23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#7417 #7351, ~53
ha az ilyen szintű ironiát nem értitek meg, h fogjátok fel akár a sorozat főbb történéseit? -.- -
#7416 fogják a hulláját és elvonszolják washintonba...ennyi -
#7415 öcsém,hát persze túlegyszerű lett volna....
hogyan tovább?elképzelésem sincs... -
#7414 van felirat -
#7413 14es promoba csomó olyan dolog volt ami nincs is benne. (pl patoshik ugrása) -
#7412 2x15 preview -
#7411 sose mondta senki, hogy egy hónap múlva jönne...
egyébként a lejjebbi két link végén is mondják, hogy jövőhéten lesz. vagy csak az elsővégén, mindegy a második meg beteg.. nagyon... nem volt ő ilyen hülye...
tipp: következőbe szvsz nem lesz T-bag -
Bammy #7410 [SPOILER]Bazz! Ez a rész! Nagyon durva volt...amin a legjobban néztem az az volt amikor már alapból a Kellermanék mentek a Terranceért:) Fu az nagyon tetszett....meg a Mahone. ehh:) De a végére ez a Terrances...nemtom én az elején azt gondoltam hogy úgy lesz hogy ok, elmennek washingtonba a terrancel, közben akadnak még problémák amiket meg kéne oldani, de a végcél az lenne hogy eljutni washingtonba és közölni a népel meg mindenkivel..azthittem ez lesz...erre ez fejbelövi magát.:D meglepett...na de ebből hogy másznak ki.[SPOILER]
Na de pls mondjátok hogy jövő hét hétfőn már jön az új rész megint, és nem csak 1 hónap múlva! -
mainevent #7409 Holland -
NuSkool #7408 áááá végre!!!:) annyira jóvolt ezt hallani :D "Previously on prison break"
2x15...http://youtube.com/watch?v=D-bsapk_2ak -
kis kocka #7407 van egy fórum ahol mindig kint van min 1 link
14.hez
-
#7406 honnan szedted?(én torrent spy-rol 22,5%-nál tartok) -
kis kocka #7405 óóó minden ok -
kis kocka #7404 jó hogy mondod még meg se néztem hogy működik e egyáltalán -
#7403 én valami olyasmitől félek hogy letölti örülök mint majom beteszem popcorn minden:P aztán kiírja hogy nem tudja lejátszani agy vmi hasonló-.- -
kis kocka #7402 én 5 órán át szedtem úgyhogy most szépen előkészülök a megnézésére -
#7401 bazz 20.000 seedelő van a torrentre de vannak vagy 17-en és tölti vagy 10-15kb/sec-el :@@
a mind..holnap délután megnézem és végre olvashatom a spoilereket:P -
#7400 Király, köszönjük szépen! -
Kaslerka #7399 Köszi szépen! -
#7398 link -
Kaslerka #7397 Fenn van valahol, mert a feliratok.hu nekem nem jön be jelenleg, máshol meg még nem látom. link? -
#7396 Utána már megértettem csak én hülye azonnal írtam :S:D -
#7395 Pictor elkészült ahogy látom :) -
#7394 kurva jó rész ez az új -
#7393 :DDDDD -
Kanál #7392 eltévedtél -
#7391 a holnapi részlesz az utsó????vagy folytatódik??? -
#7390 11%...
talán holnap du 3-ra letölti:S addigra felirat is lesz:) -
#7389 de sokkal többet nem mondott- főleg olyat nem, ami képekből ne derülne ki
bár mintha lett volna egy pillanat, amikor a részecskék hullámtermészete kontra vallás vitát folytattak volna.XD
szal legalább egy időt írjon, hogy mikor nem értette- vagy esetleg melyik néger, ha nem az a "csöpp, kis vézna"...
de valszeg feliratra se kell sokat várni -
Egerwin #7388 :D
Ezt akár a képekből is meg lehett volna érteni :) -
#7387 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!adja oda a sütit
Vagy mire gondolsz? Nem egyszer "beszéltek". -
#7386 Mit mondott bellicknek a feka? nem naon értettem :S -
#7385 bakker, a gyerek linket kért a film letöltéséhez, azért nem néztem. irta hogy neki a felirat már megvan. Gondoltam minek nézzem meg a film torrentjét mikor nem kell.. nyugi, nem vagyok újreg vérpista -
#7384 ok, közben már én is találtam :DDD csak türelmetlen vagyok és nem szeretek sokat kattingati, hamar feladom :D -
Hoz_Hun #7383 Bakker... #7372
kb 5 hsz-szel lejjeb... -
Vegita1 #7382 kicsit lentebb..
ugy van kiirva h ITT... :D -
#7381 mivel h a google nem másodpercenként frissül... -
#7380 az angol felirathoz kaphatnék linket. Tudom google, de nem adja be, csak a 13. részig :DD -
#7379 Dejónekem... 2 torrentet is elindítottam h ha az egyik lassú v. faek lenne, ott legyen a másik. Erre mind2 olyan tetü, h az egyiknél 10% a másiknál 60%-nál van :( 10 óra alatt ennyit sikerült. Rapidsharet próbálom most kijátszani. -
#7378 dettó... de nekem az elsőnél akad el...