23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#7698 No igen! :)
A többszezonosok között nálam is ott van a 2. helyen.
(West Wing, Prison Break, Sopranos, 24, ER, Third Watch, Dallas, Twin Peaks, stb.)
(A minisorozatok - 1, max 2 évados sorozatok - közül - ezek jobban bejönnek - részemről a jelenlegi sorrend: From the Earth to the Moon, Rome, Band of Brothers) -
#7697 Egy valamit ne felejts el. Mielott a batyahoz bekerult volna, azelott minden egyes szereplonek utananezett. Raboknak epp ugy, mint a szemelyzetnek. Es mivel valami hihetetlen jo agya van, en el tudom kepzelni, hogy amikor Sara eloeletenek nezett utana, akkor kerult kezebe a konyv, es akkor azt is "benyalta", hatha kell majd a kesobbiekben. Nem azert, hogy kodolt uzeneteket kuldjon, hanem mondjuk a bortonben idezni belole, vagy az alapjan hatni a csajra, vagy iylesmi. Szal en azt mondom inkabb, hogy Sara miatt emlexik a konyvre, es nem azert mert o is alkoholista volt. De ez csak egy tipp... ;] -
A tumi #7696 Egyesek le vannak maradva...részemről már pár hozzászólással ezelőtt elszívtam a békepipát,és elástam a csatabárdot(ami véleményem szerint elő sem került).Ilyen lassú lenne a classic?LOL
-
#7695 :DDDDD
Jah, azok! Fel kéne tenni vmi public oldalra, vagy el kéne küldeni őket a prisonbreak.hu-ra...
Én is benyomtam most az 1iket háttérnek... -
#7694 Üssék agyon egymást! jók a háttérképek Zaki -
#7693 nyugi, ha érzékeny lennék a spoilerre én is felkiálltottam volna a helyedben, max kicsit szolidabban. Mert jó, persze, volt utána a magyarázat, hogy a promo is spoiler, akkor azt se nézd meg. Hát pont ezaz, én direkt nem nézem meg a promot. Szóval ne tessék elárulni ki mit látott benne, oks? :) -
#7692 Bunyó van... -
Reyes #7691 Szerintem úgy olcsóbb, mivel ugye egyben veszik meg az egész évadot, illetve később veszik meg. -
#7690 Nem egyben szokták megvenni az évadokat?
Lehet tévedek, de mintha született erzsikéknél is úgy ment volna a tv2-n, hogy külföldön befejezték a 2. évadot, és akkor kezdték el itt adni szinkronnal. De persze lehet hülyeség... nem nagyon bírom szinkronnal nézni. -
#7689 akkor meg szünetet kell majd tartaniuk, /és igazából nem tudom, hogy jobb-e, ha 2x1?-nél szünetelnek, vagy itt./ vagy az utolsó részeknél lóhalálában nyomják rá a szinkront -ami a szinvonal további zuhanását eredményezi -if it's even possible :D -
A tumi #7688 De ez a sorozat akkor is über alles!
Nállam benne van a Top3-ban.
:) -
A tumi #7687 Elnézést kérek mindenkitől ha megbántottam.
Biztos front van.
-
Reyes #7686 "SECOND season begins this thursday in spain!! :)"
Ezt olvaastam a 2x16-os youtube-os promo kommentjei között, úgyhogy nem valószínűtle, hogy nálunk is elkezdik hamarosan a 2. évadot:) -
#7685 -
#7684 OFF
a héten a második :)
ez egy nagyon különleges hét lehet...
ON -
#7683 Ezen vagyok kiakadva én is.
A fórum arról szólt, hogy ki legyen tárgyalva valami, nem pedig láthatatlanná téve. Aki nem látta még az adott friss epizódot, az ne másszon fórumba, mert mi mást lehetne itt találni? Csak spoilert.
Töltse le, nézze meg, aztán tárgyaljuk ki. De ez, hogy állandóan CTRL+A-zni kell, idegölő.
Ráadásul ide nem illik linket írni, hogy honnan lehet letölteni, megvannak arra is az oldalak, felirathoz úgyszintén. Legtöbb url úgyis csak promo videókhoz van.
