23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
mephi666 #21871 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!oké, támadjon minden pb-fanatikus, aki "ha valaki rosszat mer mondani a sorozatról", akkor ugrik is azonnal... a sorozat befejezése kb olyan lett, mint a komplett 4. évad: szar... ezalatt a 2rész alatt is 100klisét elnyomtak és olyan összecsapott befejezése lett, hogy szerintem kezdő/alkoholista/füves filmművészetis egy rosszabb napon jobbat összedobna... annyira erőltetett lett minden fordulat, mint egy rossz szappanoperában... véletlenül mindig mindenki jó helyen volt és megmentette a másikat... gratulálok... csak úgy a levegőből előszedtek halott szereplőket, meg akit csak lehetett és a legszarabb módon összehozták őket... komolyan... jobb h vége, mert ennél lejjebb már nem nagyon van... linc anyjának meg a dumája: "lincoln 10percenként fél liter vért veszít", számoljon már valaki... 1óra alatt ez 3liter... 5órát jósoltak neki... 15liter vére lenne? nekem úgy rémlik, hogy átlag embernek 4-5liternél nincs több... gagyi/irreális/szappanopera-szerű fos lett egy sorozatból, aminek az első kb 50-60része istentelenül jó volt... ennyi... -
Dj Siegfried #21870 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ki volt az a daniel halley vagy ki a végén? -
#21869 grat! rettentő okos megnyilvánulás volt.
én is letettem már a soriról, de ma bepótoltam az utolsó 5 részt. méltó, szép kerek befejezést kapott. -
#21868 ááá nagyon jó volt -
Dj Siegfried #21867 [spoiler] mondom előtte kipróbálom már ezt a spoiler dolgot, mert tényleg nem xeretném elbaxni az élményt :) nah kínkeservesen csak sikerült lezárniuk a sorozatot (szerintem) ebből már csak a titanic tragédiája hiányzott XD nagyon faxa volt a felirat és milyen gyorsan kész lettek vele!! le a kalappal!!! amúgy elég g*ci lett a sorozat vége :S szerintem kezdjük előröl nézni :D -
Dj Siegfried #21866 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes -
#21865 most örülsz? -
mephi666 #21864 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elég gagyi vége lett... mindent összevetve: heppiend... szerintem nem illett a sorozathoz... krantz->villamosszékbe, t-bag->sittre, kellerman persze 2-3évig recskázott és várta h visszatérjen... c-note meg sucré is hipp-hopp egymásra találtak és utána épp jókor voltak jó helyen meg minden... mellesleg misiék felrobbantották a fél emeletet és az anyjának épphogycsak kormos lett a ruhája... mellesleg amikor krantz-nek beugrott h misiék átbaszták, akkor tipliztek vissza a szállodába (ahol a kikötő csak gagyimód poszter volt a falon... elég szarul nézett ki) de nem szólt az embereinek, hogy menjenek sárához és vigyázzanak, mert misi ott lehet... stb... csomó gagyiság volt... mindenki megtalálta a párját, stb... misi legalább meghalt és nem lehet újra elővenni a sorozatot... :) -
#21863 ááááááááááááááááááááá
csak ennyit mondok -
#21862 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te sem figyeltél jól úgy látszik, ezek szerint nem sikerült a műtét, a tengerparton mielőtt megölelték volna egymást Sara és Michael, Michaelnek újra kezdett vérezni az orra.
A végét megkönnyeztem, nem tudok mást mit mondani: Rest in peace. -
#21861 Michael:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elég egyértelmű hogy miben halt meg... megint elkezdett vérezni az orra... úgy néz ki az a kísérleti operáció amit a cég csinált rajta eddig tartott... nem volt olyan szerencsés mint az anyja, akinek hosszú évekig jó volt -
#21860 ja tényleg képviselő -
Lipi1980 #21859 Ezt nem akarom elhinni...
