Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

abruzzi is szar 😉

drobee
Abruzzi 3.75/5

drobee
Igen, mondták és meg is néztem.

REALista
Na jó én inkább nézem tovább angolul!Most jön a 8. rész!!!<#vigyor3>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Vercetty
BM = Börtönmeló

giga³ooooooo³😄😄

tnm
elsõ részben nincs fõcim!!! nézd meg.

Sil3nt
ez a micheal csak suttogni tud? vicces 😊

t-bag hangjat ugyse tudjak ugyanugy visszadni

REALista
Mit vártatok???A szinkronok mindíg is rosszabbak lesznek mint az eredeti hangok nem csak nálunk hanem mindenhol!Mindíg az eredeti a legjobb!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

mukika
fish=gyík :C

de gáz......

T-Bag akkor vajon mi lesz???? 😞

drobee
Sucre szintén 3/5

drobee
Michael szinkron 3/5
Veronica 2/5
Bellick 4/5

eddig

Vercetty
pfuuuuuuuuujjjj...de szaaaaar a haaang!

drobee
ÉS KISZEDTÉK A FÕCÍMET. VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

tnm
hát az már most látszik, hogy nem törekedtek a tükörfordításra...😞

Vercetty
kezdõdík.....

drobee
Nem csak alámondták mások a riport kedvéért, mint néhány napja egy másik riportban?
Mondjuk nem néztem, ezért kérdezem.

zmeor
fókuszban😊
teljen kiborított... ebben a magyar editionban mindenkinek ilyen nyúlbéla hangja lesz<#nyes>

leszarom a konfigod...

Amse
Hát én bevártam a párom, de mostanra megnéztük mi is.
Elõttem már szinnte mindent leírtak. A szuperzsaru szerintem jó karakter lesz...
Ha Scofield, nem azért tetovált minden hülyeséget magára, hogy késõbb a hasznára váljon akkor tiszta hülyeség.
Gondolok itt arra, hogy egy darabig mûködik, hogy a tetkók alapján nyomoznak aztán amikor kell pont félrevezetésre lesz jó és eltereli a zsarukat...
A Steadman-es ház az tényleg gáz. Az ajtókeret is titánból van? Mert egy golyóálló üveg sokat ér ha keretestül kiverem 😊

Magoo
Fókusz

drobee
Hol hallottad?

Amse
mondtam én 😉

Magoo
fubazeg 😄
Asszem max belehallgatok az elsõ részbe és attól kezdve nem nézem ezt a sorozatot magyarul 😊
Ez eredeti hangon ütött és üt továbbra is 😊
Nem tudom, de néhány Magyar szinkronrendzeõt lazán kirúgnék a fenébe. Nem tudják kinek milyen hang illik....ez szörnyû. Pedig ez lenne a dolguk.

abruzzi...

BUDA > miskolc.

zmeor
beszaráááss--
j. ambruzzi nak a szinkronhangja milyen szaaaaar

leszarom a konfigod...

Vercetty
én már most félek, h mi lesz retek klubbon......

T-Bag csak a 2. résztõl lesz benne. 😉 De már én is kíváncsi vagyok a szinkronjára.

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

Sil3nt
makrok-nal olvasd el hogy lehet spoilerezni...
201-hez mar van magyar felirat

😊
én nekem azért megvan az összes eddigi angol rész, ez afféle kötelezõ darab, inkább angolul tartom meg, mint szinkronosan, ált. mindenbõl jobb a angol, az eredeti hangok miatt...
de lehet a szinkron se lesz rossz...
ja T-Bag, biztos jó kis nyávogós hangot raknak be neki😄

tbag hangjara kivancsi vagyok, elso reszt leszedem mar csak kivancsisagbol is

BUDA > miskolc.

SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!
hogyan kell spoilerezni?
Amúgy ja, én is sajnálom... mikor lesz hozzá felirat?😄
ui: zsír lett a banner...

nem lesz olyan rossz a szinkron, csak furcsa... de sztem hamar meg lehet szokni...
ajanlo

Bandee1987
szinkron miatt kiváncsi vagyok, hogy hogyan is csinálták meg, amúgy a többi részt tuti nem nézem meg az ertéelen, éljen a fox, éljen az eredeti hang, éljen a magyar felirat, éljen victorpictor

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

zmeor
ez annak a nagy napja hogy hogyan k*rnak el egy jó sorozatot magyar módra

leszarom a konfigod...

Bandee1987
s02e01

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár volt Veronicáért, de gondoltam, hogy nem ússza ezt meg, amikor felhívta a zsarukat.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ProGabe
ez rohadt nagy 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mondtak az egyik reszben, michael az anyja nevet vette fel, lincoln meg az apjaet

BUDA > miskolc.

NeoMaN
Ja, ha meg más testvérek, akkor miért Burrows és Scofield??
Miért nem egyforma a vezeték nevük?

Gondolom az apjuk ugyanaz, mivel nagyon bensõségesnek tünt amikor róla beszéltek a villamoszszékes jelenet után...

JA! Hétfõ volt, de megnézheted a Pilotot gyökér magyar szinkronnal reklámokkal a buzi retekklubon....számára ez a nagy nap....számomra inkább a 7fõ volt!!!
Nick01
Milyen nagy nap lesz?? hétfõ volt a nagy nap nem?!?!?!

Nick01
Hát már tegnap délután volt magyarfelirat a 2x1 részhez ,ami be is volt ide linkelve ,de azt nem victorpricor csinálta .Nem tom ki csinálta azt ,de gratula neki hogy ilyen gyorsan megcsinálta. Bele néztem a victor féle forditásba(ami ma lett kész) ,de szerintem a régebbi fordítás jobb volt 😛

modellmaker
persze mert ez alap. ha van egy folyó, tó a közelben. bármi törétnik, az az elsõ hogy azt átkutatják.

de nem én fogom elkezdeni 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

nemjózsi
szentem is teljesen rendben van,egyetlen ami zavart az h rögtön küldte a búvárokat..

amugy sztem mar a topikba járó tagok megnézték a legujabb epizódot,szal sztem hagyhatjuk a spoiler négyzeteket .)

modellmaker
az azért vegyétek figyelembe hogy az új rendõr csávónak ez a foglalkozása. mátmint bûnözõk után nyomoz. ráadásul FBI ügynök nem is egy mezei utcás zsaru. még jó hogy rájön dolgokra.

meg hogy nem kellett volna annyi mindent magára tetkózni... rajta van a börtön teljes alaprajza... pont azért mert nem tudta megjegyezni. aztán biztos úgy volt vele ha már ez rajta van akkor menjen minden. pl a felesége telefonszáma, az utcanevek, stb. ezek biztonsági mentések. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

drobee
Hetente, néha kisebb szünetek és egy nagyobb is majd.

bauer15
csá nagyon izgi volt már az elsõ rész is hány naponta is lesz
amerikába?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

drobee
Már délben kész volt.

Antijuve: nem reklámozni akarok, de az a másik topic.

antijuve
hé rajongók!!nem ma lesz a "nagy nap"?Vigyázó szemeteket a képernyõre vessétek!!!Hajrá!

ups and downs

Serpa
na! mi történt?

victorprictor elkészült a felirattal 😊
pedig mégcsak szerda van.