Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
jah, így már világos. thx.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

jogos. igen, akkor volt, csak éppen októberben tervezték indítani, így ahogy a fox is, az rtl pár hétnyi vetélytárs nélküli szökéssel meg tudta volna alapozni a sorozat nézettségét, hogy aztán aki additk lesz az ne feleségezzen, ha indul a tv2 sorozata.

a tv2 beijedt és pánikszerûen elõrehota sorozatának kezdõ idõpontját,
nemjózsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem az iratok lincnél maradtak a táskában legealabbis mutattak h vissza teszi...én is rögötn arra gondotam h erezte rejta a bilincsetmindenesetre érdekesn akarta megtudni az idõt

Ch_Slater

nem õk tették oda, hanem a tv2 kétségbeesett és a született feleségeket tolta be, hétha tud kontrázni. a kedd foglal. a péntek foglalt. a hétfõ foglalt. a csütörtök foglalt. csókolom. marad a szerda.

a D.H. már a múlt évben is szerdán este volt, nem?
akkor mégiscsak az rtlklub tolta be a P.B.-t a D.H.-val egy sávba és nem fordítva (rövidítés rulz 😄 )
lehet félreértettelek, de akkor légyszi magyarázd el, hogy mire gondoltál.
köszi

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

még egy pár hozzászólás és bebizonyítjuk, hogy szar a sorozat 😊
de akkor mér nézzük? 😄

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

jAsOn VoOrHeEs
Feliratok.hu-ra felkerült Victorpictor fordításában készült felirat. Meglesem harmadjára azzal is (H)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Nick01
nemtom én többet vártam a 2x1 résztõl ,de jó volt
A tetkos képeket ki csinálta?
Meg azt nem értem h scofield-nek mért kellet a testére tetoválnia a csavar nevét(alon) meg a mosdo nevét?!? az lényegtelen h mi a neve ,amit ki kell csavarozni...(még pappira is leírta h sweiceller vagy mi 😄) Meg az utca neveit.. látja h merre nem jönnek auto-k akkor arra mennek ,ahoz nem kell az utca neve.Ez csak arra volt jó h a zsaru mindenre rá jöjjön
Csak a térképet ,az ördögöt és a kártyákat ,meg a vegyszert kellet volna csak tetoválnia,meg kitudja h mivan még rajta ,lehet h a lábán is van😄
Azt birom h mindig van B terve ...

Lynx_TWL
én mindenesetre felrúgtam volna a srácot, ha így kérdezi meg az idõt😄

๏̯͡๏﴿

Vercetty
nah, hát sztem naggyon jóra sikerült az elsõ rész...nekem teccett a story, ugyhogy továbbra is PB&24 powaaa😄

mukika
nekem tetszett ez az új rész. igaz, már nem az a PB fíling, de azért maradt még belõle valami, társulva egy újabb jó kis történettel. 😊

drobee
Az idõt megkérdezõ gyereket én csak olyan szempontból jegyeztem meg, hogy ahogy megfogta Scofield kezét pont látta vagy érezte a bilincset. Késõbb abban lehet szerepe hogy elmondja a szuperhekusnak milyen az új ruhája Sconak.
Bár nem hülyeség az iratlopós verzió se.

ProGabe
ilyeneket az elsõ évadból is lehetne sorolni,ráadásul
a "szuperzsaru" esetleg azért jön rá a dolgokra mert
1. nem egy egyszerû börtönõr,van esze is
2. eddig senki nem volt ott a börtönben aki ilyen szinten foglalkozott volna szkoffildel,nem mentek el a lakására,nem nézegették a tetkóit stb.
szóval szerintem rendben van ez így
T-Bag szálat meg már én is írtam régebben,hogy ha túléli az tündérmese,dehát ez csak film és õ túl erõs karakter ahhoz hogy kiírják
a 80-s évek beli megoldás arra hogy mögöttük a rendõr 2 méterre utána 300-ra tényleg gáz(azért 80-s évek beli,mert akkor volt divat a sorikban hogy a reklámszünet elõtt mondjuk az van hogy valaki éppen döfni készül egy késsel és akkor sötétedik el a kép amikor a kés 2 centire van az áldozattól,reklám után meg beszélgetnek 😊)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

z0ty
jah, így egy normális ember nem kérdez meg senkitõl sem idõt, hogy megragadja a kezét, és hátrarántja... szóval vagy elbaszás, vagy van jelentõsége.

