23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Fritz Von...
    Lol. Most, hogy belegondolok, pont a főszereplők játéka a leglagymatagabb (bár az is nagyon jó). De ha megnézzük mondjuk Tbag és Haywire alakítását, és összehasonlítjuk Lincolnnal vagy Michaellel...
  • Fritz Von...
    Nekem is szimpatikus, de csak mert simán oscart érne ez az alakítás is. Egy kicsit azért már túl van ez erőltetve.
  • ForzaInter
    Csak T-Bag ne haljon meg ő a kedvencem a sorozatban.
  • Fritz Von...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát nem is tudom mit mondjak. Először is Bellick egy nagy rakás szar, hataloméhes kis senki. Ahogy gyakorolta ezt a "special agent Brad Bellick", "Im Brad Bellick of the Bureau" dolgot... És a legbosszantóbb, hogy már megint kint van. Igaz, ártatlanul került be, de akkor is. :) A következő tuti az lesz, hogy előkeresi Nikát és őt fogja basztatni.
    Az egész sorozatban megismertünk ugye jókat-rosszakat, akik alapból gonoszak és akik csak rosszkor voltak rossz helyen. Abruzzi és Tbag alapból gonosz (más kérdés, hogy Abruzzi karakterét a színész miatt bírtam). Apolskis alapból nem lenne rossz, de azzá tették a spiclis időszaka miatt. Lényeg, hogy Abruzzi, Apolskis már meghaltak. Sucre abszolúte jó karakter, mint ahogy C-Note is (ráadásul ő egy olyan dolog miatt kényszerült a börtönbe, ami szintén pozitív emberi tulajdonságokat mutat: kínzás elleni fellépése). Haywire-t sajnáltam, mert azon kívül, hogy dilis és a faterja miatt gyerekkora se volt (valszeg ebbe hülyült bele) nem volt rosszindulatú ember, sőt alapból olyan emberi megnyilvánulásai voltak, amit az utca embere nem tesz meg. Gondolok itt pl. arra, ahogy a kutyának is mondta, hogy meneküljön, mert a barátjának tartotta. Volt egy vágya, gyerekes és kicsit beteg ugyan, hogy tutajon eljusson Hollandiába, és tuti hogy ott sem bántott volna senkit. Ez a halál lehet, hoyg megváltás volt neki, de akkor is inkább a tengeren képzeltem volna el, hogy viharba kerül és ott történik. Ez így gáz és majdnem megsirattam szerencsétlent. Nagyon remélem, hogy a maradék pár részben nem fogjuk elveszíteni a többi jó embert, mert ugyan közhelyes, de Sucre tűnjön csak el, nősüljön meg. C-Note kapja meg a családját. Mert a fő szálon kívül ezek is nagyon érdekesek és emberiek (ezért is ez a legjobb sorozat). Bezzeg Tbag még mindig terrorizál, a kutya se veszi észre...

Kellerman szerintem most fordult el végleg a "kormány" oldaltól. Nem is tudom mit hitt, de ennyi esze lehetett volna már előbb is, hogy az elnök nem fog kockáztatni egy ilyen helyzetben. Én biztos nem tenném. Tehát alap volt, hogy még ha Caroline is beszél, úgyse lesz keresnivalója Kellermannek. Már csak az nem tiszta, hogy Mahone most mit is csinál tulajdonképpen.

• Daveee
    nah lejött a 16., vki megtudná nekem mondani hogy mi ennek az angol cime [ennek a résznek]
  • Flamer
    menny huzdlemagad a wcn :C

idáig már 3-4 rész óta belikelik a topikkba ideis a letöltési linket a felirathoz.. mer van sok lama aki nemtudja megkeresni a feliratok.hu-n.. szóval rákért kell megkérdezni 20x hogy mikor lesz már felirat?
    fordiccsad le pazmeg és akkor lesz feliratod.. :cCcc
  • Abruzzi
    Most nem mondta Victorpictor hogy kb mikor érkezik? :)
    Azért valaki dobjon meg egy angol felirattal pls, mert ha estére nem lesz kész akkor úgyse bírom ki holnapig :( bár talán erős leszek :)
  • Amse
    yep
  • bcrics
    hujuj le vagyok mmaradva már kinn a 16.!!!???,
  • Mayday
    Ma este vagy holnap. Nem kellene ez az allando turelmetlenkedes...
  • the wizard
    felirat mikor érkezik? már nézném!
  • JAST
    most néztem meg nemrég. tulajdonképpen összefoglaló mi volt és mi lesz. igazából a 14. rész előtt adták le és vannak bevágva részek a 14 15 16. részből, de semmi extra. Amúgy a 16. rész odaver keményen :D
  • Quantumleap
    Ismételtem megkérdezném:

