Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
Jó lenne,mert ha Szkófildék rájönnének valamire a cég "sötét" dolgaiból és megtudná ezt a General akkor visszaküldené õket a FOX River-be ahol az igazgató is céges.
Ez volt asszem a 2. évadban,hogy kirúgták az igazgatót és jött helyére egy céges.
\"Erről van szó!\"
amugy jo lett!
off vége
sztem nem tudnának külön a sori szereplõivel egy folytatást csinálni,ne legyen semmi legyenek szabadok az évad végén és kész.
Vagy ha folytatni akarják akkor olyan vége legyen,hogy segítenek az embereken.Olyan A-TEAM féleség 😄
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
meg úgy általában, a legtöbb esetben egyezik a véleményem a többi fórumozóéval, csak néha nem... nem katasztrófa 😄
Bazinga!
http://gaborszantai.co.uk/
sokan írják hogy mennyire jó film, hát én halálra untam magam rajta 😄
Bazinga!
sucré szerintem még durvább... neki is volt jópár szerepe: pl max payne, az utca királyai, halálos iramban 2... 😊
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Te is?
Mer' én is...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Bazsika én mindig letagadlak-.-
Majd a nézettség eldönti, mint annyi sorozat folytatását!
De bízzunk benne!
mikor ment a felirat fikázás,hát megkell mondjam,hogy egyszerüen porszemnyi volt az a hiba,mert inkább legyen ilyen hiba mint,hogy ne tudja az ember élvezni a kedvenc sorozatát!
miért is mondom?
terminator 2.évadot nézem és hát sajnos a kezemet a space-bill-re tartva kell végnéznem a sorozat,mert az idõzités szar.(vagyis jokor jelenik meg a felirat ,csak nagyon kevés ideig látható.ha két sornyi szöveg van nem is lehet elolvsni,sõt van hogy az elsõ sort sem.Igy megkell állítani a filmet hogy elolvassam a feliratot 😞 )
szóval sztem ez még rosszabb mint amit itt halottam 😊
ja igen és ez a 2.évadban minden részre igaz...
😊 😊
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
meg várja hogy mikor lesz Westmoreland macskája a cég vezetõje...stb.
😊
Bazinga!