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

drobee
Elkészült Victorpictor felirata 😛

Igen, az nekem is feltûnt, ilyen közjátékot nem mutatnak, hacsak nem lesz valamiért lényeges késõbb. Gondolom zsebtolvaj volt és ellopta az iratokat.

www.prisonbreak.hu

jAsOn VoOrHeEs
Egyébként amikor a temetõ után szaladtak az ügynök elõl, majd pedig civilként "beleolvadtak" a tömegbe, akkor Michael-t egy kölyök visszarántotta és megkérdezte tõle az idõt, nekem nagyon gyanús volt az a srác, de lehet, hogy ezt már csak bebeszélem magamnak :c

tnm
a szuperhekus kontra Scofield

szal szerintem teljesen rendbe van így, mert eddig azért nem jött rá senki, hogy mi van Scofiled fejében, mert nem volt, mit mihez kötni... azzal, hogy megszökött, kiderült, hogy mit tervezett. és szerintem az is teljesen ok, hogy a szuperhekus véletlenül kiszúrja, hogy van összefüggés a tetoválás és a szökés között. ha visszaemlékezünk Bellicknek is gyanús lesz, hogy miért házasodott meg Scofiled nem sokkal a bankrablás elõtt. Most meg ez az új ügynök az utcanevekbõl jött rá, amiben az is segíthette, hogy neki teljesen új volt az ügy, tehát az új információk között egyszerre érte a börtön adatainál az utcanevekm és a Scofiled képein a három tetovált név... Szvsz nagyon jól oldották meg így, hogy hogy fog gyanút. Utána meg már szinte tudta, hogy mit kell keresnie.
Az eg kicsit túlzás volt mondjuk, hogy egybõl megsejtette, hogy a folyóban kell megkeresni a cuccokat; viszont, ami sokakat zavart (pl. engem is, lévén inforamtikus lennék, vagy mi), hogy a winchit így akarta tönkretenni akkor hülyeségnek tünt. Nah most kiderült, hogy szándékos volt, Ez volt ez elsõ hibája Scofieldnek, majd most üt vissza.

Az is biztos, hogy nem véletlenül mutatták meg nekünk, meg Scofieldnek, hogy az új ellenfél vmilyen gyógszerfüggõ, ez tuti visszajön még...

Nem tudom kell-e ide a spoj, de hátha
vannak direkt ilyen húzások, volt ilyen a 24-ben is lásd ott az ötödik évad elsõ epizódját... az is kegyetlen, és döbb van utána rendesen
sajnos amikor valamennyire hozzánk nõ egy karakter, nehezen tuduk elképzelni a további részeket nélküle(ük)

jAsOn VoOrHeEs
Tetszett, csak

engem Veronica fejlövése egy kicsit lepadlózott :o Nem gondoltam volna, hogy rögtön a második évad elsõ része után kiszáll a sorozatból, azt hittem, hogy õ állandó szereplõje lesz a sorozatnak (Akik esetleg a feltámadásában reménykednek azoknak rossz hír, hogy a fox tv honlapján Veronica képére is "Deceased" van ráírva, szal tuti nem fog visszatérni 😄DD) Azt nem gondoltam volna, hogy pláne az elsõ részbe nem fognak tudni olyan csavarokat beletenni a történetbe amitõl nagyot fogok nézni, de ez nem így lett 😊 A raktáros rész tetszett a legjobban. Egy valami viszont nem igazán jön be a történetbe. Az elsõ évadban a két ügynök Kellerman meg a másik akit végül lelõttek, 22 rész alatt mondhatni semmire nem jutottak elõre, hogy kiderítsék, mi is folyik itt Michael körül valójában. Most pedig feltûnik ez a szuperhekus, és már az elsõ részben lassan elõrébb jár fejben mint Scofield, rögtön rájön mindenre. Mindegy várom a jövõ szerdát 😊

ahan, pont ezért kell ezeken "átsiklani, túltenni magunkat"
ha nem tetszik, nem jön be, akkor nem kell nézni, egyszerû ez
nekem pl. a Rejtélyek városa volt zagyva és pár rész után nem érdekelt, ha nem fog meg, akkor így jár, ha megfog, nem fogok ilyen dolgokon fennakadni

egyébként sok hiba volt a 24-ben és a PB-ben is, nem is ilyen, hanem kicsit másabb, de attól még mûködött a történet

tnm
vagy akármit, mert mindenben van hiba...

