Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kommersz
mama2 szint😄

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Sziasztok!
Szeretnem elmondani, hogy az 1. eved volt a legjobb. Szerintetek? 😄D A 4. evadot most nezem 10. resznel vagyok. Jo mih?? 😄DDD
Direkt csak ezert irtam 😛 Az elso evad telleg nagyon jo 😄DD

nem értelek titeket, sztem még mindig nagyon jó és élvezetes csak már nem szöknek, de úgyanúgy leültet hétrõl hétre, és várom az új részt...de ez persze magánvélemény...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

hunbasser
huuh hallod,az elsõ évad az istenkirályság volt,klasszikus,vitrinbe vele,ez az évad viszont szarfos,nem ér fillért sem.

remélem én vagyok az elsõ,aki így gondolja és le is írja.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
áá dehogy... hidd el h még ezerszer le lesz írva 😄 kívülrõl vágja sztem mki h az elsõ rész isten volt 2. se volt rossz de már nagyon szar és vontatják és mki utálja mert egy szar de azért nézik 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Herr Lehrer
egyszer majd csaj megunják

Your suffers will be legendary even in hell!

Rockynhooo
annyira várom ,hogy még leírjátok vagy ezerszer 😄

kuzco007
ADLAK😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Majd rajossz...
Sara nobol van, ok akkor esnek teherbe, mikor mi, ferfiak nem akarjuk:-)

http://gaborszantai.co.uk/

pyrohun
ja, a görény :|

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

sambauer
ráadásul milyen szar módon, legalább valami emlékezetes jelenet lett volna..

Turn Me On Dead Man

miért kellett ezt felemlegetni? így is elég fájó 😛
Herr Lehrer
jah meghalt whistlr igy már szarazegész mi? 😛

Üdv újra!

már semmi megújulást nem hoz a PB, azt kívánom h a hátralévõ részeket ne basszák el...

pont a napokban néztem újra a dupla börtön lázadásos részt...nah az s01 az mestermû valóban.
http://tv24.hu/hir/A_tragedia_megvaltoztatta___Szivet_tepo__kijozanito_tapasztalat
Inkább ö, mint Kellerman. Bár félek, az övé is eröltetett és gagyi lesz:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A családjával élve, boldogan nyugalomban, csakis arra vágyik, hogy Sucréval elmenjen Scoéknak segíteni a Cég ellen, hogyne. Legalábbis tuti ez hozzák majd ki belöle...<#shakehead>
Herr Lehrer
képek az uccsó 2 részbõl

http://www.prisonbreakbuff.com/2009/04/27/prison-break-episode-42122-rate-of-exchangekilling-your-number-promo-pictures/

C-note meg sucre már biztos

jah, majd úgy fog megszületni, hogy az egész testére rá lesz már tetoválva a komplett nõi szaporítószerv 😄

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

hunbasser
a kis Scofield sztem már most tervezgeti a szökést Sárából

ReaL MaDRid x siempre

jah, vagy csak egyszerûen ránézett azzal a barátok köztök gyalázó benézésével sárára, az meg szeplõtelenül fogantatott és teherbe esett... aztán majd megszüli az évad végén az antikrisztust és akkor már az egész világ menekülni meg szökni fog elõlük :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

hunbasser
Mihálynak már a spermái is olyanok,hogy mindenhonnan szökni akarnak. az óvszer nem akadály.

ReaL MaDRid x siempre

jah, végülis... de ha olyan profik, akkor azt végiggondolhatták volna, hogy kefélésnek gyerekáldás lehet a következménye védekezés nélkül 😊 vagy úgy érezték, hogy nincs elég bajuk és pont ideális az idõ egy gyerekre? esetleg kis hendikeppel akarnak indulni a problémákkal szemben, mert már annyira profik meg kemények, hogy simán menni fog? 😊

SötétBarom
😄DDDDDD

És tényleg.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

desigo
Self is kihullhatott volna már rég
nagyon nem bírom...
Segitek:
Anyuci megfigyelte a kicsi fiacskait, igy gondolom nem csak kepet kapott, hanem hangot is melle...
Ez nem a 24, gondolom alszanak neha, kozben meg szaporodnak Saraek...

