23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5334 -
#5333 (Y) -
#5332 tátáá
-
#5331 meg egy picit szét kell húzni, mert 780 helyett 790px lehet már a fejlécben.
este meg is csinálom...
-
Daveee #5330 lol dehogy kell, csak a psd fileba a backgroudnot iyen szinre kel váltani és kész is -
#5329 most új bannert kell csinálni :( -
#5328 nekm se műxik :(
viszont mozilával bejön pár oldla http://oli.hu/toplista/index.php... -
#5327 sajnos egyik sem müxik,az egyiknél ha a jelszo megvan akkor csak egy üres oldalt mutat,bármelyik linknél,a másiknál meg tölteni le nem akarja -.-
akkor leszedem angol oldalon és felirat rá... -
#5326 vagy http://users.cwi.hu/blue/ -
#5325 http://pbreak.uw.hu -
#5324 Leírná nekem valaki annak a magyar honlapnap a cimét,ahonnan az eddig vetitett részeket lelehet tölteni,megszeretném nézni az egészet még kb 10x..THX
weblap,nem torrent,thx. -
#5323 várunk.. mi lenne? -
Balázs 17 #5322 most milesz velünk többmint2hétig?:( -
#5321 lol:P -
#5320 ya sry. nem is figyeltem -
#5319 helyesirasi hibara hivtam fel a figyelmedet ,de ugylatom nemsikerult :) -
#5318 hát amikor kilogott, és kapott egy rendőr ruhát, és odaégett a hátára. ugy yutott fel a felszinre és kerülte ki a reflektoros zsarukat.. -
#5317 álruhával? -
#5316 állruhával -
LegoTGR #5315 Ha jol emléxem, akkor ez a Brothers Keeper című részbe volt, de fogalmam sincs hanyadik rész :P -
#5314 most nem idetartozik de van az a hülye kis flashes játék, biztos ismeritek, és hát nem tudom h lehet kicselezni a pásztázó fényt. ötlet? -
#5313 de ezaz, hogy a többség észre se vette, én is elfelejtettem :) -
Hoz_Hun #5312 Mi mint nézők beavatottak vagyunk ugyan, de nem kell mindenről tudnunk.
Michael olyan okos és olyan ügyessen csinálta, hogy a sorozat készítői nem tudták lemodelezni azt a szökést és a bátya varázslatos meggyógyítását sem. Így átugrották. -
#5311 Szerintem nem is az a zavaró mint, hogy úgy lett vége annak a résznek, hogy berohannak egy kicsit eldugottabb részre ahol megállnak, mert Lincoln nem tud tovább menni és a köv. rész kezdete pedig már Nica lakásán kezdődött. Arról lemaradtunk, hogy a fél város rendőreit, hogyan rázzák le... -
#5310 Azta, télleg!
Ezt kissé elhanyagolták -
cucumber87 #5309 Sry megvan ;) izgi lessz :) -
cucumber87 #5308 Merre lehet fellelni a 08as promot?
Thx -
#5307 tényleg erre nem is gondoltam :D jól elsimították azt a részt:) -
#5306 lincoln lába hogy begyógyult:d -
#5305 Nekem annyira nem tetszett......lehetett volna jobb is...és néhol helyen tök kiszámítható volt....de lényegében elmegy... .D -
#5304 Mert az apja már skkor elhagyta az anyjukat amikor Michael-al várandós volt és így az anyja családnevét kapta születéskor.
Egyik részben elmondják... -
#5303 Imádom ezt a sorozatot, de van egy kis apróság amire én személy szerint nem tudom a választ! Szerintem nem volt róla szó, vagy az én figyelemem kerülte el. Tehát: miért van az hogy Michael - Scofield, Lincoln viszont Burrows és ugye testvérek! Anyjuk meghalt mikor gyerekek voltak, apjuk elhagyta őket. Mindig többesszámban beszéltek ezekről a dolgokról, de akkor miért nem azonos a családnevük??? -
#5302 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Durva volt a mai rész! Először a kormányzó, most meg Tweener...Sucre azért csak nem fogja feladni őket meg magát a zsaruknak...ui: láttam 08 promót, nem szép dolog elvinni az összes zs-t :) -
vg #5301 Szégyent hozol Sub-Zero gyerekre, a hatalmas iq-dal! -
#5300 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha már mindenki spoiler be ir akkor én is ide irok adna vki linket honan tudom letőlteni a 9,10,11,12,13,14,15 ik részt ?:) -
Hoz_Hun #5299 Na végre!! Első nagyon jó epizód. A végén nagyon váratlanul ért, és ilyen már rég történt.
A rendőrkiscsaj nagyon jól nézett ki. -
#5298 Nagyon kemény rész volt. Tetszett. Bár sok új kérdést nyitott meg. :D S sok másra derít fényt. De nagyon jó rész volt. :) -
#5297 Nagyon kemény rész volt. Tetszett. Bár sok új kérdést nyitott meg. :D S sok másra derít fényt. De nagyon jó rész volt. :) -
#5296 ez de fasza rész volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár szerintem apolskis helyében mindenki elfogadta volna az ajánlatot...korrekt volt...viszont mahonet "félreismertem", én azt gondoltam jó fej lesz és rájön a dolgokra...erre b+ szarrá lövi nyomorult kölyköt...ekkora gyökeret...én is azt gyanítom h sucre magának akarja a pízt...de majd májköl lebeszéli újra oszt jó -
#5295 OFF
az ok, ha egyet-kettőt javítasz, meg persze szívás, hogy nem tudsz szerkeszteni /talán még erős motíváció is, hogy VIP legyél/, de azért az emberek többsége valahogy csak megtudja oldani, hogy beleférjen egy (max 2) hsz-be.
Talán ott van a trükk, hogy jól átgondolod, hogy mit akarsz írni, és nem írsz olyat /nem pont Te/, hogy: "mingyá leírom annak a szereplőnek a nevét", és akkor következőben meg: "nah ez a neve: XY".
Meg egyértelmű hibákat elríásokat ( :) ), úgy is mindenki megfejti, szal azt fölösleges javítani.
Jah, meg az, hogy nem mindenkinek van ideje arra, hogy átnézze, amit írt:
hát nem tom, én nem időre írok hsz-t, és ha már arra fussa, hogy 40-50 hsz-t átolvassak, ezen a picin nem múlik...
ON