Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
de csak Lisával.

ReaL MaDRid x siempre

N o N a m e
a tábornokot kihagytad 😛
hunbasser
tudjátok mit? a 4.évad zárja le az egész storyt az 5.évad meg szóljon arról,hogy Sco,Linc,Sucre,Mahone,Sara,Whistler csaja és Gretchen összeköltöznek egy házba és amolyan Jóbarátok-szerûség lenne az 5.évad :_:_:_

ReaL MaDRid x siempre

Szerintem nem céges ment a helyére, egyszerûen egy másik. Mert az elõzõ meg felmondott, nem elküldték. A Bellicket küldték el és mondta, hogyha õt megy akkor a Pope is megy.
Herold
A trailere alapján én is többet vártam a filmtõl. Ráadásul a felirat is egy kalap szar volt.

DeerHunter01
Kerüljenek vissza a FOX RIVER-be. 😊
Jó lenne,mert ha Szkófildék rájönnének valamire a cég "sötét" dolgaiból és megtudná ezt a General akkor visszaküldené õket a FOX River-be ahol az igazgató is céges.
Ez volt asszem a 2. évadban,hogy kirúgták az igazgatót és jött helyére egy céges.

\"Erről van szó!\"

ja az elsõ 2 jobb volt,de a 3 is jó...fõleg mikor 1dül van jason és körülötte 6 kigyurt izompacsirta,de elintézi õket 😄ddd
amugy jo lett!
off vége

sztem nem tudnának külön a sori szereplõivel egy folytatást csinálni,ne legyen semmi legyenek szabadok az évad végén és kész.
Vagy ha folytatni akarják akkor olyan vége legyen,hogy segítenek az embereken.Olyan A-TEAM féleség 😄
precision
hát igen az elsõ rész az tényleg maga alá gyûri a két folytatást simán 😊

Bazinga!

szerintem annyira nem lett szörnyû a szállító3, mint a 2... 2-3sört közben elfogyasztva viszonylag élveztem is 😊 de akkor sincs olyan jó a szállító2-3 együtt, mint az elsõ rész...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

precision
egyáltalán nincs így... pl ha utóbbi 1-200 hsz -t elolvasod itt... sokan vannak ugyanazon a véleményen mint én voltam/vagyok 😊
meg úgy általában, a legtöbb esetben egyezik a véleményem a többi fórumozóéval, csak néha nem... nem katasztrófa 😄

Bazinga!

Tedd a szicedre a kezed, legtobb esetben SG-n is igy van, hogy Te soha nem tartozol a tobbseghez...:-)

http://gaborszantai.co.uk/

precision
ha a szállító3ban a t-bages színészi képességeinek az 1/3 -át hozta volna akkor megmentette volna egy picit a filmet
sokan írják hogy mennyire jó film, hát én halálra untam magam rajta 😄

Bazinga!

bennevolt még a szállító3-ban és az "amikor megállt a föld"-ben is... emellett volt még pártucat film, amiben szerepet kapott 😊 imdb

sucré szerintem még durvább... neki is volt jópár szerepe: pl max payne, az utca királyai, halálos iramban 2... 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Jaja.. Az is durva😄😄
KAMIONOS KOGYO
A 17.részrõl tudtok valamit?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
Hitman-be látátok? (a nagy orosz nyomozó) XD

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Nem szeretem T-Baget😞 Már a második évadban azt vártam, hogy mikor hal meg..😄
Miért?
Te is?
Mer' én is...
meg lehetne pl "scofield és a haverok", dawson és a haverok mintájára, amint épp építésznek tanul? 😊 csak én érzem picit erõltetettnek ezt a dolgot?

pyrohun
na az nem rossz

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Azt mondták lehet hogy lesz Prison Break: T-bag Chronicles

cement
hú de agyonverlek

respect to the man in the ice cream van

Remény hal meg utoljára😊
volt egy osztálytársam, akinek 14-22éves koráig már volt pár trabantja, de jogsija nem... aztán csak 3szor kapták el ennyi idõ alatt 😊 2-3éve találkoztam vele, akkor lett meg a jogsija... lett idõ közben felesége... meg már a 2. gyerek is úton volt... 😄

Minden hétvégén a diszkóba megtalálod részegen... Aztán hazavezet..😄😄 Aztán 3 hónap szünet, ha elkapják.. De ha nem, akkor nekitolat a szülei kocsijának😄😄😄
örülnék, ha ilyen vége lenne... de szerintem ilyen: "úgy néz ki minden egy pillanatra, hogy minden frankó, aztán jól megkavarjuk a szart" típusú vége lesz, mint pl a 2. évad végén :S

Bulykin
és ha a mostani évadnak valami iszonyat brutál vége lesz?? olyan hogy húú bazze már most akarom a következõt! akkor nem ezt mondtanátok😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

te is kecskeméti vagy? 😄 kicsi a világ... lehet h téged is ismerlek 😄

pyrohun
Most már én is azt mondom, hogy ha a 4. évadból hátralévõ pár részt leadják, utána már nem nagyon kéne ezt tovább folytatni. Viszont el tudnék képzelni 1-2 új sorozatot, ami kiválna a szökésbõl. Pl. ami Mahone, vagy T-Bag "sorsát" követi tovább...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Összekeversz valakivel😄😄

Bazsika én mindig letagadlak-.-
cement
részvétem, mer én is 😄

respect to the man in the ice cream van

Ádám, én téged "ismerlek" ám személyesen 😉

Amugy sokkal jobb lett volna az 1. évad ha Michaelnek nem Sucre lett volna a cellatársa hanem mondjuk Avokádó 😄

Flamer
és egy puccéros jelenet sarahval.

http://loal.atw.hu

5. évad szerintem már nem kéne. 4 évad végén legyen szabad mindegyik boldogan éljenek és puszi..^^
tommygear
remélem igen
Most akkor folytatják, vagy nem folytatják???
Majd a nézettség eldönti, mint annyi sorozat folytatását!
De bízzunk benne!
a felirathoz annyit még.
mikor ment a felirat fikázás,hát megkell mondjam,hogy egyszerüen porszemnyi volt az a hiba,mert inkább legyen ilyen hiba mint,hogy ne tudja az ember élvezni a kedvenc sorozatát!
miért is mondom?
terminator 2.évadot nézem és hát sajnos a kezemet a space-bill-re tartva kell végnéznem a sorozat,mert az idõzités szar.(vagyis jokor jelenik meg a felirat ,csak nagyon kevés ideig látható.ha két sornyi szöveg van nem is lehet elolvsni,sõt van hogy az elsõ sort sem.Igy megkell állítani a filmet hogy elolvassam a feliratot 😞 )
szóval sztem ez még rosszabb mint amit itt halottam 😊
ja igen és ez a 2.évadban minden részre igaz...
5c0rp330n
ne csináljátok mán gyerekek, szeressétek egymást, karácsony van. vagyis volt.

tommygear
OK
Ja, csak mi szabadítottunk valakit😊
legjobb kommentem volt. mér töröltétek. 😞

😊 😊

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Flamer
háteztényleg 😄

Flamer
yaértem htx.

tommygear
5 rész is geci jó😊
jah tiszta fûrész..elsõ 2 rész ok,,utána már csak húzzák,,3.-4. évad itt már...hmm??..de azért várjuk mi lesz a vége.

zaki
Ezek a képek nagyon gázak... A jelenet meg egy vicc volt... :S

precision
olyasmi volt hogy mikor lesz már vége
meg várja hogy mikor lesz Westmoreland macskája a cég vezetõje...stb.

😊

Bazinga!

Flamer
kérdezdmeg nonametõl-. haverod. õtörölte.