Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
pontosan. Valaki! Légyszíves'

drobee
Na ezért kéne kivenni "A szökés"-t a címbõl.

jax
Nagyon tetszett a szerdai elsõ rész, el is kezdtem tölteni az elsõ évadot angolul. Király sorozat! <#eljen>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

The requested URL /hulye.vagyok.visszaolvasni_az utso_50_hsz-t=yes was not found on this server.
<#idiota><#idiota><#idiota><#hehe><#nyes><#gun><#gun>
tnm
kár, hogy a képen szereplõ egyik szereplõ már nem fog szerepelni😄

drobee
Na mégegyszer, így már csak tovább fog élni az elérés:

Munch
Gondolkoztam én is rajta, csak annyira hülyén hangzik, hogy "A szökés", úgyhogy inkább letettem róla.

drobee

NeoMaN
Nem, éjjel volt.

Serpa
zsaru, v bárki volt az épületben?
😛

quack
😄DD

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

NeoMaN
Azok lófasz táblák.
Én 15 éve az egyik kerületi rendõrkapitányság épületérõl szereztem meg az RK-s táblát.
😊

nemjózsi
:c

am drobee majd mutatsz képet?

quack
fu telleg lehet en is elmegyek az utca vegere egyert, bar ez a kit hivnal beszelore nem olyan jo, buszmegallonal az uveget meg inkabb nem torom be DDD

nemjózsi
nalunk a buszmegállonal van egy akkor mint ami a bazmegyei rfknál(asszem az vot)de inkabb nem hozom el :\

drobee
Anno valaki lefényképezte hogy a székesfehérvári Interspar kocsijainak az elején Szökés miniplakát van. Végre sikerült egyet leszednem, jó erõs mûanyagból van. Csak kicsi :/
Sötétedéskor megyünk telefonfülkéhez, az pont jó méretû a szobámba.

Munch
<#nyes>

Magoo
😄DD
szegény manusz mit kap az arcába 😄 Bár megértem, mert azért kicsit olvasni kéne mielõtt irogat 😊

tnm
két hete már a 3. évad dvd-ripjéhez is van magyar
link

drobee
Amikor mindenki tudja hogy már az S2E22-höz is van magyar felirat egy hónapja... 😄D

Munch
Ez kb. olyan szintû kérdés, mint amikor S02E01 megjelenése után egy perccel megkérdezték, van-e hozzá magyar felirat.

Serpa
a legegyszerûbb ha visszaolvas.

Trisztin
ilyenkor mondanák az egyik kedvenc helyemen,hogy "A Google jóbarát..." ,bár szerintem ide egy egyszerû imdb is elég !!2. évad!!

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Serpa

Hy !!!

Prison break 2. évadot honnan lehet tölteni, vagy az még nincs??? Mert torrenten még csak a második évad elsõ része van csak!! <#help>

Vani

ProGabe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
biztos látták a blöfföt és viszik a disznóknak 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Trisztin
Igen,ezt én is furcsálottam,biztos kényelmesebb az eltûnetése,de ha jól megnézted egy nagyobb fém börönd is jött ki utána... biztos abban voltak a takarítószere... 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

alkess
De mintha két zsákban vitték volna ki a házból a hullát. Összeáll mint a T1000-es?

Hunnenkoenig
Nalunk elkezdtek a legujabbaz... a film közben lemegy a kep ugy 3/4-re es a keretben mindanhol futo szövegek mennek...

Na az a gaz.

Amig csak alul vagy felül blendeltek be szövegeket meg logokat,a ddig meg elment, na de mostmar ablakban nyomatjak a fömüsort vazeg!!!

drobee
Acélinplantátum volt a fejében meg golyóállómellény volt rajta. Felkel simán 😊

BADE
köszi

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

InfectedMann
1
most hétfõn inbdult a 2. !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

BADE
sziasztok!
Eddig hány évad ment le?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ability
Így is mondhatjuk... 😛

@alkess:
Én is teljesen meg vagyok elégedve, végre kinyírták a harcsaszájút. 😄
Munch
Kell még ez a spoiler cucc? Már úgyis látta mindenki aki ide ír...

Serpa
sztem pedig pont jó, mindig a nyakukban fog loholni.

Bellicknél úgyis leszállt a köd, még gondolkodni se tud.

alkess
Na ma megnéztem a S02E01-t és mit kell mondjak nagyon tetszett. Szerintem méltó folytatása az elsõ évadnak, csak az FBI ügynököt vették túl erõsre. Kissé gyorsan fejtette a dolgokat. Veronicával meg jól elbántak...!
SZVSZ!<#vigyor3>

nyamiag
egy primitív, bunkó embertõl -.-

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Ability
Nehogy már elmenjen a kedved egy primitív hozzászólás miatt. 😊
Próbálom értékelni a komment végi smiley-t és annak tükrében felfogni a hozzászólásodat. Egyébként volt már sokkal rosszabb szinkron is (lost, bsg..), szerintem ez egész tûrhetõ (jó) volt. Többet tényleg nem szólok, elment a kedvem. 😞
Sil3nt
azert bunkoskodni nemkell...megoszlanak a velemenyek, ennyi, nemtobb

quack
és akkor mi a fasz van már megbocsáss ha több embernek nem tetszik? sorozat szinkron soha a büdös életben nem lesz olyan jó vagy jobb mint angolul, felirattal. miért zavar ennyire ha valaki nem fikázza le azonnal? én egyetertek mizsoval, kiejtes volt csak fos.

zmeor
de inkább nyugodtan tarthatod magad az eddigi szokásaidhoz.. szal inkább csak olvasgass.....több embernek nem tetszik a Retek klubos szinkron..errõl ennyit<#hehe>

leszarom a konfigod...

Nos...Elég ritkán írok (bármilyen) ebbe a fórumba, de rendszeres olvasója vagyok. Ennél ritkábban már csak tv-t nézek (RTL-klubot át kellett hangolnom tv-n, mert valamikor régen át tették egy másik sávra, és csak most jöttem rá 😊 ). Szóval belenéztem 1x01-be rtl-en, egész tûrhetõ volt a hang, tényleg csak kiejtés volt inkább gáz. Jó lesz ez, csak hírdessük továbbra is az igét 😊. Viszont 2x01 nagyon jó volt, bejött "amitõl tartottam", kitûnõen folytatták a sorozatot. Minden készítõnek egy bambit! Az überfikázóknak meg csak annyit: nem kötelezõ nézni.
modellmaker
szóltam modiknak.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

én is ezt javasoltam, h ki kellene venni a címbõl..

Geeryy
valamit kene tenni, pl.:kivenni a topic cimebol "a szökes"-t es a gyk.:linket a masik topicra a banner ala.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Akkor mostohatestvérek más nem lehet, 1 az anyjuk. Csak gondoltam megkérdezem
ProGabe
talán mert csak az elsõ részt láttad azért :S
neked való EZ a topik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hi, még csak az elsõ részt láttam belõle. Na lenne valami, amit nem értek. Michael és a Lincoln testvérek, akkor a vezetéknevük hogyan lehet eltérõ Scofield és Burrows, vagy csak az anyjuk ugyanaz, de akkor nem mostohatesók?
Ez valahogy nem áll össze