23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • InfectedMann
    de a VIP rangot nem dobálják puszira...
    máshol meg semmilyen rangodnak nem kell lennie...
    valakinek nincs ideje 6szor átnéznie a hsz-ét, hogy jól írt -e le mindent...
    nah mindegy ez nem a fórum technikai topicja...
    csak idegesít, hogy nem csak ebben a topicban volt ilyen, hogy emiatt cseszegettek valakit...
  • 5w0rdf15h
    lehet szerkeszteni csak VIPnek kell lenned hozzá...
  • doncarlos
    Köszönöm a védelmet!
  • InfectedMann
    nemlennének 5-ös pakkok meg hsz -ek után javítgatások a köv. hsz-ben ha lehetne szerkeszteni a hozzászólásokat...
    nem értem miért nem lehet megcsinálni ezt...
    edddig minden valamire való fórumon ahol jártam lehetett szerkeszteni ahozzászólásokat...
  • doncarlos
    ráadásul az arány se jó, mivel #5212-#5232-ig semmit se írtam
  • InfectedMann
    nagyon kalafa rész volt...
    Upcoming Episode: 02x08: Dead Fall (23/Oct/2006)
    ez most komoly? :S

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nagyon kiv. vagyok mi lesz Sucre -val. És igen ez tényleg tipikus amcsi film fordulat. De azért Sucre -ből többet néztem volna ki.
    Tweener halála. Hát érdekes volt. Kiváncsi vagyok ebből mi fog kisülni.
    Lincoln -t meg szerintem jó megfogják szopatni. Lesznek stresszes helyzetek az biztos. De azért elég fura, hogy nem gondolnak arra, hogy ez az FBI egyik húzása?
    Nah mindegy.
    A kormányzó halála sem volt semmi. De hát senki sem akarta, hogy elkezdjen kutakodni. Sara -t nefogja hagyni Paul, hogy eltegyék láb alól. Kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből.
    Csak ne kéne sokat várni a köv. részre :( :( :(
  • doncarlos
    jóvanna, csak elbasztam egy levelet és kejavítottam a hibámat...arrol meg nem tehetek hogy nekem van a legtöbb hozzászólásom a témához ;)
  • tnm #5246
    a környék is egészen más volt... nem az a puszta, hanem egy lakótömb

a rész természetesen megint k*rva nagy volt
    már rögtön a legelején, ahogy a rendőrcsajos rész megoldódott

de azt megint nem értem kedves doncarlos, hogy minek kell ide floodolni
    50 üzenetből kb 20 Te vagy 5-ös pakkokban
  • doncarlos
    Tehát mint említette:
    Következő rész október 23
  • doncarlos
    Igen, azt én is vágtam hogy Tweener nem abba a házba ment, már csak abnól is hopgy nem állt a ház előtt rendőrautó (amivel ugyebár a kiscsaj a mamájához ment az elején)
  • Dynamic
    Sucre pálfordulása mindenesetre elég érdekes.Mondjuk ez is tipikusan amerikai filmes klisé:elég ha valaki elkezd atyáskodni/moralizálni a bűnözővel és 5 perc alatt már a saját oldalára állítja.Szóval lehet, hogy tényleg ő lesz a következő "áldozat", és ezzel az ellenszenves húzásával próbálják a filmkészítők ezt jogossá tenni.
    Azért Tweenerből jobban kinéztem volna, hogy balfasz módon megint berosál és kipakol.Mondjuk amikor a házba becsöngetett már egyből tudtam, hogy nem oda ment, csak azt hittem, hogy bemegy egy idegen helyre, és a hátsó ajtón meg kiszökik majd:)
  • salieri
    Upcoming Episode: 02x08: Dead Fall (23/Oct/2006)
  • Lynx_TWL
    gondolkozz, kicsit
    nem akart spoilerezni
  • doncarlos
    bocsi....nem az igazi a link...de ez jó
    Ez a jó
  • doncarlos
    áááhhh... közbe megleltem...ajánlom mindenki figyelmébe a következő linket FONTOS!!!!!

