Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudja valaki hogy hol lehet megtalálni a sorozatban lévõ daru v hattyu origamis hajtogatási módját?
tnm
remélem valaki benézte és valakinek a lakástelefonszáma az, meg fog õrülni, ha napi xezer hívást kapXD

tnm
felhívtam a számot, de
1. én sem vagyok benne biztos, hogy a megfejtés ennyire egyértelmû lenne, elég véleményes, hogy meik pont hova tartozik
2. nem veszi fel a másik fél /ill. egybõl lerakja (talán egy automata):
ti is kipróbálhatjátok free call-ról ingyenes amcsi-számokat hívni

akárhova kerül(né)nek mindenhol megkülönböztetett figyelem járna nekik. esetleg magánzárka. hol lehet az a hely ahol mahone a 2. rész elején telózik? Amikor michael olvassa az ujságot az van a címlapon , hogy a 42. oldalon van cikk a szökésrõl. 1, az a szar nincs is 42oldalas 2,az ilyen kaliberû hírek mindig az elsõ pár oldalon vannak. nagyon kötekedõ vagyok? 😊

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

zmeor
Biztos nem a FoxRiverbe mennek vissza mert azt vágja Scofield

leszarom a konfigod...

Tényleg elég jól érthetõ a film angol felirattal is , pedig én nem vagyok vmi profi angolból!<#nevetes1>

Vani

ha már a bakiknál tartunk:

-amikor megölik veronicát akkor a csávó 3x ugyanoda a helyre lõ. A holttesten meg 1 fej és 2 szívlövés van.

-az elsõ rész végén amikor mutatják a táblát az van kiirva: Lincoln Burrows "Link"

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Egész jól elvagyunk 😊 igazad van az lj dologgal kapcs! Még egy észrevételem van: ha annyira beleássák magukat akkor még az is kiderülhet, hogy michael cége tervezte a börtönt,szal õ látta a tervrajzot. Innen már csak egy lépés hogy eljussanak a tetkóig. mahone már ugyis tudja hogy minden infót ott kell keresni. érdekes lesz ahogy egyre több dolgot megtudnak michael tervérõl. neki mindig egy lépéssel a rendõrök elõtt kell lenni, mert ha valamit elszúr akkor mehetnek vissza a fox riverbe.Úgy gondolom nem szívesen találkoznának bellick-kel 😊 Már attól be lehet szarni amilyen fejeket vág!

ProGabe
az oké,hogy még visszamehetnek érte,csak gondoltam egy kis találgatás nem árt,hiszen elõbb-utóbb mindent megtudunk,a madarat is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az hogy most szétváltak inkább LJ-nek volt köszönhetõ,most vagy soha alapon meg kellett próbálniuk kiszabadítani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a kocsihoz még visszamehetnek, ha olyan fontos a dolog ami benne maradt! Azt nem tudták hogy abból szálltak ki. Szerintem az indítással kapcsolatos, mert sco igen vigyorgott amikor elindult. szerintem valami akksi volt. biztos régóta állt ott a verda igy kellett neki az extra kakaó.

Találtam egy bakit 😊

amikor sara "álmodik" akkor bevillan egy olyan képkocka is ami nem illik oda. A többi mind M&S közti dologgal kapcs. ki találja meg? 😊

a megoldás:

amikor michaelt tetoválják. ráadásul 2x is bevillan

Az is érdekes h az elsõ részben michael azt mondja hogy együtt kell maradniuk amig meg nem lesz a pénz, a második részben meg
szétválnak

ProGabe
hasonló "rejtély",hogy
még mi van a kocsiban,hiszen Michael mondja is hogy minden abban van ami nekik most kell,meg mi lehetett az amit rákötött a szivargyújtóra?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ugy tudom van itt olyan, aki amerikában él... let's try it!

ProGabe
megnézve a braille-ábécét,nem azok 😞
valami amcsi ürge tárcsázhatná,bár filmekben nem 555-nek kén lennie?

nézd meg a linket, létezik ilyen telószám az usa-ban. le is lehetne kérdezni, csak pénzbe kerül. kiváncsi vok ki lakhat ott... nagy poén az biztos

ProGabe
ezzel az a gond hogy túl sok féle képpen fel lehet osztani,szerintem ez braille írás lesz,legalábbis nekem az jutott eszembe mikor megláttam

mukika
ja és sorry, hogy ennyire szófosásom van, csak nyaralni voltam, és most láttam egyben a 2 részt, még frissek az élmények 😊

valaki tud valamit az S02E01-ben lévõ "pontírásról?" eddig nem nagyon találtam használható dolgot róla. Kíváncsi leszek, hogy sara hogy fogja megfejteni,Õ nem olyan nagy agytröszt mint scofield 😊 segítséget nem kérhet, ill nem hiszem hogy kérni fog, mivel gyanúsítottként kezelik. Csodálom, hogy nem volt fegyveres õr a szobája elõtt.

A zsebtolvajnak szerintem nem lesz jelentõsége a késõbbiekben. valaki irta hogy talán lesz. Ha lett volna,biztos ebben a részben történt volna valami.

majd várjuk a véleményedet 😉

ProGabe
ez igaz,csakhát a riasztót kapcsolta be tehát menekülniük kellett

Solid Snake GH
Tegnap este fejeztem be az elsõ évadot. Kegyetlenül ütõs sorozat, nálam a 24 mellett egybõl belopta magát a szívembe. Fantasztikusan hatalmas lezárás a Flight rész. Ma este nekiveselkedek a Manhunt és az Otis részeknek is.

