23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • hunbasser
    az a baj,hogy kurvára nem tudod milyen lesz,de már leírod a sorozatot...
  • tnm #21242
    IMDB-t is kb bárki szerkesztheti. például a fanatikus rajongók is.
    És az se meglepő, hogy egyes szereplők "már biztos" hangleütéssel nyilatkoznak róla, nekik is ettől nő az árfolyamuk. megvárom, amíg kicsit hivatalosabb helyről is jön infó. (azaz mikor már junkie-n megírják :D )
  • Quantumleap
    És ugyan minek? Hogy a készítök nem tudják, mikor kell abbahagyni, csukafejest ugranak az elkurvulásba? Persze az elvakult rajongók minden elött fejet hajtanak.
  • Suffering
    Ha csak egy 10% alatti valoszinüségü pletyka lenne akor nem lenne fenn az IMDB-n és nem nyilatkozott ovlna a sorozatrol a szinésznő. Nem értem egyes embereknek miért kell ennyire pesszimistának lenni, inkább örülni kéne...
  • Quantumleap
    LOL! Tudtommal ez a pletyka kevesebb, mint 10%.
  • PrisonMan
    Azért ez így nem pontos...
    A Cherry Hills című spinoff helyett lesz ez. Prison Break: The Gretchen Morgan Files
    Főszereplő természetesen Gretchen lesz, de benne lesz T-Bag is, Dzsenerál Krantz, és az Ethant alakító színész a Lostból.

Várós!
  • dragon11
    Csak kezdődne már.:\
  • sambauer
    lol egyik msnes partnerem pont ezt tippelte, az eddigi rész alapján :D elmehetne jósnak XD
  • N o N a m e
    de miért pont Gretchen? T-Bagnek jobban örulnék :P
  • desigo
    "női börtön köré építené a történetet"

na ne mááár
    találjanak neki új címet...
  • N o N a m e
    várjuk :D
  • Suffering
    4. évad után is lesz szökés:

Március 7-én az IMDB egyik megbízható forrása közölte, hogy valószínűleg lesz Prison Break: Cherry Hill, Gretchen Morgan-al a főszerepben, ami hivatalosan a Prison Break: Cherry Hill "The Gretchen Morgan Files" címet kapná. Hozzátették, hogy ez még NEM 100% és amint biztosabbat tudnak, közölni fogják.

"Nagyon örülök a hírnek!" - mondta Jodi Lynn O'keefe, aki egyáltalán nem számított rá, hogy egy teljes sorozat fog róla szólni. "Nem tudok várni, amíg elküldik az első epizód forgatókönyvét."
    A Cherry Hill egy női börtön köré építené a történetet, ami Gretchen Morgan-re (Jodi Lyn O'keefe) és más női elítéltekre fókuszálna elsősorban, de olyan rajongók által közkedvelt karakterek is feltűnnének benne, mint T-Bag vagy Krantz tábornok.

A korai (nem hivatalos) szereplőlista:

Jodi Lyn O'keefe - Gretchen Morgan
    Hanga McComb - Rita Morgan
    Leon Russom - Johnatan Krantz tábornok
    Regan Licciardello - Emily Morgan
    Manuel Velazquez - ND őr 2 (?)
  • Quantumleap
    Szerintem Stormare jól adta az olasz gengsztert és a szentfazekat is, és szerintem kár volt kiírni. Az más tészta, hogy ő nem akart maradni.
  • mephi666
    t-bag karakterében az nem tetszik, hogy megszűnt szadista, elmebeteg állatnak lenni kb a 3. évadban (pedig profin játszotta robert knepper a szerepét) és azóta annyira nem jó már... pedig szerintem a színészek között ő az egyik legjobb a sorozatban... (jó hát én is rühelltem az elején a szerepe miatt, de azóta olyan semmilyen lett :S) meg túl lett erőltetve a sok kibékülés is: pl bellicket rühellték, aztán megsiratták... mahone is a másik oldalon kezdte... grecsen is pattogott kicsit a 2oldal között... meg volt rengeteg ilyen szereplő... a pulykatojásfejű self sem az volt, akinek mutatta magát... :S
  • cement
    hat abruzzi joval szarabb karakter volt mint tbag ugyhogy igy sokkal jobb...
  • Quantumleap
    Amúgy voltak, akik anno azt írták, hogy inkább T-Baget kellett volna mihamarabb ki(ny)írni a sorozatból, és Abruzzinak adni teret a második évadban is. Van benne valami, bár kellett valaki, akit kimondottan utálni lehet, vagy pontosabban mondva, akit a közönség "imád utálni".
  • edhi8
    Egészen biztos hogy Bellick külön engedélyezte neki.. Kétlem hogy pénzért, mert csóró szegény gyerek. Úgyhogy nem tudok mire gondolni, max valami kémkedés amit a Tweener(lehet h marhára nem így hívták) is csinált.
    Amikor nem köpte be Sco-t a "mobil" miatt.. Akkor mondta neki Bellick hogy ne élljen vissza a jó indulatával vagy elveszi - a neki amúgy sem járó - házastársi légyottokat.
  • Dave0092
    levágta a kezét.
  • hunbasser
    áhh,max linc fetrengne öntudatlanul...sco meg bespurizva keresné a lehetőségeket,hogy veszély esetén merre lehet szökni :DDDDDDdddddddd
  • mephi666
    jah, meg ha így beleakarunk menni a dolgokba: az első évadban ottvolt a nagy maffiózó abruzzi, akinek t-bag majdnem átvágta a torkát... na, utána elvártam volna, hogy ő is megkapja a magáét... meg amúgy is kib...ott kb mindenkivel rendesen, mégsem intézték el, hanem vállalták, hogy szökjön velük... aztán később is jópárszor keresztbetett nekik... kb a 3. évadig roppant mód idegesítő volt a szerepe... ha kapott volna egy kést a hátába az 1. évad felénél vagy később 1 golyót a fejébe, "hőseink" már rég jamaicán fetrengnének a parton öntudatlanul :D
  • Quantumleap
    Nem a neve a fontos a dolognak. De amúgy tényleg, lehet, hogy Sucre és Bellick erre a múltbeli dologra tekintettel lettek cimborák a negyedik évadra.
  • hunbasser
    hát sztem félrefordítás csak,vagy pedig megkente Bellicket,tudjuk mennyire zsivány volt a bradcsávó kis pénzzel mindent meg lehet oldani.
  • N o N a m e
    lol... hogy te miket figyelsz meg :D
  • Quantumleap
    Akármi lehet, ami mondjuk valakinek még mindig nem világos. Például:

Sucrénak hogy a fenébe lehetett házasbeszélöje Maricruzzal, amikor nem is házasok?
  • Flamer
    az csavarhuzo volt? aszittme cska egy másik csavar:D ya.. csak lereszelte. emlékszem. télleg yóa volt :D
  • cement
    igen, arra gondoltam, hogy akar arrol is beszelgethetnenk hogy ki hogy orul a hoesesnek. elvegre ez egy forum, emberi kozosseg. mirol beszeljunk?
    "emlékszetek mikor készített michael egy csavarhuzot kicsavarozta a wc-t a cellajaban a fox riverben?" vagy mit akarsz......
  • Quantumleap
    Ki mondta, hogy kuss? Csak egyszerüen a PB-röl kellene beszélgetni, ha már ez annak a topikja. Ha más nem, akkor régi epizódokról vagy ilyenek. Nem tudom, mit értesz, "tökmindegy miröl" alatt. Evvel az erövel arról is mehetne a téma, hogy ki mit evett tegnap, és ki mennyire rúgott be a hétvégén, nem?
  • Flamer
    mermér? nem lehet hogy 2év mulva valaki megnézi és társalogni akar?:o ejj.
  • cement
    akkor aprilisig mindenkinek kuss??.......
  • N o N a m e
    4×22 (24) rész után úgyis lehet bezárni
  • Quantumleap
    Bakker! Egy PB-topikban jobbára a PB-röl kellene beszélni, nem pedig szétoffolni mindenféle más egyébbel! Ha így megy tovább áprilisban 200-300 hozzászólás lesz itt, ami egész másról szól.
  • N o N a m e
    Jaja egyetértek. Ezért is nem töröltem a sok Szállító 3-as hszt, végulis valamennyire köze van a PB-hez, T-Bag mindkettőben nagyot alakít.
    És most nem csak a Szállító 3-ra gondolok, hanem minden filmre, amiben egyik PB szereplő is szerepelt.
  • cement
    sztem mivel áprilisig úgyse lesz sorozat nyugodtan lehet másról is beszélni, tökmindegy miről.
  • Flamer
    nmdehát érted.:|
    az zavar hogy enemgem mindig leszoltak hogy kurvára offolok. mások meg gecyre ezt tolják .és biztos megin én leszek törölve:D ez zavar baszod:D
  • cement
    zavar? pbben pangás van, ha menne a sorozat megértenélek...
  • Flamer
    leszarja mindeniki. most a szállito3 a téma.
  • cement
    nem hasonlo, hanem ez az.
  • limperatore
    jaja ez az vagyis hasonló, köszi :)
  • N o N a m e
    Sequoia, ez de király gép... nemrég a tömbházunk előtt is állt egy ilyen, vagyis olyan fekete, amilyen a sorozatban is van :D Akkora nagy benzin zabáló monstrum :D
  • KAMIONOS KOGYO
    Ilyesmire gondoltam (SEQUOIA)bocs!