Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tv2 beijedt és pánikszerûen elõrehota sorozatának kezdõ idõpontját,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem õk tették oda, hanem a tv2 kétségbeesett és a született feleségeket tolta be, hétha tud kontrázni. a kedd foglal. a péntek foglalt. a hétfõ foglalt. a csütörtök foglalt. csókolom. marad a szerda.
a D.H. már a múlt évben is szerdán este volt, nem?
akkor mégiscsak az rtlklub tolta be a P.B.-t a D.H.-val egy sávba és nem fordítva (rövidítés rulz 😄 )
lehet félreértettelek, de akkor légyszi magyarázd el, hogy mire gondoltál.
köszi
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
de akkor mér nézzük? 😄
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A tetkos képeket ki csinálta?
Meg azt nem értem h scofield-nek mért kellet a testére tetoválnia a csavar nevét(alon) meg a mosdo nevét?!? az lényegtelen h mi a neve ,amit ki kell csavarozni...(még pappira is leírta h sweiceller vagy mi 😄) Meg az utca neveit.. látja h merre nem jönnek auto-k akkor arra mennek ,ahoz nem kell az utca neve.Ez csak arra volt jó h a zsaru mindenre rá jöjjön
Csak a térképet ,az ördögöt és a kártyákat ,meg a vegyszert kellet volna csak tetoválnia,meg kitudja h mivan még rajta ,lehet h a lábán is van😄
Azt birom h mindig van B terve ...
๏̯͡๏﴿
Bár nem hülyeség az iratlopós verzió se.
1. nem egy egyszerû börtönõr,van esze is
2. eddig senki nem volt ott a börtönben aki ilyen szinten foglalkozott volna szkoffildel,nem mentek el a lakására,nem nézegették a tetkóit stb.
szóval szerintem rendben van ez így
T-Bag szálat meg már én is írtam régebben,hogy ha túléli az tündérmese,dehát ez csak film és õ túl erõs karakter ahhoz hogy kiírják
a 80-s évek beli megoldás arra hogy mögöttük a rendõr 2 méterre utána 300-ra tényleg gáz(azért 80-s évek beli,mert akkor volt divat a sorikban hogy a reklámszünet elõtt mondjuk az van hogy valaki éppen döfni készül egy késsel és akkor sötétedik el a kép amikor a kés 2 centire van az áldozattól,reklám után meg beszélgetnek 😊)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
www.prisonbreak.hu
szal szerintem teljesen rendbe van így, mert eddig azért nem jött rá senki, hogy mi van Scofiled fejében, mert nem volt, mit mihez kötni... azzal, hogy megszökött, kiderült, hogy mit tervezett. és szerintem az is teljesen ok, hogy a szuperhekus véletlenül kiszúrja, hogy van összefüggés a tetoválás és a szökés között. ha visszaemlékezünk Bellicknek is gyanús lesz, hogy miért házasodott meg Scofiled nem sokkal a bankrablás elõtt. Most meg ez az új ügynök az utcanevekbõl jött rá, amiben az is segíthette, hogy neki teljesen új volt az ügy, tehát az új információk között egyszerre érte a börtön adatainál az utcanevekm és a Scofiled képein a három tetovált név... Szvsz nagyon jól oldották meg így, hogy hogy fog gyanút. Utána meg már szinte tudta, hogy mit kell keresnie.
Az eg kicsit túlzás volt mondjuk, hogy egybõl megsejtette, hogy a folyóban kell megkeresni a cuccokat; viszont, ami sokakat zavart (pl. engem is, lévén inforamtikus lennék, vagy mi), hogy a winchit így akarta tönkretenni akkor hülyeségnek tünt. Nah most kiderült, hogy szándékos volt, Ez volt ez elsõ hibája Scofieldnek, majd most üt vissza.
Az is biztos, hogy nem véletlenül mutatták meg nekünk, meg Scofieldnek, hogy az új ellenfél vmilyen gyógszerfüggõ, ez tuti visszajön még...
