Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balvin
De el van rontva mert a TV2 pont szerdán, pont kilenckor adja a Desperate Housewifes 2. seasonját, és ezért 1000ek fogják azt nézni PB helyett... (nem kell mondani, tudom hogy le lehet tölteni, fel lehet venni videóra) de akkoris...

ProGabe
35. a sorozatok között,de szerintem ez is 24 szerû,mármint abból a szempontból hogy itt is megvan a "keménymag",tehát hogy nem nézik kiemelkedõen sokan(azért én örülnék ha lenne egy sorozatom ami benne van a top 50-ben,bár a vége felé gondolom csak kábelesek vannak,na mind1) viszont akik nézik azok minden egyes másodpercet megnéznek a sorozatból/ról,tehát eszméletlenül stabil a nézõtábor,szerintem 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Atisz
Na ja ezt bírom: És most végre magyar szinkronnal!!!
Birkának tekintik a népet (néha tényleg azok) akiknek a pofájába kell adni mindent...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Igen lehet <#buck>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lynx_TWL
adjunk a színvonalnak 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

zmeor
sajnos a magyar szinkronos sugdolózás nem adja vissza a szereplõk titokzatosságát

leszarom a konfigod...

zmeor
téged sz*r se kérdezett

leszarom a konfigod...

Geeryy
1. senki nem mondta,hogy szinkronnnal kell nezned
2. senki nem mondta,hogy nezned kell
3. senkit nem erdekel, hogy megnezted-e
4. a hetfo az szerintem nem hetvege
5. szukseg volt a 6db szmajlira valoban
6. "fikazni konnyu, alkotni nehez",kerd meg aput anyut tesot nagymamit es csinalj egy home-edition szinkront.

szerk: indokold mar meg, hogy miert is basztak el a szinkront? az elobb ugyanis kimaradt <#ticking>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

LasDen
11M körül.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Most hallottam hogy Amerikában nem valami nagy a nézettsége a Prison Breaknek!Igaz ez???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zmeor
már megnéztem...
hétvégén kezdõdik a második széria

leszarom a konfigod...

Hooligan666
Éjjenek a divatfikázók... 1 hang kivételével az összes nagyon rendben van... és ha még háttérzaj is lesz, akkor semmi gond...

Egyébként se izgatja bolhafingnyira sem az átlagnépet a szinkron. Neked meg nem kötelezõ mindennap a tv elõtt ülnöd és megnézned...

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

zmeor
sikerült a szinkront olyan szinten elcseszni amennyire csak lehet..
szép volt magyarok!!!<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

leszarom a konfigod...

Munch
Hát ja, minek.
Dallasszal se várt senki hatvan évet mire befejezték...

modellmaker
nagyszerû! köszi.

nincs az az isten hogy ki tudjam várni míg lemegy a 2. évad is és egyben megnézni.. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Az elsõ évadot én is egyben néztem meg a 20. részig. Hát a két utcsó résznél az egy-egy hetet kivárni valami gyötrelem volt. Ha meg tudnám állni, akkor én is inkább egyben nézném végig, de ismerve magam ez nem fog menni. Annyit azér megyígértem magamnak, hogy a spoilereken nem fogom elolvasni!!
Na ja. Ember tervez... sorozat vonzereje végez.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Geeryy
de sokszor mondtam mar ezt... <#rolleyes>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Nem vihogok. Öblösen röhögök... Miért? Mert jólérzem magam...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én lehet egybe húzom majd le a 2. szezont, vagy egyenként lehúzom és összevárom, mert nagy kínzás hetente nézni egy részt.

Serpa
és mér kell vihogni?
^^

Geeryy
3nap.

Hõjj, de jó kis sorozat ez... 15. résznél vagyok. Izgalmas, izgalmas. <#hehe>
(Wazze tegnap éjjel kettõig néztem, nemtudom ma mi lesz.... lehet végignézem)

Serpa
aha.

Magoo
ez így van. "...a new hand"

Sziasztok!

Tegnap láttam az RTL-es PB promót. Ollllyan szépen lelõtték az elsõ rész csattanóját, miszerint a térkép = tetkó. <#gunyos1>

tnm
ööö, sztem nem "any", hanem "a new"
/angolban ezt itt nem szószerint kell érteni, tehát nem új, hanem inkább megújult/

drobee
Áhh lol, ez nagyon nagy!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
T-bag needs any hand

tnm
köszi a videót, az mindenesetre kiderült, hogy most mi lesz Michael zsenialitásának középpontjában.... jó lesz😄

modellmaker
nagyszerû. a "szokásos" helyekrõl?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Serpa
semmi.
a vetítés után néhány órával már tölthetõ volt.

modellmaker
váááá mikor lesz már 21-e???

