23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Pheaper
  • Flamer
    (Y)
  • Amse
    tátáá
  • Amse
    meg egy picit szét kell húzni, mert 780 helyett 790px lehet már a fejlécben.
    este meg is csinálom...
  • Daveee
    lol dehogy kell, csak a psd fileba a backgroudnot iyen szinre kel váltani és kész is
  • Bandee1987
    most új bannert kell csinálni :(
  • Pheaper
    nekm se műxik :(
    viszont mozilával bejön pár oldla http://oli.hu/toplista/index.php...
  • Doomista
    sajnos egyik sem müxik,az egyiknél ha a jelszo megvan akkor csak egy üres oldalt mutat,bármelyik linknél,a másiknál meg tölteni le nem akarja -.-
    akkor leszedem angol oldalon és felirat rá...
  • Nick01
    vagy http://users.cwi.hu/blue/
  • Nick01
    http://pbreak.uw.hu
  • Doomista
    Leírná nekem valaki annak a magyar honlapnap a cimét,ahonnan az eddig vetitett részeket lelehet tölteni,megszeretném nézni az egészet még kb 10x..THX
    weblap,nem torrent,thx.
  • Flamer
    várunk.. mi lenne?
  • Balázs 17
    most milesz velünk többmint2hétig?:(
  • Pheaper
    lol:P
  • Flamer
    ya sry. nem is figyeltem
  • Geeryy
    helyesirasi hibara hivtam fel a figyelmedet ,de ugylatom nemsikerult :)
  • Flamer
    hát amikor kilogott, és kapott egy rendőr ruhát, és odaégett a hátára. ugy yutott fel a felszinre és kerülte ki a reflektoros zsarukat..
  • Geeryy
    álruhával?
  • Flamer
    állruhával
  • LegoTGR
    Ha jol emléxem, akkor ez a Brothers Keeper című részbe volt, de fogalmam sincs hanyadik rész :P
  • eNiX
    most nem idetartozik de van az a hülye kis flashes játék, biztos ismeritek, és hát nem tudom h lehet kicselezni a pásztázó fényt. ötlet?
  • Bandee1987
    de ezaz, hogy a többség észre se vette, én is elfelejtettem :)
  • Hoz_Hun
    Mi mint nézők beavatottak vagyunk ugyan, de nem kell mindenről tudnunk.

Michael olyan okos és olyan ügyessen csinálta, hogy a sorozat készítői nem tudták lemodelezni azt a szökést és a bátya varázslatos meggyógyítását sem. Így átugrották.
  • Amse
    Szerintem nem is az a zavaró mint, hogy úgy lett vége annak a résznek, hogy berohannak egy kicsit eldugottabb részre ahol megállnak, mert Lincoln nem tud tovább menni és a köv. rész kezdete pedig már Nica lakásán kezdődött. Arról lemaradtunk, hogy a fél város rendőreit, hogyan rázzák le...
  • Blasta
    Azta, télleg!
    Ezt kissé elhanyagolták
  • cucumber87
    Sry megvan ;) izgi lessz :)
  • cucumber87
    Merre lehet fellelni a 08as promot?
    Thx
  • BlackShadow
    tényleg erre nem is gondoltam :D jól elsimították azt a részt:)
  • Lynx_TWL
    lincoln lába hogy begyógyult:d
  • LasDen #5305
    Nekem annyira nem tetszett......lehetett volna jobb is...és néhol helyen tök kiszámítható volt....de lényegében elmegy... .D
  • Amse
    Mert az apja már skkor elhagyta az anyjukat amikor Michael-al várandós volt és így az anyja családnevét kapta születéskor.
    Egyik részben elmondják...
  • Scrat
    Imádom ezt a sorozatot, de van egy kis apróság amire én személy szerint nem tudom a választ! Szerintem nem volt róla szó, vagy az én figyelemem kerülte el. Tehát: miért van az hogy Michael - Scofield, Lincoln viszont Burrows és ugye testvérek! Anyjuk meghalt mikor gyerekek voltak, apjuk elhagyta őket. Mindig többesszámban beszéltek ezekről a dolgokról, de akkor miért nem azonos a családnevük???
  • Bandee1987
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Durva volt a mai rész! Először a kormányzó, most meg Tweener...Sucre azért csak nem fogja feladni őket meg magát a zsaruknak...ui: láttam 08 promót, nem szép dolog elvinni az összes zs-t :)
  • vg
    Szégyent hozol Sub-Zero gyerekre, a hatalmas iq-dal!
  • Pheaper
    ha már mindenki spoiler be ir akkor én is ide irok adna vki linket honan tudom letőlteni a 9,10,11,12,13,14,15 ik részt ?:)
  • Hoz_Hun
    Na végre!! Első nagyon jó epizód. A végén nagyon váratlanul ért, és ilyen már rég történt.
    A rendőrkiscsaj nagyon jól nézett ki.
  • Sceleton
    Nagyon kemény rész volt. Tetszett. Bár sok új kérdést nyitott meg. :D S sok másra derít fényt. De nagyon jó rész volt. :)
  • Sceleton
    Nagyon kemény rész volt. Tetszett. Bár sok új kérdést nyitott meg. :D S sok másra derít fényt. De nagyon jó rész volt. :)
  • Maak
    ez de fasza rész volt :D

bár szerintem apolskis helyében mindenki elfogadta volna az ajánlatot...korrekt volt...viszont mahonet "félreismertem", én azt gondoltam jó fej lesz és rájön a dolgokra...erre b+ szarrá lövi nyomorult kölyköt...ekkora gyökeret...én is azt gyanítom h sucre magának akarja a pízt...de majd májköl lebeszéli újra oszt jó
  • tnm #5295
    OFF
    az ok, ha egyet-kettőt javítasz, meg persze szívás, hogy nem tudsz szerkeszteni /talán még erős motíváció is, hogy VIP legyél/, de azért az emberek többsége valahogy csak megtudja oldani, hogy beleférjen egy (max 2) hsz-be.
    Talán ott van a trükk, hogy jól átgondolod, hogy mit akarsz írni, és nem írsz olyat /nem pont Te/, hogy: "mingyá leírom annak a szereplőnek a nevét", és akkor következőben meg: "nah ez a neve: XY".
    Meg egyértelmű hibákat elríásokat ( :) ), úgy is mindenki megfejti, szal azt fölösleges javítani.
    Jah, meg az, hogy nem mindenkinek van ideje arra, hogy átnézze, amit írt:
    hát nem tom, én nem időre írok hsz-t, és ha már arra fussa, hogy 40-50 hsz-t átolvassak, ezen a picin nem múlik...
    ON