23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Daveee #5173 sztem este oyan fél 10-10 fele -
#5172 Nem tudod pontosan mikor lesz?Egyébként 2002-es a Dinotópia. -
#5171 lál,én nem értek az órígámihoz,egy csákót sem tok hajtani,csak egy repülöt :D
ha ennyire ügyes valaki hajtsa meg órígámíban az egyik szereplót,pl michaelt :D -
#5170 Ahhoz képest sokan nem csinálják. :D
Pedig érdekes vón' látni hogy kinek hogy sikerül. -
Daveee #5169 lol láttam tegnapis :D nah modom :D itt elég fiatal még -
#5168 origami mánia van itt most látom . -
#5167 Valszeg elírtam.Semmi extra. Dinotopia -
#5166 de mi az a kis schofield dinotopia?? -
#5165 Megszokás? O_o -
#5164 és miért is? -
#5163 Akinek van Hálózat tv-je [csatorna neve] az nézze ma kb 21-től (nem írták ki pontosan) Kis Schofield Dinotópia c.-ű 2 részes filmjének 2. része lesz. :)
Furcsa így térkép nélkül. :) Tegnap volt az első rész. ^^ -
#5162 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem nem csak azért mondták a promóban, hogy többen nézzék, azt hogy valakit megölnek és ők is fogynak eggyel.
-
#5161 [spoiler]
Szerintem nem csak azért mondták a promóban, hogy többen nézzék, azt hogy valakit megölnek és ők is fogynak eggyel. -
#5160 na ez meglenne valami avi vagy wmv formába hogy lehessen nézni gépről ne csak netről?:| -
FLeK0 #5159 jo reklamszoveg. -
#5158 háya, ráadásul pont a legfontosabb karaktert hagyta ki :D -
#5157 még 2-3 nap és megvan a kövi "Season's most shockin twists" rész:D -
#5156 :DASssdda -
#5155 "lol: admin te tényleg láma vagy. sarah nem szerepel a második évadban? te a hamupipőkét vagy a prison breaket nézted bazmeg?"
Ez tényleg lol :D -
#5154 Itt van: PrisonBreakDuck.pdf -
#5153 Itt van egy video lentebb a hajtogatásról. -
#5152 enyim ijen lett
első:
második:
-
#5151 leírás?:| -
#5150 nájsz(Y) -
#5149 -
#5148 Wazeg ez már megint egy olyan OST aminek QRVÁRA köze sincs a PB-hez. Valami manus fogta és disc-os szart csinált a 30 sec-es intróból...hü de jó XAR.
Wháhhh legyen már 1 normális PB SCORE!
Amin tényleg a filmzene van és nem egy rakás netről összegyüjtött zene meg 2 mix...ehhh -
#5147 törölt hozzászólás -
#5146 PB: sound's
http://rapidshare.de/files/33510790/PB_ost.rar -
#5145 jaja..állati jó..!!!
-
#5144 Ennél jobb sorozatot még nem láttam ! -
#5143 Király mi??? -
#5142 Végre sikerült megnézni.........asszem magam alá fosok..... -
#5141 kezdő oldal ez még :D -
#5140 LoL nézzétek az üzenőfalat az oldalon :D -
#5139 lol. az oldalon a szavazás deszar.
Ki a kedvenc karaktered?
Hol van bazzeg dokinéni?????
jah és a galéria is lol, link a google-re :DDDDD -
#5138 Hi all!
Találtam egy említésre méltó oldalt, ahonnan tényleg ingyen lehet leszedni mindig a következő részt. Ha valaki eddig a TVben követte volna az eseményeket annak jól jöhet. Megnézheted itt -
#5137 Ja, amúgy meg csak annyit tennék még hozzá, hogy "mi" akik már látták a 2.6.részéig, szóval mi is várjuk a köv. részt 1 hétig ,csak másik évadnál járunk. Ennyi a külömbség. (hehhh meg hogy a 8. rész 1 hónapos eltolódással lesz a 7-hez képest) -
#5136 Ame...Köszi a tippet így már fasza...
Ami a többi részét illeti a beszélgetéseknek...csak az nem nézi meg egyfolytába akitnem érdekel... én peciel 3-4 napon keresztül néztem egyfolytába, nem bírtam abbahagyni olyan izgalommal vártam a köv. részt. Hál' Istennek nem kellett várakoznom a következő részekre, ráadásul nem is bántam meg hiszen úgy elbaszták a szinkront, hogy még a szinkron fanatikus édeanyám is inkább olvassa mint a szinkronnal kínlódjon. Neki is 6 részenként írtam ki avi-bol és úgy várta mint a messiást a következő epizódokat... ez a fanatizmus kérem. -
Reyes #5135 Nekem is -
#5134 öö 5be belenézegettem...6ot még nem..