23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • tnm #7457
    de igaza van. az elnőknőhöz lehetne hasonlítani, ha valahogy őt is megszereznék /azt már csak valami, hogy hasonlít is, meg testvére is az elnöknek;persze erre lehetne azt mondani, hogy volt egy titkos ikertesó -és akkor simán átcsusszannak egy szappanoperába, és nem kérdés, hogy hogyan lesz 3. évad/
  • dienesoft
    Látom ti is úgy vagytok vele, nem tudjátok, hogy lehet ebből a soriból 3.évad.Bevallom én se. Talán egy nagy fordulattal a végén megoldható lenne..
  • zaki
    IMDB szerint nincs benne a PB-ben, szal nem ő az...
  • j0nNyKa
    btw a nagy allat neger az nem Bob Sapp ugye? csak valami noname allat ?! :D
  • REALista
    Nagyon állat volt ez a 14. rész!!!Ráadásul Bellick révén még a börtön hangulat is visszatért!:D
  • j0nNyKa
    jo de errol mar volt szo, ki lett targyalva, gagyi, kesz
  • macselek #7451
    csak nem akar ez sohase lejönni::(
  • kill3r21
    mondták hogy nem tudnak DNSt azonositani mert nincs mihez viszonyitani
  • kill3r21
    Mondok jobbat Bellick! Pár nap alatt oda kerülni ijen gyors a biroság arrafele?
  • zaki
    De hát be van már festve a haja, lehet, hogy ezért nem ismerték fel a TV-ből...
  • j0nNyKa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hat azert nem hiszem, hogy 1 nap alatt osszesen ~fel percet talalkozhattak T-bag fejevel... eleve nem csak hirado van, nyilvan mindenfele public helyen ki van ragasztva a fotojuk, eleve nem 1 hirado van naponta, nem is 1 csatornan... hat igy mindent osszevetve szerintem fura, hogy ~2-3 het alatt nem talalkoztak T-bag fejevel sehogyansem..
  • fsgh
    jaja:D és jó tudni hogy mi fog történi és hogy mi már rég láttuk:)

és a szikron tényleg rossz...Scofieldé talán még elmegy...
  • NuSkool
    jóvolt visszanézni ezt a részt az rtl-en!!sztem ez a legjobb az összesközül!! de eza szinkron...[pocsék]
  • Dynamic
    Inkább csak neked tűnt úgy, hogy a világ a szökött rabokról beszélt.Nyílván a film szempontjából azok a filmbéli hírek érdekesek, amik a szereplőkre vonatkoznak, így mindig azokat fogják mutatni, ezért tűnhet úgy hogy mindig róluk van szó.Ne felejtsük el, hogy igazából vagy 2-3 hete szöktek meg és nem biztos hogy 2 gyerek a hírcsatornákat fogja nézni, ahol valójában egy nap egyszer, fél percben megemlítik őket.
  • Code92
    hülye kérdés de ti ezeket a részeket honnan töltitek le??? egy linkkel megdobnátok ha megkérlek??
  • ALDO
    Nagyon jó volt a 2x14-es rész! Steadmant még sajnáltam is egy kicsit. Mostmár az egyetlen bizonyíték a hangfelvétel lesz, remélem azért az előkerül. Nem értem a végén miért akadtak ki, hogy Steadman csak egy "azonosítatlan hulla" elég lett volna kiténi pár szál haját, ami ugye nem bomlik le, így a DNS alapján lehetne azonosítani. Igaz az elnökasszonytól is kéne pár szál. Kellerman átállása kicsit meglepő, de biztos ő is tisztában van vele, hogy a Cég ki akarja nyírni. Szerintem Mahone kihozza Bellicket a börtönből, hogy segítsen a hajszába. Amúgy simán le lehetne zárni a sorozatot a maradék nyolc részben.
  • soma62
    Jaaaaahj de ütös volt ez a rész gyerekek imádom ezt a sorozatot!
  • soma62
    Jaaaaahj de ütös volt ez a rész gyerekek imádom ezt a sorozatot!
  • Rio81
    nulla db spolier volt benne
  • scorpeeon
    Azért az ilyen hsz-eknél nem lenne rossz kitenni, hogy... SPOILER!!4

• Rio81
    jó rész volt... bár az első jelenettől az utolsóig kiszámítható volt... kíváncsi vagyok miről fog szólni a harmadik évad...
  • fsgh
  • zaki
    Meglép Patoshikkal...
  • fsgh
    Kár hogy a csaj(nem jut eszembe a neve:P talán Sarah) ebben a részben nem szerepelt:( kiváncsi vagyok mi lesz velük...
  • zaki
    Hát igen, arra a szálra én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz...

