23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Vegita1
    plz...vki egy épkézláb linket.. mert a torrent kva lassu a rapudshare os meg aelakadt a 2.nál..
    már idegges vok...:)
  • Vegita1
    thx...
    magyar...?:D
  • Vegita1
    thx...
    magyar...?:D
  • fsgh
    húúú:)

már elkezdem szedni:)...de ráérek mert én magyar felirattal akarom megnézni:)
  • Bandee1987
    feliratok.hu fórum:

"© Victorpictor ma 14:23 | Válasz | #6305
    Prison Break 2x14 elkezdve. Igyexem vele, mert kikúrt jó rész, legkésőbb holnap délutánra meglesz, de hátha még ma, ki tudja... .:D "
  • Zséé
    Itt
  • Bammy
    Áhhhhh bazd de ideges vok:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    Leszedtem isohuntról és mondom na de jó lesz má tom is nézni, erre ottvolt egy zárolt rar fájl. Ahhoz vhogy megtaláltam a jelszót de aztí rta h nincs mit kitömöríteni, pedig 350 mregának jelzi, de télleg nincs bent semmi:@@@@@@@
    Huhh mondjatok pls egy oldalt ahonnan ti szedtétek és jó meg nincs nyűglődés, mert már angol feliratot is találtam.
  • Vegita1
    bocs a dupla hszért de az 150hunt on nincs az uj rész ..
    ti honnan töltöttétek?
  • Vegita1
    hali
    magyar felirat mikor várható?
  • Bammy
    Merre van angol felirat?:S
  • ForzaInter
    Vki tudja hány részes a 2 évad?
  • BlackShadow
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    flash rész volt :) sejtettem, h ebből a sajtós dologból nem elsz semmi hisz még van 8 rész .. :D Mahone 4 prez!! istenkirály :) remélem ő nyírja ki kim-et :D
    teddy-t sztem mostanság fogják elkapni.. nemhiszem h az amcsi közönség örülne neki ha kinyírná a családot (én mondjuk igen :D)
  • kill3r21
    Nm gondolod hogy túl egyszerü lett volna ha kitálalnak? én gondoltam hogy valami ilyesmi lesz nehogy már egy pillanat alatt megoldják a dolgot...kérdésmost fejbelötte magát de vajon kire kenik rá.Scotfield beszélökéje most csödöt mondott
  • Magoo
    Wazz....
    Mér kellett ez a Terence bumm a fejbe effektus? Túl hamar vége lett volna a sorozatnak? :) Francba....örültem volna ha ez megoldódik :)
    Egyébként sztem Mahone is Kim és az Elnök ellen fordul...na meg Kellerman-t is ki fogja nyírni sztem. Minden esetre elég érdekesen alakulnak itt a dolgok! :)
  • BlackShadow
    asszem megvan.. mindjárt kiderül :)

szerk: jaja jólesz ! juhu
  • BlackShadow
    van már vhol angol felirat? egyelőre nem találok :(
  • Kmarha
    dehogynem :D aki rászán kicsit több másodpercet arra amit irsz annak azonnal leesett :P
  • tnm #7360
    én meg ezt köszönöm #7354, #7355
    úgy látszik iróniát nem könnyű írásban hangsúlyozni -még smiley-kkal se..:(
  • zaki
    ß!tG@T3-ről jön ezerrel, már le is jött nekem.
  • BlackShadow
    kösz
  • Csaba007
    Prison.Break.S02E14.HDTV.XviD-LOL

http://rapidshare.com/files/12968373/pb214.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/12968399/pb214.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/12968398/pb214.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/12968331/pb214.part4.rar
  • BlackShadow
    de rohadt lassan jön pretoriansról :(
    torrentspy-ról szintúgy.. :)
  • BlackShadow
    szted mi volt az az 1 sor szmájli a végén ?:D
  • zaki
    Hülyéskedik csak...
  • Smuge
    hülye vagy ha ez neked unalmas volt.. Egyáltalán értetted amit mondtak ( igy felirat nélkül)? Nagy rész volt ez is mint a többi, így tovább!
  • tnm #7352
    "igen"
  • Szolnokboy
    tényleg ??
  • j0nNyKa
    nem rossz folytatas, nem rossz
  • tnm #7349
    fujj, nagyon rossz rész volt, azt hittem elalszom rajta, sehol egy csavar, sehol egy akció...
    nálam most lett cancel a sorozat...
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • robotnyk
    nem
  • precision
    akkor nem összefoglaló rész, ugye?
  • Solid Snake GH
    Na ez nagyon durva rész volt...
  • Bammy
    Hellosztok! Na én már szedem is a 14. részt:). De lenne egy kérdésem! Hol nézzek körül, hogy van e hozzá angol felirat? Csakmert annyi angol tudásom van hogy 70 %-át megértsem, viszont ha csak a beszédre kell hagyatkoznom hát akkor sajna kb felét ha megértem akko má szerencsém van. Szal merre názzek körül h van e angol felirat?
  • winnie
    Itt le van írva a TVUPlayer-ről pár alapdolog.

nem tudom, hogy ezzel nézhető-e a pb, de az biztos, hogy a FOX és a CBS délutáni és esti műsora nézhető, mivel az amerikai focit ezen szoktuk nézni. (nem tudom, hogy országos adás-e vagy csak valamelyik affiliate, de NFL van, közbe nyomták a PB és 24-reklámokat is, szóval...)

ha valaki fentmarad 3-ig, akkor megoszthatná a tapasztalatait.
  • kill3r21
    mond egy streemet ahol lehet nézni élöben :D
  • tnm #7342
    a mélyen tisztelt fordító elfoglaltságától függ, de ami biztos, hogy addig nem kezdi el, amig nincs angol felirat; és hogy aztán mennyi idő alatt lesz abból magyar, arról egyből értesíti a jónépet, amint már látja előre, hogy hogy ér rá/mennyi a kedve, de szvsz, ha épp nem vizsgázik, akkor a nagy szünetre való tekintettel valami bámulatosan gyors felirattal fog meglepni minket
  • Slash89
    Valószínüleg, bár magyar felirat nem biztos hogy lesz olyan hamar
  • Pheaper
    14 asszem
  • Bammy
    Huhh ilyen iparban megy itt a felirat meg release gyártás?:DDDD Szal aszondjátok h holnap este már nagy valószínűséggel láthatom felirattal? Ha leszedem persze:)
  • fsgh
    hanyadik rész is lesz ez az új?