A Road To Freedom mit tartalmaz?
  • Fritz Von...
    Töltöm már... :))
  • Csaba007
    Prison.Break.S02E16.HDTV.XviD-NoTV

http://rapidshare.com/files/15165376/pb216.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/15165368/pb216.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/15165370/pb216.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/15165293/pb216.part4.rar
  • a.carkey
    02-16

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megoldódott az elnöki "rejtély" is. Durvulnak az események. Szerencsétlen Patoshik ... :(
  • Szolnokboy
    vanazs02e16hozmagyarfelirat.uw.hu
  • martinho040150
    van már a s02e16-hoz magyar felirat?
    és hol?
  • zaki
    Spoiler? Aliasra gondoltam. No comment.
  • Quantumleap
    Tweenert és Veronicát sajnálom, de én annak örülök, hogy ebben a sorozatban a halott tényleg halott is marad (Leszámítva Steadmant, de ő is kinyiffantja magát). Pl. az Alias végét szvsz nagyon elcseszték avval a feltámasztással a hepiendesítés érdekében.
  • desigo
    majd lesz ne aggódj...
  • zaki
    Én is... :d
  • nyamiag #7916
    :o
  • Drephis
    áááááá s0216 magyar feliratot akarok!!!! :)
  • Kmarha
    szerintem egy sorozat befejezése pont azon múlik mennyire drámai. Hihetetlenül csalódnék ha tuti-happi lenne a vége, nem illene a sorozathoz. De hát még ugyis hátra van 1 évad és még jó pár rész.
  • scorpeeon
    Nemvalószínű, hogy ez lesz... Az úgy nagyon nem lenne happy end. Mint kiderült, Lincoln egy csomó dolgot megtett Michaelért (és emiatt került bajba), és a végén Michael meghalna, akiért annyi mindent feláldozott és aki megmentette a halálbüntetéstől? Túl drámai lenne :)
  • tnm #7912
    most nem aakrok hülyeséget mondani, de szerintem nem minden bilincsnek van egyedi kulcsa, más filmekben pl. látni, hogy más arra jogosult emberrel vetetik le a bilincset, mint aki felrakta, és biztos, hogy kulcs nem vándorolt. /pl. 24ben is van ilyen, ha jól emléxem/
  • el bruja
    meg az is érdkes volt kulcsal nyitotta ki a bilincset..?:O ha igen azt hogy ha T-Bag lenyelte a kulcsot?
  • el bruja
    nem látszott hogy egy szemnél "eltépték" a bilincset elég szépen látszott az:) nemtom minden filmben ilyen kis bakikat veszek észre:)
  • tnm #7909
    magára rakta a másik felét is, hogy ne kelljen lóbálnia...
  • Daveee
    azért én iyen részleteket nem veszek észre:D
    filmkritikusnak kéne lenned
  • el bruja
    én 1 nagy bakit vettem észre:)
    Amikor ugye levágták T-Bag kezét, mutatták, hogy a csuklójánál vágták el, a bilics pedig nem "jött szét", és rendesen ott csüngött a másik karperec is. De amikor menekülnek a 2. évadban, mutatják Scofield kezét, és mindenhol ugy volt, hogy a másik karperecrész le lett vágva, csak néhány láncszem csüngött. De amikor ugye leszedi a kezéről a bilincset és a földre ejti, hopp már ismét egészben van a bilincs...:)
  • fsgh
    ja akkor rosszul tudtam..
  • nesster
    Az 12.-e. Akkor dupla 24 és Pb nem lesz.
  • Mayday
    Az mar holnap, na! :)
  • tnm #7903
    "...majd holnaphoz egy hétre" lesz a szünet.
  • Amse
    az jövőhét nem?
  • zaki
    #7654-ben van egy 2X16-os promó, ott azt írják, hogy a következő hétfőn jön az új rész.
  • fsgh
    hééé most nem lesz a dupla 24 rész miatt...majd holnaphoz egy hétre...
  • Amse
    ma éjszaka 4 körül már tölthető lesz. felirat meg szerdára biztos kész...