A Következő rész időpontja
  • doncarlos
    akkor mi van? mit keres itt az a sheriff???????
  • doncarlos
    QRVA BÉZBÓLL

Miért nem lehet minden olyan egyértelmü mint ez : PortTvMűsor

A Fox tv-n honnan tudjátok hogy nem lesz PB?????? Hol láttok ti ott TV műsort??? Tud Vki linket adni?
  • Sil3nt
    Invasion [Relytejek Varosa] c. sorozatban [RTL Klub] o volt a sheriff mint foszereplo es ugy hivtak ott. Ennyi, nemtobb :)
  • doncarlos
    MI? Ez nem a Prison BReak fórum???? mi az a "invasionben" ???
  • doncarlos
    Hát ez a Haywire ez egy szenzációs fickó... elkaphatatlan... senki nem tudja kicsoda ő, az utcán nem ismerik fel. Ráadásul még esze is van....
    de mit akar azzal a gallyal? bárkát építeni??? hihihihi

Jójó, tudom nem az FBI-t szivatta meg de akkor is....miért kell érte menni?
  • Lynx_TWL
    william fichtner neve az invasionben:)
  • doncarlos
    #5228 .... nem értem ... ki az a Sheriff Tom Underlay ???

deadfall ugye a köv. rész címe?....hmmm csak nehogy sucré bekattanjon, és elkezdjen lövöldözni, mert egy embert meg tud ölni, de....A másik meg amit nem értek ebben a sorozatban, hogy én rég begubóznék vhol egy bány mélyén 5 évre, Linconln meg csak úgy megy LJ-ért...de minek? mert ha levelet küldene neki? egyszer már meg tudta szivatni LJ az FBI-t ugye...

• zmeor
    Jajj de sajnálom szegény Apolskis-t
    Sucre meg meggajdult

áhh ez kész!
    basszus...david
  • BlackShadow
    ez a rész döbbenet.. nem is tudom szavakbaönteni :)

azért azt nemértem mit akar sucre.. szegény tweenert meg sajnáltam.. sztem jó karakter volt.. korrekt volt h nem adta fel őket
  • Lyan Kyj
    Most megint várni kell!

Így is anyáztam a végén, h vége lett, Így is anyáztam a végén, h vége lett, de akkor elküldtem volna a készítő urakat, ha úgy fejezik be, h Tweener áll az ajtóban:)
  • vg
    Uhh, Sheriff Tom Underlay nagyon jól tette amit tett!
  • Alien
    Jaja az nagy volt :D
  • Serpa
    már van is hunsub
  • Lynx_TWL
    haywire átmegy lostosba:)
  • Lynx_TWL
    legnagyobb poén az ásziai kéz beszólás volt:D
  • balvin
    közben már megvan:)
  • amdrula
    Király egy rész volt az biztos:D
  • balvin
    a fovos változatot honnan töltsem le?
  • marco20

Ne lődd le a poént,héj...használj szürke betűtípust!
  • balvin
    :DDDDkösz ezt mielőbb töröljék vagy ugyjárnak sokan mint én:DDDDD
  • marco20
    A feliratot be tudnád linkelni vhonnan mert én nem találtam meg azon az oldalon-meg eddig más oldalon sem-...tudom...lol vok:)
  • marco20
    A feliratot be tudnád linkelni vhonnan mert én nem találtam meg azon az oldalon-meg eddig más oldalon sem-...tudom...lol vok:)
  • Alien
    Huhh basszus tetszett ez a rész.

S02E07

Durva volt, ahogy Tweenert lelőtte a Mahone, na meg a kormányzót is jól elintézték és most ugye Sara-t akarják, de Paul szerintem csinálni fog valamit, mert ez már neki sem tetszik egyrészről, másrészt már teljesen kivették a képből őt, nem fog visszakerülni az elnök mellé. Sucre-nál éreztem, hogy lesz valami, mert a csaj nagyon mondta neki a dolgokat. Amikor meg Tweenernél bevágták a korábbi jeleneteket, gondoltam, hogy nem adja fel a többieket, de szegény basszus jól megjárta. Amúgy kicsit hülyeség szerintem, hogy egy nagy erőkkel keresett rabot akit elfogtak csak egy valaki kisér vissza, no de mindegy :) Nagy volt még amikor épp T-baget mutatták a tv-ben és amit akkor mondott :D Szóval tetszett nekem ez a rész nagyon, kár, hogy most egy hónap szünet jön.
  • Tyler Dom
    a francba bocs mindenkitől
  • Tyler Dom
    <spoiler>keverik a szálakat nagyon. Tweener kiesése meg sucre akciója a végén nem kellett volna</spoiler>