Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. én sem vagyok benne biztos, hogy a megfejtés ennyire egyértelmû lenne, elég véleményes, hogy meik pont hova tartozik
2. nem veszi fel a másik fél /ill. egybõl lerakja (talán egy automata):
ti is kipróbálhatjátok free call-ról ingyenes amcsi-számokat hívni
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
Vani
-amikor megölik veronicát akkor a csávó 3x ugyanoda a helyre lõ. A holttesten meg 1 fej és 2 szívlövés van.
-az elsõ rész végén amikor mutatják a táblát az van kiirva: Lincoln Burrows "Link"
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Találtam egy bakit 😊
amikor sara "álmodik" akkor bevillan egy olyan képkocka is ami nem illik oda. A többi mind M&S közti dologgal kapcs. ki találja meg? 😊
a megoldás:
Az is érdekes h az elsõ részben michael azt mondja hogy együtt kell maradniuk amig meg nem lesz a pénz, a második részben meg
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
valami amcsi ürge tárcsázhatná,bár filmekben nem 555-nek kén lennie?
A zsebtolvajnak szerintem nem lesz jelentõsége a késõbbiekben. valaki irta hogy talán lesz. Ha lett volna,biztos ebben a részben történt volna valami.
PRISON BREAK RULEZ! <#wink>#wink>
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
szökõkutas rész:kapcsolatban van a gyógyszerével gondolom,majd 1-2 rész múlva megtudjuk
csak azt nem értem, hogy haywire miért kapott 60évet? gyilkosságban való bûnrészesség miatt?? ez egy picit eltúlzottnak tûnik..
S02E02
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Vani
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Bár talán emiatt lett nemkicsit 24 feelingje számomra 😊,meg azért is mert végig úgy éreztem hogy valós idõben játszódik,esetleg 10-20 perces kihagyásokkal,de pl T-Bag is,háááááááát,jó lenne a realitások talaján maradni és legalább nem egy kutyadoktorral visszavarratni azt a kezet és most már tényleg jó lenne ha feltûnne Burrows papa és kicsit rendbehozná a dolgokat
Bellicket meg komolyan mondom,kicsit megsajnáltam
Amúgy tényleg elég jól jön... thx a linket...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
valami jóval szeretném eltölteni a du. -omat vagy az estémet 😄
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
2x02-ben
azt hittem Bellicket is kiírják...
sztem a következõ részben viszont elfogják lopni a teherautót, amivel LJ-t szállították...
vagy újra képbekerül a papa (az öreg Burrows)
egyébként megint ki**szott jó rész volt...
Vani
Vani
Vani
Vani
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Halkan megsúgom aki nem akar bajlódni a torrentekkel annak ajánlanám a Prison Break - A Szökés oldalt,ahol már tölthetõ az új évad új része. És gyors!! Már alig várom ,hogy legyen felirat és nézhessem!<#vigyor2>#vigyor2><#papakacsint>#papakacsint>
Vani
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774