Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mondjuk nem néztem, ezért kérdezem.
teljen kiborított... ebben a magyar editionban mindenkinek ilyen nyúlbéla hangja lesz<#nyes>#nyes>
leszarom a konfigod...
Elõttem már szinnte mindent leírtak. A szuperzsaru szerintem jó karakter lesz...
Ha Scofield, nem azért tetovált minden hülyeséget magára, hogy késõbb a hasznára váljon akkor tiszta hülyeség.
Gondolok itt arra, hogy egy darabig mûködik, hogy a tetkók alapján nyomoznak aztán amikor kell pont félrevezetésre lesz jó és eltereli a zsarukat...
A Steadman-es ház az tényleg gáz. Az ajtókeret is titánból van? Mert egy golyóálló üveg sokat ér ha keretestül kiverem 😊
Asszem max belehallgatok az elsõ részbe és attól kezdve nem nézem ezt a sorozatot magyarul 😊
Ez eredeti hangon ütött és üt továbbra is 😊
Nem tudom, de néhány Magyar szinkronrendzeõt lazán kirúgnék a fenébe. Nem tudják kinek milyen hang illik....ez szörnyû. Pedig ez lenne a dolguk.
BUDA > miskolc.
Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi
én nekem azért megvan az összes eddigi angol rész, ez afféle kötelezõ darab, inkább angolul tartom meg, mint szinkronosan, ált. mindenbõl jobb a angol, az eredeti hangok miatt...
de lehet a szinkron se lesz rossz...
ja T-Bag, biztos jó kis nyávogós hangot raknak be neki😄
BUDA > miskolc.
hogyan kell spoilerezni?
Amúgy ja, én is sajnálom... mikor lesz hozzá felirat?😄
ui: zsír lett a banner...
ajanlo
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
leszarom a konfigod...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
BUDA > miskolc.
Miért nem egyforma a vezeték nevük?
Gondolom az apjuk ugyanaz, mivel nagyon bensõségesnek tünt amikor róla beszéltek a villamoszszékes jelenet után...
de nem én fogom elkezdeni 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
amugy sztem mar a topikba járó tagok megnézték a legujabb epizódot,szal sztem hagyhatjuk a spoiler négyzeteket .)
meg hogy nem kellett volna annyi mindent magára tetkózni... rajta van a börtön teljes alaprajza... pont azért mert nem tudta megjegyezni. aztán biztos úgy volt vele ha már ez rajta van akkor menjen minden. pl a felesége telefonszáma, az utcanevek, stb. ezek biztonsági mentések. 😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
amerikába?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
ups and downs