Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem tetszik a fórum, senki nem hívott ide titeket!!! Nyissatok az istenített fórumaitokon egy Prison Break topicot, és írkáljatok oda.
A hozzászólásaitokból is látszik, hogy nem ismeritek az sg fórumát, mert ezek a témák már ezerszer át lettek már rágva a saját topikjaikban, nem kéne itt offolni, flémet kelteni.
Ez a fórum a sorozatnak nyílt. Nem arra nyílt, hogy megbeszéljük, hogy miben kéne változtatni, és miben nem... Rohadtúl be kéne fejezni a nem ide illõ beszélgetést. Igaz még sok idõ van hátra az új részig, de nem kötelezõ ide írni, ide járni.
On:
Megnéztem a 4. részt is. Elején az álom elég valóságosnak tünt számomra. Rohadtúl bejön, hogy így bontakozik ki részrõl részre a cselekmény...
Lost monjuk meg azért jön be mert szinte részrõl részre bonyolódik! 😄
Szerintem ennek alapnak kéne lennie, mert pl ha rosszu ír valamit az ember, vagy elírvalamit akkor lehet javítani...és persze ahogy más fórumon is úgy van kiírja alá, hogy szerkesztve: és dátum... Persze néha lehet hátrányos is, de sazerintem hasznos dolog lenne alapból...dehát mindenki abból keres pénzt amibõl tud...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
SG VIP csillagok vs. Málykül Szkotfild.
Grínpísz kivégzi a bratyót, fifi meg nyiri Grínpíszt!
Wow!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
csak nem tudod, ha a csillagokban kimerül szted a dolog.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
az is iszonyat nagy kockafejû aki úgy fikáz valamit, hogy közben azt sem tudja mirõl beszél...
lol
2. hidd el nem csak a csillagok vannak benne, hanem még jópár fícsör, ami azért érdekelhet pár embert cirka 80-100 forintért havonta 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ezért fizetni kell!
Ne haragudjon meg senki, de iszonyat nagy kockafejû lehet az, aki azért fizet, hogy az SG-n csillagocskái legyenek...
:ÐÐÐÐÐÐÐÐ
Sérültek....
VIP bõvebben. Csillagok pedig a megkezdett éveket jelentik. Akinek korona + egy csillag, van az a legrégebbi fórumozó...
most kérlek harmadjára, hogy adj linket. gondolom a sok más minimum 3.
én elhiszek mindent, de akkor a fórumok linkjeit add meg.
És akinek már 3csillagja van az kibaszottul VIP??<#nyes>#nyes>
Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi
erre a <#lama>#lama>kérdésre mégis milyen választ vársz???
ha annyit kibogoztál a fórumból, hogy jó, akkor kis idõráfordítással az is menni fog, hogy mirõl szól ugye?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Haverom azt mondta... hát... a haverod az rtlklubnál dolgozik?
ruma: Én sem szoktam nézni a bakikat.. ami rám ordít azt azért észreveszem, de ha nem valami nagyon durva dolog, akkor nem zavar..
Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi
http://www7.online.rtlklub.hu/hozzaszolas.php?topicid=43069&forumid=214
Nemtom én nem olvastam el, akkor nem izgulnék márciusig, vagy akkor azon izgulnék hogy mi lesz a 16. részben, szal tökmind1 igazábol!Meg akkor azon a két részen nem döbbennék meg annyira, mert biztos tele lesz azis csavarokkal!
<#vigyor4>#vigyor4>
Félre értés ne essen, ezt nem azért írtam mert most ez bármit is rontana a sorozat igen magas színvonalán, de érdekes!<#ravasz1>#ravasz1>

"Five has acquired the exclusive UK free TV rights to Prison Break, and UKTV has picked up the satellit"
igazából nem sokat számít, hogy kint mi megy egy rtl tulajdonú tévében. pl. a német rtl adja a smallville-t vagy a monk-ot, mely két sorozat nálunk a tv2-õn van.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
miért nem ezzel kezdted? akkor tuti biztos az infó.
Most az este 9 órát ne vegyétek biztosra...
még szép, hogy nem veszi biztosra senki, hisz az rtl-en már jó ideje nem kezdõdik mûsor 21.00-tól.
de lejsz az RTLen,
forrás? honnan veszed?
de vétek Wenworth Miller hangját akármivel is helyettesíteni!!!
bárki hangját vétek helyettesíteni.