nem tudom, de egy ilyen jelenetet gondolom nem 2-3 naig vesznek fel, így nem látom értelmét ekkora baklövésnak (persze lehet, de akkor is kicsi a valsége)

hibákat kereshetünk a 24-ben, ebben, abban, de amirõl ezek a dolgok szólnak, az az, hogy elfogadod-e így, ha nem, akkor merõ baromságnak fogod találni, legyen az Star Wars, vagy Gyûrûk ura (de gondolom ide lehetne sorolni az összes Sci-Fit is)

tnm
akkor sasold meg mégegyszer, mert az elsõ ajtót egy néger csukja le, a másodikat meg két fehér (a csuklójukon látszik, hogyha esetleg abba kötne bele valaki, hogy fehér kesztyûben voltak)!

két kocsival jöttek, két ügynök vitte ki a zsákot..idáig stimmel.
de ha megnézed még1x az epizód végét, láthatod, hogy 1 kocsiba pakol az illetõ, csak a rendszám változik meg, mire lecsukja a csomagtartót ;-)

tnm
igaz, ráadásul az egyik ügynök fekete, a másik fehér... nah, Phat Smoker jól becsaptál mindenkit😊 mi meg elhittük

A rendszámos képekhez:

SPOILER

2 kocsival jöttek, 2 ügynök vitt ki a kezében fekete zsákot, az a fehér táska is csak az egyik képen látszik. És ha ez nem lenne elég: a háttérbõl egyértelmûen látszik, hogy két külön kocsiba pakolnak.

SPOILER VÉGE
zmeor
nem értem miért nem lehetett ugyanazt a kocsit használni

leszarom a konfigod...

tnm
most ezzel mi a baj? helyben rendszámot cserélni már a Kitt is tudott a Knight Riderben XD..

a legújabb rész tartalmából:

hát ez L.O.L.!! <#taps>

attol fugg hol elsz, nalam az 8

BUDA > miskolc.

akyyy
én leltem egy jót😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

drobee
Mármint PB-sre? Anno én is kerestem, de rengeteg hazai és külföldi fórum tanulmányozás után arra jutottam hogy ez egy egyedi megrendelésû font a fox számára. Hasonló több is van, de pont ugyanez nincs.

akyyy
Ps-sre gondoltam... de mind1 akkor..😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

drobee
1001fonts.com például.

akyyy
hol szerezhetek betûtipust?

Munch
xDDD
ha így nézzük tényleg egy LOL az egész. 😄

NeoMaN
Natessék, legalább megcsináltam a spoileren belüli spoilert!
😄DD

NeoMaN
Minden elképzelhetõ, mivel a filmipar is a pénzrõl szól. Amit vesznek, azt addig folytatják mi be nem hal. Ha elfogy az ötlet, akkor jönnek a blõdségek.
😄