Amugy Saranak mar reg hullanak kell lennie, amikor bevagja a szenvedeses arcokat, akkor hetekre elmegy a kedvem a szextol...

Gretchen-nel mivan?
Meglottek, ott fekudt, de meg nem volt halott...

kuzco007
Sucre-t tudjuk, de C-note meg Kellerman mégcsak promó szerepet se kapott, mondjuk igen látványos lenne egy olyan finálé, ahol újra összegyûlik a nagycsapat.

Sorozat irói mondták hogy a végén visszatér Kellerman, Sucre meg C-note

KAMIONOS KOGYO
Mert látni akarja a fiát!!!!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

kuzco007
felejtsétek már el kellermant😄

Amugy egyedül Kellerman miatt nézem a sorozatot, hogy mikor tér már vissza 😄 Mert tudom ám hogy valamikor visszatér. MERT NEM HALLT MEG

Az lett volna a legjobb ha elviszi öket Abruzzi gépe és lezuhan. Amugy meg azt nem értem hogy Lincoln miért nem ül fel a gépre azt huzz el a picsába Ausztráliába ott ugyse keresné õt senki, most nincsenek nyomkövetõs felügyelet alatt mint Self idejében

desigo
Sajnálom,hogy eléggé lecsengõ hangulata van az egésznek 😞
Bele kell törõdni,hogy vége.
szerintem a 2. évad még megállta a helyét... az még szerintem kellõen fordulatos volt és nem lett túlerõltetve... egyedül az nem tetszett, hogy jöttek a nagyobbnál nagyobb "halak"... elnökasszony/kínai csóka/cég, stb... ezzel kezdett erõltetett lenni, hogy azt hitte az ember, hogy a "legnagyobb gonoszt" helyretették, élhetik majd az életüket, de egy fenét... mindig lett egy felsõbb szint és akit addig húdegonosznak hitt az ember, az kismiska volt a következõhöz képest 😊 2. évad végére lehetett volna 1 befejezést meg még fél tucat alternatívot tenni... 😊 lezárt lehetett volna... de így az lesz a vége, hogy a prison break névvel próbálnak eladni még pár sorozatot vagy tököm tudja... esetleg a még nagyobb lóvé reményében egész estés mozit csinálnak belõle, stb... :S a színvonal esését a forgatókönyvíró-sztrájk után vettem észre igazán... onnantól kezdett így visszaesni... :S

ami a legutóbbi részben legjobban felidegelt, az a következõ: linc anyja tárgyalt az indiai csókával, aztán behozták neki a szaros post it-et, rajta a névvel/címmel... elolvasta, aztán otthagyta "véletlenül"... (hogy lincolnék odataláljanak a reptérre...) jó nagy ökörség volt... a sok ilyen szintû "véletlen" tud kiakasztani legjobban... egy bizonyos mértékig szerintem elmennek a véletlen egybeesések, mert valóságban is történnek hasonló dolgok... de a folyamatos, egész cselekményt befolyásoló véletlenekbõl van elegem... ja, meg a másik: a fickó, aki majdnem elkapta sáráékat már elõre megkapta a fecnit a kódolt üzenettel (amit azonnal megtaláltak a pénztárcájában), hogy az adott reptéren lesz még dolga... miért nem mondjuk sms-ben kapta meg késõbb a feladatot, miután elintézte a dolgát? sokkal célszerûbb és biztonságosabb lett volna... amatõr profik :S

tnm
"szerintem a 2. sorozat után kellett volna abbahagyni a sorozatot..."

tanuld már meg az "évad" kifejezést! 😄

amúgy sztem, ha 1. évad végén zárták volna le, akkor klasszikus lenne a sorozat, mindenkinek ott pihenne a polcán (eredetiben, vagy másoltan), és évekig idéznénk belõle szövegeket, meg jeleneteket.

