23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5294 a végén felajánl egy ilyet:
sztem ezt is érdemes -
#5293 LOL, berakták ma a +16 -s képet, és még akkor sem fog visszatartani senki 16 éves aluli barátainkat ! -
zorden #5292 Megneztem. Azt hiszem van alapja annak, hogy a PB is kliesekbol epitkezik. Ha igy lenne otosom, mint hogy szenatort kinyirtak... :-) -
ohom #5291 kössz,geri,jó szolgálatot tettél a hazádnak! -
#5290 Massive Attack - Teardrop
[house fan] -
#5289 mikor Michael mondja Linc-nek, hogy csütörtök este 6 órakor találkoznak 3 nap múlva a megbeszélt helyen, akkor nem mond hülyeséget, mert hétfőn adják a sorozatot ugyebár amcsiban, és a filmben és hétfő van. szeretem az ilyen apróságokat. pont most a Heroes-ban is ilyennel találkoztam... :) -
ohom #5287 Hy! Valaki nem tudná megmondani,h az 1. évad uccsó részében - amikor a doktornéni a tengerparton gondolkozik,h hogyan elkúrta - milyen zene megy? Csak azt tudom,h király, egy sörözőben hallottam újra, és akkor ugrott be, h hiszen ez kedvenc sorozatunkban is hallatja magát... -
#5286 a ctu-s az jó a fov-os verzióhoz, a lol-os az nem. -
#5285 *i -
#5284 melyik -eddig elkészült ; magyar- felrat jo a hdtv-FOV-os verzióhoz? -
FLeK0 #5283 sorozatjunkie.freeblog.hu -
#5282 Talán mert 23-án vetítik? -
#5281 hol tudok nézni nézettségi listát ilyen sorozatokról? amcsira gondoltam! -
#5280 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, én is sajnáltam Tweenert, pedig egy balféknek tartottam, de amikor elment a csajszihoz, nekem egy kicsit megható volt és elfelejtette velem minden ellenérzésemet:) -
#5279 nem!mint minden sorozat(persze tisztelet a kivételnek,van hogy a készítők akarják befejezni,pl Sopranos) ez is addig tart majd amíg normális a nézettsége,ha nem lett volna a 7-ik részig elég nézett,akkor most nem lenne itt 5000+ hsz,hiszen nem lenne sorozat,szal nem terveznek ennyire előre.pl C-Note-ot játszó színész is leszerződött egy másik sorozathoz még ennek az elején,de hál' istennek az megbukott,így tovább vitték a karaktert.ebből is látszik mennyi ideig terveznek,írnak előre...(meg hogy milyen türelmesek és jók az írók :)) -
FLeK0 #5278 majd jönnek újak -
#5277 hány évadosra tervezik? Mert ha minden 2. részbe meghal valaki nem fog sokáig tartani :D -
#5276 miért mit vártál? ez nem esti mese -
#5275 de mér 24én jön ki???????????????? -
#5274 micsoda 19 nap? -
#5273 Túl sokan halnak meg :( -
#5272 Na ez jó rész volt kiváncsian várom a következőt!
Már csak 19 nap :D -
Szolnokboy #5271 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó rész volt. Én bízom benne hogy Micheal összebeszélt Sucre-val és a promóból láthattuk ahogy találkoznak az erdőben. Sztem majd jót röhögnek és kettéosztják a zsét. Mahone meg egy elmebeteg állat. Jól megútáltam, Tweener RIP. Én mindig megértettem a tetteit. -
#5270 1 -
vg #5269 Két évados volt eredetileg, nem? -
#5268 Szerintem Mahone simán FBInak álcázott CIA-s. Azon se csodálkoznék, ha Oscar Shales is az lett volna régen, úgy mint Burrows apja. Akár még haverok is lehettek. :)
De hosszú lesz ez a három hét...
Azon gondolkozom viszont, hogy ahogy fogyatkoznak az emberek, nem biztos, hogy lesz harmadik évad. -
#5267 miért, mi értelme volt?
a "But they do" mondatban van a kutya elásva, márcsak az a kérdés, hogy a "they" az kikre vonatkozik...a hangokra amiket hall (márha igaz, amit még korábban mondott tweenernek), vagy mahone is a trösztnek dolgozik... -
#5266 *úszta meg
(nah bezzeg erről beszéltem) ha lenne szerkesztés gomb nem csak VIP-eknek akkor 1el kevesebb hsz lenne máris... -
#5265 a végén csak az a gyagyás fogja megúszni :D
mint a Kocka című filben :D
ott a fogyi srác úgyszta meg :D -
vg #5264 Szerintem Scofield fogja lelöni Sucre-t... vagyis inkább megsebesíteni, aztán elkapja Mahone. Az viszont szinte tuti, hogy Patoshik eljut oda, ahova akar! -
#5263 sztem ez lesz az eddigi legjobb rész :)
de pszt :) meg kopp kopp
nehogy elkiabáljam :D :) -
vg #5262 Igen. -
#5261 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerinted helyes volt hogy lelőtte szegény srácot? egy baseball kártya miatt került be... igaz hogy a börtönben voltak szemét húzásai, de azért halált nem érdemelt, szerintem. -
vg #5260 Én egyetértek Mahone ügyintézésével! -
Larvin #5259 Ez a rész tipikus példa arra, hogy a forgatókönyvírók hogyan tudnak egy jó karakterből egy szempillantás alatt rosszat és egy rosszból jót csinálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy mocskos kis spicli volt tweener ezelött a rész elött, viszont most, ha nem nyírják ki a kedvencemmé lépett volna elő ezzel a romantikus húzásával. Kiderült, hogy miért kellenek a dilibogyók az ügynöknek. Hát, ha én is ekkora seggfej lennék nekem is kellenének... -
#5258 így igaz, #5254 -
#5257 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az senkinek eszébe se jut, hogy mi van akkor, ha Sucre nem a jóindulat miatt fogott rájuk fegyvert? Mi van, ha azért, mert kell neki mind az 5 misi? Hiszen tudjuk, hogy pont azért rabolta ki a boltot, mert semmi pénze nem volt. És Hector meg pont a sok pénze erejével veszi el Maricruzt. Szóval én inkább ebben hiszek :) -
#5256 hm -
#5255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Huhh, vegyesek az érzelmeim. Tweenerben kellemeset csalódtam, azthittem tényleg beköpi őket. És sajnálom, hogy meghalt :( Sucre meg nemtom mit képzel, ezt tényleg nem kellett volna...most már tuti hogy őt kapják el következőként, rosszfiut kreáltak belőle, hogy könnyebb legyen elfogadni a 'távozását'. T-Bag még mindig él ez viszont zavar, inkább ő kapott volna ólmot nem Tweener... nemtom ti hogy vagytok vele, de mindegyik szereplőben van vmi szeretnivaló dolog, persze amellett hogy végülis bűnözők...de T-Bagben semmi ilyen nincs. Várom már hogy kinyuvasszák. -
vg #5254 Prison Break season 2 episode 8 promo