23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #7898 A The Road To Freedom mit tartalmaz? -
Daveee #7897 16 ik mikor jön? -
Slipknot912 #7896 csá!
Tudtok adni olyan linket ahol a második évad részeit lehet letölteni, és ingyen?
-
#7895 állat:D:D:D -
#7894 mondjuk személy személyem kicsit kívánja hogy Michael sorsa a sorozatvégén egy elegáns szív, fej vagy egy tüdő lövéssel érjen majd véget. Egy halálosabb tüdő lövés a tökéletes, hogy még könnyes szemekkel, vérben ázó ajkakkal el tudja suttogni a dokinőnek és a bátyának: "Siii.. siihhkeült.. megcsináltuk.. aarggghhhh" -
#7893 hát azért még pár év csak rámegy arra az ötre szökés, fegyverrel való visszaélés, emberrablás és túszejtés, valamint Tbag a világra való rászabadítása miatt. Mondjuk egy villamosszék lassan öszejöhetne :)) De az új elnök akit megválasztanak a mostani bukása után ugyis amnesztiát ad neki -
#7892 Ooo... Scofield a batyjat a villamosszektol akarta megmenteni. Ez (volt) az elsodleges feladat. Ha emiatt neki 5 evet kell leulnie a bankrablas es a fegyverrel valo visszaeles miatt, akkor leuli. A lenyeg, hogy eljen a teso ;] -
#7891 nézzél be csak minden új rész után.. már ha követed az új részeket :) Akkor van miről olvasni -
#7890 lassan úgy érzem, hogy évente egyszer elég nebézni ebbe a tipcka, mert úgy is csak uaz megy újra és újra.... :(
nem baj, ha emberkék leírják a véleményüket, de ha 20adszor olvasom uazt, ráadásul az epizód után kb. félévvel /lehet, hogy csak negyed; nem ez a lényeg/ akkor sok értelme nincs idejárni.
a honnan lehet.... illetve mikortól... kezdetű kérdésáradatról nem is beszélve....:(((( -
Quantumleap #7889 Én most tartok a második évad 10. részénél. Kíváncsi vagyok, miképp folytatódik. Amúgy meg, ha bakit keresünk:
Az oké, hogy ha bebizonyosodna Lincoln ártatlansága, ejtenék ellene ezt a vádat. De Michael viszont tényleg bankot rabolt. És segítettek megszökni valódi bűnösöknek. Ez új vádat hozhat elő. Remélem, erről nem fognak megfeledkezni az alkotók. -
Balázs 17 #7888 lol azért azt nemhiszem el hgy 2007ben még van olyan ember aki soha életébe nem nézett feliratos filmet és itt szerencsétlenkedik:DD
ez az estéről-reggelre dolog meg.. nem kellett feltétlenül futniuk egész éjszaka. azt hogy nekünk csak aztmutatják meg az egy dolog, ez szerintem nem baki
ez nem 24!:) -
#7887 kössz -
#7886 #7835 -
#7885 Srácok! 16.-rész meik nap jön ki? -
#7884 Most volt az hogy Ali megtört és mondta hogy a repűlőn van, de mint elmondtad (szemét módon) tudom hogy kamu. Pedig normális helyzetben biztos izgalmas lett volna.. -
#7883 ez meg sztem étolaj volt,de ebben már nem vagyok biztos.
#7882:
-
#7882 nem tudná valaki átküldeni a 15 részhez a feliratot? nem jön be a hosszúpuska:( -
el bruja #7881 ja és helyette vmi cukros vizet vitt vagy vmi ilyesmi...kössz -
#7880 a szer glicerin volt. -
#7879 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott, a botanikus kertben volt elasva az a szer, amit megszerzett az arcnak, aki a repulovel elvitte volna oket. De meghiusult a cucc megszerzese, ezert lopott a boltbol valami mast helyette, mintha az lenne, amit megigert. -
bcrics #7878 bellicket a zúzdába!!!!!!!!! -
el bruja #7877 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1ébként asszem a 13. vagy 14. rész ugye vmilyen botanikus kertben kezdődött, és Scofield vmilyen ritka virágot keresett ami rá is volt tetoválva... mi volt az a rész mit akart azzal a virággal?:) azt a részt nem nagyon értettem :S -
Reyes #7876 Én is ezt akartam írni:S -
#7875 szivesen:) -
#7874 Köszönöm mindőtöknek sikerült bs playerrel kiírja a feliaratot. -
#7873 Ha simán egárrel belehúzod a feliratot, az a legegyszerűbb módszer :) -
#7872 töltsd le a bsplayert indítsd el a filmet, és töltsd be hozzá, jobb egér> felirat betöltés... a feliratot, ennyi
vagy nevezd át: film.avi
film.srt
-re:) -
#7871 BSPlayer lesz a megoldás... (bár nálam még winmedia is lejátsza ha azonos nevű a felirat és a film) -
#7870 Hát ilyen nincs átnevezem a filmet film.avi-ra a feliartot meg film-srt-re és elindítom a filmet és semmi felirat én most már feladom passz nemtom mi van vele. -
#7869 Ok, Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
Quantumleap #7868 Ha rám hallgatsz, inkább BSPlayert használsz. -
#7867 ejj...az a lényeg hogy a filmnek és a feliratnak pont ugyan az legyen a neve csak a filmnek .avi, a feliratnak pedig .srt kiterjesztésűnek kell lennie -
#7866 Na átneveztem film-avi-ra filmet a feliaratot felirat-srt-re elindítom a filmet Winampon és semmi felirat, azt vobsubot felraktam de azzal mit csináljak? -
#7865 rakd fel a vobsubot
nevezd úgy el ahogy mondtam és menni fog winamppal
(kipróbáltam) -
#7864 Winamp-al nézném. De a feliratot nem tom még most se hogy kell. -
Quantumleap #7863 BSPlayernél nem kell, hogy megegyezzen a név. Elég, ha egy könyvtárban vannak (de más feliratfájl ne legyen ott). Sőt, külön is meg lehet vele nyitni. -
#7862 Hova berakni?
nem kell sehova berakni
milyen video playert használsz?
-
#7861 Akkor nevezzem át őket? De berakni majd hogy kell? -
#7860 Ugyanaz legyen a film neve is mint a feliraté
Csak amíg a film .avi addig a felirat .srt végű legyen -
Quantumleap #7859 Egy SPOILER kérdés:
Michael tetkóinak lesz még jelentőségük?