23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#5374 :D hülye...
gondoltam belevarázsolok egy szemet a bannerba, de nincs róla olyan jó kép... -
#5373 tudsz szerezni? -
#5372 midazolam -
#5371 milyen bogyót szed?(a neve kell) -
Balázs 17 #5370 Mahoneeeeeee-t akarok a bannerba + a tollát:DDDD -
#5369 viszont le lehetne már cserélni azt a bannert mert nagyon nem illik oda :D -
#5368 elit néző... jó lehet h kicsit hülyén fejeztem ki magam, lényeg, h akik nem az 6.résznél tartanak (RTL klub) , hanem a 2.évad 7.részénél :D Végülis mind1, jó ez így is sztem, ha mindig áthúznánk a neveket, az lehet h tényleg nem jó ötlet, mert vki pl 1 résszel lemaradt itt, ide benéz, és le van lőve a poén. -
#5367 akkor lehetne lőtt seb a fejükön és csöpöghetne vér a kép sarkáról is :D
szerintem jó lesz a sima is. -
#5366 a banner legyen minél kifejezőbb!
aki a retek klubos változatot nézni az meg vessen magára -
#5365 hát annyira nem kokrét a banner. aki csak rápillant annak nem biztos, hogy leesik, hogy ők szöknek meg. a piros áthúzott név viszont elég gyanús :/ -
FLeK0 #5364 "elit néző" wtf? -
#5363 Ez a topic végülis elit nézőknek van, sztem lehet nyugodtan spoileres akár. Már az is spoiler ennyi erővel ami most van, elárulja, hogy kik fognak kijutni... -
#5362 Én gyorsabb voltam. :D
Szombat este 9-kor kezdtem el és kedd este fejeztem be. :D -
#5361 még mindig nincs lecserélve a banner.
a szinkron télleg szar -
#5360 a banner az a desgin vátás miatt volt nem az uborkaszezon miatt :)
a szinkron meg szar XD -
#5359 nah, leállt a sorozat egy pár hétre és teljesen uborkaszezon lett a topicjában... először banner, aztán majd jönnek a szinkronok... XD -
#5358 miért zárták be? miért nincs erakva az új banner?:) -
#5357 De azt bezárták már egyszer. Most müködne? -
#5356 arra szavazok hogy nem kell spoiler, és legyen egy másik topic a kezdőknek!
mire lehet még? -
#5355 most te melyikre szavazol ezzel a hsz-el?:D -
#5354 ne legyen spoiler es
akik később kezdték el nézni azok vessenek magukra -
#5353 sztem a spoileres legyen elvégre ,,Prison Break (TV),,... -
#5352 francba :D -
Newfronter #5351 Baseball közvetítés miatt. -
#5350 most vmi pihenő van vagy mi? -
#5349 Nekem is eszembe jutott, hogy esetleg nekik dolgozhat, de aztan elvetettem a dolgot. Inkabb valoszinu, hogy csak ilyen kattant, es a multjaban tortent valami, amibol egy par cseppet mar kaphattunk most izelitokent, hogy meselt a kiscsavonak. -
#5348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem is vagy úgy van ahogy mondtad, vagy bizony Mahone már be van kattanva s a hangok a fejében mondatják azt vele, hogy ők nem engedik, hogy életben maradj.(Ha jól vettem ki a szavaiból akkor ezt mondta mielőtt lelőtte Tweenert) -
Newfronter #5347 Van egy elgondolásom, hogy miért ilyen aggresszív Mahone és miét öli meg Tweeenert. Lehet hogy ennek a trösztnek dolgozik Mahone is, és nem akarja hogy az elkapott szökevények meséljenek később a bíróság előtt, mint tanúk. Habár ebben nem sok logika van, mert mivel tudnának többet a szökevények, mint Michael. De elképzelhető, hogy azért ennek az elgondolásnak is van alapja, ez később úgy is kiderül. -
FLeK0 #5346 Két hét és 3 óra múlva. -
#5345 egy hét alatt végignéztem az első évadot meg a másodikat a 7. részig,ilyen sorozatot még nem láttam az biztos,én nem is tudom kifejezni...
amúgy a 8. rész mikor jelenik meg pontosan mert már nagyon várom,de gondolom ezzel ti is így vagytok -
#5344 sztem is a régi felújított változata kerüljön bannerba.. ha spoileres akkor a sorozat végére elég csak 1-2 képet kirakni ^^ -
#5343 tőlem mehet bannerba. -
#5342 Hat ez most ugy nez ki, mintha a regit sokat mostak volna, de azert jo :-)
Ha mar az uj designnal kell elnünk... -
#5341 szerintem is, mert még csak így linkeltem és máris beleszaladtak :D -
Daveee #5340 lol:D -
#5339 esetleg nem tudod hogy mit jelent az hogy spoiler vagy mi?+még ott van hogy 2. évad,szal magadra vess
amúgy szerintem maradjon az eddigi,pontosabban legyen az #5332-s ugyebár -
#5338 írtam, hogy spoiler :(
(de nem azt jelenti, hogy meghaltak... lehet csak elkapták :)) -
#5337 én is a 8 adiknál most tőltőm a többit :) -
Daveee #5336 ne bazd ezek meghaltak? jajj ne, abruzzi oyan fasza emebr volt, énmég 1 évad 8. részéné járok :S -
#5335 2. évad spoileres:
van ilyen is :)