Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
sztem nem is a hangok miatt szar a magar változat, hanem a fordítás miatt...
még mindig nem tértem magamhoz, hogy Sucre azt mondja:" csak egy szótag: igen, nem", beszéltem olyannal, aki tegnap látta elõször, nah ettõl õ is kiakadt
DE AZ UTOLSÓ 7-8 MÁSODPERC EXTRA-SPOILERES!!!!(gyk:23-tól kb.)nem is értem hogy ezt miért tették bele
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valaki nem tud véletlenul magyar szinkront A Prison Break epizódjaihoz?
Honnan lehet elokeriteni?
Lehet a szinkron teszi vagy mittomén, de valahogy olyan gyorsan történtek a dolgok a TV-ben. 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
4-en vagyunk melóhelyen, akik már látták az elsõ évadot. Mind a négyünk szerint meg volt vágva nagyon durván az RTL-es változat.
Én monnyuk, kb 5 percet néztem, de már az is furcsa volt baromira. Haver azt mondja, hogy nem is a tetkós jelenettel lett vége a retekklubbon.
Ez igaz?
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Vani
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Annak pl. nem értem miért nam adják a többi részét <#guluszem1>#guluszem1>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Méltósággal kell eltávozni, amíg lehet.
Remélem nem húzzák sokáig és lesz vége.
Az alapsztorit vki leírhatná ilyen spoiler formában.
Hány részes is egyébként?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
sztem veronica hangja kicsit fura a többi mind jó,sõt,sztem a második legjobb c-noteé,nem valóban nem oylan mély dörmögés medve hangja lett de viszont ez a hang is illik hozzá sztem,és azt gondolom h igazabol leszartatok nektek a lényeg csak az volt h fikazzatok és ezért nem veszitek észre...
jobban zavart engem is a kiejtés:báróz,tánkrédi,púp...
#letoltam volna feliratos a sorozatot 😄#
há mer ennyi eszed van...
1. idióta rtl miért kezdi korábban 6 perccel?így tényleg sokan lemaradtak
2. ami fontosabb,hogy szerintem a nagy reklámkampányban valahogy tudatosítani kellett volna hogy ez bizony nem egy columbo,itt gáz ha kihagysz egy részt(és fõleg nem spanok közt ahol az sem gond ha 50-t hagysz ki 😛)