Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Geeryy
nem lesz eleg? szerintem pihnj egy keveset

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

jAsOn VoOrHeEs
Ez nagyon ott van! <#eljen>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

precision
1x írtam le, a többi a "csõ vagy", "gyerekes vagy", "divatfikázó vagy" típusu kommentekre való reagálásom...

Bazinga!

Tényleg leírtad, de nem kell még 15 kommentben megerõsíteni, elég egyszerûen megfogalmaztad elsõre is, akit érdekel az érti.

precision
fikázás? gyerekes?
leírtam a véleményem, ami jelen esetben valóban negatív...nevezd fikázásnak ha akarod, én inkább negatív kritikának nevezném
ez a gyerekes dolgot meg kifejhetnéd
de inkább hagyjuk, itt mindig ez van, aki negatív dolgot merészel akár gondolni is annak a fejét veszik...

Bazinga!

Bandee1987
Ha jó szinkront akartok, akkor nézzetek meg egy Bud Spencer&Terence Hill filmet 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
respect

InfectedMann
én semmilyen sziknron hangot nem választottam volna... letoltam volna feliratos a sorozatot 😄
Akinek meg nem tetszett volna az ne nézze. Ha nehezére esik olvasni.
Ez a szinkron meg tényleg gyalázat 😞 gondoltam megnézem az elsõ részt újra, de 10 percnél többet nem bírtm :S

se02e01

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem nem olyan rossz mint ahogy azt páran írták.
Pl. az FBI bevonás jó5let volt. Legalább nem a Fox River börtõreibõl lesz szuper nyomozó 😄 Várom már a 2. részt meg úgy az egészt, hogy mit hoznak a 2. évadból, bár még elég messze van a vége az fix.
Remélem a másik 2 szökevényrõl is lesz valami, hogy mi lett velük.

[/spoiler]

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

MerlinW
Ne felejtsük ki a BSG 0/10 és a Dr House 9/10 -et se😊

[merlinw.org]

Hooligan666
Hát nem tudom... vegyesek az érzelmeim a szinkronnal kapcsolatban. Van néhány nagyon eltalált hang, és van pár közepes, de sajnos van szar is.

Szvsz Tökéletes: Lincoln, Kellerman, Danny Hale, "a titokzatos nõ", LJ
Szvsz közepes, elmegy: Veronica (ejj, lehetne jobb is), Sarah, Pope, Sucre, Cooper
Baromira nem: Abruzzi, C-Note, és nagyon úgy néz ki hogy az 1 mondat alapján T-Atyó se az igazi.

Különösebb bajom nincs vele, megmaradtak a háttérhangok, meg minden. Egyedül a fish-gyík kombót nem igazán veszi be a gyomrom.
Olyan 7/10-es szinkron.
(Összehasonlításképp: Lost 0/10, DH 8/10, WarAtHome 10/10 (ez jobb szinkkel mint felirattal), Invasion 7/10.)

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Mayday
Hat pedig ez a fikazas tenyleg eleg gyerekes, es unalmas mar.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

precision
elkúrták a szinkront = egy kalap fos
szerintem ez így egyenértékû 😊

Bazinga!

precision
divat? ha vmi nem tetszik, nem írhatom le a véleményem? ha valami nem tetszik, csak divatból nem tetszhet? már megbocsáss de nem holmi tini kisgyerek vagyok aki az aktuális divatirányzatok szerint gondolkodik...

Bazinga!

a nekem az a véleményem hogy a szinkron egy kalap fos, az miért csípõbõl fikázás?

ja, de hogy te nem ezt írtad. csak annyit írták, hogy elqrták a szinkront. semmi, szerintem gyenge, meg ilyesmi
Geeryy
ugyanmar.az hogy szuk reteg leszedi a netrol. nem akarok butasagot mondani,winnie ugy kb tudja a szamot szerintem.a TV-ben sokkal de sokkal tobben nezik.tehat most nagy butasagot mondtal 😊

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

joebacsi
ha elõtte nemláttad eredeti hanggal, mindig tökéletesnek tûnik a szinkron 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

REALista
Látom nagy divat most szinkronok fikázása!Érdekes én régebben nem töltöttem le sorozatokat és nem volt semmi bajom a szinkronokkal!/pl:Lost,Rejtélyek városa/

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tnm
hát az is magára vessen, aki a tv-n fogja nézni...
ha valakinek megtetszett tegnap, akkor úgy is megszerzi majd magának valahogy eredeti nyelven...

precision
Lehet hogy nekik megfelel, de õk egy teljesen más filmet néznek így...persze átvitt értelemben, de majdnem igaz.

