23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • tnm #5294
    a végén felajánl egy ilyet:

sztem ezt is érdemes
  • Doomista
    LOL, berakták ma a +16 -s képet, és még akkor sem fog visszatartani senki 16 éves aluli barátainkat !
  • zorden
    Megneztem. Azt hiszem van alapja annak, hogy a PB is kliesekbol epitkezik. Ha igy lenne otosom, mint hogy szenatort kinyirtak... :-)
  • ohom
    kössz,geri,jó szolgálatot tettél a hazádnak!
  • Geeryy
    Massive Attack - Teardrop
    [house fan]
  • mukika
    mikor Michael mondja Linc-nek, hogy csütörtök este 6 órakor találkoznak 3 nap múlva a megbeszélt helyen, akkor nem mond hülyeséget, mert hétfőn adják a sorozatot ugyebár amcsiban, és a filmben és hétfő van. szeretem az ilyen apróságokat. pont most a Heroes-ban is ilyennel találkoztam... :)
  • ohom
    Hy! Valaki nem tudná megmondani,h az 1. évad uccsó részében - amikor a doktornéni a tengerparton gondolkozik,h hogyan elkúrta - milyen zene megy? Csak azt tudom,h király, egy sörözőben hallottam újra, és akkor ugrott be, h hiszen ez kedvenc sorozatunkban is hallatja magát...
  • Zs0lt1
    a ctu-s az jó a fov-os verzióhoz, a lol-os az nem.
  • balvin
    *i
  • balvin
    melyik -eddig elkészült ; magyar- felrat jo a hdtv-FOV-os verzióhoz?
  • FLeK0
    sorozatjunkie.freeblog.hu
  • drobee
    Talán mert 23-án vetítik?
  • fistin
    hol tudok nézni nézettségi listát ilyen sorozatokról? amcsira gondoltam!
  • Dynamic
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, én is sajnáltam Tweenert, pedig egy balféknek tartottam, de amikor elment a csajszihoz, nekem egy kicsit megható volt és elfelejtette velem minden ellenérzésemet:)
  • ProGabe #5279
    nem!mint minden sorozat(persze tisztelet a kivételnek,van hogy a készítők akarják befejezni,pl Sopranos) ez is addig tart majd amíg normális a nézettsége,ha nem lett volna a 7-ik részig elég nézett,akkor most nem lenne itt 5000+ hsz,hiszen nem lenne sorozat,szal nem terveznek ennyire előre.pl C-Note-ot játszó színész is leszerződött egy másik sorozathoz még ennek az elején,de hál' istennek az megbukott,így tovább vitték a karaktert.ebből is látszik mennyi ideig terveznek,írnak előre...(meg hogy milyen türelmesek és jók az írók :))
  • FLeK0
    majd jönnek újak
  • nesster
    hány évadosra tervezik? Mert ha minden 2. részbe meghal valaki nem fog sokáig tartani :D
  • InfectedMann
    miért mit vártál? ez nem esti mese
  • fistin
    de mér 24én jön ki????????????????
  • fistin
    micsoda 19 nap?
  • nesster
    Túl sokan halnak meg :(
  • grebber
    Na ez jó rész volt kiváncsian várom a következőt!
    Már csak 19 nap :D
  • Szolnokboy
    Jó rész volt. Én bízom benne hogy Micheal összebeszélt Sucre-val és a promóból láthattuk ahogy találkoznak az erdőben. Sztem majd jót röhögnek és kettéosztják a zsét. Mahone meg egy elmebeteg állat. Jól megútáltam, Tweener RIP. Én mindig megértettem a tetteit.
  • joebacsi
    1
  • vg
    Két évados volt eredetileg, nem?
  • Fritz Von...
    Szerintem Mahone simán FBInak álcázott CIA-s. Azon se csodálkoznék, ha Oscar Shales is az lett volna régen, úgy mint Burrows apja. Akár még haverok is lehettek. :)
    De hosszú lesz ez a három hét...

Azon gondolkozom viszont, hogy ahogy fogyatkoznak az emberek, nem biztos, hogy lesz harmadik évad.
  • joebacsi
    miért, mi értelme volt?
    a "But they do" mondatban van a kutya elásva, márcsak az a kérdés, hogy a "they" az kikre vonatkozik...a hangokra amiket hall (márha igaz, amit még korábban mondott tweenernek), vagy mahone is a trösztnek dolgozik...
  • InfectedMann
    *úszta meg

(nah bezzeg erről beszéltem) ha lenne szerkesztés gomb nem csak VIP-eknek akkor 1el kevesebb hsz lenne máris...
  • InfectedMann
    a végén csak az a gyagyás fogja megúszni :D
    mint a Kocka című filben :D
    ott a fogyi srác úgyszta meg :D
  • vg
    Szerintem Scofield fogja lelöni Sucre-t... vagyis inkább megsebesíteni, aztán elkapja Mahone. Az viszont szinte tuti, hogy Patoshik eljut oda, ahova akar!
  • InfectedMann
    sztem ez lesz az eddigi legjobb rész :)
    de pszt :) meg kopp kopp
    nehogy elkiabáljam :D :)
  • vg
    Igen.
  • precision
    szerinted helyes volt hogy lelőtte szegény srácot? egy baseball kártya miatt került be... igaz hogy a börtönben voltak szemét húzásai, de azért halált nem érdemelt, szerintem.
  • vg
    Én egyetértek Mahone ügyintézésével!
  • Larvin
    Ez a rész tipikus példa arra, hogy a forgatókönyvírók hogyan tudnak egy jó karakterből egy szempillantás alatt rosszat és egy rosszból jót csinálni.

Egy mocskos kis spicli volt tweener ezelött a rész elött, viszont most, ha nem nyírják ki a kedvencemmé lépett volna elő ezzel a romantikus húzásával. Kiderült, hogy miért kellenek a dilibogyók az ügynöknek. Hát, ha én is ekkora seggfej lennék nekem is kellenének...
  • precision
    így igaz, #5254
  • Fritz Von...
    Az senkinek eszébe se jut, hogy mi van akkor, ha Sucre nem a jóindulat miatt fogott rájuk fegyvert? Mi van, ha azért, mert kell neki mind az 5 misi? Hiszen tudjuk, hogy pont azért rabolta ki a boltot, mert semmi pénze nem volt. És Hector meg pont a sok pénze erejével veszi el Maricruzt. Szóval én inkább ebben hiszek :)
  • precision
    hm
  • precision
    Huhh, vegyesek az érzelmeim. Tweenerben kellemeset csalódtam, azthittem tényleg beköpi őket. És sajnálom, hogy meghalt :( Sucre meg nemtom mit képzel, ezt tényleg nem kellett volna...most már tuti hogy őt kapják el következőként, rosszfiut kreáltak belőle, hogy könnyebb legyen elfogadni a 'távozását'. T-Bag még mindig él ez viszont zavar, inkább ő kapott volna ólmot nem Tweener... nemtom ti hogy vagytok vele, de mindegyik szereplőben van vmi szeretnivaló dolog, persze amellett hogy végülis bűnözők...de T-Bagben semmi ilyen nincs. Várom már hogy kinyuvasszák.
  • vg
    Prison Break season 2 episode 8 promo