Vagy kinyírják, vagy saját magát nyírja ki (amit egyszer már majdnem megtett), mást nem tudok elképzelni... :o
  • tnm #7432
    ha lelötte volna Scofield-et, akkor már a pisztolyt nem rakja le utána, uis látszik /meg promó képeken is volt/, hogy Lincolnt beállt Kellerman mögé egy másik stukival, és ezt Kellerman is észrevette
  • fsgh
    de király volt ez a rész:)

sokkal jobb volt egymásután nézni a részeket:) így hetente már gázosabb:P
  • ForzaInter
    Ne T-Bag nek annyi lesz remélem nem.
  • nesster
    Remélem a készitőknek van terve Bellickel, mert ez igy engem speciel nem érdekel hogy hányan verik meg. Most megszerettetik velünk eddig meg utálta mindenki. Jó rész volt!
  • Kmarha
    dehogy van benne a tervben. csupán csak nem öli meg, hiszen ő is a túlélésért játszik, hogy nézne már ki:

lelövi, aztán az amúgy is a vérére szomjazó Lincolnal kézen fogva énekelve elviszik az elnökpacsirtát NY-ba. Ha lelövi Michaelt, le kell lönie Lincolnt is. Aztán harjá, marad egyedül az öreggel. Na nem. A pisztolyt azért szegezte rá hogy lebeszélje erőteljesen a riporteres médiás ötletről. Nem jött be, hát nem jött be.
  • Bammy
    [SPOILER]kiscsajszi apja, bocs[SPOILER]
  • Bammy
    [SPOILER]Már nem azért, de mire mentek volna az egész Steadmennel? Belegondoltam...rászabadítottak a "világra" még 6 bűnőzőt. Most akkor kiderülne hogy Lincoln ártatlan és az állam átbaszása volt az egész, na de akkoris pár bűntényt a nyakukba tudnának varrni, főleg az lenne a legdurvább hogy kiszöktették T-Bag-et aki azóta ha jól számolom 4 embert megölt (orvos, kiscsajszi anyja, postásnő v mi, meg akitől a kezet vette el, jha és a gary, akkor 5.) Jó, az is igaz hogy egy ártatlan embert majdnem kivégeztek...ennek is lennének durva következményei, na de ne mondják már hogy mindezek után azt mondanák hogy ja bazeg itt a Terrance, fu akko msot sokan mennek börtönbe, csá Scofield ti mehettek haza, bocs a kellemtlenségekért..v hogy gondolták ezt?[SPOILER]
  • BlackShadow
    amugy azon még néztem egy nagyot, h amikor sco felhívta az újságírókat, kellerman nagyon nem akarta.. majdnem lelövi. következő képkockánál meg már mintha mi sem lett volna, ő is bennevan a tervben..
  • angelus
    PB után van a 24, de attól még orgazmus, és ha van egy videoja valakinek közbe veszi a Heroest és utána nézi azt is.
    (FOX 20.00 PB, FOX 21.00 24, NBC 21.00 Heroes)
  • j0nNyKa
    pedig lesz, es ez a lenyeg
    aztakurva, nem mondjatok, hogy kint a 24 utan van kozvetlenul a pb? mekkora orgazmus lehet ott elni igy :D
    minden tetszett nagyon, igazabol 2 dolog bassza a csorom 1 picit... 1ik, hogy a 2 gyerek HOGY NEM LATTA tvben ujsagban akarmiben, hogy T-bag 1 pedofil brutalis allat, aki most szokott meg a bortonbol... oke, hogy mar nem szamit vegulis, hogy lattak-e, de fura, hogy milyen pozitivan fogadtak, amikor az egesz vilag errol beszel kb... masik, hogy minden szereplo tok jo most, kiemelkednek, csak pont a testverpar az, akik most eleg gagyi szereplot jatszanak, es igazabol nem is adjak annyira vissza a karakteruket... na majd remeljuk a kov. resztol
  • angelus
    Azt eléggé elmagyarázták miért nem lehet hullaként Steadmen semmire jó. Igazából se Kellerman, se Scofield terve nem volt egy egetrengető. Én ugy gondolom most már Mahone az egyetlen kulcs az egészben, ami megfordíthatja a dolgokat... Hisz ő, ha átáll sutyomban, akkor megjátsza továbbra is az ügynököt bizonyítékot is szerezhet. De egyébként sanszos h Kellerman-Mahone páros nem fog örömmel egymásra nézni.

Sucre már majdnem elérte a célt, a csaját, ketten Mexikóban kibékülhetnek és mehetnek Isten hírével. Patoshik is el lesz kapva vagy nem, igazából tök mindegy, bár mikor lehet erre egy jelenetet írni. Franklin valszeg megy Alaszkába, ott még problémás mondjuk h h juttatja ki az asszonyt, plusz sztem a zsére is fáj a foga. T-bagnek meg hallnia kell. Bellick meg Szökni fog. De lehet h csak egy Spin-Off ba... Hehe... A lényeg: nem látom h lehetne 3. évad ebből...
  • macselek #7421
    Látom nem látod a hszemet. Attól mer fejbe lőtte magát még megvan a teste, amit elvihetnének washingtonba és az emberek képe alá dugdosnák. Csak feltűnik valakinek hogy nem rohadt még széllyel azaz egy "friss" hulla, nem?
  • zaki
    Hát ez elég pörgős rész volt... :)

Hát erre én is kíváncsi lennék, hogy másznak ki most ebből a sz@rból... Az 1etlen bizonyítéknak is annyi... Steadman főbe lövi magát... Na meg mi lesz Bellickkel??? Hiába nyomja a fekvőtámaszokat, nem fog úgy kinézni, mint az a hatalmas néger gyerek... :D Mahone is jól nyomta... Sztem is beáll majd az "ártatlanok" táborába... :D

Huhh, várom már nagyon a következő részt... :D
  • kill3r21
    jah ez nagy pojén volt :D:D
  • nyamiag #7418
    - You leave that on, he'll trace it.
    - Yeah, uh,Secret Service. It's untraceable. Thanks.

:)