Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemjózsi
ha victorpictoré a fordítás akkor miért nem csinálta? nem volt lehetetlen mivel másnak sikerült aznap délutánra lefordítani...
remélem visszavágásként msot õ is minnél hamarabb lefordítja :>

zmeor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jó a második rész is!
csak elég gáz van már körülöttük! nehogy beszopják!
az LG-s et elkúrták a fiúk sajna

leszarom a konfigod...

Az én voltam😄😄😄😄😄
zmeor
igaz!
akkor hagyjuk victorpictornak a dolgot.
ez az övé!

leszarom a konfigod...

drobee
Igen, rátapintottál a lényegre. Victorpictorban fel is merült a kérdés, hogy akkor még a 2x01-et ennek ellenére lefordítja aztán kész, ennyi. Sikerült jobb belátásra bírnia néhány fórumozónak. Ha õ abbahagyta volna, akkor lehet nem is lenne többihez felirat, hisz az ilyen "beelõzõk" csak 1-1 részt csinálnak meg, aztán eltûnnek mint hajnali fing a gatyában.

Munch
Szerintem se kell már spoilerbe írni mindent.
Aki benéz a fórumra az nyilván a story miatt néz be, meg vitákért a látottakról.

Talán azért mert akkor Victorpictorban felmerülhet a kérdés, hogy mi a francért is dolgozik. Az pedig nem jó, ha egy ilyen miatt elveszti a sorozat az állandó fordítóját. A másik meg, hogy miért fordít valaki olyat, amibe más már belekezdett. Ez a fordítók rossz kihasználása. Ha szeretne feliratot készíteni, akkor olyanba fogjon, ami még szabad. Így mindenki jobban jár.

REALista
Miért baj az hogy valaki elõbb csinálta meg a fordítást mint õ???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

quack
(Y)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

modellmaker
ja ok.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tnm
nem miattuk spoilereztem, hanem azok miatt, akik majd egybe nézik a második évadot, vagy csak a 2x01-et nem látták

zmeor
teljes mértékben igazad van

leszarom a konfigod...

modellmaker
sztem már nem kell spoiler. a másik topic címében benne van hogy retek klubbos szal aki ide jár az már magára vessen. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

drobee
Továbbolvastam, visszaszívom 😄

drobee
Satellite.TV.for.PC.Elite.Edition
Nemrég rakták fel a legnagyobb magyar torrentoldalra, jön rajta FOX!

zmeor
tény ami tény<#dumcsi>

leszarom a konfigod...

drobee
Én nem találom értelmetlennek. Arra céloztam hogy múltkor aki beelõzte Victorpictort a feliratfordításban, annak amit akkor kapott azután nem lesz kedve feliratot csinálni soha többé.

tnm
bazmeg!
csak, aki már látta 2x01-et! (meg az összes elõzõt....XD )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most néztem vissza 1x16-ot, és ott van, mikor Scofield áll a hóban a temetõnél, egy lapáttal a kezében... meg aztán a Woods-os tetkó tervezése... beszarok, hogy már ilyenkor tettek utalást...
Mostmár tényleg igaz, hogy ebben a sorozatban nincs olyan képkocka, aminek késõbb ne lenne jelentõsége...

zmeor
múltkor olyan 4-5 óra fele rakták fel

leszarom a konfigod...

zmeor
hm?? kicsit értelmetlen mondat😄

leszarom a konfigod...

drobee
Most már nem mer senki se beelõzni Victorpictornak, szóval nem lesz holnap felirat 😊

zmeor
jó lenne ha hamar még aznap jönne egy felirat hozzá

leszarom a konfigod...

tnm
jah, bárcsak reggelre meg lenne
inkább a kora délutánt...
nem is tudom mi lesz szorgalmi idõszakban, akkor majd estig kell várni...

zee82
Jaja!!!!!!!!!!!!

Serpa
persze, h nem
n.n

zmeor
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen<#nyes>

leszarom a konfigod...

Munch
Na akkor ma este új rész. Várjátok a holnap reggelt? 😉

modellmaker
mér' nem jönnek õk ide? <#ravasz1>

(tudom, tudom... 😄 én sem gondoltam komolyan 😄 )

Sziasztok!!!!!!!
Van egy klubb a My VIP en a neve:

Prison Break

GYertek oda csatlakozni nagyon yó a közösség😉
ha nem csavar pofán õ a hangtompitos flintájával 😛

precision
õt is kinyírták meg a faterját is

Bazinga!

Maak
Az ügyvéd faszira gondoltam akinek az apját elrabolták, csak nem rémlett, hogy kinyirták õt is vagy csak apucit...<#gun> Az a fickó meg, a kormányügynök, az mekkora egy féreg...viszont hûséges...de akkor is pofáncsavarnám az utcán ha szembejönne <#violent><#boxer>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Serpa
a társa lõtte le (ha az FBI ügynökre gondolsz)

Abruzzi embere lelõtte.

Prison Break fórum --> http://pbhu.proboards76.com/index.cgi

quack
lelõtték

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Maak
most hirtelen nem emlékszem, a csávókám aki segített a harcsaszájúnak, azzal mi lett?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

hzsolt
Lehetne ennnél csúnyábat is, csak a jólneveltségem visszafog 😊
Szerintem várható volt, hogy kiírják a sorozatból, ez a szál volt a leggyengébb a sorozatban szerintem.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

precision
ez nem lost hogy mindig visszaemlékeznek <#idiota>

Bazinga!

tnm
sztem egyébként még látni fogjuk valami visszaemlékezõs részben...
biztos megmutatják még, hogy hogy jöttek össze anno LB-zal...
mint, ahogy az is biztos, hogy még az is látni fogjuk, hogy az (al)elnökasszony köré, hogy kerültek oda az ügynökök /szal még sztem Danny is visszajön majd egy picit/

Munch
Úgy-úgy. 😄

Maak
hát...olyan szája van neki...vagy mi <#nevetes1>

Ejhh, "harcsaszájú"... hogy lehet ilyet mondani egy nõre?
hzsolt
Azért egy kicsit gáz, hogy kutyákkal mennek utánuk, T-bag elég erõsen vérzik, mégse mennek utána.
A harcsaszájú likvidálásának én is örülök. Remélem a Burrows papa kezébe veszi végre a dolgokat az elnökasszony körül.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

tnm
nah, köszönjök

Geeryy
thx

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Munch
Jee.

tnm
nem, hogy nem veszik észre, hanem valakik kifejezetten kérték már tõlük.
most vagy nem akarják, vagy nagyon sok más dolguk van, vagy nem tom....

Munch
így ménem jó?
-Prison Break (Fox TV)
-A szökés (RTL Klub)

ennek kéne lennie a prison break-nek, a másik topiknak pedig a szökésnek
balvin
Azért elég gáz hogy admin bácsik nem veszik észre hogy ez a topic régóta mondogatja h CÍMET KELLENE VÁLTOZTATNI!!!<#shakehead><#szomoru1>