sajnos amikor valamennyire hozzánk nõ egy karakter, nehezen tuduk elképzelni a további részeket nélküle(ük)
ha nem tetszik, nem jön be, akkor nem kell nézni, egyszerû ez
nekem pl. a Rejtélyek városa volt zagyva és pár rész után nem érdekelt, ha nem fog meg, akkor így jár, ha megfog, nem fogok ilyen dolgokon fennakadni
egyébként sok hiba volt a 24-ben és a PB-ben is, nem is ilyen, hanem kicsit másabb, de attól még mûködött a történet
hibákat kereshetünk a 24-ben, ebben, abban, de amirõl ezek a dolgok szólnak, az az, hogy elfogadod-e így, ha nem, akkor merõ baromságnak fogod találni, legyen az Star Wars, vagy Gyûrûk ura (de gondolom ide lehetne sorolni az összes Sci-Fit is)
de ha megnézed még1x az epizód végét, láthatod, hogy 1 kocsiba pakol az illetõ, csak a rendszám változik meg, mire lecsukja a csomagtartót ;-)
SPOILER
2 kocsival jöttek, 2 ügynök vitt ki a kezében fekete zsákot, az a fehér táska is csak az egyik képen látszik. És ha ez nem lenne elég: a háttérbõl egyértelmûen látszik, hogy két külön kocsiba pakolnak.
SPOILER VÉGE

hát ez L.O.L.!! <#taps>#taps>
BUDA > miskolc.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
😄
De komolyan: SPOJLI
-Az elsõ évad végén kilátástalanul rajtuk voltak a zsaruk valamikor éjjel, mert sötét volt, most meg már fényes nappal van. 6-7 órája futnak megállás nélkül, kutyákkal a nyomukban? ->LOL
-T-bag lavágott kézzel nem haldoklik és elvérzik, hanem átszaladgálja egy erdõben az éjszakát úgy, hogy a levágott keze a zsebében van ->LOL
-2 szökevény fel sem tûnik
-szuperzsaru egybõl rájön mindenre -> szvsz ez a legszánalmasabb az egészben giga LOL
-kislány az apukájával vadászik és beléjük botlik (lol jelenet, nem is tudom miért tették bele) LOL
-félhalott kábszertúladagolt leányzó magához tér, és még a sminkje sem kenõdött el
-csak kívûlrõl nyitható ajtajú ház nagyon LOL, asztem sírva fakadok, ilyen sztori a 78-as Pajtás újságba való
-a vonatfutás szintén nagyon gyerekes, kb. százezer másik filmben is eljátszották. Azt meg hogy a nigga felugrik egy vagonBA, de hogy szál le a másik oldalon természetesen nem mutatják. 😊))
-mindenkinek jut ruha -> LOL
-elsõ évad egyik nevetséges jelenete volt, ahogy Michael kibassza a vinyót az ablakon. Ezt a csodás jelenetet mégegyszer láthattuk! Bravó! Szintén nagyon elcsépelt...
-Veronika lelövése.... nahát ez már mindennek a teteje, hatásvadász baromság. Sok lett volna a kinti szál (Vero, szökevények, szuperzsaru, Tbag, bolond, kölyök, Linc fia stb.stb.), el kellet vágni valamit.
Biztos van mégy 10-20 ilyen rész, de most má fáradt vagyok, és rettenetesen mérges a készítõkre.
Mégvalami:
Traveler pilot magasan veri ezt a részt, bár ott is vannak hasonló gyermekbetegségek.
A következõ rész hétfõn lesz. Azt mondjátok meg nekem, hogy hány órát jelent a 8/7. Mert ezt nem értettem. Köszike!
Ez olyan, mintha a Lost-osok hazajutnának a szigetrõl, azt a városban folytatódna a sztori.
😄DD
Remélem fog javulni a dolog.
Szerettem a PB-t, de sajnos azt kaptam amitõl félétem és amit vártam (miután ugye kijutottak, megszünt a prison fíling). Egy jó sorozatot úgy elbaxtak ahogy van. Szánalmas volt ez a rész, minden momentuma nevetségesen TV játék szerû, és a vége felé bedobott: "na ettõl majd jól megdöbbentek" dolog se volt megdöbbentõ, sõt ha jobban belegondolok nem is érdekelt.
A szuperhekus szál meg annyira nyomorúságosan szánalmas számomra, hogy vicc.
Nagyon nem tetszett ez a rész, és ha tovább halad ilyen irányban, akkor sztem bukta.
Nem lesz ez 24.
Sajnos.
Õ az egyetlen aki képes átlátni Scofield terveit, és meg is érti miért teszi õket...sõt sztem a csaj halála miatt (valahogy rájön a kapcsolatra) és nyomozni fog Terence után is.
Szal sztem ezúttal nem gonosz bácsi lesz Fichtner 😊
Vagy a gépemben lenne a hiba?
de Micheal "tudja" hogy kivel áll szemben. ahogy a temetõben nézte mikor a sírnál volt az FBI-os faszi. kb mint õ. csak a másik oldalon áll.
a vinyóból meg simán elõ tudnak majd hozni egy csomó addatot. arra leszek kíváncsi hogy azokon mi volt. 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!