én most egyben töltöttem le az elsõ évadot. de mikor ment akkor nem volt semmi probléma a részek beszerzésével?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sylvester
Hmm ebbõl 5.évad? remélem egymás után jönnek mert nem birok megint ilyen sokat várni 😄 így is a 24 et néztem 😊😄 Amugy értem már a címadást..csak a Prison Break már nekem olyan megszokott volt😊 , igaz, a magyar nyelv szókincse gazdagabb vagy mitomén😊

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

REALista
Kösz a segítséget ez lesz a jó szerintem!!!

ProGabe
bár most már lehet mindenhol a dvd-rip van meg,ahhoz ez a jó pakk

ProGabe
hát igen,nem mindegy hogy melyik verziót szedted le,bár nincs belõle sok fajta és azok nem is különböznek nagyon egymástól,ebben ráadásul benne vannak azok is amikbõl készült több verzióhoz felirat

Mayday
Hat, csekkold a www.feliratok.hu oldalt, meg a hosszupuska.sytes.net oldalt, es olyan nevu verziohoz keress feliratot, amilyen a filmed (mondjuk LOL, vagy XOR, vagy nem is tudom, milyenek voltak).

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

REALista
Szasztok!Leszedtem a Prison Break elsõ évadját angolul de van egy kis baj!Csúszik a felirat és ezért élvezhetetlen!Hol találok hozzá normális feliratot???

ProGabe

Mayday
Es errol a Criminal Mindsrol mit tudtok? Jofajta?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hooligan666
Persze nem mindíg ugyanaz megy... És most már keverik erõsen a Criminal Minds promókkal

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Hooligan666
Megfigyeléseim szerint: reggeli mûsor alatt, déli híradó elõtt, délután a 16-os sávban, híradó elõtti reklámblokk, nagyfilm elõtt, nagyfilm közben 2x legalább.
Tegnap valahogy így volt. 😊

drobee
Minden reklámblokkban leadnák kétszer akkor rögtön megutálnák az emberek, mert már a talpuk alján csordogálna kifelé a pb és rég elegük lenne az egészbõl még a sorozat elött. Viszont így látsz egy promót és szinte várod hogy mégegyszer lásd, vagy csináljanak újabbat. Bár lehet ezzel csak egy addikt vagy így? 😉

Atisz
Figy ha már ilyen részletesen belemész (amiért gratula) akkor már azt is figyelembe kéne venni hogy napi szinten hányszor adják, nem? <#guluszem1>

Hooligan666
Dehogyis... azt számolom hány és milyen promót csináltak belõle. Összesen 2 darab volt, ez ment állandóan. De korántsem ilyen mennyiségben! És a 2. résztõl voltak (pontosabban 3. mert a retek az elsõ 2-õt egyben adta le) a részek promói.

A PB ezzel szemben már az 5. körnél jár. (1. darus, 2. Karakterpromók (4db), 3. Karakterpromók dátummal (4db szintén), 4. és 5. pedig a legfrissebb "dumálós" promo. (Ok, a 3. elvileg nem ér, de én bele szoktam mindig számolni 😊)

A következõ adatok nem 1000%-ig pontosak, de figyeld csak:

LOST Season 1 Premier RTLKLUB: 2005. augusztus 26. Péntek
1. promo start: 2005. 08. 16. (- 3-4 nap, de több nem)
2. promo start: 2005. 08. 22. (+ - 3-4 nap)

PB Season 1 Premier RTLKLUB: 2006. augusztus 23. Szerda
1. promo start: 2006. 08. 07.
2. promo start: 2006. 08. 10.
.
.
.

Elõbb elkezdte nyomatni a retek a pbt, a lost nem kapott ekkora tv promózást. Természetesen megvoltak a sajtó és utcai hypolások, de most már csak a 2. helyen van 😊

Atisz
Te most azt számolod hogy hány spotot csináltak belõle, vagy hogy hányszor adták le? Mert ha a 2. akkor te tévedsz...

omg, már csak 4 nap!!

na kellemeset csalódtam az rtl-ben, májkül szinkronhangján kívül elég jók lettek, lj-é is jó, veronikáé is, annak a "bizonyos nõnek"(csak hogy ne spoilerezzek😊 is, szal jó 😊))
jöjjön már a 2. évad!!!😄
ProGabe
vagy inkább használj submagic-t!
na akkor elmondom úgy hogy még 1óvodás is meg tudja csinálni,szal nem fog gondot okozni
elindít->play movie fül->open avi,és kiválasztod a részt ugyebár->open sub,hozzá a feliratot,megnézed mennyire csúszik el->átmész a synchronize fülre és ott a movementel foglalkozz csak,azon belül:ha all subtitles van kiválasztva akkor értelemszerûen az egészet változtatja,a selection meg 1értelmû h mit
ha késik a felirat akkor a sooner legyen kiválasztva,saccolsz hogy kb mennyi a késés és azt beállítod a nyilakkal ugyebár,aztán katt a move-ra
ha siet a felirat akkor meg later,ennyi
ha meg így sem jó akkor tölts le másik feliratot,vagy másik verziót a sorozatból,bár nincs belõle túl sok fajta,és általában mindenhol az van amihez jó a felirat,szal nem értem miért nem passzol