Holnap megnézem mindkét részt! -
#21858 dehogy elnök. -
zotja #21857 ÁÁÁÁ VÉGE :( NAGYON JÓ VOLT -
#21856 És:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!KELLERMAN ÉL!!!!!4444444 -
#21855 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem figyeltél ezkszerint jól, ő maga mondta hogy egy cég ellen dolgozó csoport mentette meg, ez a csoport meg gondolom jól elrejtette őt, és mivel volt céges volt ő is, segítette nekik, biztos ígértek neki pár dolgot, és ahogy láttok végén elnök lett -
#21854 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom Kellermantól tudták miről van szó, meg Sucré alapból tudott a cuccosról hiszen anno ő is benne volt a csapatban. Amugy Michael miben halhatott meg? Gondolom majd filmben magyarázatot kapunk rá. -
#21853 4 ével későbbi dolgokról fog szólni elvileg. -
#21852 Na vége lett, nagyon jó lett a két befejező rész, hiányozni fog a sorozat, ez volt az első sori amit elkezdtem anno, de az az igazság már ideje volt befejezni, T-Bag mekkora volt már a végén, "igen, uram" :DDDDDddd -
#21851 nekem ez most elég lezártnak tűnik... milyen mozifilm lesz akkor? az miről fog szólni?
-
zdlr #21850 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó szar vége lett :(
amúgy mikor vállon lövik michalt, akkor a ball vállát találják el, kellerman irodájában pedig a jobbat fogja :D -
#21849 Felirat a bannerben :) -
atesz111 #21848 van felirat hosszupuskáán!!!!!!!! -
atesz111 #21847 # #prisonbreak_422' - összenézem, kb egy óra.
39 perce ago from twhirl
kitartás emberek -
#21846 Akkor még 1 óra és meglesz -
#21845 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!C-Note miféle szerkentyűről beszélt Sucre-val? Ők nem tudhatnak a Scylláról. -
#21844 PB 22 kész. Szigony összenézi a filmmel, mert nekem most mennem kell, és küldi be. -
#21843 menj részegen, és akkor nem marad még akkor se, ha már az elején spoiler-rel köszönnek az emberek xD -
#21842 19-20óra közöttre ígérték én most nézem újra a 21. részt :) addig is megy az idő -
#21841 persze ilyenkor nincsen:D -
#21840 most örülnék valami gyenge minőségü feliratnak is :D addig nem akarok menni partyba még nem láttam mert valaki elmonmdja mi a vége :D -
#21839 #21830 -> ebbe én is belefutottam, a qrvagecibe :S
valaki tegye spoilerbe vagy törölje ki, ide pedig be nem nézek mostmár, amíg meg nem néztem ezeket.. -
#21838 "nem olvasott spoilereket, nem tudta hogy lesz Kellerman és látogatja ezt a topicot" ez rám mind igaz. bár már láttam. de attól még lehet. pl, akik feliratra vártak/feliratért jönnek be.
egyébként senki nem írta 21. rész előtt, hogy lesz Kellerman. csak spekuláltak. ugyanígy volt itt más pletyka is.
22-es részig is spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem hal meg Linc., pedig hányan írták.
amúgy meg nem véletlenül van spoiler tag. kereshetsz kibúvókat, próbálhatod megmagyarázni, ezt akkor is elcseszted. szabály az szabály -
#21837 hogy az isten baszná meg ,hogy beleolvastam egy spoilerbe , pont egy olyanba aki látta a 22. részt... :| leszarom mostmár megnézem angol felirattal , addig nem mek partyba még nem láttam mostmá. -
#21836 ODABAXX! Ennyi -
Suffering #21835 olyan emberből elég kevés lehet aki nem látta a részt, nem olvasott spoilereket, nem tudta hogy lesz Kellerman és látogatja ezt a topicot. Mivel itt már előttem vagy 10-en mondták spoiler keret nélkül hogy Lesz P. K. -
#21834 Aki nem latta a 21.et es nem olvasott spoilereket elore.Annak most lelottel egy "poent". -
Suffering #21833 miért a 21. részbe nem jötetek rá hogy rola beszéltek? :D -
#21832 spoiiiiiler bázmeg :D