De komolyan: SPOJLI

-Az elsõ évad végén kilátástalanul rajtuk voltak a zsaruk valamikor éjjel, mert sötét volt, most meg már fényes nappal van. 6-7 órája futnak megállás nélkül, kutyákkal a nyomukban? ->LOL
-T-bag lavágott kézzel nem haldoklik és elvérzik, hanem átszaladgálja egy erdõben az éjszakát úgy, hogy a levágott keze a zsebében van ->LOL
-2 szökevény fel sem tûnik
-szuperzsaru egybõl rájön mindenre -> szvsz ez a legszánalmasabb az egészben giga LOL
-kislány az apukájával vadászik és beléjük botlik (lol jelenet, nem is tudom miért tették bele) LOL
-félhalott kábszertúladagolt leányzó magához tér, és még a sminkje sem kenõdött el
-csak kívûlrõl nyitható ajtajú ház nagyon LOL, asztem sírva fakadok, ilyen sztori a 78-as Pajtás újságba való
-a vonatfutás szintén nagyon gyerekes, kb. százezer másik filmben is eljátszották. Azt meg hogy a nigga felugrik egy vagonBA, de hogy szál le a másik oldalon természetesen nem mutatják. 😊))
-mindenkinek jut ruha -> LOL
-elsõ évad egyik nevetséges jelenete volt, ahogy Michael kibassza a vinyót az ablakon. Ezt a csodás jelenetet mégegyszer láthattuk! Bravó! Szintén nagyon elcsépelt...
-Veronika lelövése.... nahát ez már mindennek a teteje, hatásvadász baromság. Sok lett volna a kinti szál (Vero, szökevények, szuperzsaru, Tbag, bolond, kölyök, Linc fia stb.stb.), el kellet vágni valamit.

Biztos van mégy 10-20 ilyen rész, de most má fáradt vagyok, és rettenetesen mérges a készítõkre.

Mégvalami:
Traveler pilot magasan veri ezt a részt, bár ott is vannak hasonló gyermekbetegségek.

Helló mindenkinek!
A következõ rész hétfõn lesz. Azt mondjátok meg nekem, hogy hány órát jelent a 8/7. Mert ezt nem értettem. Köszike!
drobee
Negyedik évadban Michael hazamegy de véletlenül bezárja magát a lakásba. Megvan 1 évadnyi sztori máris 😊

Munch
Amúgy nem hiszem hogy a teljes évad a vadászatról szólna.
Lesz ott még Prison szvsz...

Magoo
Bexarnál ha a 4. évadban az lenne hogy mindneki hazajutott de valami spéci erõket szedtek fel, mi? 😄DDDD

NeoMaN
Sõt, egy mégjobb példa:

Ez olyan, mintha a Lost-osok hazajutnának a szigetrõl, azt a városban folytatódna a sztori.
😄DD

NeoMaN
PB a börtön miatt volt PB.
Ez kb. olyan mint Star Wars fénykard nélkül...

Magoo
Börtönön kívül hogy akarsz börtön feelinget? 😊
Csak érdekel 😄

Munch
Van benne amúgy valami, amit írsz... hiába tetszett nekem a rész, ezek a hiányosságok/hülyeségek bizony benne voltak. :/
Remélem fog javulni a dolog.

NeoMaN
Hááát....

Szerettem a PB-t, de sajnos azt kaptam amitõl félétem és amit vártam (miután ugye kijutottak, megszünt a prison fíling). Egy jó sorozatot úgy elbaxtak ahogy van. Szánalmas volt ez a rész, minden momentuma nevetségesen TV játék szerû, és a vége felé bedobott: "na ettõl majd jól megdöbbentek" dolog se volt megdöbbentõ, sõt ha jobban belegondolok nem is érdekelt.
A szuperhekus szál meg annyira nyomorúságosan szánalmas számomra, hogy vicc.

Nagyon nem tetszett ez a rész, és ha tovább halad ilyen irányban, akkor sztem bukta.

Nem lesz ez 24.

Sajnos.

Magoo
Sztem Fichtner által játszott FBI ügynök Scofield védelmére kel majd az évad kegvége felé...
Õ az egyetlen aki képes átlátni Scofield terveit, és meg is érti miért teszi õket...sõt sztem a csaj halála miatt (valahogy rájön a kapcsolatra) és nyomozni fog Terence után is.
Szal sztem ezúttal nem gonosz bácsi lesz Fichtner 😊

Az én verzióm volt a hibás(HDTV-LOL) vagy nektek is néha 1-1 mp-re "felgyorsult" a kép??
Vagy a gépemben lenne a hiba?
modellmaker

de Micheal "tudja" hogy kivel áll szemben. ahogy a temetõben nézte mikor a sírnál volt az FBI-os faszi. kb mint õ. csak a másik oldalon áll.

a vinyóból meg simán elõ tudnak majd hozni egy csomó addatot. arra leszek kíváncsi hogy azokon mi volt. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!