23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • MerlinW
    most irtam
  • Rio81
    kemény :) de hatalmas :)
  • donidarko
    Hali. Én letöltöttem a 2. évad 15.-ik részét a sorozatok-ról, de nem lehet kicsomagolni. Valakinek van megbizható oldala, ahonnét biztos a siker???
  • MerlinW
    http://eztvefnet.org/
  • zoliii
    én ma szedtem le a tegnapi részt nagyon jó minöségben.Jöhet a folytatás
  • Slipknot912
    Csá! Tud valaki adni egy linket ahol letölthetem a 22. rész magyar szinkronnal ingyen?
  • norbre
    én ebben a topikban találtam ezt:
    sorozatok
  • SpiritFire
    TV-ben még gondolom legalább egy év mire leadják a 2. évadot és annyit már nem akarok várni... Megmondanátok melyik oldalról szeditek a 2. évadot?
  • BlackShadow
    :D
  • mike0013
    jujj, hülye állat:DDD
  • desigo
    Új fiú a börtönben..

• norbre
    lemaradtam a tegnapi rész reklám utáni feléről.. nem találok semmit honnan lehet letölteni.. valaki tudja esetleg?..
  • scorpeeon
    Hehe, lehet h nem volt pénzük több színészre :)

Najó, látni azért h nem ő, de hasonlít valóban.
  • MerlinW
    Csak tegnap adta le a magyar tv az első évad utolsó részét.
    Tehát majd később.
  • desigo
    jaja
    igazad van:)
  • soma62
    Igazad van de azé látni hogy nem ö!:D
  • Zséé
    Csak linkelem a képeket. Nehogy az legyen hogy valaki még nem látta.
    Akivel bill beszél
    Oscar Shales
    Eléggé hasonlítanak :)
  • scorpeeon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jaja. És az sem valószínű h élt és kimászott onnan valahogy, mivel amikor kiásta a hullát Mahone, asszem mutatták is a kezét, hogy ott van.
  • Csibe001
    Nem csak elméletileg nyírta ki, gyakorlatilag elásta a kertbe... :)
  • Zséé
    Lehet hogy hülyeség, de hasonlít arra az Oscar Shales nevű emberre. Bár őt ugye már Mahone kinyírta elvileg. De mégis rá hasonlít :)
  • grebber
    Ki volt az a kopasz csóka akivel a japó beszélt?
    Kiváncsi vagyok Kellerman átbassza-e a két testvért!
  • Lipi1980
    Mikor fog megjelenni DVD-n?
  • Flamer
    ow htx.

amugy iken emléxem hogy voltmár egy részbe az elnökcsajjal meg a céges emberkékkel.. nade mértnincs hangja?:DDDd
  • zaki
    Ő lehet a Cég góréja, vagy fogalmam sincs... :D
  • scorpeeon
    Ezenkívül 1 részben szerepelt még. Nem tudni róla semmi mást, valószínűleg vmi főmufti lehet.
  • Flamer
    izé. megtudja valaki mondani kihez beszélt bill a mostani részbe? (2x15) valami öreg csávóka aki paprirra irta fel a választ és nem rémlik vagy lehet nem is monták kiaz de érdekellne.

előreis htx a választ.
  • stefan
    sziasztok. valaki meg tudná mondani légyszi,hogy mikor lesz a szökés 2dik epizódjának a folytatása az rtl-en.
  • baxxterboy
    Köszi szépen! Nem bírtam volna ki, ha még most éjjel meg nem nézem! :)
  • Amse
    nekem a sima se volt rossz, de van javított
  • baxxterboy
    Valaki nemtud esetleg a S02E15.HDTV.XviD-XOR részhez normális magyar feliratot?
  • Dynamic
    Ezt már ezerszer átbeszéltük és sokan átesnek a ló másik oldalára ezzel az érveléssel.Mindegy, most nem megyek bele...Lényeg, hogy sosem arról volt szó, hogy láthatatlan legyen a topik, hanem hogy legalább 2-3 napig ki legyen írva a spoiler.Nem olyan nehéz ez.

(A múltkor speciel 1 nappal eltévesztettem a megjelenést, csak az volt a feltűnő, hogy hál' istennek ott voltak a spoiler feliratok, amiről bevillant, hogy "hé, már lehet szedni"...oké, ez mondjuk egyedi eset)
  • Munch
    Uh. Ilyet legközelebb spoilerbe!!! xD
  • Smuge
    Na végre , leadták s1 et fullosan jöhet dvd minél elöbb
  • Kmarha
    nálam egyre lejebb csúszik .. de hát izlések és pofonok. Attól függetlenül még mindig jó sorozat ez is
  • scorpeeon
    Ömm... Nekem a Prison Break a top1-ben van benne :)
  • InfectedMann
    Érdekes rész volt. Kiváncsi vagyok mit csinál Kellermen, de sztem tudja, hogy csak kiakarják használni és elvinné nekik őket akkor ugyanúgy kicsinálnák. Úgyhogy sztem tovább segít nekik. Vagy éppen saját magának ;)
    A 2x16 promo meg durva :)
  • nesster
    Nem, még menekülnek. Második évadba is.
  • Reyes
    Találkoznak Peter Petrellivel a Heroesból, akik elviszi őket Tony Soprano-hoz, aki ad nekik repülőjegyet, de lezuhannak a Lost szigetén:S
  • Broafka
    én csak a TV-ben nézem (egyenlőre), mi lesz? elfogják őket? mondjuk valószínűleg... mert innen már...
  • Kmarha
    jogos :) direkt azt kerestem az emlékeimben pedig hogy miért, mire fel készülhetet fel az AAbookból :) A legegyszerübb megoldás maradt homályban :)