23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • desigo
    rakd fel a vobsubot
    majd ellenőrizd le a videó és a felirat nevét,hogy ugyanaz legyen...
  • sweech
    legyen ugyan az a neve a feliratnak mint a filmnek csak .srt kiterjesztésben, le fogja játszani.
  • Sanyeee
    hy!
    psl adjatok már egy linket ahonnan egy lejátszót tudnék letölteni mert ez a Media Player nem mutatja vmiért a feliratot!
  • BlackShadow
    és ha depressziós állapota miatt nagymértékű zabálásba kezdene? :D
  • scorpeeon
    Ha ez igaz, akkor vagy nagyon gyorsan le kell forgatniuk a maradékot h ne látszódjon meg vagy Michaelnek nagyon gyorsan össze kell jönnie vele a sorozatban :D
  • nesster
    http://www.sorozatjunkie.hu/2007/01/26/a-valos-elet-hatasa-a-sorozatokra/
  • desigo
    eskü:)

és tényleg...
  • PiszkosFred
    Jajjjjjjjj, ez kesz :D
  • Matthewpamer
    az volt a trailerbe h késsz a tutaja ilyen kis szar :D
  • zaki
    Hát, legutolsó emlékem róla, hogy elkezdte a tutajt építeni, amivel el akar menni Hollandiába... :D
  • Timbo
    Prison Break jó sorozat:) de a legfőbb tanulság > előbb-utóbb úgyis meghal mindenki..
  • nyamiag #7486
    ahahaha, ez vicces volt :|

vond le a következtetésket :c
  • desigo
    A zakkant most hova lett?
    Elhajózott vagy mi?
  • scorpeeon
    Hol olvastad? blikkben?
  • nyamiag #7483
    Prison Break-ből Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi) esett teherbe
  • Lynx_TWL
    burrows papa szőke társa elment vele biztos helyre
  • nbj
    Linc fiával mi van? :) mer kérdezték tőlem, és így belegondolva fingom sincs, és nincs kedvem a részekben kutakodni :D
    szal mi van vele?
  • tnm #7480
    1x16 úgy kezdődik, hogy 3 évvvel korábban, uis akkor "lőtte" le Lincoln
    a kimaradó időszak (3 év-Scofield bankot rabol) alatt van(nak) Lincoln bírósági tárgyalása(i).
  • zaki
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1159003585

