Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy a dokinõ kezelelõjébe és közelébe juthasson ;-)

mukika
<#wow2><#eljen>

Nagyon durvának igérkezi ka kövi rész....
InfectedMann
áhhhh ! mikor lesz már a s02e02 vááá 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

tnm
húúúúúú, ez a rész is nagyon oda fog b*szni
sztem nem is a hangok miatt szar a magar változat, hanem a fordítás miatt...
még mindig nem tértem magamhoz, hogy Sucre azt mondja:" csak egy szótag: igen, nem", beszéltem olyannal, aki tegnap látta elõször, nah ettõl õ is kiakadt

ProGabe
feltöltöttem youtubera az S02E02 elõzetesét
DE AZ UTOLSÓ 7-8 MÁSODPERC EXTRA-SPOILERES!!!!(gyk:23-tól kb.)nem is értem hogy ezt miért tették bele

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

<#worship>
nagyon fain kis sorozat lesz ez ..😄 és az a tetko naon zoralD:😄

NeoMaN
pfffffffffff.........
Az elsõ részhez van csak, mivel azt tegnap lenyomták.

Hali!
Valaki nem tud véletlenul magyar szinkront A Prison Break epizódjaihoz?
Honnan lehet elokeriteni?
NeoMaN
belenéztem az eredetibe és tényleg nincs igazunk...
Lehet a szinkron teszi vagy mittomén, de valahogy olyan gyorsan történtek a dolgok a TV-ben. 😊

ProGabe
nem,nem igaz,és szerintem nem volt megvágva,rosszul emlékeztek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

NeoMaN
Ja!!

4-en vagyunk melóhelyen, akik már látták az elsõ évadot. Mind a négyünk szerint meg volt vágva nagyon durván az RTL-es változat.
Én monnyuk, kb 5 percet néztem, de már az is furcsa volt baromira. Haver azt mondja, hogy nem is a tetkós jelenettel lett vége a retekklubbon.
Ez igaz?

InfectedMann
sztem se lenne rossz 5let 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

ProGabe
Atisz,littleNorbi,Fido4life:nektek van EZ a spoiler-mentes topik!

REALista
Internetrõl vagy a haverok gépérõl!!!<#hehe>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hy! Honnan lehet letölteni prison Break Részeket?? Elsö évadot!

Vani

Amse
Modi!
A fejlécbe ki kéne írni, hogy aki az RTL Klub-on nézi az menjen a másik topicba! + link.

nemjózsi
madj meglatjatok 😊
nem akarok spoilerzeni

Atisz
Hogy skubizhassa a falat, nem?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

littleNorbi
Miért adta be,hogy cukorbeteg ?

Atisz
A 24 az mekkora volt...
Annak pl. nem értem miért nam adják a többi részét <#guluszem1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Na igen, de ha így van akkor elkerülhetetlen a csúfos vég...
Méltósággal kell eltávozni, amíg lehet.

Fido4life
Az elsõ rész teccet, de nem rakom fav-ba a topikot, mert nem akarok úgyjárni mint a 24-nél..

ahogy winnie mondaná; addig tart amíg nézik 😊.

Atisz
És ennyi ideig szabadulnak a börtönbõl?
Remélem nem húzzák sokáig és lesz vége.

dienesoft
eddig 2 évad van, a 2.évad egyik most kezdõdött el

Atisz
Jó akkor úgy kérdezem hány évados?

az elsõ évad 22 részes

Atisz
Egyébként a lány az, akire gondoltam: Robin Tunney. De sajna eléggé mellékszereplõnek tûnik a sorozatban...

Atisz
Érdekesnek tûnik, bár a ez a 3d-s térkép a 2d-s tetkón, illetve hogy senkinek nem tûnik fel hogy a tervrajz van rátetoválva a krapekra azért elég vicces.
Az alapsztorit vki leírhatná ilyen spoiler formában.
Hány részes is egyébként?

whiskeyman
TÉK getsz

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

a SZF is 5 perccel hamarabb indult😊
nemjózsi
én is ugy gondolom h tegnap itt inkabb csak a fikázás ment,mellesleg ha már mki ekkora prozor miért nem tanultok aztan mentek el szinkron rendezõnek?
sztem veronica hangja kicsit fura a többi mind jó,sõt,sztem a második legjobb c-noteé,nem valóban nem oylan mély dörmögés medve hangja lett de viszont ez a hang is illik hozzá sztem,és azt gondolom h igazabol leszartatok nektek a lényeg csak az volt h fikazzatok és ezért nem veszitek észre...
jobban zavart engem is a kiejtés:báróz,tánkrédi,púp...

#letoltam volna feliratos a sorozatot 😄#
há mer ennyi eszed van...

Serpa
Scofield emberére akadt az FBI ügynökben.

drobee
Ha idõben kezdték volna lehet, hogy ennél is kevesebb nézõ lett volna.

Sil3nt
season 1 = 22resz

Gyocsika
Hány részes sorozat?

ProGabe
hát én lost-i nézettséget reméltem,azért az 1.7 az elég jó,DE
1. idióta rtl miért kezdi korábban 6 perccel?így tényleg sokan lemaradtak
2. ami fontosabb,hogy szerintem a nagy reklámkampányban valahogy tudatosítani kellett volna hogy ez bizony nem egy columbo,itt gáz ha kihagysz egy részt(és fõleg nem spanok közt ahol az sem gond ha 50-t hagysz ki 😛)

minek beszélni róla? mi anélkül nézzük, õk meg az eredeti nélkül. akinek nem tetszik az egyik dúljon-fúljon magában, nem kell flamelni minden héten 2 napig egyik topicban sem.-

ProGabe
direkt azért van a másik topik hogy a "szökést" ott beszéljétek ki,itt meg csak "prison break" legyen nem?szal szinkronnal kapcsolatba légyszi ezentúl IDE,elõre is kössz

drobee
Óriási off: alászinkronizálták.

Amse
BattleStar Galactica?

Amse
jah ügyvéd volt? 😊 annyire nem figyeltem, csak annyi jött le, hogy rendõrgésen vannak, de LOL volt. 😊

balvin
OFF
A Barátokköztön én is nagyot néztem amikor megszólalt az ügyvéd😄D
ON

balvin
A BSG az mi? BackStreetGays?<#buck>

jó, értem én, de te kvázi univerzálisan írtad. látod, hogy egyéni negatív véleménybe nem kötöttem bele, de ez ziccer volt😊
Amse
Annak viszont tökre örültem, hogy a banner visszaköszönt a sorozatban...

ghost2
Most az egész topic arrol fog szolni h milyen szar lett a szinkron ? 😄
már a megjelenés elött is irtátok h ugyis szar lesz a szinkron..
Engem a szinkronál jobban zavar a kiejtés( Burrows=Báróóz,Tánkréédi,kicsi GYÍK)