Jee. Kész a tésztám. -
Rio81 #7682 rengeteget gondolkodtam hogy kirakjam-e a spoiler taget, de mivel gondolom senki se akar fehér oldalt olvasni, nem tettem meg (pont winnie vetette fel egy másik topicban - és eléggé igaza van...) -
#7681 Azért örülök hogy aktív a szókincsed. -
A tumi #7680 LOl
Biztos a lelkivilágodat tükrözi.
-
#7679 -
A tumi #7678
Már megint egy örök elégedetlen akkor is beszólok veszekedni akarok tipus.
Ugyanúgy TE is megbuknál a teszten. -
#7677 szerintem csak egy ideig marad velük:) -
Mégegy antiszociális alkat...
Én tesztet töltetnék ki az előfizetés igénylővel ha internet-szolgáltató lennék. -
#7675 A spoilert máskor ne így tedd ki... Kellerman-al most akármi lehet de sztem Scofield-ékkel marad... -
Szolnokboy #7674 most ezzel sztem nem árultam el olyan hű de nagy titkot, főleg úgy, hogy ha megnézed a promot akkor te is láthatod. ennyi erővel a promo elveszi a "meglepetés erejét" ? LOL -
A tumi #7673 Basszus legalább SPOILERezzél előtte ha valamit beírsz a filmből,mert aki nem látta attól nem kellene elvenni a "meglepetés erejét"!!!!!!!!!!!!!
-
Szolnokboy #7672 jááááj. Mi értelme elállni a vonat útját rendőrautókkal ??? -
#7671 Én most kezdtem el tölteni 2 évad 13 részét. -
Rio81 #7670 a pár résszel ezelőtti marhaságok ellenére piszok mód bejött ez a rész...
SZPOJLER:
Patoshik mekkora már! Azt az egyszerre buta és egyszerre brutális arcot, amit a színész vág, tanítani kéne. Kellerman meg szerelmes típus. Leszállítja Scofieldékat Mr. Csíkszemnek, aztán kap egy tarkólövést. Legalábbis ez a megérzésem. Ennél jobban már csak az érdekel, Mahone hogy végzi. -
#7669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy csak mákja volt és pont eltalálta a fejezetet:D -
#7668 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No, pont a Bellickes részt rontották el a legjobban. Ha az a 4-5 hatalmas feka nekiront dühösen ennek a szerencsétlennek, tudjátok mikor lesz csak egy kis zúzódásnyi baja a jobb arcán? Ha túléli, akkor is csonttörésekkel, fülletépésekkel, orrtöréssel, talán még egy szem szétroncsolódásával is végezhet a dolog. Ha csak ennyire képesek azok a batár állatok, akkor minimum viz van a bőrük alatt nem hús és csont.
Ettől függetlenül korrekt rész volt. Tetszett ferdeszemü ügynökünk kétségbeesése a videó láttán :) És már azt is tudjuk, hogy Michael alkoholista volt :DDD különben honnan tudta volna mi áll a könyvben, mik a címszavak? :D gyorsan felvett egyet a romos raktárépület elött hogy tudjon majd üzenni? :) -
#7667 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon komoly rész volt, szokásos PB hangult simán megvolt! De nagyon az az érzésem, h a végén, mikor az Elnök felhívja Kellermant, akkor a csaj végig olyan robotosan, monoton beszél, nem is nagyon figyel Kellermanre, szal sztem lehet hogy csak egy hangfelvételt játszanak le neki, hogy visszaállítsák a másik oldalra. Bár lehet hogy nem így van, nemtom, majd meglátjuk. -
#7666 hali
Adnátok egy oldalt ahonnan letölthetem a részeket magyarul? -
#7665 Én dél körül néztem meg a feliratok.hu-ssal (most azért nem azt linkeltem mert nem jött be) és akkor tökéletes volt nekem is. 8kor tette fel Viktor és gondolom akkor irta ki hogy még javitja. Nem tudom hogy a hosszupuskára hánykor tette fel. -
#7664 Nekem is jó volt a felirat...
Bejövős volt ez a rész is bár a zakkantos részek kicsit uncsik. -
#7663 nekem az tokeletes volt... -
#7662 Jó. -
#7661 Durva. :)
-
Daveee #7660 Én am fejezem be az első évadot , RTL....
és lefogom tölteni a 2. évad első 15-16 részét
szerintetek miyen? -
#7659 Azt nem tudom hogy ez javitott-e. De szerintem igen.