• gyupee
    rtl-es topik már nincs...
  • NeoMaN
    Sztem meg összefutnak Jack-el és amikor mindketten halálos golyót kapnak, akkor megkérik Jack-et, hogy szolgáltasson igazságot.
    Ő meg leintéz mindenkit...
    :)
  • Larvin
    A filmbéli idő másképp pörög. Valszínű ez a sorozat csak kivonata a lényegnek (lásd: Steadmen mondta, hogy 3 éve ott van abban a házban)
  • vegicsek
    HÁt elolvastam ezt az oldalt, éss egy poént se lőttetek ,le, mert én még csak TV-be nézem.
  • Police88
    lol már úgy olvasom a fórumot h fent benyomom a szerkesztés-->mindent kijelöl-t minden hozzászólás el van rejtve én pl addig fel sem jövök amíg meg nem néztem a legfrissebb részt :P aki meg rtlen nézi annak is van külön topicja asszem első pár nap még oké h óvjátok másokat a spoilertől de nem kéne túlzásba vinni
  • Slipknot912
    Ja, és mindegy melyik évad, akkor is jöhet
    köszi
  • Slipknot912
    Heló mindenkinek!
    A szökés a kedvenc sorozatom, de nem tudom megszerezni sehol sem a magyar részeit. Ezért ha valakinek meglenne a Torrent file-ja akkor nagyon örülnék neki ha elküldené nekem.
    Előre is köszönöm
    e-mail: [email protected]
  • ForzaInter
    Többet már nem nézek meg csak egyszer megnéztem a spoilert és olvastam hogy börtönben van és már megkérdeztem, de több spoilert nem nézek meg.
  • scorpeeon
    Jaa :) Akkor meg mér jó neked ha lelőjjük a poénokat? :)
  • ForzaInter
    Hát ém még ott nem tartok, csak naon kíváncsi vaok.
  • ForzaInter
    Köszi.
  • scorpeeon
    Te nem nézed v hogy nem tudod ezt? :)
  • mike0013
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert őt gyanúsítják Geary megölésével, a mobilján hagyott üzi miatt!
  • ForzaInter
    Bellicket mér zárják börtönbe?
  • tnm #7464
    én egyébként egyre jobban azon gondolkodom, hogy talán nem is lesz happy end a végén /még valami olyasmi se, mint
    Spoiler, csak ha láttad Jack Bauer életének leghosszabb napját
    24 első évad végén
    /
    OFF
    Bammy! A makrókat nem azzal kell lezárni, mint amivel nyitod, hanem elé raksz még egy /-t is. tehát [Spolier]Rejtendő szöveg.[/Spolier] -persze a szavakat csak azért írtam el, hogy ne konvertáljon.
  • Kmarha
    Elérik azt, hogy végel egyen az egésznek. Hogy talán megbünhödnek azok, akik miatt ennyien meghaltak és szenvedtek. Hogy velük együtt még egy csomó öltönyös barmot is börtönbe jutattnak, sőt, Lincoln halálos itéletét átrakják mondjuk az elnökasszonyra, aki emögött az egész hajsza mögött áll. Ez már maga elmondhatatlanul több, mint amit eddig elértek és elérhetnek. Sőt, miután lebuktatták ezt az egész összeesküvést, még mindig megvan arra az esélyük, hogy elszökjenek egy másik országba. De talán még az is összejöhet egy jó ügyvéddel, hogy pár évet kapjanak csak egy börtönben, nem életfogyliglant. Az biztos, hogy a volt elnökkel többre mennek mint azzal, hogy egész életükben nem csinálnak mást, csak menekülnek.
  • Shaman
    Nem ment bíróságra,ha figyeltél volna előtte,hanem belement a vádalkuba.
    Ha tárgyalás lett volna eséllyel halálra ítélik,ezt mondta az ügyvéd neki,ezért belement a ööö aszem 20 évbe,vagy mennyibe.
  • Bammy
    [SPOILER]Nha ja, de akkor mire mennek az egész Steadmenes dologgal, mit akarta vele csinálni??? Nem lett volna semmi értelme, mert igazad van, ezek akkora dolgok hogy inkább gyors kinyírnák őket, minthogy a lakosság megtudjon ebből valamit, v akárki más! Már Kim is gyorsan mondta hogy öljenek meg mindenkit, steadmant is, csak nem sikerült! Nade akkor Lincoln és Scofield mértnem azon mesterkedik hogy elhúzzanak a rákba és új életet kezdjenek? Akko ne ez legyen a projekt, hanem mondjuk megkeresni sarah-t, azt vhogy elhagyni az országot.[SPOILER]
  • fsgh
    Szerinted megkockáztatják hogy elmondjanak mindent??? Hogy az elnök is egy nagy csaló...???ha kiderülne hogy mi történt megkérdőjleződne az összes rabnak a bűne...előbb ölik meg őket mint bezárák őket a börtönbe hogy kiszivárogtassanak akármit is...meg amúgy is nagyobb dolgot lepleznének le mint amit eddig összesen elkövettek...
  • Bammy
    Gyerekek én még mindig fenntartom a kérdésemet, és szeretnék véleményeket hallani!
    [SPOILER]Mire mentek volna Scofieldék, ha Terrance bevall mindent? Ok. Lecsuknak egy kiló embert, már akire rá tudják bizonyítani hogy benne volt, lecsukják Terrancet. Nade mit hisznek a Scofieldék? Hogy nekik majd azt mondják: jajj...akkó bocs. Bocsesz lincoln hogy majdnem megöltünk! Na csá mehettek Panamába....ezt? Tény, hogy nagy botrány lenne belőle hogy majdnem kivégeztek egy ártatlan embert, de mekkora felfordulást okoztak az egész orszűgban, meg pár bűntény....és a legdurvább: kiengedtek 6 bűnözőt! Jó itt nem arról van szó hogy 6 elmebeteg gyilkost kiengedtek, nade az egyik az az, és már kis is nyírt 5 embert, szal ezek után szerintem T-Bag menne a villamosszékbe,(ha elkapják) a Scofieldék meg életfogytiglanra.....[SPOILER]
  • Norbisonfire 74
    azé majd remélem fog folytatódni