23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#7738 most irtam -
Rio81 #7737 kemény :) de hatalmas :) -
donidarko #7736 Hali. Én letöltöttem a 2. évad 15.-ik részét a sorozatok-ról, de nem lehet kicsomagolni. Valakinek van megbizható oldala, ahonnét biztos a siker??? -
#7735 http://eztvefnet.org/ -
#7734 én ma szedtem le a tegnapi részt nagyon jó minöségben.Jöhet a folytatás -
Slipknot912 #7733 Csá! Tud valaki adni egy linket ahol letölthetem a 22. rész magyar szinkronnal ingyen?
-
#7732 én ebben a topikban találtam ezt:
sorozatok -
#7731 TV-ben még gondolom legalább egy év mire leadják a 2. évadot és annyit már nem akarok várni... Megmondanátok melyik oldalról szeditek a 2. évadot? -
#7730 :D -
#7729 jujj, hülye állat:DDD -
#7728 Új fiú a börtönben..
-
#7727 lemaradtam a tegnapi rész reklám utáni feléről.. nem találok semmit honnan lehet letölteni.. valaki tudja esetleg?.. -
#7726 Hehe, lehet h nem volt pénzük több színészre :)
Najó, látni azért h nem ő, de hasonlít valóban. -
#7725 Csak tegnap adta le a magyar tv az első évad utolsó részét.
Tehát majd később. -
#7724 jaja
igazad van:) -
#7723 Igazad van de azé látni hogy nem ö!:D
-
Zséé #7722 Csak linkelem a képeket. Nehogy az legyen hogy valaki még nem látta.
Akivel bill beszél
Oscar Shales
Eléggé hasonlítanak :) -
#7721 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jaja. És az sem valószínű h élt és kimászott onnan valahogy, mivel amikor kiásta a hullát Mahone, asszem mutatták is a kezét, hogy ott van. -
#7720 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem csak elméletileg nyírta ki, gyakorlatilag elásta a kertbe... :) -
Zséé #7719 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy hülyeség, de hasonlít arra az Oscar Shales nevű emberre. Bár őt ugye már Mahone kinyírta elvileg. De mégis rá hasonlít :) -
#7718 Ki volt az a kopasz csóka akivel a japó beszélt?
Kiváncsi vagyok Kellerman átbassza-e a két testvért! -
Lipi1980 #7717 Mikor fog megjelenni DVD-n? -
#7716 ow htx.
amugy iken emléxem hogy voltmár egy részbe az elnökcsajjal meg a céges emberkékkel.. nade mértnincs hangja?:DDDd -
#7715 Ő lehet a Cég góréja, vagy fogalmam sincs... :D -
#7714 Ezenkívül 1 részben szerepelt még. Nem tudni róla semmi mást, valószínűleg vmi főmufti lehet. -
#7713 izé. megtudja valaki mondani kihez beszélt bill a mostani részbe? (2x15) valami öreg csávóka aki paprirra irta fel a választ és nem rémlik vagy lehet nem is monták kiaz de érdekellne.
előreis htx a választ. -
stefan #7712 sziasztok. valaki meg tudná mondani légyszi,hogy mikor lesz a szökés 2dik epizódjának a folytatása az rtl-en. -
baxxterboy #7711 Köszi szépen! Nem bírtam volna ki, ha még most éjjel meg nem nézem! :) -
#7710 nekem a sima se volt rossz, de van javított -
baxxterboy #7709 Valaki nemtud esetleg a S02E15.HDTV.XviD-XOR részhez normális magyar feliratot? -
#7708 Ezt már ezerszer átbeszéltük és sokan átesnek a ló másik oldalára ezzel az érveléssel.Mindegy, most nem megyek bele...Lényeg, hogy sosem arról volt szó, hogy láthatatlan legyen a topik, hanem hogy legalább 2-3 napig ki legyen írva a spoiler.Nem olyan nehéz ez.
(A múltkor speciel 1 nappal eltévesztettem a megjelenést, csak az volt a feltűnő, hogy hál' istennek ott voltak a spoiler feliratok, amiről bevillant, hogy "hé, már lehet szedni"...oké, ez mondjuk egyedi eset) -
#7707 Uh. Ilyet legközelebb spoilerbe!!! xD -
#7706 Na végre , leadták s1 et fullosan jöhet dvd minél elöbb -
#7705 nálam egyre lejebb csúszik .. de hát izlések és pofonok. Attól függetlenül még mindig jó sorozat ez is -
#7704 Ömm... Nekem a Prison Break a top1-ben van benne :) -
#7703 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes rész volt. Kiváncsi vagyok mit csinál Kellermen, de sztem tudja, hogy csak kiakarják használni és elvinné nekik őket akkor ugyanúgy kicsinálnák. Úgyhogy sztem tovább segít nekik. Vagy éppen saját magának ;)
A 2x16 promo meg durva :) -
#7702 Nem, még menekülnek. Második évadba is. -
Reyes #7701 Találkoznak Peter Petrellivel a Heroesból, akik elviszi őket Tony Soprano-hoz, aki ad nekik repülőjegyet, de lezuhannak a Lost szigetén:S -
#7700 én csak a TV-ben nézem (egyenlőre), mi lesz? elfogják őket? mondjuk valószínűleg... mert innen már... -
#7699 jogos :) direkt azt kerestem az emlékeimben pedig hogy miért, mire fel készülhetet fel az AAbookból :) A legegyszerübb megoldás maradt homályban :)