Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Bazinga!
leírtam a véleményem, ami jelen esetben valóban negatív...nevezd fikázásnak ha akarod, én inkább negatív kritikának nevezném
ez a gyerekes dolgot meg kifejhetnéd
de inkább hagyjuk, itt mindig ez van, aki negatív dolgot merészel akár gondolni is annak a fejét veszik...
Bazinga!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Akinek meg nem tetszett volna az ne nézze. Ha nehezére esik olvasni.
Ez a szinkron meg tényleg gyalázat 😞 gondoltam megnézem az elsõ részt újra, de 10 percnél többet nem bírtm :S
se02e01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nem olyan rossz mint ahogy azt páran írták.
Pl. az FBI bevonás jó5let volt. Legalább nem a Fox River börtõreibõl lesz szuper nyomozó 😄 Várom már a 2. részt meg úgy az egészt, hogy mit hoznak a 2. évadból, bár még elég messze van a vége az fix.
Remélem a másik 2 szökevényrõl is lesz valami, hogy mi lett velük.
[/spoiler]
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Szvsz Tökéletes: Lincoln, Kellerman, Danny Hale, "a titokzatos nõ", LJ
Szvsz közepes, elmegy: Veronica (ejj, lehetne jobb is), Sarah, Pope, Sucre, Cooper
Baromira nem: Abruzzi, C-Note, és nagyon úgy néz ki hogy az 1 mondat alapján T-Atyó se az igazi.
Különösebb bajom nincs vele, megmaradtak a háttérhangok, meg minden. Egyedül a fish-gyík kombót nem igazán veszi be a gyomrom.
Olyan 7/10-es szinkron.
(Összehasonlításképp: Lost 0/10, DH 8/10, WarAtHome 10/10 (ez jobb szinkkel mint felirattal), Invasion 7/10.)
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Bazinga!
ja, de hogy te nem ezt írtad. csak annyit írták, hogy elqrták a szinkront. semmi, szerintem gyenge, meg ilyesmi
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ha valakinek megtetszett tegnap, akkor úgy is megszerzi majd magának valahogy eredeti nyelven...
Bazinga!
Hogy kire osztottam volna a szinkronokat? Hát annyira nem ismerem a mostani szinkronszínészeket, de tán Linc -en kívül mindenkinek mást adtam volna.
Lehet hogy olyan érzésed van hogy mindenki reflexbõl fikáz, meg hogy "csõ" vagyok, de azt kell mondjam hogy tévedsz. Ha nekem az a véleményem hogy a szinkron egy kalap fos, az miért csípõbõl fikázás?
Bazinga!
Ja retekklubon végül is nemrosszak a szinkronok kivéve Michael-ét. Ez leonárdódikáprió szinkron hangja és valahogy nem illik hozzá (szerintem).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Más:
Barátok Köztben volt tegnap egy szinkronszínész (nem tudom a nevét) aki egy nyomozó-t alakított, de valami förtelmes volt ahogy játszotta 😄
Mintha egy német sorozatból ugrot volna ki az ember (gondolom tényleg)
viszont a negatív véleményezõktõl kérdezem: a nagy szakértésben õk kire osztanának egy szinkronszerepet? olyan magyar színészre, akinek hasonlít a hangja az amerikaira? vagy olyanra, aki hasonló karakterû a való életben, mint az amerikai színész?
miért van olyan érzésem megint, hogy reflexbõl mindenki f*káz?😊 (és mirt nem írja le senki, hogy milyen hangot választott volna õ, ha értene is hozzá és szink. rendezõ lenne? és miért van olyan érzésem, hogy utána õt is f*káznak, hogy de sz*r szinket csinált?😊
és miért van olyan érzésem, hogy pl. a médiumra vagy a rejtélyes vírusokra szinkronilag senki nem fogja azt mondani, hogy sz*r?
Nem is azok kedvéért szinkronizálták le akik netrõl szedik le és rég nem itt tartanak a sztoriban?
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
szánalamas az s02e01
Olyan, mintha nem is ez a film lenne. Szuperzsarus baromság. Remélem magukhoz térnek az alkotók, mert óriásit esett a színvonal.
amúgy olyan 21:05 körül kezdõdött
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Mikor kezdõdött tegnap?
Rtl text szerint 21:10 volt kiírva, 21:15 kor kapcsoltam be, már javában ment.
Mivel kezdõdik? Onnan láttam, hogy Michael beszél a testvérével (talán beszélõn?) De akkor már börtönben volt? Hogy került be? A testvérével mi történt? Ezek benne vannak az elejében, vagy csak szépen sorjában derülnek ki a dolgok?
Nagyon zavart, hogy így csöppentem bele, alig értettem.
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mer pazarolják a föld energiaforrásait, fogadjun most is be van kapcsolva a numlock-od pedig nem is használod a keypadot!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
leszarom a konfigod...
V fejbelövésén csak néztem mint moziba...
Nehéz lesz végigvárni a második szezont 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
(el tom képzelni :"Mivan Bááróz ?? -vegyél vissza T-táska!" )
Nem tom 22 héten át le tudom e nyelni mert nagyon felhúzott. De ezt miért nem lehet normálisan ejteni ahogy az eredetibe ment h. böróz??
Nyakon kéne verni a szinkronstúdióba pár embert