Bazinga!

precision
Valószínû hogy nem zavarna a szinkron ennyire, hogyha nem láttam volna az eredetit, DE LÁTTAM! Nem érdekel, hogy nem a neteseknek csinálják a szinkront... egy szinkron adja már vissza (vagy próbálja meg visszaadni) az eredeti színész hangjának jellegzetességeit, karakterét...stb. Persze most mondhatnád azt, hogy aki nem látta az eredetit, az nem tudja milyen is az...erre én azt mondanám, hogy naés? Michael hangja pl milyen lett? Mint vmi 16 éves kamasz kölyök. Had higyje a 'buta magyar' hogy ennek tényleg ilyen hangja van, meg mikor 'fenyegetõzik' azt is ilyen kis nyálas tinihangon mondja valójában is...elveszíti a varázsát. Sucre -é is nevetséges. Akárcsak C-Note -é. A dokinõjé is túl lágy, Veronicáé meg egyenesen fülsértõ (bár neki az eredeti hangja is olyan 😊)
Hogy kire osztottam volna a szinkronokat? Hát annyira nem ismerem a mostani szinkronszínészeket, de tán Linc -en kívül mindenkinek mást adtam volna.
Lehet hogy olyan érzésed van hogy mindenki reflexbõl fikáz, meg hogy "csõ" vagyok, de azt kell mondjam hogy tévedsz. Ha nekem az a véleményem hogy a szinkron egy kalap fos, az miért csípõbõl fikázás?

Bazinga!

Na csak megnéztem az S2x01-et. Jó van nem kell röhögni... csak azért volt, mert az S1 olyan hülyén fejezõdött be és amikor azt mondtam a S2 egybe nézem meg akkor még ezt nem tudtam.. hehehe<#lama>

Ja retekklubon végül is nemrosszak a szinkronok kivéve Michael-ét. Ez leonárdódikáprió szinkron hangja és valahogy nem illik hozzá (szerintem).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kiráj lett a Banner, sokkal jobb mint az elõzõ. <#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Amse
Szerintem Michael-é sem rossz. Ez a hang is fog pár tinirajnogót szerezni neki 😊

Más:
Barátok Köztben volt tegnap egy szinkronszínész (nem tudom a nevét) aki egy nyomozó-t alakított, de valami förtelmes volt ahogy játszotta 😄
Mintha egy német sorozatból ugrot volna ki az ember (gondolom tényleg)

már forgatják - visszajöttek a szünetrõl. most forog a 2. évad elsõ harmada.
tisztelet a kivételnek. michaelnek érdekes a hangja másmilyen, de elfogadható - abruzzit tényleg lehet sajnálni, hogy nem karakteresebb. van pár nagyon korrekt és pár kevésbé.

viszont a negatív véleményezõktõl kérdezem: a nagy szakértésben õk kire osztanának egy szinkronszerepet? olyan magyar színészre, akinek hasonlít a hangja az amerikaira? vagy olyanra, aki hasonló karakterû a való életben, mint az amerikai színész?
Amse
<#eljen>

Ezt még forgatják?

ne legyél már csõ. téged mit érdekel a szinkron, ha láttad angolul? aki most nézi elõször, az nem mondana semmi rosszat a szinkre. neked elk*rták - és? úgysem nézed, nem?

miért van olyan érzésem megint, hogy reflexbõl mindenki f*káz?😊 (és mirt nem írja le senki, hogy milyen hangot választott volna õ, ha értene is hozzá és szink. rendezõ lenne? és miért van olyan érzésem, hogy utána õt is f*káznak, hogy de sz*r szinket csinált?😊

és miért van olyan érzésem, hogy pl. a médiumra vagy a rejtélyes vírusokra szinkronilag senki nem fogja azt mondani, hogy sz*r?
Amse
Mit kurtak el? aki életében nem látta eredeti nyelven annak 120%-sal megfelel.
Nem is azok kedvéért szinkronizálták le akik netrõl szedik le és rég nem itt tartanak a sztoriban?

precision
megmondtam elõre hogy el fogják kurni az egészet a szinkronnal...

