23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#7658 Valaki linkelje be nekem magyar feliratot 15-ös részhez !!! thx
leszedtem már egyet de nem rakja be:S:S::S:
köszi -
#7657 nm de nem biztos mondom. -
#7656 Kemény! -
#7655 Thx! -
#7654 !!!2x16 Promo!!!
-
#7653 Nekem sincs gond a felirat időzítésével, fasza volt végig. -
#7652 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem marad Scofieldék oldalán. Csak elhitette az elnök bringával, hogy visszaáll hozzá. Utolsó pillanatban meg túszul fogja ejteni, vagy ilyesmi. Haywire meg jól tarkóncsapta a fatert... Csajjal szvsz együtt fog tutajozni... :D Bellick is olcsón megúszta, kár, hogy nem mutatták mi történt éjjel, mikor kinyíltak a cellaajtók... :D Sucre-s rész is kemény volt, papi qrva rendes volt vele... -
Egerwin #7651 köszi -
#7650 #7638 Este gondoltam erre, hogy beirom ide, annyian kérdezik. Köszi :)
S02E15: Caroline hivása csak a cliffhanger miatt kellett szerintem. -
#7649 Asszem 19 de nem biztos. -
Egerwin #7648 Jó rész volt most nézem meg felirattal is :D
OFF
Melyik részben volt, amikor levágják Avocado pecerőjét?
Fontos lenne!
THX előre is!
ON -
Bammy #7647 Nektek is az van meg amiben néha vágási hiba van? pl amikor mahone bezsél Bellcikel ott van egy, de amúgy csak akkor vettem észre amikor ilyen 2 jelene közti átvezető van. Nem nagy gáz de ha van tökéletes verzió akko leszedném...nekem az a xor-os van meg, rapidshareről. -
skristof #7646 megint egy igazán fasza rész. -
#7645 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kellermannal kapcsolatban, ugye Steadmen viccelődött vele, még az előző részben, hogy Kellerman szerelmes volt az elnökasszonyba (tán meg is kérte a kezét? nem emlékszem már) és sztem ez még mindig közrejátszik Kellermannál, ezért fog visszaálni Caroline oldalára... majd kiderül -
#7644 Nálam nincs gond az időzítéssel... Innen szedtem le... -
Zséé #7643 Nemtom, de nekem nem volt gond az időzítéssel. Legalábbis feltűnően nem volt elcsúszva. -
#7642 kész a felirat, de az időzítéssel gond van. A legelvetemültebb PBrajongók nézhetik, én várok amíg megcsinálják -
Kaslerka #7641 Vazze, tényleg. Nem szóltam semmit, elnéztem itt a dolgokat. Sorry! -
#7640 Ez az első évadban van -.- -
Kaslerka #7639 Nemtom. A következö tvr-hétben irja, söt leirja, hogy abruzzi levágja t-bag kezét. :) Aztán lehet látták már ök is a 2. évadot azt azért irják. :) -
timur112 #7638 jajj istenem az összes amcsis rapidshare itt van ...
http://rapidsharelink.blogspot.com/2006/08/prison-break-season-2.html
RapidShare Links Blog: Prison Break Season 2 -
#7637 Hát, a jövő heti Színes rtv-ben nincsen benne... -
LegoTGR #7636 Azon meglepődnék, szerintem elég drága még :)
de ne legyen igazam -
Kaslerka #7635 A Tv-r hét szerint egyböl folytatják a következő héten... -
#7634 Jó esetben szeptember de lehet h még1 évet várni kell rá :) -
#7633 jézusom de azért köszi -
#7632 talán, talán szeptemberben -
#7631 valaki meg tudja mondani hogy az RTL KLUB-on mikor lesz a szökés II évadja.Elöre is köszönöm. -
#7630 lehet, akkor Neked kár volt még angolul
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sara azért nem ment el, mert nem ért volna oda. -
Bammy #7629 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nha megnéztem én is! Igaz ez egy ilyen "okos" rész volt és nagyon sok mindent nem értettem. De azt vágtam hogy ugye vmi testbeszédből rájöttek hogy át akarják baszni őket de hát Mahone nagyon okos :P stb, bár azt nem értettem amikor ott 3-an beszélnek és ezt mutatják...tehát ahogy ezt beszélik és ahogy jönnek rá a turpisságra:D. Nha szal holnap lesz egy újranézés magyar felirattal...de szerintem kellerman nem fog átállni. Remélem az lesz hogy még jobban csőbe húz mindnekit Scofieldék oldalán állva:).Sarah meg ménem ment el? azt nem értettem azt a beszélgetést. -
marco20 #7628 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Powwa Haywire!Mekkora már:kiáll a csajért.Sucre helyében meg égne a pofám rendesen szegény öreg segít neki erre ott bassza át ahol csak tudja...:/ Kellerman eléggé elgondolkozott az ajánlaton,szerintem megfontolta.Kinézem belőle hogy amilyen hülye elhiszi amit a nő mondd,de hát ki tudja.Na meg Bellick is hogy hopponmaradt a kis ápolónével:D...na szóval megint jó rész volt!OMG! -
#7627 Sziasztok, 2.évad 15. részhez hol találok feliratot? Kerestem egy csomó helyen,de nem találtam. Örülnék ha valaki tudna linkelni . előre is köszi -
#7626 hádde nincs
-
Kanál #7625 na ha kiörömködtétek magatokat -.-
sry tnm nem olvastam végig -
-
#7623 nincs kanál vazzeg -
#7622 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vegulis tok mindegy nem? michaelt -t is ki akarta nyirni, lincoln -t is, sara -t is... egyel tobb vagy kevesebb mar nem mervado kellerman szamlajara :DDD
- akkor is egy csalad leszunk, ha beledoglunk - © t-bag - -
#7621 vágom, nem ezt kérdeztem.:P
"Nincs kanál." -
#7620 Na az cumi szokott lenni, főleg ha vmi DVD-t szedtél le, vagy valami sorozatot egybe... :D -
Dzsozi007 #7619 Nem kell hozzá kód! Legalábbis tölem nem kért :)