Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Birkának tekintik a népet (néha tényleg azok) akiknek a pofájába kell adni mindent...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
leszarom a konfigod...
2. senki nem mondta,hogy nezned kell
3. senkit nem erdekel, hogy megnezted-e
4. a hetfo az szerintem nem hetvege
5. szukseg volt a 6db szmajlira valoban
6. "fikazni konnyu, alkotni nehez",kerd meg aput anyut tesot nagymamit es csinalj egy home-edition szinkront.
szerk: indokold mar meg, hogy miert is basztak el a szinkront? az elobb ugyanis kimaradt <#ticking>#ticking>
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Egyébként se izgatja bolhafingnyira sem az átlagnépet a szinkron. Neked meg nem kötelezõ mindennap a tv elõtt ülnöd és megnézned...
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
szép volt magyarok!!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
leszarom a konfigod...
nincs az az isten hogy ki tudjam várni míg lemegy a 2. évad is és egyben megnézni.. 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
(Wazze tegnap éjjel kettõig néztem, nemtudom ma mi lesz.... lehet végignézem)
Tegnap láttam az RTL-es PB promót. Ollllyan szépen lelõtték az elsõ rész csattanóját, miszerint a térkép = tetkó. <#gunyos1>#gunyos1>
/angolban ezt itt nem szószerint kell érteni, tehát nem új, hanem inkább megújult/
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
én most egyben töltöttem le az elsõ évadot. de mikor ment akkor nem volt semmi probléma a részek beszerzésével?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Tegnap valahogy így volt. 😊
A PB ezzel szemben már az 5. körnél jár. (1. darus, 2. Karakterpromók (4db), 3. Karakterpromók dátummal (4db szintén), 4. és 5. pedig a legfrissebb "dumálós" promo. (Ok, a 3. elvileg nem ér, de én bele szoktam mindig számolni 😊)
A következõ adatok nem 1000%-ig pontosak, de figyeld csak:
LOST Season 1 Premier RTLKLUB: 2005. augusztus 26. Péntek
1. promo start: 2005. 08. 16. (- 3-4 nap, de több nem)
2. promo start: 2005. 08. 22. (+ - 3-4 nap)
PB Season 1 Premier RTLKLUB: 2006. augusztus 23. Szerda
1. promo start: 2006. 08. 07.
2. promo start: 2006. 08. 10.
.
.
.
Elõbb elkezdte nyomatni a retek a pbt, a lost nem kapott ekkora tv promózást. Természetesen megvoltak a sajtó és utcai hypolások, de most már csak a 2. helyen van 😊
jöjjön már a 2. évad!!!😄
na akkor elmondom úgy hogy még 1óvodás is meg tudja csinálni,szal nem fog gondot okozni
elindít->play movie fül->open avi,és kiválasztod a részt ugyebár->open sub,hozzá a feliratot,megnézed mennyire csúszik el->átmész a synchronize fülre és ott a movementel foglalkozz csak,azon belül:ha all subtitles van kiválasztva akkor értelemszerûen az egészet változtatja,a selection meg 1értelmû h mit
ha késik a felirat akkor a sooner legyen kiválasztva,saccolsz hogy kb mennyi a késés és azt beállítod a nyilakkal ugyebár,aztán katt a move-ra
ha siet a felirat akkor meg later,ennyi
ha meg így sem jó akkor tölts le másik feliratot,vagy másik verziót a sorozatból,bár nincs belõle túl sok fajta,és általában mindenhol az van amihez jó a felirat,szal nem értem miért nem passzol