23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Quantumleap
    A The Road To Freedom mit tartalmaz?
  • Daveee
    16 ik mikor jön?
  • Slipknot912
    csá!
    Tudtok adni olyan linket ahol a második évad részeit lehet letölteni, és ingyen?
  • Oncsi
    állat:D:D:D
  • Kmarha
    mondjuk személy személyem kicsit kívánja hogy Michael sorsa a sorozatvégén egy elegáns szív, fej vagy egy tüdő lövéssel érjen majd véget. Egy halálosabb tüdő lövés a tökéletes, hogy még könnyes szemekkel, vérben ázó ajkakkal el tudja suttogni a dokinőnek és a bátyának: "Siii.. siihhkeült.. megcsináltuk.. aarggghhhh"
  • Kmarha
    hát azért még pár év csak rámegy arra az ötre szökés, fegyverrel való visszaélés, emberrablás és túszejtés, valamint Tbag a világra való rászabadítása miatt. Mondjuk egy villamosszék lassan öszejöhetne :)) De az új elnök akit megválasztanak a mostani bukása után ugyis amnesztiát ad neki
  • PiszkosFred
    Ooo... Scofield a batyjat a villamosszektol akarta megmenteni. Ez (volt) az elsodleges feladat. Ha emiatt neki 5 evet kell leulnie a bankrablas es a fegyverrel valo visszaeles miatt, akkor leuli. A lenyeg, hogy eljen a teso ;]
  • Kmarha
    nézzél be csak minden új rész után.. már ha követed az új részeket :) Akkor van miről olvasni
  • tnm #7890
    lassan úgy érzem, hogy évente egyszer elég nebézni ebbe a tipcka, mert úgy is csak uaz megy újra és újra.... :(

nem baj, ha emberkék leírják a véleményüket, de ha 20adszor olvasom uazt, ráadásul az epizód után kb. félévvel /lehet, hogy csak negyed; nem ez a lényeg/ akkor sok értelme nincs idejárni.

a honnan lehet.... illetve mikortól... kezdetű kérdésáradatról nem is beszélve....:((((
  • Quantumleap
    Én most tartok a második évad 10. részénél. Kíváncsi vagyok, miképp folytatódik. Amúgy meg, ha bakit keresünk:

Az oké, hogy ha bebizonyosodna Lincoln ártatlansága, ejtenék ellene ezt a vádat. De Michael viszont tényleg bankot rabolt. És segítettek megszökni valódi bűnösöknek. Ez új vádat hozhat elő. Remélem, erről nem fognak megfeledkezni az alkotók.
  • Balázs 17
    lol azért azt nemhiszem el hgy 2007ben még van olyan ember aki soha életébe nem nézett feliratos filmet és itt szerencsétlenkedik:DD

ez az estéről-reggelre dolog meg.. nem kellett feltétlenül futniuk egész éjszaka. azt hogy nekünk csak aztmutatják meg az egy dolog, ez szerintem nem baki
    ez nem 24!:)
  • b4rc4
    kössz
  • desigo
  • b4rc4
    Srácok! 16.-rész meik nap jön ki?
  • nesster
    Most volt az hogy Ali megtört és mondta hogy a repűlőn van, de mint elmondtad (szemét módon) tudom hogy kamu. Pedig normális helyzetben biztos izgalmas lett volna..
  • tnm #7883
    ez meg sztem étolaj volt,de ebben már nem vagyok biztos.
    #7882:
  • macselek #7882
    nem tudná valaki átküldeni a 15 részhez a feliratot? nem jön be a hosszúpuska:(
  • el bruja
    ja és helyette vmi cukros vizet vitt vagy vmi ilyesmi...kössz
  • tnm #7880
    a szer glicerin volt.
  • Mayday
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott, a botanikus kertben volt elasva az a szer, amit megszerzett az arcnak, aki a repulovel elvitte volna oket. De meghiusult a cucc megszerzese, ezert lopott a boltbol valami mast helyette, mintha az lenne, amit megigert.
  • bcrics
    bellicket a zúzdába!!!!!!!!!
  • el bruja
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1ébként asszem a 13. vagy 14. rész ugye vmilyen botanikus kertben kezdődött, és Scofield vmilyen ritka virágot keresett ami rá is volt tetoválva... mi volt az a rész mit akart azzal a virággal?:) azt a részt nem nagyon értettem :S
  • Reyes
    Én is ezt akartam írni:S
  • mike0013
    szivesen:)
  • ForzaInter
    Köszönöm mindőtöknek sikerült bs playerrel kiírja a feliaratot.
  • scorpeeon
    Ha simán egárrel belehúzod a feliratot, az a legegyszerűbb módszer :)
  • mike0013
    töltsd le a bsplayert indítsd el a filmet, és töltsd be hozzá, jobb egér> felirat betöltés... a feliratot, ennyi
    vagy nevezd át: film.avi
    film.srt
    -re:)
  • scorpeeon
    BSPlayer lesz a megoldás... (bár nálam még winmedia is lejátsza ha azonos nevű a felirat és a film)
  • ForzaInter
    Hát ilyen nincs átnevezem a filmet film.avi-ra a feliartot meg film-srt-re és elindítom a filmet és semmi felirat én most már feladom passz nemtom mi van vele.
  • ForzaInter
    Ok, Köszönöm mindenkinek a segítséget.
  • Quantumleap
    Ha rám hallgatsz, inkább BSPlayert használsz.
  • sweech
    ejj...az a lényeg hogy a filmnek és a feliratnak pont ugyan az legyen a neve csak a filmnek .avi, a feliratnak pedig .srt kiterjesztésűnek kell lennie
  • ForzaInter
    Na átneveztem film-avi-ra filmet a feliaratot felirat-srt-re elindítom a filmet Winampon és semmi felirat, azt vobsubot felraktam de azzal mit csináljak?
  • desigo
    rakd fel a vobsubot

nevezd úgy el ahogy mondtam és menni fog winamppal

(kipróbáltam)
  • ForzaInter
    Winamp-al nézném. De a feliratot nem tom még most se hogy kell.
  • Quantumleap
    BSPlayernél nem kell, hogy megegyezzen a név. Elég, ha egy könyvtárban vannak (de más feliratfájl ne legyen ott). Sőt, külön is meg lehet vele nyitni.
  • desigo
    Hova berakni?
    nem kell sehova berakni
    milyen video playert használsz?
  • ForzaInter
    Akkor nevezzem át őket? De berakni majd hogy kell?
  • desigo
    Ugyanaz legyen a film neve is mint a feliraté
    Csak amíg a film .avi addig a felirat .srt végű legyen
  • Quantumleap
    Egy SPOILER kérdés:

Michael tetkóinak lesz még jelentőségük?