Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Na visszatértem én is, gyorsan elolvastam 13 oldalt amivel elvoltam maradva. Grat a feliratháborúhoz meg a többihez igazi hülyék vagytok 😄😄😄
Ja ami a sorozatot illeti, jósolgattam anno dolgokat, emlékszem rá hogy a harmadik évad elején azt írtam a sok baromság közt (amik lehet hogy nem is lesznek baromságok), hogy grechen michael anyja, aztán mindenki jól kiröhögött, nesztek b+...😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 ...most röhögjetek ki 😄😄😄😄😄 ugye hogy igazam lett?
Én még mindig tartom azt hogy Westmoreland macskája a company fõnöke, Don Self a tábornok anyja, mahone és lincoln sarah és westmoreland macskájának a közös gyerekei. ja és grecsen csalja Westmoreland macskáját lisával, szkófild pedig sarah anyja, a tábornok pedig t-bag lánya. Ja és Kelleman él!
😄😄😄😄😄😄😄😄😄
erre varrjatok gombot öcsém 😄😄😄😄😄😄😄
flémof
a teljes elsõ évad csak duplarétegûre fér rá 😄 de amúgy fain (Y)
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
amúgy szerintem Sconak tök béna feje van ezen a képen 😄ddd
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
élsimítás, vagy ilyesmi.
mondom jobbklikk a kijelolt betukre, és ott lesz
respect to the man in the ice cream van
ReaL MaDRid x siempre
respect to the man in the ice cream van