23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mephi666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    oké, támadjon minden pb-fanatikus, aki "ha valaki rosszat mer mondani a sorozatról", akkor ugrik is azonnal... a sorozat befejezése kb olyan lett, mint a komplett 4. évad: szar... ezalatt a 2rész alatt is 100klisét elnyomtak és olyan összecsapott befejezése lett, hogy szerintem kezdő/alkoholista/füves filmművészetis egy rosszabb napon jobbat összedobna... annyira erőltetett lett minden fordulat, mint egy rossz szappanoperában... véletlenül mindig mindenki jó helyen volt és megmentette a másikat... gratulálok... csak úgy a levegőből előszedtek halott szereplőket, meg akit csak lehetett és a legszarabb módon összehozták őket... komolyan... jobb h vége, mert ennél lejjebb már nem nagyon van... linc anyjának meg a dumája: "lincoln 10percenként fél liter vért veszít", számoljon már valaki... 1óra alatt ez 3liter... 5órát jósoltak neki... 15liter vére lenne? nekem úgy rémlik, hogy átlag embernek 4-5liternél nincs több... gagyi/irreális/szappanopera-szerű fos lett egy sorozatból, aminek az első kb 50-60része istentelenül jó volt... ennyi...
  • Dj Siegfried
    ki volt az a daniel halley vagy ki a végén?
  • Szolnokboy1
    grat! rettentő okos megnyilvánulás volt.

én is letettem már a soriról, de ma bepótoltam az utolsó 5 részt. méltó, szép kerek befejezést kapott.
  • tommygear
    ááá nagyon jó volt
  • Dj Siegfried
    [spoiler] mondom előtte kipróbálom már ezt a spoiler dolgot, mert tényleg nem xeretném elbaxni az élményt :) nah kínkeservesen csak sikerült lezárniuk a sorozatot (szerintem) ebből már csak a titanic tragédiája hiányzott XD nagyon faxa volt a felirat és milyen gyorsan kész lettek vele!! le a kalappal!!! amúgy elég g*ci lett a sorozat vége :S szerintem kezdjük előröl nézni :D
  • Dj Siegfried
  • N o N a m e
    most örülsz?
  • mephi666
    elég gagyi vége lett... mindent összevetve: heppiend... szerintem nem illett a sorozathoz... krantz->villamosszékbe, t-bag->sittre, kellerman persze 2-3évig recskázott és várta h visszatérjen... c-note meg sucré is hipp-hopp egymásra találtak és utána épp jókor voltak jó helyen meg minden... mellesleg misiék felrobbantották a fél emeletet és az anyjának épphogycsak kormos lett a ruhája... mellesleg amikor krantz-nek beugrott h misiék átbaszták, akkor tipliztek vissza a szállodába (ahol a kikötő csak gagyimód poszter volt a falon... elég szarul nézett ki) de nem szólt az embereinek, hogy menjenek sárához és vigyázzanak, mert misi ott lehet... stb... csomó gagyiság volt... mindenki megtalálta a párját, stb... misi legalább meghalt és nem lehet újra elővenni a sorozatot... :)
  • limperatore
    ááááááááááááááááááááá
    csak ennyit mondok
  • N o N a m e
    te sem figyeltél jól úgy látszik, ezek szerint nem sikerült a műtét, a tengerparton mielőtt megölelték volna egymást Sara és Michael, Michaelnek újra kezdett vérezni az orra.

A végét megkönnyeztem, nem tudok mást mit mondani: Rest in peace.
  • precision
    Michael:

elég egyértelmű hogy miben halt meg... megint elkezdett vérezni az orra... úgy néz ki az a kísérleti operáció amit a cég csinált rajta eddig tartott... nem volt olyan szerencsés mint az anyja, akinek hosszú évekig jó volt
  • ForzaInter
    ja tényleg képviselő
  • Lipi1980
    Ezt nem akarom elhinni...