PRISON BREAK RULEZ! <#wink>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

igazad van, én elöször ugy láttam hogy lj rugta meg a gombot (persze véletlenül) Linc attól még leugorhatott volna, aztán leüti mahone-t, megállítja a liftet, és még talán lett volna elég idejük elmenekülni. Mondjuk hülyeség isezen agyalni, ez nem a való élet.

ProGabe
az igaz hogy náluk volt a pisztoly,de a legnagyobb "fegyver" Mahone-nál volt és használta is:elindította a liftet
szökõkutas rész:kapcsolatban van a gyógyszerével gondolom,majd 1-2 rész múlva megtudjuk

lincolnt tuti kórházba kell vinni, vagy pedig rambós módon egy forró vasat rányomnak a lábára, hogy behegedjen😊 Amikor elbúcsúztak abruzzi elég sokatmondó mondtatokat vetett oda scofield-nek. (mókásan néz ki a rövig gatyában😊 ) Talán lesz még jelentõsége. Más: haywire még mindig nem szerepelt, abruzzi ismét guest starként volt feltüntetve. érdekes!

Elöször is köszi a feliratot! és elõre is köszi Victorpictornak a fordításért! Kitartás, továbbra is várjuk a minõségi felirataidat!

csak azt nem értem, hogy haywire miért kapott 60évet? gyilkosságban való bûnrészesség miatt?? ez egy picit eltúlzottnak tûnik..

S02E02
nagyon jó volt ez a rész, mivel csak angol felirattal láttam van egy-két fehér folt, de nagyon tetszett! az fbi-os ürgét már egy picit túl okoskának érzem. nem tetszik hogy ennyire erõltetik rá ezt a szerepet. A szökõkutas részt értette valaki? lincoln nyugodtan lemászhatott volna a liftbe, fõleg ugy, hogy náluk volt az egyetlen igazi fegyver. T-bag-et nagyon bírtam 😊 hova szeretne menni? utah 😛 nagyon tud játszani a hangjával. Talán õt lesz a legnehezebb szinkronizálni!

InfectedMann
thx

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Kösz az angol feliratot!!!

Vani

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ProGabe
most fejeztem be,ró rész volt,de
kicsit már túl sok a jóból szerintem,sok ez így egyszerre:LJ,lövés->kórház lesz,megint 100 méterre tõlük a zsaruk...
Bár talán emiatt lett nemkicsit 24 feelingje számomra 😊,meg azért is mert végig úgy éreztem hogy valós idõben játszódik,esetleg 10-20 perces kihagyásokkal,de pl T-Bag is,háááááááát,jó lenne a realitások talaján maradni és legalább nem egy kutyadoktorral visszavarratni azt a kezet és most már tényleg jó lenne ha feltûnne Burrows papa és kicsit rendbehozná a dolgokat
Bellicket meg komolyan mondom,kicsit megsajnáltam

Trisztin
Amse 😊) Nem mindenkinek van pénze cégre 😉

Amúgy tényleg elég jól jön... thx a linket...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

InfectedMann
remélem meg már lesz felirat az új részhez 😊
valami jóval szeretném eltölteni a du. -omat vagy az estémet 😄

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Geeryy
szerk

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

zmeor
maradok a torrentnél

leszarom a konfigod...

zmeor
nálam a torrentrõl megszokott 250-260 helyett itt csak 150 el jön!

leszarom a konfigod...

tnm
egyébként alap angol nyelvtudással meg lehet nézni simán egy-két részt nem értesz csak, de azok sose olyan fontosak... meg akkor lesz még újdonság, mikor visszanézed felirattal 😄
2x02-ben

azt hittem Bellicket is kiírják...
sztem a következõ részben viszont elfogják lopni a teherautót, amivel LJ-t szállították...
vagy újra képbekerül a papa (az öreg Burrows)

egyébként megint ki**szott jó rész volt...

Amse
délutánra szokott lenni...

S02E02-hoz nincs még angol felirat se??

Vani

Amse
céges....

Jól van de nem mindenkinek van pénze szupergyors netre!!!

Vani

Amse
nálam meg 600-700 kb között jön torrentrol szal tök mind1 honnan szedem<#zavart1>

Munch
Nem rossz rész ez sem.
A liftes jelenetet még egy kicsit húzhatták volna... 😊

Nálam a torrent átlagsebessége 70-80 Kb szokott lenni !! itt + 170-nel jön a cucc jelenleg!!!

Vani

Köszi Lilly !! Egyébként gyorsabb!!!!!

Vani

tnm
majd valaki mondja már meg, hogy télleg gyorsabb-e, mint a torrent...

Maak
Ez jó kis oldalnak néz ki...hehh, nem ismertem még...köcce<#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sziasztok!

Halkan megsúgom aki nem akar bajlódni a torrentekkel annak ajánlanám a Prison Break - A Szökés oldalt,ahol már tölthetõ az új évad új része. És gyors!! Már alig várom ,hogy legyen felirat és nézhessem!<#vigyor2><#papakacsint>
Vercetty
én már töltöm a 2x02😄😄...megesz a kiváncsiság😄...még 9 rar..áá😄

Hy! Ti torrentrõl szeditek le az új részeket?

Vani

tnm
most lehet félre értettelek, de a gyerek neve nem LG /Life's good<#idiota>/, hanem LJ, mint Lincoln Junior...

Maak
Talán mert nem csak arra vár hétrõl hétre hogy PB-t mikor fordíthatja már, neki is mint másnak valószínûleg van magánélete...de szerintem ezt már abba lehetne fejezni...meddõ vita...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774