23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
joker0528 #7537 teth -
#7536 jéé tényleg:)) jó csaj:P -
#7535 eh boszi a prison break -be :P
aki a haywire -es trailer -be van szoke csaj a Bubajos Boszorkakban jatszott :D (Kelly Couco)
csak amolyan erdekessegnek szantam (nem beszolni) :D -
#7534 Ú mekkora spoiler... :D
A továbbiakban már nem lesz értelme nézni a sorozatot, minden poént lelőttek... :o -
Slipknot912 #7533 -
Slipknot912 #7532 [IMG]http://a tracker állapot: Hiba. Csak seedelni tusdz....[/IMG] -
Slipknot912 #7531 d -
Slipknot912 #7530 javascript:DoP('img')
javascript:DoP('img') -
#7529 -
#7528 Ne haragudj de ha eddig nem fogtad fel hogy Hollandiába készül akkor no comment..S inkább ne olvasgasd ami itt zajlik.. :O -
#7527 nem a link a baj, egyikotok sem fogta fel
nekem az a bajom, amit ala irt. -
#7526 Scofield képes értelmes mondatokat összerakni
Amúgy loál -
Daveee #7525 lol kpzejétek el, a sulimba febr 2 án, sport nap lesz!
és ottkel lenni fél 4 ig
és megfogunk szökni :D
az osztálybol elszedjük a menekülsé térképet ha tűz lenne, géppel rászerkesztjük a menekülési utat, és 2 változat van, átmenni a középsuliba és ott kötélel midnen emeltről leugrani, vagy szomplán ki cseleskedni és elszökni észr4evétlenül, de ott vanz orvosi, megszerzók a kulcsát, kbasuk a zárat, és go a nagy világba. én vok scofield :D -
#7524 ha azt tudod, hogy létezik spoilerezés, akkor azt hiszem azt is tudod, hogy a promók általában a következő részből mutatnak részeket,
arról nem is beszélve, hogy a linkre nem kötelező kattintani, tehát véletlenül csak nem fogsz belefutni.
ha meg arra a kis párbeszédre gondolsz, akkor azt már elég sokan elmondták, hogy ebben a részben lesz Haywire, ez nem számít spoilernek... meg hogy hollandba akar menni, hát az is pár része világos.
legközelebb még egy kicsit gondold át, hogy valóban mi számít spoilernek, feltételezem nem csak úgy belekötni akartál valakibe
písz -
#7523 2x15 ott virít. Azon mi nem egyértelmű? Ne fárassz. -
#7522 maskor spoilert -
#7521 2x15 Exclusive Video
-Hova mész??
-Hát Hollandiába! :))) -
Petko #7520 Clint Mansell - Requiem For A Tower -
#7519 Hat akkor rosszra gondoltam, sry ;] -
#7518 jaja annak:)
cím és előadó?
vagy Requiem - Lux Aeterna?
szerk: megvan!!
http://www.youtube.com/watch?v=XI_oWrseTKk -
North #7517 Ha nem tévedek, a Requiem for a dream filmzenéje. Abból a Lux Aeterna a leghíresebb. -
#7516 youtubén nem találtam ilyet...majd rákeresek torrenten -
#7515 Talan a "Rammsten - Mein Herzt Brennt", de ez csak hirtelen beugrott, lehet csak hasonlot es nem ez ;] -
#7514 húú valaki meg tudja mondani annak a szának a címét ami a video végén megy?? -
#7513 Aham... Mikor mondja, hogy érdekes akcentusa van... Honnan jött? Budapest? -
Petko #7512 jaja, de felnyomtam youtubra mert a wmplayerrel a direktbe töltöm nálam nincs kép, szóval itt van: http://www.youtube.com/watch?v=kp5L5eJWqcQ -
#7511 ha ez a sorozatból van akkor valszinüleg az a rész mikor bellick felkeresi Michael barátnőjét vagy kijét, Nikát...
És akkor szóba hozza budapestet ha jol emléxem:P -
Petko #7510 van -
#7509 es ennek van ertelme is ? -
Petko #7508 ezt egy barátom csinálta ajándékba nekem: http://norad.hungs.hu/petko/Budapest2.avi
Nem tudom hova illesszem be de talán itt értik az elejét jobban. -
#7507 Szerintem 2 hetesre gondolsz, a következő után lesz. -
#7506 jah énis megnéztem szal hétfőn lesz és utánna lesz 1 egyhetes szünet
szerk.: 2 hetes -
#7505 1/29/2007 -
#7504 és ezt mégis honnan szedted? -
#7503 meglepő, de itt van -
#7502 Holnap adják az új részt. Hétfő reggel 03:36 körül várható. -
Sanyeee #7501 vki pls egy felirat linket irjon mar
-
#7500 másfél hét múlva -
#7499 következő mikor lesz? -
#7498 Tényleg gyereket vár, de azért olyan gyorsan nem kell írniuk, azért pár részt már leforgattak előre. :)))