23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • zoolee
    Honnan szedted le ???
  • fsgh
    na végignéztem:))) micsoda fordulotaok voltak a második epizódban:OOO arról már ne is beszéljünk hogy olyanok haltak meg akikről nem is gondoltam volna:OOO
  • fsgh
    na most kezdem el nézni a második évad 13.részét:) mindjárt végzek:(
  • fsgh
    viszont:)
  • Daveee
    KIVÁNOK MINDEKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET A 2OO7-ES ESZTENDŐBEN! B.U.É.K
  • belphegor1
    kicsit zavaros a dolog, mert a novemberi bejelentés, meg nagyjából az összes külföldi pb-vel foglalkozó oldal szerint 29-én lesz az első "igazi" új rész, a fox.com/prisonbreak -en viszont "All-new episode"-nak mindenhol jan22-t írnak, és pl. most a főoldalon is ilyen címmel ment egy előzetes a John Doe (2x14) részről. Összefoglalóról meg sehol nem szólnak... szóval lehet mégis azt rakják be "All-new" -nak. :S
  • Pheaper
    :DDDD
  • sweech
    hja ok
  • winnie
    akkor összefoglaló lesz.
  • sweech
    nem január 22?
  • nyamiag #7084
    már másoltam is, de megelőztél :)
  • j0nNyKa
    off.
    Phoenix Stellar for NTFS
    ezzel a progival probald, nekem eddig nem volt olyan elveszett adatom, amit ez ne hozott volna vissza
    van meg 1 csomo masik lehetoseg, GetDataBack, meg hasonlok, de nekem ez a phoenix stellar valt be minden problemanal
    on.
    zsoltikanal: ize, itt volt eddig 1 bizonyos szint. te megutotted. alulrol. legyszi.
  • Kanál
    Kussolsz, nem ugatsz, ja amúgy tsa zoolee vagyok.
  • scorpeeon
  • Police88

te olyan ügyes vagy és kösz h megosztottad velünk ezt az infót
  • robotnyk
    hű, jó forrásaid lehetnek
  • zoolee
    Hi, nem akarok beszólni de ti, honnan szedtétek azt , hogy 29. én van a fojtatás ???
    Elárulom 1-jén.
  • robotnyk
    kevesebben lehetnek azok, akik nem jártak még így. pár hónapja megfeküdt a filerendszerem, 40 giga meghallgatatlan mp3al a fedélzeten.
  • fsgh
    látom vannak itt sorstársak:)
  • sweech
    :O
  • zmeor
    a Por című filmből

• winnie
    "csak kb 8-12 giga sorozat volt már azon a vinyón...huhh:@@@"

lol. sorry, nem lol, részvét, csak magam nyomorán röhögök. nekem múltkor két 160 gigés sorozatvinyó halt be, de általában vissza tudtam hozni a cuccok jó részét.
  • Daveee
    én ecrt véletlen 80 giga filmet formáztam le:S
  • egypszichonauta
    haverom ilyenkor csak ezt mondja:ilyen ez a pop szakma:D
  • fsgh
    áááá de be sz*ptam:SSSSS

ilyet még nem láttam...gondoltam leformázom a gépem mert xp sp2 volt rajta és én xp sp1-et akartam rátenni...na mindegy nem is ez a lényeg hanem hogy a fő megahjtómon csak a rendszer volt ami a c és a volt a hordozható vinyóm amin volt minden dolog amit nem akartam törölni többek közt a szökés is...ez a meghajtó a d volt...erre bootolok cd-ről és formáztam a c meghajtót és kiderült b@sszameg hogy össze volt valamiért keverve és a d formázta le:@@@@ ááá nem voltam ideges:@@@ csak kb 8-12 giga sorozat volt már azon a vinyón...huhh:@@@
  • tnm #7069
    de köcsögsék, hogy ezeket már láthatjuk, mikor van még egy hónap az új részig.. /tudom, hogy nem tv-s promó volt, de most olyan rohadtul felpörgettek ezek a promók :D/
  • LasDen #7068
    Bellicknek lesz dolga rendesen... :DDDDD
  • nesster
    Prison Break Season 2 Episode 14 - John Doe Promo1
    Prison Break Season 2 Episode 14 - John Doe Promo2
    Prison Break Season 2 Episode 14 - John Doe Promo3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A 2. a legérdekesebb a lassúsága miatt, mivel igy láthatjuk ahogy T-Bag-et megüti Mrs Hollander (nem jut eszembe a keresztneve. Na mindegy, csak nézzétek.
    ui.: Én nem dőltem be Micheal-nek! Ti se tegyétek! :D:D
  • Police88
    ha még csak ott tartasz és nem akarsz spoilereket olvasni akkor el vagy tévedve, irány az rtles topic...
  • BGYI
    De egyszer csak kiszöknek...remélem.Vagy ha nem a sztori ellaposodik
  • robotnyk
    amíg nézik elegen, addig lesz. szvsz 3nál több nem lesz
  • Rio81
    én ugy vagyok vele hogy akkor jövök be egy topicba ha már láttam az éppen aktuális részt... ennyit a másik lelövéséről...
  • fsgh
    jó ez a második évad..:) legalábbis az első 2 rész alapján:P

azt nem tudjátok hány evadig tervezik?
  • Geeryy
    ugyis reg jartam mar erre hamar offolas van leirom nekem mennyire jottek be a sorozatok amik meg lettek említve:
    My name Earl 7/10
    Dexter 9.5/10
    Jericho 5/10
    Eureka 0/10 (meg ma is emlekszem h szendvedtem vegig az elso reszt)
  • fsgh
    mivel kapcsolatban?szökés?:)
  • BGYI
    Ha vki szpojlerkodik lelövöm
  • Rio81
    A Jericho tényleg nyugdíjas. Bár vannak benne értékelhető momentumok. Dexterezzetek mindenképp... csak 12 részes.
  • mukika
    legjobb.

my name is earl is bazijó szvsz.
  • North
    Én se csípem őket, a Firefly mégis number one lett.
  • fsgh
    áá űrös filmeket inkább nem:P nem csípem őket...kivéve persze a Star Warst:P