23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
zoolee #7094 Honnan szedted le ???
-
#7093 na végignéztem:))) micsoda fordulotaok voltak a második epizódban:OOO arról már ne is beszéljünk hogy olyanok haltak meg akikről nem is gondoltam volna:OOO -
#7092 na most kezdem el nézni a második évad 13.részét:) mindjárt végzek:( -
#7091 viszont:) -
Daveee #7090 KIVÁNOK MINDEKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET A 2OO7-ES ESZTENDŐBEN! B.U.É.K -
belphegor1 #7089 kicsit zavaros a dolog, mert a novemberi bejelentés, meg nagyjából az összes külföldi pb-vel foglalkozó oldal szerint 29-én lesz az első "igazi" új rész, a fox.com/prisonbreak -en viszont "All-new episode"-nak mindenhol jan22-t írnak, és pl. most a főoldalon is ilyen címmel ment egy előzetes a John Doe (2x14) részről. Összefoglalóról meg sehol nem szólnak... szóval lehet mégis azt rakják be "All-new" -nak. :S -
#7088 :DDDD -
#7087 hja ok -
winnie #7086 akkor összefoglaló lesz. -
#7085 nem január 22? -
#7084 már másoltam is, de megelőztél :) -
#7083 off.
Phoenix Stellar for NTFS
ezzel a progival probald, nekem eddig nem volt olyan elveszett adatom, amit ez ne hozott volna vissza
van meg 1 csomo masik lehetoseg, GetDataBack, meg hasonlok, de nekem ez a phoenix stellar valt be minden problemanal
on.
zsoltikanal: ize, itt volt eddig 1 bizonyos szint. te megutotted. alulrol. legyszi. -
Kanál #7082 Kussolsz, nem ugatsz, ja amúgy tsa zoolee vagyok. -
#7081 -
te olyan ügyes vagy és kösz h megosztottad velünk ezt az infót -
#7079 hű, jó forrásaid lehetnek -
zoolee #7078 Hi, nem akarok beszólni de ti, honnan szedtétek azt , hogy 29. én van a fojtatás ???
Elárulom 1-jén. -
#7077 kevesebben lehetnek azok, akik nem jártak még így. pár hónapja megfeküdt a filerendszerem, 40 giga meghallgatatlan mp3al a fedélzeten. -
#7076 látom vannak itt sorstársak:) -
#7075 :O -
#7074 a Por című filmből
-
winnie #7073 "csak kb 8-12 giga sorozat volt már azon a vinyón...huhh:@@@"
lol. sorry, nem lol, részvét, csak magam nyomorán röhögök. nekem múltkor két 160 gigés sorozatvinyó halt be, de általában vissza tudtam hozni a cuccok jó részét. -
Daveee #7072 én ecrt véletlen 80 giga filmet formáztam le:S -
#7071 haverom ilyenkor csak ezt mondja:ilyen ez a pop szakma:D -
#7070 áááá de be sz*ptam:SSSSS
ilyet még nem láttam...gondoltam leformázom a gépem mert xp sp2 volt rajta és én xp sp1-et akartam rátenni...na mindegy nem is ez a lényeg hanem hogy a fő megahjtómon csak a rendszer volt ami a c és a volt a hordozható vinyóm amin volt minden dolog amit nem akartam törölni többek közt a szökés is...ez a meghajtó a d volt...erre bootolok cd-ről és formáztam a c meghajtót és kiderült b@sszameg hogy össze volt valamiért keverve és a d formázta le:@@@@ ááá nem voltam ideges:@@@ csak kb 8-12 giga sorozat volt már azon a vinyón...huhh:@@@
-
#7069 de köcsögsék, hogy ezeket már láthatjuk, mikor van még egy hónap az új részig.. /tudom, hogy nem tv-s promó volt, de most olyan rohadtul felpörgettek ezek a promók :D/ -
#7068 Bellicknek lesz dolga rendesen... :DDDDD -
#7067 Prison Break Season 2 Episode 14 - John Doe Promo1
Prison Break Season 2 Episode 14 - John Doe Promo2
Prison Break Season 2 Episode 14 - John Doe Promo3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 2. a legérdekesebb a lassúsága miatt, mivel igy láthatjuk ahogy T-Bag-et megüti Mrs Hollander (nem jut eszembe a keresztneve. Na mindegy, csak nézzétek.
ui.: Én nem dőltem be Micheal-nek! Ti se tegyétek! :D:D -
#7066 ha még csak ott tartasz és nem akarsz spoilereket olvasni akkor el vagy tévedve, irány az rtles topic... -
BGYI #7065 De egyszer csak kiszöknek...remélem.Vagy ha nem a sztori ellaposodik -
#7064 amíg nézik elegen, addig lesz. szvsz 3nál több nem lesz -
Rio81 #7063 én ugy vagyok vele hogy akkor jövök be egy topicba ha már láttam az éppen aktuális részt... ennyit a másik lelövéséről... -
#7062 jó ez a második évad..:) legalábbis az első 2 rész alapján:P
azt nem tudjátok hány evadig tervezik? -
#7061 ugyis reg jartam mar erre hamar offolas van leirom nekem mennyire jottek be a sorozatok amik meg lettek említve:
My name Earl 7/10
Dexter 9.5/10
Jericho 5/10
Eureka 0/10 (meg ma is emlekszem h szendvedtem vegig az elso reszt)
-
#7060 mivel kapcsolatban?szökés?:) -
BGYI #7059 Ha vki szpojlerkodik lelövöm -
Rio81 #7058 A Jericho tényleg nyugdíjas. Bár vannak benne értékelhető momentumok. Dexterezzetek mindenképp... csak 12 részes. -
#7057 legjobb.
my name is earl is bazijó szvsz. -
North #7056 Én se csípem őket, a Firefly mégis number one lett. -
#7055 áá űrös filmeket inkább nem:P nem csípem őket...kivéve persze a Star Warst:P