Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint hogy a 'T-Bag' mire utal? :p

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

Totalhomo

Serpa
a zsebesnél mire utal a "T" ?

<#taps>

Hunnenkoenig
LOL

joebacsi
röviden:
"Fogd meg a zsebem, és sétáljunk" <#hehe>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Vagy a topik elsõ hozzászólását.

olvasd el a cimet.

koschwarz
<#lama>vagyok ebben a sorozatban. mirõl szól?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

joebacsi
igen, de minden csavarnak fontos szerepe van (szó szerint és képletesen is 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

hát az egész egy nagy csavar!<#nyes>
Serpa
most azon töprengek, hogy Michael Scofield -et átszállítják-e vagy sem.
az az érzésem, hogy vmi miatt nem, de fene se tudja ... 😊

vannak benne csavarok, és ettõl faxa.

Hunnenkoenig
Kösd fel a gatyad! Ilyet meg nem lattal! :-)))

petee
lesz még jobb is!<#eljen>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Serpa
elkezdtem nézni.
<#eljen>

nem gondoltam volna, hogy ennyire izgalmas, 2. résznél járok.

a feliratok.hu-n van angol felirat a special részhez

Egyetértek.

> szerintem a gonosz ügynök ( aki lelõtte a társát-barátját) nagyon jól játszik!

Szerintem is jó, de simán a legjobb alakítás (szvsz) T-Bag.

Careful what you look for. You just might find it.

hi
nekem csak a Lost szünet miatt akadt meg rajta a szemem, de jó is így😊
elõször nem vágtam honnan olyan ismerõs a srác, meg honnan gondolom, hogy nem illik ilyen szerepbe, aztán leesett: Mariah Carey klipek!!!
de aztán sikerült elvonatkoztatnom. nagyon tetszik a sorozat, iszony pörgõs, és áldom az eget, hogy nekem "csak" 2 hónapot kell várnom a köv részre. asszem még mindig jobb mint négyet.
szerintem a gonosz ügynök ( aki lelõtte a társát-barátját) nagyon jól játszik!
de persze Michael a kedvenc!
Hunnenkoenig
En a Grimm testverekben lattam a napokban. Raadasul ugyanazzal az akcentussal jatszott egy olaszt, mint az Armageddon-ban az oroszt... bar lehet ez csak a nemet szinkronszinesznek volt a hibaja...

én legutóbb a Bájkeverõ-ben láttam

Még valakit láttam tegnap: a Derailed c. filmben (mozi) volt egy igen rövid szerepe a PB-beli Hale ügynöknek. Õ az alacsonyabbik, a kevésbé gonosz. <#vigyor0> A Derailed -ben valami börtönõr-szerûség volt... <#vigyor0>

Hja láttam énis! Bekapcsolom a tv-t aztán ott virít az Abruzzi!😄 Ráadásul igencsak hasonlított a kínézete a Prison Breakben lévõhöz!
NeoMaN
Ja, láttam.
Szintén szimpatikus fickó szerepkörben... 😄

Tegnap "Abruzzi" volt a retek-klubbon, a 8 mm -ben... <#vigyor0>

már csak 2 hónap <#vigyor>

Törölt felhasználó
Ma jól félre olvastam !
Azt hittem közelebb vagyunk 1 héttel 😊
de attól még március 20-ig kell várni
Törölt felhasználó
A FOX kihirdette a tavaszi programját.

MONDAYS
8:00-9:00 PM PRISON BREAK
9:00-10:00 PM 24

Március 13-tól.

Leeve írta a feliratok.hun.
Hát annyira nincs különbség egy másfél szezonos sorozatnál "az elsõ szezon" és a "sorozat" között, ha érted hogy értem.. szal szerintem akkor is amiatt kapta amit az elsõ szezonnal elértek az alkotók.

Nem hagytam abba a nézést, mert bármennyire is idegesít, van egy "hátha" érzés bennem, ["hátha" túllépnek a hatch-en 😉] szal maradok.. Talán Ana-Lucia része óta azért jobb már a dolog..meg azért Saweyer/Jack.. és már csak Dom miatt is.

Én nem írom le a PB-t. 😉

fifi
???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

?!

Törölt felhasználó
Nem kell már csak március 13-ig várni!!!
NeoMaN
Jack Bauer fogja vinni...
😊

a lost a gg-t a sorozatért kapta meg, nem a tavaly évadért. mondjuk, hogy a tavalyi + idei, de mindegy, mert ez szimpátiaszavazás nkább.

de engem halálra idegesít a második szezon.

melyik résznél hagytad abba?

nekem jobban tetszik a második, amúgy, végre történik is valami. mondjuk az elsõ évad is alap volt, persze.

Majd jövõre megkapja a PB.

szerintem kizárt. lesznek új sorozatok, most ugye a nagy dér-dúr miatt kapta inkább a jelölést. szavamon lehet fogni😊
Szerintem a LOST jó volt.. valamikor az elsõ szezon idején.. de engem halálra idegesít a második szezon.. mindegy.. ezt a GG-t amúgy is a tavalyiért kapta..azért meg megérdemelte végülis.

Majd jövõre megkapja a PB.

Színészileg azért ott vannak õk is szerintem.. pl Evie vagy Matthew Fox.. szerintem marha jók tudnak lenni ha akarnak.

Egyébként a Lost se rossz! Azt nem mondhatom! most nézem a részeket, de szerintem messze nem bír olyan szinészi játékkal és olyan szinészekkel, mint a PrisonBreak! Meg nincs meg az a mondanivalója a számomra mint a PrisonBreakne, ésszámomra túl sok benne a tipikus amerikai fantasztikum!
Legyen igazad!
Bandee1987
DE B*SSZAMEG, MÉG VÁRNUNK KELL MÁRCIUSIG.<#rinya><#rinya>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
még tul uj a pb, majd jövõre 😊

Bandee1987
várható volt sajna

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Basszus nem a Prison Break nyerte a Golden Globeot, hanem a Lost! Nem igazság!!!!<#mf3><#falbav><#boxer>
NO COMMENT!
fifi
jólvan már, fejezd be te is, már régen pontot tett a végére a két delikvens...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

ezt nem moderálná valaki?

"haverom mondta", "sok más fórumon..", de semmi konkrét, sokadik kérésre sem. sõt még produkál egy ilyen hozzászólást? mindig is végtelenûl nulla embereknek tartottam, ezeket az (ál)kemény embereket akik fórumon anyáznak(egyáltalán bármilyen körülmények között nulla aki anyázik), és faszoznak, stb... fõleg, ha nem is kaptak ilyet..
ezután "felirat.hu-n rajta volt pedig!" és még van arca továbbra is ide írni..? 😊

Hallod "Nekem haverom mondta", ha továbbra is írkálsz, akkor akkor neked nagyon rossz lesz, ezt amu "sokoldalon láttam már". biztosan tudom nagyon véged lesz "nem kell elhinni, én leírtam ide hogy úgy tudom, mert már sok más fórumon is olvastam..." nézd meg! nem találod? "rajta volt pedig!" ezzel, h most sokadik kérésedre sem írok infót "Sikerült felbasznod az agyamat! Én ezt olvastam és kész...leszarom hogy te mi a f***t gondolsz!" "nyasgem" 😄

http://www.prisonbreak.atw.hu

Törölt felhasználó
LOL
jóvanna, csak tanuéságos volt, hogy egy fix idõpontot beír valaki és mindenki elhiszi neki kérdés nélkül.

vége.
joebacsi
idevágó kép 😊

Ugye? Nekem is nagyon tetszik az a rajz. Hihetetlen jó.