Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Bellick meg egy pöcs, nagyon lassan jött csak rá a dolgokra.
(elképzelem milyen fejet vág majd ha kiderül számára hogy a skacok ártatlanok, hehe.)
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Viszont: a hsz-ed helyenként azt már nem tartja tiszteletben, hogy feltehetõleg akik ebbe a topicba írnak, azok szeretik nézni a sorozatot. És talán az õ kedvüket/ szórakozásukat/ hangulatukat rongálod. (Gondolok pl. erre:
"sorozatok kozul messze az utso helyre sorolva"
)
Mellesleg a szubjektív véleményedet nem érzem elég objektívnek, hogy így fogalmazzak😊, de biztos van valami, ami tetszik, vagy megfogott benne, különben nem néznéd egyáltalán. (Én, hangsúlyozom: én, általában ezt csinálom egy olyansorozattal, ami nem tetszik.)
És télleg nem kötözködésbõl- sztem elég kultúrált voltam-, de biztos, hogy jól figyeltél az elsõ évadban, vagy csak a második évad elején??? Konkrétan arra gondolok, hogy Scofield a kocsiban azt mondja, hogy "a hibákra gondol".
Mert sztem az nagyon nem igaz, hogy >>Michael "nekemmindenbejon" Scofield<<-nak lehetne érezni a fõhõst... Ez is egy szubjektív vélemény. Bár azt hiszem ebben a topikban akár kollektívnek is mondható.
plusz még ha nem lenne túl egyszerû lenne a dolguk,nem lenne ilyen izgalom,lehet winnienek volt igaza:sok embernek az kéne hogy beülnek egy kocsiba,elmennek utahba,onnan mexikóban,végig arról szólna a sorozat(5-6 évadig) hogy mikor állnának meg tankolni/enni/aludni/WC-zni,amíg utaznak hallgathatnánk hogy milyen jó sztorikat/vicceket mesélnek egymásnak,néha lenne egy-két veszekedés ennyi
DE!! az igaz hogy valósághû lenne,viszont tök érdektelen,szóval jó ez így ahogy van,ha már végképp nem bírod elviselni akkor hagyd abba a sorozat nézését...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9273267
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
de valszeg lesz olyan aki "nem nyeli le", és beszól majd.
😊
Szoval PB marad kikapcsolodas szinten, sorozatok kozul messze az utso helyre sorolva. :-)
Én nem akarok bekerülni sehova.
Azért kössz, hogy nem lõttétek le a poént 😊
Mind1 mindkettõnek szexi hangja van 😛
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Volt benne egy VV nevû kéjnõ és nekem az az érzésem a mi kis ügyvédnõnk volt az eredeti hangja. Meg tud valaki erõsíteni engem ebben?
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Ha meg sorozatot akarsz leszedni menjél public torrentre...
de mondjuk ha nem is a makrot, de egy SPOILER -t odaírhatna az aki spoilert akar leírni...néha még ez a 6 karakter begépelése a szöveg elé is nagy fáradtságot okoz némelyeknek
Bazinga!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Mondjuk én nem teszem ki magam veszélyeknek és hétfõ estétõl besem jövök ide amíg megnem nézem...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
thx
ha a torrent lassu ,akkor töltsd le vmilyen p2p hálozatrol ,pl limewire ,én onnan
full sebeséggel töltöttem le a lost részeket. és nem kell vissza tolteni
vagy marad a fileshare 😛rison Break All Episodes High Quality
Episode 101
Mirror 101
http://d01.megashares.com/?d01=e11c6a7
Episode 102
Mirror 102
http://d01.megashares.com/?d01=9f40b73
stb....
én teljesen megértem NeBby-t,amikor én elkezdtem valamelyik sorozatot és be kellett pótolnom pár részt,nagyon nehéz volt leszednem.a legtöbb ittlévõnek van valami tuti kis helye,ahonnan szépen jön,nekem nincs,novázok,de ugye a régebbieket meg nagyon nehéz onnan szedni.most is szz@raxok a 4400 harmadik évadjával,3-5-tel jön.amikor meg segítséget kértem,le lettem sajnálva hogy mi béndzsa vagyok.szóval nem mindenki van olyan jó helyzetben h letépje egy pár perc-óra alatt amit szeretne.
bocs az offért csak el akartam mondani
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
egyébként egy ilyen cuccra hogyan lehetne feliratot rakni (term. a magyart 😊, mert ugye spanyol meg tán francia van rajta)? gondolom az is kicsit bezavar, hogy NTSC a drága, én nem értek hozzá
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játékfegyveres rész eléggé vad volt,de legalább ötletes...
Bellick egy vadállat... nagyon nagyot alakít... jah és tetszik a dvd gyûjteménye <#vigyor5>#vigyor5>
Nem gondoltam voltna,hogy végülis szétvállnak... azt hittem,hogy legalább Sucrehoz ragaszkodik annyira,hogy ne engedje a rendõrök karmaiba...de mindegy..
Jah és van értelme a spoilert használni,ha úgyis az RTL klubosok másik topickba járkálnak???
ui.:köszi victorpictor nagy volt a felirat megint...