23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • fsgh
    ehhez nem kell majd kód ha ki akarom csomagolni?:S volt már rá példa...
  • Kanál
    24 dupla rész miatt marad ki 1 hét
  • Dzsozi007
    ha letöltöttél egy részt utána bontsd meg a net kapcsolatot utána vissza és töltheted is egyből a következöt!
  • Bammy
    Most leszedtem 2-t innen a rapidshareről de a 3 má nem engedi :/ most várnom kell 78 percet mire elkezdhetem a következőt? :S eddig csak 1 perceket kellett várnom.
  • bcrics
    torrentről szedni nem érdemes,,vannak nagyon fasza oldalak ahol direktben nagyon hamar lejön;)akit érdekel priv.ben küldök címet ha még nem ismernétek
  • scorpeeon
    Megnéztem, megint nagyon durva rész volt :)

XOR verziót szedtem le, néhány helyen mintha gondok lettek volna a vágásokkal, ti nem vettetek észre ilyesmit?
  • Bammy
    A felirat amit ide belinkeltetek a hdtv xor-hoz vagy lol-hoz van? amúgy mi ez h lol meg xor? mi a különbség?
  • jax
    Chicago 2. évad 16. epizód - 07. február 5.
    Bad Blood 2. évad 17. epizód - 07. február 19.
    Wash 2. évad 18. epizód - 07 - február 26.

• Csaba007
    Prison.Break.S02E15.HDTV.XviD-XOR

http://rapidshare.com/files/14051726/pb215.part1.rar.html
    http://rapidshare.com/files/14051730/pb215.part2.rar.html
    http://rapidshare.com/files/14051715/pb215.part3.rar.html
    http://rapidshare.com/files/14051676/pb215.part4.rar.html
  • zaki
    Holnap délelőtt lesz kész az új részhez a felirat, most olvastam a feliratok.hu-n.
  • kill3r21
    hi ha valaki talál promot a 16.részhez linkelje be legyenszives youtubon még nem találtam! THX
  • zaki
    Igen, múlt héten jött ki a 14. rész!

De azt ne kérdezd, mikor jön a 16., mert nem tudom! :)
  • BlackShadow
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hát nemtom mi lesz kellermannal :D az biztos, h , ha sarah meglátja akkor ott balhé lesz .. ugyebár felismeri azt aki megakarta ölni. Egész fasza rész volt :)
    Haywire.. őrület :D remélem köv részben is hallunk róla :)
  • jax
    Komoly!? Akkor a 14. a múlt héten jött ki igaz? Pedig azt mondták, h 29.én jön...
  • zaki
    15.
  • scorpeeon
    thx
  • jax
    Most a 14. vagy a 15. a legújabb rész??? Láttam mindkettőt torrenten!
  • Fritz Von...
    Megnéztem, megnéztem. :D Ez is nagyon nagy rész volt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Először is egy nagy baki. Amikor Mahone telefonál Bill Kimmel a térkép előtt, akkor egyik vágáson a bal fülén tartja a telefont, utána a jobb fülén, majd megint ugyanez. Ezt elrontották. :P
    Nagyon érdekes lesz, hogy Kellerman most akkor végülis melyik oldalon áll. Adott az, hogy segít Michaeléknek látszólag. De az is benne lehet, hogy csak addig, amíg el nem vezetik őt Sarához és akkor meglesz a csaj, ő meg megy vissza a helyére. Az is lehet, hogy az elnök asszony felhívta és ezzel fordul el végleg a kormányoldaltól. Azt kizártnak tartom, hogy egy ilyen sorry hívást el tudna hitetni egy ilyen ügynökkel Caroline, amikor minden nap minden percében kiadhatja az öld meg parancsot ellene.
    Haywire atom! :D El se merem képzelni mit művelt a kiscsaj faterjával, de a hangok alapján szép színes lett ott minden. :D
  • tnm #7600
    nagy rész, csak sajnos a következő nélkül szinte kár volt leadni, szal még egy hét...
    btw. az hogy két hét múlva kimarad az oka annak, hogy febr 19-én meg dupla lesz? vagy csak elb@$zták tv.com-on?
  • BlackShadow
    változó :) google bácsin szoktam keresgélni amíg ki nem dobja.. múlthéten pl az opensubtitles.org volt a leggyorsabb

szerk: itt is van :) http://subscene.com/77771/subtitle.aspx
  • Mayday
    Es az angol felirat hol szokott eloszor felfigyelni?
  • BlackShadow
    ugy kb mostanság szokták felrakni..de még nem találom én sem..
  • salieri
    estére lesz szerintem magyar felirat is!
  • scorpeeon
    Hehe, nekem is lejött, kiváncsi vagyok rá, azonnal meg kell néznem! :)
    Angol felirat nemtudjátok h mikor szokott lenni?
  • Smuge
    Mekkora rész!!!! OMG mi lesz itt!!!
  • donidarko
    nem torrentes kellene.. ha lehet rapidos
  • Mayday
    Toltsd torrentrol.
  • donidarko
    hali. valaki segitsen . honnét tudnám letölteni a 2. évad 14.-ik részt?
  • balvin
    váááárjál még a felirattal, majd este:) de az is lehet hogy holnap este. ki tudja:D én most azon gondolkozom hogy melyik torrentről szedjem
  • Bammy
    Nha elkezdtem szedni a 15. részt, hdtv xvid lol. Ha valaki esetleg már talált hozzá feliratot vagy ilyesmi az linkelje be nekem vagy mondja meg honnan tudom leszedni légyszi mert én most megyek el:) Köszönöm!
  • gameplusz
    Jeeeeeeee, megjott a Jezuska :P
  • scorpeeon
    Vki nem vágja h streamingben most lehet-e nézni a fox.com-on a Prison Break-et és hol?
  • timur112
    nekem is megvan az összes epi rapidsharről-.-
  • tnm #7585
    a kérdés, hogy közelébe kerül-e a napnak mielőtt a vízbe csapódik, vagy sem
  • PiszkosFred
    Hat te akartal puccsot, te idiotaztad le bekoszones keppen az emberek 99%at , akik netrol szedik a maguk 350/700mb-s ripjeit, es igy kovetik a sorozatokat, ellenben az altalad kepviselt 1%al. (...)
  • fsgh
    talán ha nem olyan lekezelően írtad volna...

#7582:jaja :DDD probálgatja a szárnyait:P
  • zaki
    Tegnap regisztrált, de már izmoskodik... :D
  • mainevent
    Linkelj be egy stream progit amit használsz meg a channelt és ha valakit érdekel akkor kipróbálja
  • timur112
    pff mindjár puccs lesz itt még a végén:P nah mind1 akkor nem kell megnéznetek nem izgat csak montam..pff nem kell máris karatézni itt nekem:P
  • Bammy
    aztán meg honnan tod hogy neki ma van arra ideje? meg h vágja hol lehet ilyet csinálni? én pl ha akarnáms e tudnám me aztse tom hol lehet. idiot...