Bazinga!

NeoMaN
Így van, szerintem.
😛

raneztem szinkronra, vergyenge aaaa.... :s

BUDA > miskolc.

Glpetyus
Bizony jó volt <#eljen>

Szerintem jó volt az elsõ rész. Én sokkal kevesebbet vártam tõle.

szerinted -.-

BUDA > miskolc.

NeoMaN
nem

szánalamas az s02e01

Olyan, mintha nem is ez a film lenne. Szuperzsarus baromság. Remélem magukhoz térnek az alkotók, mert óriásit esett a színvonal.

itt van egy másik topik, ami a tévés változattal foglalkozik, itt már javában a második évadról tárgyalnak, és nehogy belefuss valamilyen spoilerbe, azért van a másik 😉

amúgy olyan 21:05 körül kezdõdött

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Kérdés, talán nem spoileres:

Mikor kezdõdött tegnap?
Rtl text szerint 21:10 volt kiírva, 21:15 kor kapcsoltam be, már javában ment.
Mivel kezdõdik? Onnan láttam, hogy Michael beszél a testvérével (talán beszélõn?) De akkor már börtönben volt? Hogy került be? A testvérével mi történt? Ezek benne vannak az elejében, vagy csak szépen sorjában derülnek ki a dolgok?
Nagyon zavart, hogy így csöppentem bele, alig értettem.
N0S
ez a magyar szinkron.. haaat, kegyetlen<#levele>

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

Pheaper
sztem nekem az elsõ rész eddig teccik fasza 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

bazmegggg!!! mostnéztem meg 2.évad elsõ részét, kurvajóóó!!! meg fogok õrülni amíg jön a második rész😄D
REALista
Ez a sorozat rohadt jó!!!Most néztem meg a 6. és 7. részt amiben a börtönlázadás volt!<#vigyor3>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zmeor
bocs de ezt nem hagyhatom ki:
az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mer pazarolják a föld energiaforrásait, fogadjun most is be van kapcsolva a numlock-od pedig nem is használod a keypadot!<#nyes><#nyes>

leszarom a konfigod...

Blasta
Ejj dekomolyan belekezdtek a második szezonba. Nagyon ott van.
V fejbelövésén csak néztem mint moziba...
Nehéz lesz végigvárni a második szezont 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

quack
szerintem jó volt a szinkron, májkülén kívûl rendben volt az összes, a bárõz egy kicsit érdekes, de ha mindenki így fogja ejteni a szinkronban akkor az sem baj....

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Bandee1987
Mostmár nem is fogjuk sztem. Az itt jelenlévõk nagytöbbsége (mármint akik látták a sorozatot teljesen) az elsõ részt is csak a szinkron miatt nézte meg. Nem sokan fogják megnézni a másodikat közülünk (max t-bag hangja miatt)

Munch
Nem kötelezõ magyarul nézni, ha egyszer százezerszer jobb angolul.

Nick01
a szinkron szinészek nem tudják kiejteni a külfödldi neveket?! Tánkrédi 😄 ez azért durva
(el tom képzelni :"Mivan Bááróz ?? -vegyél vissza T-táska!" )

AtiRadish
Húú a "báróz"....
Nem tom 22 héten át le tudom e nyelni mert nagyon felhúzott. De ezt miért nem lehet normálisan ejteni ahogy az eredetibe ment h. böróz??
Nyakon kéne verni a szinkronstúdióba pár embert

Alien
Hmm, furcsa így szinkronosan nézni az biztos 😊 Abruzzi hangja talán az egyik legrosszabb. Bár a promo alapján T-bag-é se lesz kutya 😄 Lincoln hagja egész jó, Michael-é elég fura de annyira az sem rossz azért, Veronica hangjával nekem nem volt bajom, bár én alapban nem szeretem õt meg a hangját se nagyon szóval lehet, hogy most azért tetszett magyarul 😊 Azért a kiejtéseken változtathattak volna, ez a "Tánkrédi" "Báróz" kicsit durva 😊) Összeségében szerintem aki elõször nézi és még nem látta angolul annak enm hiszem, hogy gondja lenne a szinkronnal 😊 Mi meg akik már hozzászoktunk az angolhoz úgyis úgy fogjuk tovább nézni 😊 Jöhetne már a hétfõ az új résszel 😛😄