23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#21831 valószínű nem szétlőni mentek:) de ezt spoilerbe kellett volna vazze.. -
#21829 Hát ahozz képest amilyen **** volt az évad, ez az évadzáró epic lett. -
#21828 ok, thx! -
#21827 a DVD filmhez még annyit:
"Angliában május 26-án kedden már leadásra kerül a Prison Break: The Final Break, a lezáró 2 órás film, vagyis nem kell júliusig várni."
2009. 05. 09. 11:53 - Írta: winnie @ sorozatjunkie
júliusban jelenne meg a DVD, asszem. szóvak netre fel fog kerülni, amcsiban nem kerül adásba -
#21826 sokszor le volt írva helyesen. 22. rész lezárja a sztorit.
aminek a végén előre ugrunk az időben, hogy lássuk évek múltán kivel mi lett. lesz még egy film, de nem jövő héten(!), hanem dvd-re, ami arról ad bővebb képet, hogy mi történt az átugrott időszakban.
amúgy a finálé tényleg elég jó volt, összeszedték magukat, meg is könnyeztem a végét, de pár arcot azért jó lett volna viszontlátni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
L.J., C-Note neje és lánya, vajon a neje is szabadlábra került? Mari-Cruz.
Pár szót ejthettek volna arról is, hogy kaptak-e valamilyen kitüntetést, azok akik az életüket adták a cég leleplezéséért: Veronica, Bellick, "Sara feje" csaj stb. Illetve némi utalás lehetett volna, a kisebb "boss"-okra is, pl. a T.S. húga, aki 3 percig amerikai elnök is volt.
Gretchen-es szálat azért nem hoztam szóba, mert gondolom a film középpontjában ő lesz.
-
#21825 valaki felvilágosítana, hogy akkor hogy is lesz ez? arról beszéltek még előző héten, hogy 2 darab duplarész következik. ez még csak az első, akkor hoghogy mégis évadzáró? lesz még egy duplarész (vagy film?) amit már nem számolnak az évadhoz és az egészet lezárja? ha igen, akkor jövőhéten, a tv-ben ugyanúgy mint a sima részek? -
#21824 akkor nekem mára már lőttek neki :D -
#21823 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rendes bekönnyeztem a végén elég hatásos lett a befejezés -
#21822 Este 7-8 órára -
atesz111 #21821 mikorra várható felirat az utolsó részhez? -
#21820 ahah sárának hogy füligért a szája a 21-esbe :D
reméle mez nem baj ha nem szpojleresen irom :D de nézzétek a fejét ahah :D -
#21819 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!KELLERMAN RULEZ!!!!!!!!!!!! -
#21818 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ÉN MINDIG TUDTAM, MONDTAM HOGY KELLERMAN ÉL -
#21817 most mindenki nézi? :D -
#21816 21. rész FELIRATA KINN A HOSSZUPUSKÁN!
HATALMAS THX ÉRTE! -
#21815 Én most nézem újra a 20. részt mire lesz felirat a 21. hez végzek is remélem :)
-
Suffering #21814 még semmi? -
#21813 De várom már -
#21812 átnézi azt írta, nem 5 perc mire átnézi az egészet azért, ráér vele lényeg hog alapos munka legyen:D nem kell kapkodnia -
#21811 -
Suffering #21810 Ez volt fél orával ezelőtt. fél oráig küldi be? -
atesz111 #21809 -
#21808 Lalee: PB s04e21 kész. Átnézem, és küldöm be. 22-es fordítása folyamatban. -
#21807 Van már feliratotok?
Valaki linkelje be ha talált mert már nézném! -
Verseghy #21806 Tehát vége... ÉS...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... hogyan menekült meg Kellermann? Miért kezdett el dolgozni a kormánynak? A cég erről hogyhogy nem tudott?
Azért jó kis sorozat volt. Visszasírom:'(
RIP Scofield!:( -
#21805 "He said call him SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Paul
-
#21804 Hehheeee:DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kellerman powa!! :D -
#21803 Én leállítottam a filmet és 5 percig ugráltam úgy örültem neki. Áldom az eget, hogy ezen a héten nem néztem spoilert mert így hatalmas meglepetés volt!!!!! Áléééé -
#21802 ha valakinek van akármilyen rosszabb minőségű felirata majd jelezze. htx -
Verseghy #21801 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kellermann neeeeeeeee... -
#21800 Na az előbb kitöröltétek hatalmas örömömet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És igen! Paul Kellerman visszatért és megoldott minden problémát! Óriási részek voltak, sajnáltam, hogy meghalt Michael, de ennek így kellett lennie! -
#21799 Hello!
Ha lesz felirat PLZ rakjátok be ide!
Előre is kösz! -
#21798 hehe
Sara használni is fogja vagy csak dísz a kezében?
nah csorog már a két rész
jihhi -
#21797 huh 21 dik rész megvolt :D most még 5 perc és kész a 22. 720p hd ba de naaaagyon lasssan telik az idő :D:D -
#21796 De rossz. Olyan, mint valami amatőr rajongói fan made. -
#21795 -
#21794 Akkor elnézést mindenkitől a félrevezetésért. -
#21793 persze és a Föld meg lapos. [időeltolódás: hajnali 2 lesz itt nálunk, mikor ott adják (vagy akörül, nem tudom pontosan melyik időzóna szerint adják 8kor, de tuti nem magyar...)]
a linkelt honlap, meg jó szokás szerint géped órája alapján számol. ha azt átállítod, akkor a honlapon a visszaszámláló és megváltozik aszerint. -
#21792 3 óra múlva levetítik, fenn lesz az már ma éjjel valahol. (Szerintem) -
#21791 holnaptól