Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Vercetty
én mikor azt megtaláltam, szakadtam egy csomot...

na de nem offolok....😄

Geeryy
csak beugrott hirtelen

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Vercetty
látom sikerült megtalálni bash.hu-t 😄😄

Geeryy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<+Opi_tanul> az élet kemény mint a farkam
<Hunger> es rovid is 😄 <#idiota>

elnezest

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Uff ez a 2x01 kemény már mint a vége...

AtiRadish
Engem csak az húzott fel h. az alelnök ÖCCSE.
Bazz sztem Terrence Steadman vagy 10 évvel öregebb mint az az alelnöknõ. Fõleg a s02e01-nél vettem ezt észre.

Vercetty
hehhe, ³oo³😄

zmeor
kell nyitni egy retek klubos topicot és egy modernebb prison break nézõ topciot <#nyes>

leszarom a konfigod...

Vercetty
hát..ez kész komolyan...ja ez télleg így van én már nem mondok semmit a szinkronra😄

Geeryy
csak tudjak. ezt azert nem "merik megjatszani".marmint,hogy most egy "statiszta-hang",aztan a "visszateresnel" pedig egy új. bar az rtl-nel nem lehet tudni <#nyes>

Dynamic
De miért is kéne visszaadni az eredeti hangot?Nem azok miatt vetítik a filmet akik leszedték a netrõl a szériát.Én pl. a magyaron kezdtem nézni a Született Feleségeket is.Mindenki köpködött, hogy milyen szar a szinkron, én meg aki még sohasem látta az eredetit, nem értettem mi a franc bajuk van.Ez ilyen.
c-note érdekes lesz.

a szink rendezõ valszeg nem tudja, hogy a 8. részben vissza fog térni, így lehet, hogy csak egy statisztahangot osztott rá.
nem azért nincs fõcím: nem szokott lenni az esetek 90%-ban, mert amerikában a fõcím után reklám van.

és az 1x01-es részeknél nem tehetik meg, hogy nézõt veszítsenek a reklámszünet alatt.
Vercetty
hm..ezt nem is tudtam😄...enyémbe is építhetnének 1et😄

Vercetty
jhaaa, már várom azt is😄

Dynamic
Sokra ugyan nem mész vele.A nézettséget párezer kiválasztott tesztalany tv-jébe épített adókészülékkel mérik és ezekbõl számolnak egy átlagot.
modellmaker
hopp 😄 (régen volt már)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

drobee
Én is azthittem, de felvilágosítottak nincs is 1x01-ben. Gondolj bele milyen spoileres lenne az eredeti fõcím.

modellmaker
pontosan. meg a fekete színészek hangja az mindig poén. annyira hallatszi hoigy fehér ember szinkronizálja 😄 egy két kivétel van csak.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Bandee1987
az elsõ részben alapból nem volt fõcím. Nézd meg jól az eredetit, ott sem lesz...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
térjünk inkább vissza a fox-ra, jövõ hét hétfõn itt a köv rész 😊

modellmaker
negatív még a fõcím... miért kellett kihagyni???

Vercetty
én se nézek többet...kivánom h legyen itt is sikeres...

Bandee1987
Amúgy érthetõ mindenkinek a csalódottsága, aki nézi velem együtt a pb-t. Az eredeti hangokat nem lehet visszaadni, ez tudtuk elõre. Nem várhatjuk el, hogy Sucre hangja mexikóis legyen, vagy hogy ugyanaz a dörmögõ hang fogadjon minket c-note esetében. Mind1 végülis, mert több epizódot nem hiszem, hogy nézni fogok (max t-bag hangjának további elemzése végett 😊)

ghost2
És holnap hol ? 😄

Geeryy
nyugodj meg,ahogy winnie-t ismerem holnap nagy dh vs pb nezetsegrol szolo iras fog diszelegni a junkie-n <#smile>

ghost2
gondolom azért nem volt reklám ,mert nehogy átkapcsoljanak a született feleségekre...

drobee
Vicces. 1 perccel utánna szinkronos dvdripet nem akarsz? 😊
Majd holnap vagy késõbb talán? Mármint a nézettségi adatok 😄

Geeryy
nem terveztem hogy tobb reszt neznek az rtl-en

ghost2
a nézetséget hol lehet megnézni?

Vercetty
én is nézettségre leszek kiváncsi😄

tnm
"az hogy nem volt reklam pozitiv."

ne szokd meg

Geeryy
szerintem, micheal es c-note hangja: szar
linc, veronica,Westmoreland ,source abruzzi: elmegy
dokineni,Kellerman es Bellick hangja meg jo
a kiejtes negativ ,az hogy nem volt reklam pozitiv.

ghost2
tánkrédi meg bááróózz elég parasztos lett 😄

ProGabe
akcentusokat mindig "kifelejtik" a szinkronokból,abruzzi egyik lényegét ölték ki így...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bandee1987
Igen, egyetértek 😊

Lazarus
Eddig szerintem minden szinkron elfogadható, kivéve Abruzzié nem illik hozzá
ghost2
jó hát monduj az rlt klub -tol még az is csoda h ilyen szinkront összehoztak

Bandee1987
Ja, de azért jó lenne, ha nem ennyire kelet-európai akcentussal ejtenék ki a bárróz és tánkrédi (mér nem tánkredit mondanak, fasz se érti...) szavakat.

tnm
remélem azért csak képletesen értetted😉

Bandee1987
Jó, azért ilyet ne várj el egy magyar szinkronszínésztõl má 😊

Sil3nt
sucre hangja turheto? hat az a legszarabb...hogy miert? holvan a mexikoi tajszolas? azt nagyon hianyolom

Magoo
Hát szánalmasan küldték 😊

ghost2
sucre- hangja szar ,t-BAG-é is furcsa

Bandee1987
Eddig a szinkronra, egy erõs 3.5-4 közötti értéket (3.75 😊) mondanék. Scofield. Lincoln, Bellick, Pope, Kellermann hangjával meg vagyok elégedve. Sucre, Westmoreland, c-note hangja tûrhetõ. Abruzzi, Veronica hangja szar.
Ha télleg olyan szar T-bag hangja, mint amilyennek hallottam a promóból, akkor az átlagvéleményem lehúzódik 3-3.5 közé.

NeoMaN
csak nehogy sírva fakadj tõle, mint én 😞

ProGabe
de az a gond hogy mindegyik idegen szó(págnáák pl),név szar,lehet mind németesek,vagy mittomén

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ghost2
linkonl barossz 😄😄 kicsi gyík 😄 nagyon durva mért nem inkább uj fiu