Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ugy vettem le, hogy Mahone mindjart vagta, hogy a csavo, aki a kepen volt, az van feldarabolva a kocsiban es a kettö azok meg csak megrendeztek a cuccot (bar az durva lenne es nem vallana Michaelre, de egy fel disznot megse tehetett a szekre).
Amikor nezik a kocsit es Mahone-nak bevillan a kep, a hatterben valami olyasmiröl beszel a ket masik ügynök, hogy a ficko valami bünözö es hogy eltünt...
Bar azt sem ertettem, azoknak honnan jött a kepzettarsitas...
Asszem meg kell neznem megegyszer...
Meg mondjuk akarmekkora a robbanas, a plasztik zacsikat szerintem siman kimutatjak... ugy raolvad a husra, mint a huzat... en azert szetszortam volna a darabokat az ülesen.
De a lenyeg az az, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bellickék úgy jöttek rá, hogy követték Mrs. Scofield-et (Nika asszem)
Nika meg onnan tudta, hogy oda kell mennie, hogy megbeszélték már elõtte, csak azt nekünk nem mutatták. Nekem már akkor gyanús volt, hogy mér Will see each other-rel búcsúzik el, mikor elvileg Mexikóba akarnak menni, és már semmi dolga sincs a csajjal. Szal erre vonatkozott. Még az is lehet, hogy már akkor megbeszélték, mikor a kártyát, csak nem mondta el Bellicknek.
Szerintem nagyon izgalmas volt.
En azt nem ertettem, a cseh csaj hogy került oda a kocsival, mikor elötte mar elbucsuztak... Tudom felhivta a message box-ot, de akkor is...
Na es Bellickek a vegen szinten kicsit furak voltak.
Mahoney meg kezd az agyamra menni... Ennyire azert senki sem zsenialis.
Jo lenne, ha a forgatokönyvirok visszafognak magukat vele, mert igy hamar megunja az ember.
Ok, hogy jöjjenek ra nehany dologra a zsaruk, de azert ne ilyen csiribi csiriba, maris tudom a következö lepesed modon...
Jó rész volt nekem tetszett, csak azt nem értem, hogy
Mindenesetre kezd izgalmassá válni :-)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
namind1, majd ha felkeltem leszedem<#hehe>#hehe>
Kedd van...
Vagy ennyire nincs idöerzekem?
Mintha a 2. reszt evekkel ezelött lattam volna...
Esetleg ha megis erre a palyara szandekozol menni, inkabb a dokumentumfilmek fele kacsintgass...
Kit erdekel egy injekcios tü?
Ez meg mindig egy film es nem a valosag. Itt dramaturgiarol szol a dolog.
bizonyos szempontból jobb, hogy nem olyan cliffhangerek vannak a részek végén mint az elsõ szezonban, mert az már túlzás volt, túl nehéz volt letenni. T-Bag egyelõre teljesen muszáj szinten maradt a sorozatban, szvsz. nyilván népszerû karakter, ezért hágtak át vele minden szabályt. fél napig levágott kézzel szaladgálás, állatorvos, aki érzéstelenítés nélkül tökéletesen visszavarja a kezét, majd a doki teljesen felesleges legyilkolása.
egy fél fokkal egyelõre minuszos eddig az elsõ szezonhoz képest, de még mindig jó. az elsõ szezonban az volt biztos hogy kijutnak, és valszeg a végén. most én abban vagyok biztos hogy Scofieldet és Lincolnt nem fogják elkapni (ha utóbbit elkapják, onnantól kezdve biztos a halál, ergo a cég nyert), viszont sanszos hogy Sucre és/vagy C-Note lesz az elsõ bukó.
Lehet vele nézni a Foxot, nagyjából élõben. Aki teheti nézze hajnalban 😊
Köszönet Döggnek a linkért!
<20:11>20:11> <
<20:12>20:12> <
<20:12>20:12> <
végülis semmi gond... 😊 Persze már most megvan 😉
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
A masodikban meg csak a kocsijat sikerült elveszitenie es egy zseni van a nyomaban... nem tudom hol itt a "mindenbejön" scofield...
Szerintem a sorozat meg mindig hozza a regi formajat. Izgalmas es en varom a következö reszeket. Biztos lesz meg egy ket rendhagyoan izglmas resz ebben a szezonban is. Az elsöben sem volt minden resz csak tömeny izgalom.
Es meg mindig azt mondom, hogy ez egy film. Aki valosaghüseget akar, az menjen ki az utcara forumozas es TV nezes helyett. Ha meg kakan is csomot akar keresni, a fertö to partjan van eleg...
En nem tudom, lehet en vagyok a hülye, de ha en egy filmet nezek, en azt elvezem es nem azt figyelem, mi a valsozerütlen benne es mi nem. Es a PB-ben azert annyira nem kirivo a valoszerütlenseg...
és pont az elnökasszony...<#eplus2>#eplus2>
csak nemtûnt fel, hogy ez msn rajz
de akkor is minek?<#hehe>#hehe>
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Ami megfogott benne, azt mar sokan leirtatok itt. Tetszett a hangulata, es a mostani - szamomra - hibak sem tunnenek fel, ha maradt volna valami az elso szeriabol (nem a bortonre gondolok, hanem altalaban). Na de hatha felfele ivel majd egy kicsit a szinvonal es nem arrol fog szolni a masodik szeria, hogy a kozepere vagy a harmadik elejere visszazsuppolnak mindenkit a bortonbe.
Bellik karaktere viszont allat, nagyon hozza az ostulok - elnezest - "kihaennem" figurat.
Bazinga!
meg miköze msn-hez?<#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://thenamelessphoto.com/
BUDA > miskolc.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Lincoln meg a kis stiklik miatt nem ártatlan... csak nem ítélték el érte. 😊
Tbag, Pathosik meg Abruzzi a veszélyes, a többiek kismiskák. C-note-ot még sajnálom is, komolyan... meg Sucre-t is.
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
BUDA > miskolc.