Holnap megnézem mindkét részt!
  • tnm #21858
    dehogy elnök.
  • zotja
    ÁÁÁÁ VÉGE :( NAGYON JÓ VOLT
  • ForzaInter
    És:
    KELLERMAN ÉL!!!!!4444444
  • ForzaInter
    Nem figyeltél ezkszerint jól, ő maga mondta hogy egy cég ellen dolgozó csoport mentette meg, ez a csoport meg gondolom jól elrejtette őt, és mivel volt céges volt ő is, segítette nekik, biztos ígértek neki pár dolgot, és ahogy láttok végén elnök lett
  • ForzaInter
    Gondolom Kellermantól tudták miről van szó, meg Sucré alapból tudott a cuccosról hiszen anno ő is benne volt a csapatban. Amugy Michael miben halhatott meg? Gondolom majd filmben magyarázatot kapunk rá.
  • ForzaInter
    4 ével későbbi dolgokról fog szólni elvileg.
  • ForzaInter
    Na vége lett, nagyon jó lett a két befejező rész, hiányozni fog a sorozat, ez volt az első sori amit elkezdtem anno, de az az igazság már ideje volt befejezni, T-Bag mekkora volt már a végén, "igen, uram" :DDDDDddd
  • precision
    nekem ez most elég lezártnak tűnik... milyen mozifilm lesz akkor? az miről fog szólni?

• zdlr
    jó szar vége lett :(
    amúgy mikor vállon lövik michalt, akkor a ball vállát találják el, kellerman irodájában pedig a jobbat fogja :D
  • N o N a m e
    Felirat a bannerben :)
  • atesz111
    van felirat hosszupuskáán!!!!!!!!
  • atesz111
    # #prisonbreak_422' - összenézem, kb egy óra.

39 perce ago from twhirl

kitartás emberek
  • kabel15
    Akkor még 1 óra és meglesz
  • Herold
    C-Note miféle szerkentyűről beszélt Sucre-val? Ők nem tudhatnak a Scylláról.
  • Rockynhooo
    PB 22 kész. Szigony összenézi a filmmel, mert nekem most mennem kell, és küldi be.
  • tnm #21843
    menj részegen, és akkor nem marad még akkor se, ha már az elején spoiler-rel köszönnek az emberek xD
  • kabel15
    19-20óra közöttre ígérték én most nézem újra a 21. részt :) addig is megy az idő
  • ForzaInter
    persze ilyenkor nincsen:D
  • Rockynhooo
    most örülnék valami gyenge minőségü feliratnak is :D addig nem akarok menni partyba még nem láttam mert valaki elmonmdja mi a vége :D
  • 5c0rp330n
    #21830 -> ebbe én is belefutottam, a qrvagecibe :S
    valaki tegye spoilerbe vagy törölje ki, ide pedig be nem nézek mostmár, amíg meg nem néztem ezeket..
  • tnm #21838
    "nem olvasott spoilereket, nem tudta hogy lesz Kellerman és látogatja ezt a topicot" ez rám mind igaz. bár már láttam. de attól még lehet. pl, akik feliratra vártak/feliratért jönnek be.

egyébként senki nem írta 21. rész előtt, hogy lesz Kellerman. csak spekuláltak. ugyanígy volt itt más pletyka is.
    22-es részig is spoiler
    nem hal meg Linc., pedig hányan írták.

amúgy meg nem véletlenül van spoiler tag. kereshetsz kibúvókat, próbálhatod megmagyarázni, ezt akkor is elcseszted. szabály az szabály
  • Rockynhooo
    hogy az isten baszná meg ,hogy beleolvastam egy spoilerbe , pont egy olyanba aki látta a 22. részt... :| leszarom mostmár megnézem angol felirattal , addig nem mek partyba még nem láttam mostmá.
  • kill3r21
    ODABAXX! Ennyi
  • Suffering
    olyan emberből elég kevés lehet aki nem látta a részt, nem olvasott spoilereket, nem tudta hogy lesz Kellerman és látogatja ezt a topicot. Mivel itt már előttem vagy 10-en mondták spoiler keret nélkül hogy Lesz P. K.
  • kommersz
    Aki nem latta a 21.et es nem olvasott spoilereket elore.Annak most lelottel egy "poent".
  • Suffering
    miért a 21. részbe nem jötetek rá hogy rola beszéltek? :D
  • Herr Lehrer
    spoiiiiiler bázmeg :D