak tűnni, hogy felmászok az asztalra és leszedem... ő mondta, hogy kérjem a főnöktől... ő meg épp arrajött, ahogy mondtam neki a bánatom, már mászott is fel az asztalra és szedte is le a plakátot :D nem semmi figura volt... -
Verseghy #21171 Vizivel?:)
Lenyúlta a Nova Prostpeck nevű zenekart és eltűnt Spanyolországba, elvileg...:D -
Quantumleap #21170 Ja, és majd egy szadista, őrült szociopata sorozatgyilkos a Cég főnöke.:))) -
Quantumleap #21169 Junkies még van? Én régen szerettem. -
mephi666 #21168 aham :) leszedettem a rock café tulajával a falról egy plakátot és azt dedikáltattam a bandával :D jó bulik voltak akkor... nem is tudom, hogy megy-e még a hely... de ha jól tudom, már nem... voltunk macskanadrágon is, blues company-n többször is... meg picsán :) -
Verseghy #21167 Junkies az jó!!:D:D -
mephi666 #21166 az fordult meg a fejemben, hogy meghívatom magam még egy piára... :D de ennyire nem akartam bunkó lenni... amúgy épp talán egy junkies koncerten volt ez :D -
Verseghy #21165 Miért nem mondtad, hogy igen és adsz nekik autogramot:D:D -
mephi666 #21164 engem meg beckhamnek hívtak páran kb 10éve, mert akkor általában pármilis borosta figyelt a fejemen és rövidre nyírt hajam volt mellé és véletlenül beckhamnek is hasonló feje volt kb akkor... aztán 2001-2óta már másmilyen hajszerkezetem van, meg kecskeszakállam... akkor páran sub bass-nek neveztek el, mert szerintük rá hasonlítottam... néhány éve meg jobban megnőtt a hajam (mert lusta vagyok fodrászhoz járni), akkor meg pély barnának néztek néha (erre nem vagyok azért annyira büszke, de szórakozóhelyen is volt, hogy leállítottak, hogy én vagyok-e ő? :S) ennek ellenére egyik sem vagyok és szerintem rohadtul nem hasonlítok egyikükre sem :)