Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

off. a eurosport fórumon olvastad, hogy itthon márciusban lesz a prison break?
mukika
OFF:

Ha nem tetszik a fórum, senki nem hívott ide titeket!!! Nyissatok az istenített fórumaitokon egy Prison Break topicot, és írkáljatok oda.

A hozzászólásaitokból is látszik, hogy nem ismeritek az sg fórumát, mert ezek a témák már ezerszer át lettek már rágva a saját topikjaikban, nem kéne itt offolni, flémet kelteni.

Ez a fórum a sorozatnak nyílt. Nem arra nyílt, hogy megbeszéljük, hogy miben kéne változtatni, és miben nem... Rohadtúl be kéne fejezni a nem ide illõ beszélgetést. Igaz még sok idõ van hátra az új részig, de nem kötelezõ ide írni, ide járni.

On:

Megnéztem a 4. részt is. Elején az álom elég valóságosnak tünt számomra. Rohadtúl bejön, hogy így bontakozik ki részrõl részre a cselekmény...
Lost monjuk meg azért jön be mert szinte részrõl részre bonyolódik! 😄

NeoMaN
PH!

hát sorolhatok neked itt 50 fórumot is...pl a sniperelite fórum, a HOK fórum, a Eurosport fórum és még sok más is...
Szerintem ennek alapnak kéne lennie, mert pl ha rosszu ír valamit az ember, vagy elírvalamit akkor lehet javítani...és persze ahogy más fórumon is úgy van kiírja alá, hogy szerkesztve: és dátum... Persze néha lehet hátrányos is, de sazerintem hasznos dolog lenne alapból...dehát mindenki abból keres pénzt amibõl tud...
quack
fú én is megnéztem az elsõ részt, marhára tetszett, ezt fogom nezni a Lost mellett

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Bandee1987
nézd csak bõszen tovább, egyre jobb lesz 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

melyik fórumokon is?
mukika
elsõ három rész megnéztem, rohadtúl bejön! <#vigyor3><#finom>

egyépként nem értemhogy miért csak viptag tudja szerkesztenia hozzászólását ésazt issak 4 percen belül...ez nagyon sok fórumon alapból van...mind1
hja kicsit offtopicok lettünk!
Vaxi
gépagyú! 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

joebacsi
najó, azt a szutyok wow-ot ne akarjad már belekeverni 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

fifi
sokáig vaciláltam, de aztán eléggé felnyomták a gázsit...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Vaxi
Hûûû! Nebasszatok föl h ez lesz a Prison Breakban?!
SG VIP csillagok vs. Málykül Szkotfild.
Grínpísz kivégzi a bratyót, fifi meg nyiri Grínpíszt!
Wow!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

fifi
OFF
csak nem tudod, ha a csillagokban kimerül szted a dolog.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

NeoMaN
tudom, hogy mirõl beszélek, mivel elolvastam...
<#integet2><#beka3>

Én nem fikázom a vipeket, mert pl hódítóban énis vip vagyok ,de ezen a fórumon nekem nem számítanak nagyon a vipttagság elõnyei...Éncsak ezért a szobáért járokide, persze ezzel vki másként van, de nekem nem éri meg...
Igen? Akkor orul hogy nem vagy az es huzzal megmenteni a balnakat.

fifi
"Ne haragudjon meg senki, de iszonyat nagy kockafejû lehet az, aki azért fizet, hogy az SG-n csillagocskái legyenek..."

az is iszonyat nagy kockafejû aki úgy fikáz valamit, hogy közben azt sem tudja mirõl beszél...
lol

joebacsi
1. kaptál most ingyen karácsony alkalmából 1 hónapos vipet, csak olvass privit 😊
2. hidd el nem csak a csillagok vannak benne, hanem még jópár fícsör, ami azért érdekelhet pár embert cirka 80-100 forintért havonta 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

NeoMaN
lol megnéztem
Ezért fizetni kell!
Ne haragudjon meg senki, de iszonyat nagy kockafejû lehet az, aki azért fizet, hogy az SG-n csillagocskái legyenek...
:ÐÐÐÐÐÐÐÐ
Sérültek....

NeoMaN
miaz hogy kitenni? nemértek semmit... 😛

joebacsi
ha kitennéd akkor neked is ilyen vadító koronád lenne 😊

NeoMaN
nekem hány csillagom van?

fifi
a háromcsillagosokkal nem érdemes kekeckedni 😄DDD

mukika
Off:

VIP bõvebben. Csillagok pedig a megkezdett éveket jelentik. Akinek korona + egy csillag, van az a legrégebbi fórumozó...

