Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Bazinga!
Mert felirat 2 féle van egyikhez csak HDTV van irva másikhoz DVDRip-TOPAZ (ezt sehol nem találtam)
Ez a HDTV-s a HDTV.Xvid.LOL verziohoz van?
Next PC upgrade: 2022
Ami azt illeti ma láttam elõször ilyen torrent fájlokat meg oldalt. A lényeg az volt, hogy Prison Break másra nem is figyeltem oda! Nagyon tetszik ez a sorozat. Mégegyszer köszönöm!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Amugy ha jol latom zsebre van dugva, tehat valszeg a szineszekröl szol a kep.
nagyon jól elvan találva a sorozat... már kiv. vagyok mivel lesz vége...
de már csak 2 -nap és folytatódik 😄 remélem hamar felkerülnek majd netre a részek felirattal együtt 😊😊
majd figyelem itt az eseményeket... biztos lesz majd róla szó gondolom hol és merre lehet megtalálni torrenten az új részeket meg a feliratokat😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Igaz, hogy House hangja felülmúlhatatlan angolul, de valjuk be hogy Szakács Sándor eszméletlenül jól hozza House karakterét 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
tegnap épp érdekes résznél maradt abba a nézelõdés,vmi hiba csúszhatott be letöltés közbe,mert a 7. rész legizgalmasabb részénél szakadt meg a szalag.Sebaj,újratöltöm úgyhogy tovább nézhetem kedvenc sorozatom😊
Amúgy közbe leesett honnan hallottam már Hevér Gábor hangját:a Feketék Fehérenbõl,amelyben szép szál csokifiút alakít....
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szezonzáró rész:
Tv2: DH 587 399 nézõ (18-49), 1 162 903 nézõ (Total 4+)
RTL: Az 57es utas 615 830 nézõ (18-49), 1 109 267 nézõ (Total 4+).
2 héttel korábban:
TV2: DH 511 358 nézõ (18-49), 1 146 035 nézõ (Total 4+)
RTL: Tisztítótûz 690 950 nézõ (18-49), 1 347 028 nézõ (Total 4+)
Az elsõ nézõszám a 18-49es célcsoport, a második a minden 4 éven felüli.
Erõsen hullámzó volt a DH nézettsége, egy jobb X kategóriás akció szarráverte...
Szóval most messzemenõ következtetéseket ne vonj le.
Annyi biztos, hogy a DH nézõszáma nem fog sokkal nõni... (nem feltétlen kapcsolódik már be, aki nem látta az elsõt..)