Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vani
A kérdésem: ez a második évad akar lenni??! Elöre is köszi a segitséget !!!
Vani
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ten most common traits of Indigo Children (INDIGO CHILDREN - Lee Carroll & Jan Tober)
1. They come into the world with a feeling of royalty (and act like one).
2. They have a feeling of "deserving to be here," and are surprised when others don't share that.
3. Self-worth is not a big issue. They often tell the parents "who they are."
4. They have difficulty with absolute authority (authority without explanation or choice).
5. They simply will not do certain things; for example, waiting in line is difficult for them.
6. They get frustrated with systems that are ritual-oriented and don't require creative thought.
7. They often see better ways of doing things, both at home and in school, which makes them seem like "system busters" (nonconforming to any system).
8. They seem antisocial unless they are with their own kind. If there are no others of like consciousness around them, they often turn inward; feeling like no other human understands them. School is often extremely difficult for them socially.
9. They will not respond to "guilt" discipline ("Wait till your father gets home and finds out what you did").
10. They are not shy in letting you know what they need.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Vani
De ez a karika ujabb, es meg nem vette be ugy a gyomrunk? Nem tudom, de valami ilyesmi okot mondanek. Az meg, amikor meg valamelyik sarokban visszaszamlalas valami van vacak musorra, showra, csak hab a tortan, engem ilyenkor tud igazan irritalni az egesz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
AZ elsö évad hány részes ???
Vani
pb-be az elso reszbe nem vagtam semmit...
De így nem elég hogy panscan megy, de még abból is kivesz. :/
a karika miatt meg megy a hiszti?
Aki néha néz tv-t, és legalább egy picit igényes, azt rohadtúl boxxantja 😊
engem se zava,term jobb lenne ha nem lenne ott...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Engem speciel rohadtul zavar az a karika. Leginkább amikor nagyon elüt a háttértõl. Teszem azt tenger alatti jelenetet nézünk, vagy csak alapból kékes jelenet és ott a sárga karika.....vagy sötét hangulatú film és ott virít a piros 18as kör.
Ez magyarország egyik legszánalmasabb húzása. Amcsiban elég ha kiírják egy film elõtt, hogy a film erõszakos jeleneteket tartalmaz ezért szülõi felügyelet ajánlott. Kész ennyi. Itt meg....fujjjj
Halál biztos hogy megvágják!
És ez az undorító, nem is a szinkron. Hanem hogy ezt gond nélkül megtehetik. Agyon vágják a filmeket, tele baxxák karikával meg egyéb xarokkal.
Amerikában ilyen lenne, már megölték volna a tv társaságok vezetõit az tuti
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Mondtátok, hogy az Ufóból átavanzsált FBI ügynök mindenre rájön az elsõ pillanatban. Emlékeztek, hogy a tollából valami gyógyszert evett? Mi van, ha mondjuk ugyanabban a betegségben "szenved", mint Micheal, vagyis õ is ugyanolyan szuperész. Ezek szerint a második évad részben az õ elméik csatározásáról fog szollni, hogy melyikük lesz az okosabb. Rabló és pandur egyenlõ harcva. Szerintem ez jó ötlet lenne a készítõk részérõl. <#eljen>#eljen>
Az elsõ rész nagyon nem tetszett nekem. Azért írtam, hogy remélem félrenéztem, mert az emberek 99%-a isteníti, meg ilyen felkiáltásokat tesz: úristen milyen kezdés!
Remélem 0202-tõl visszajön a film feszültséges, és annak sem lennék ellene, ha a szuperzsarut elütné a vonat az epizód elején.
Lenne egy kérdésem lehet hogy már sokszor hallottátok és már válaszoltatok rá is de nem igazán néztem meg még az oldalt(bocsi)
És azt szeretném kérdezni hogy lelehet-e? valahonnét tölteni a részeket??
!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)