Jó figy nem kell elhinni, én leírtam ide hogy úgy tudom, mert már sok más fórumon is olvastam...

most kérlek harmadjára, hogy adj linket. gondolom a sok más minimum 3.

én elhiszek mindent, de akkor a fórumok linkjeit add meg.
Hja látom most már tudom szerkeszteni is utólag az üzeneteimet....még vmi egyéb?

És akinek már 3csillagja van az kibaszottul VIP??<#nyes>
Meg mondaná vki hogy mivel jár a VIP tagság?
Jó figy nem kell elhinni, én leírtam ide hogy úgy tudom, mert már sok más fórumon is olvastam....Lehet hogy igazatok van és nem lesz, nem igazán érdekel, nem kell elhinni....
mukika
az internetrõl... <#wilting>

amúgy meg torrent.

REALista
Honnan töltöd le???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

mukika
ez a sorozat is kimaradt idáig az életembõl... most töltöm a részeket, a leírtak alapján, már rohadt kiváncsi vagyok. 😊

*röhög* 😊)))) igen, ez egy jó tanács.

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

joebacsi
Fox-on, meg pl a mininován 😊

olvasd el az elsõ hozzászólást, de egyszerûbb, ha megnézed az elsõ részt. és utána a többi 12-õt
REALista
Hol adják???

joebacsi
kérlekszépen, ez egy jó sorozat...nézd meg az elsõ részt, és garantáltan nem állsz meg a 13dikig 😊

fifi
"Ez meg milyen sorozat?"
erre a <#lama>kérdésre mégis milyen választ vársz???
ha annyit kibogoztál a fórumból, hogy jó, akkor kis idõráfordítással az is menni fog, hogy mirõl szól ugye?

REALista
Ez meg milyen sorozat?Elég jókat írtok róla!

Bandee1987
én már csak a legvégét láttam

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Semmilyen rtl-es oldalon nem találtam bizonyítékot arra, hogy pont az RTL KLUB leadná a PB-t.
Haverom azt mondta... hát... a haverod az rtlklubnál dolgozik?
Ez az ember minden létezõ filmben benne volt? O__O 😊)

ruma: Én sem szoktam nézni a bakikat.. ami rám ordít azt azért észreveszem, de ha nem valami nagyon durva dolog, akkor nem zavar..

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

Ha esetlegvalakit érdekelne akkor elolvashatja itt a 14. és a 15. rész leírását:
http://www7.online.rtlklub.hu/hozzaszolas.php?topicid=43069&forumid=214

Nemtom én nem olvastam el, akkor nem izgulnék márciusig, vagy akkor azon izgulnék hogy mi lesz a 16. részben, szal tökmind1 igazábol!Meg akkor azon a két részen nem döbbennék meg annyira, mert biztos tele lesz azis csavarokkal!
Egyébként találtatok már bakit benne? Én nem vagyok olyan aki keresi össze vissza a bakikat, de egy-két szembetûnõ dolog azért akad! Például amikor LJ belelõki a kopasz ügynököt a kútba, akkor ugyel ripityára törik a kút fedele...És amikor megjelenik a másik két ügynök és ott hagyják, akkor ráteszik a kútra az ép fedõt!
<#vigyor4>
Félre értés ne essen, ezt nem azért írtam mert most ez bármit is rontana a sorozat igen magas színvonalán, de érdekes!<#ravasz1>
Winnie ha neked az jobb, akkor nem lesz a Prison Break az RTL klubon!<#eplus2>
joebacsi
épp most láttam Viasat History-n egy filmet hitler életérõl (eléggé nyugati felfogásban, de ez most perpill lényegtelen 😊)...nah és épp egy ismerõs alakította az SA vezért, Ernst Röhm-öt:

no igen, de ennek csak ez a lényege.

"Five has acquired the exclusive UK free TV rights to Prison Break, and UKTV has picked up the satellit"

igazából nem sokat számít, hogy kint mi megy egy rtl tulajdonú tévében. pl. a német rtl adja a smallville-t vagy a monk-ot, mely két sorozat nálunk a tv2-õn van.
Geeryy
En ezt talaltam.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Nekem haverom mondta

miért nem ezzel kezdted? akkor tuti biztos az infó.

Most az este 9 órát ne vegyétek biztosra...

még szép, hogy nem veszi biztosra senki, hisz az rtl-en már jó ideje nem kezdõdik mûsor 21.00-tól.

de lejsz az RTLen,

forrás? honnan veszed?

de vétek Wenworth Miller hangját akármivel is helyettesíteni!!!

bárki hangját vétek helyettesíteni.