így meg a 2. évad vége fele kukába küldtem a már kiírt másfél évadot, mert fél történetet nem õrzök meg, de azzal együtt már teljesen elvész minden, ami jó volt benne.

elvitte volna õket Abruzzi gépe, aztán egy lezáró akciófilmben a testvérek bebizonyítják Linc ártatlanságát, visszapaszírozzák Bagwell-t a sittre (Sucre, C-Note megy a családjához, Abruzzi megtér, stb...), Sco+Linc pedig köt egy megállapodást a Céggel, hogy békénhagyják egymást. esetleg a filmbe lett volna a Cég fejvadásza Mahone, aki átáll és õ segít nekik eltûnni.

klisé hegyek, hová legyek? :S még a 2. és 3. sorozatnál nem gyõztem várni minden egyes részt... csomószor még feliratot sem vártam hozzá... most meg tegnap este kényelmesen megnéztem ezt a részt, ennyire izgat már... kb csak amiatt nézem, mert már alig van belõle és minden eddigi részt legalább egyszer láttam... ebben a 18. részben is ott volt lincoln kamu-megmenekülése... nagykövetségen pedig nem hiszem el, h nem volt 1 hangtompító a vérprofiknál? adtak volna 1-1 fejest mindhármuknak és berakták volna õket a szekrénybe, senkinek nem tûnt volna még fel egy darabig és nem kavarnák tovább a szart... sáráék lekapcsolásánál pedig a kivégzés elõtt jöttek a nagy nézések, aztán mahone profi módon leszedte mindhárom céges ügynököt egymás után... nem hiszem el, h az elsõ lövés után a maradék 2 nem keresett azonnal fedezéket és nyílt célpontot nyújtott (taps) misi anyja meg hogy felismerte a gyerek hangját a telefonban, amikor nem nagyon hallhatta egyébként :S szerintem a 2. sorozat után kellett volna abbahagyni a sorozatot... csinálni kellett volna alternatív befejezéseket (2-3at simán lehetett volna...) és lezárni... túl erõltetett már az 1000szer ellõtt kliséáradat... sára meg terhes... hát igen... úgy szöknek, hogy fingani nincs idejük, de egy gyereket azért összehoztak... 😊 sára is várt-várt-várt mire megcsinálta a tesztet...

kommersz
jo sorozatnak indult
vege , el kell fogadni
en is imadtam az elejen
nemfikazom habar nemtetszik
igaz csokkent a szinvonal nagyon is
de hat elbucsuztatjuk
van szamos remek sorozat,amelyre mostantol lesz idonk
ha meg annyira hianyzik
ujratudod nezni a lement evadokat😊
valamelyik nap neztem ujra a masodik evad "klasszikus" jeleneteit.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Rockynhooo
jajaja nekem is nagyon... ez az egy sorozat van amit nézek :S

En is most gondoltam bele eloszor, hogy hianyozni fog, ha vege lesz...

Nem a Cég a pénzel és a hatalommal foglalkozik, vagyis a tudomány jó ide 😛

DeerHunter01
jah,az nem tetszik hogy a Cég ilyen tudományos kisérletekkel foglalkozik :d

\"Erről van szó!\"

pyrohun
Nekem is bejön, de ez már tényleg nagyon mese.. 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

DeerHunter01
ez ütõs rész lesz a trailer alapján,nagyon várom.

amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele de annak ellenére hogy bonyolitják elég sokszor számomra még mindig izgalmas és érdekes a 4. évad is.

\"Erről van szó!\"

kuzco007
láttátok a 19edik rész promóját? naggyon érdekes, a vége fõképp...

passatgt
biztos elfelejtett toyota fizetni

hunbasser
amúgy jó,hogy a házigazda ennyire karbantartja a topikot <#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ez nekem is feltûnt...😄dddddd

ReaL MaDRid x siempre

a.carkey
Most nézem, hogy átváltottak Toyotáról Cadillacre. Az indiaiak meg saját Land Roverrel nyomulnak. 😄

A medve nem játék.

kuzco007
Azért nem semmi ahogy Lincoln megmenekül, az itteni tippekbõl kb a fele bejött...DE EGYSZERRE!😄

KAMIONOS KOGYO
IGEN!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!