23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Kanál #9714 szerintem nem fox river hanem sona lesz belőle -
Dave0092 #9713 Nah énis megnéztem, izgi lesz, kár hogy már csak 1 rész lesz, de sztem ezlesz a 22. vége:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szval az lesz az évad befejzése, hogy ugye be kerül bellick, és t-bag a börtönbe, májkül odaadja a pénzt mahonénak, vhogy májkült vissza viszik a börtönbe, és ezzel lesz vége, hogy ottfog álni a fox river kapujába. a 3. évad meg sztem azzal fogja kezdeni, hogy vki megmenti scofieldot, talán az a szőke csaj akiről meséltek hogy 3. évad ba benne lesz, oyasmi mint scofield.... vagy ha nem, akkor 3 résznél tovább ugysem lesz benn a börtönbe, mert akkor már ucnsivá válna! -
#9712 Hmm azért ez elég otromba stílus, moderáld magad légyszíves. -
#9711 Hát remélem lelövi Linc-et. Az lenne fordulat nem az hogy a ,,rossz megbünhődik, a jó pedig elnyeri méltó jutalámát,, stb stb... -
#9710 hátha teis idejöttél már este 8 előtt feliratért kuncsorogni akkor nekedis. és tudod mit? nem vonok vissza semmit. ostoba csira vagy. pusztujjon a nyakad.
és továbbra is fennáll: #9686
és ha nem teccik akkor mehecc ahova gondolod -
#9709 Áldjuk Viktor piktort :D:D:D:D -
nagykovi #9708 Hát szerintem most te kaptad fel a vizet, meg ezzel a "bazzeg" meg hasonló dolgokkal a te hozzászólásod is kevésbé kultúrált lett, de mind1. Abban mondjuk igazad van, hogy nem kellene rögtön lekapni vki fejét ha a feliratról érdeklődik, de ennyi idő után már mindenki megtanulhatta volna, hogy legkorábban este van felirat a szökéshez, vagy inkább másnap reggel, és még ez is nagyon szép teljesítmény. Szóval szerintem az lenne a legjobb ha nem lenne ebből megin vita, meg nem írogatnánk egymásnak h bazzeg, meg hasonlók. Köszi -
#9707 ???? -
#9706 nem tom kinek írtad, hogy idejön délben és kell neki a felirat, ha nem nekem, akkor bocs. De még véletlenül sem délben voltam itt bazzzeg valamint, nem tom mit kell felkapni a vizet!!! Mi van még kérdezni sem lehet?! Amúgy tudomásul vettem és nem értetlenkedtem itt. Még jó, hogy vannak itt értelmes emberek akik kultúráltan tudnak válaszolni! Amúgy ez itt nem fórum... -
#9705 T-Bag bácsi szerepelni fog a Hitman filmben :D
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=20687 -
#9704 A szerepe szerint értettem. A Rejtélyek Városában is negatív figura volt, de a végére "megjavult". Remélem itt is hasonló lesz a helyzet... -
#9703 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes rész volt. Nagyon tetszett ahogy Michael odaszögezte T-Baget :D Megérdemelte a kis köcsög.
Kiváncsi vagyok mit fog csinálni most Scofield meg Mahone, és van egy olyan érzésem, hogy a végén azért nem mutatták, hogy Kim lelövi Linc -et mert nem Kim lövi le Linc -et hanem Mahone lövi le Kimit :D
Legalábbis szerintem.
Erre a T-Bag -es dologra kiv leszek. Meg, hogy mi lesz Bellick -el meg Sucre -val.
Csak be ne csavarodjak a köv. részig :D -
nagykovi #9702 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem a promo végén az a lövés olyan furcsa. Lehet, hogy nem is Kimi lövi le Link-et hanem mondjuk Mahone lövi le Kim-et? Szerintem az is elképzelhető. Csak akkor meg ott a kérdőjel, hogy hogy kerül Michael börtönbe... Kíváncsi vagyok rá :) -
Quantumleap #9701 Engem a színész kicsit Christopher Walkenre emlékeztet a gonosz szerepeiben. Bár ezt alapból adja a néminemű külső hasonlóság. -
#9700 Nem bánnám, mert roppant visszataszító figura. -
timantes #9699 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 22. rész promo-jából mintha ugy vettem volna észre , hogy egy FBI ügynök kiviszi majd T-Bag-et a börtönből!!! ez smot igaz ??? vagy ki nézte a promot lefordítaná mit is jelentett amit a két muksó beszélt ? -
Quantumleap #9698 Pardon. Kétszer ment. -
Quantumleap #9697 Talán lehetnél kicsit bővebb. -
Quantumleap #9696 Talán lehetnél kicsit bővebb. -
#9695 elég szar eza 2.évad, az elsőhöz képest :S:S -
Quantumleap #9694 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem csak sorozatgyilkos, hanem ferdehajlamú is, mint mindig. Miután leszúrta Michaelt, megcsinálta volna vele azt, amit a sitten nem sikerült az első évad elején. (És gondolom, lelke mélyén azóta is vágyott rá.) -
Quantumleap #9693 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mahone lehet, hogy megmurdél a következő részben. Esetleg ő lesz az, aki látszólag halott. -
#9692 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T-Bag egy sorozatgyilkos. Én Sucrét sajnáltam, bár neki egy ideje már kilátásban volt egy kis tockos, mert ő eddig mindent megúszott nagyobb balhé nélkül. -
#9691 ohh köszi! -
baxxterboy #9690 Zsír! Még jó h tok angolul! -
#9689 -
#9688 innen
húú, de nem bírom az ilyet... -
#9687 Ja,ez elég nagy lámaság.Én azt is megérteném,ha egy hetet kéne várni,nekem pl.nem lenne se időm,se kedvem elcseszni órákat azzal,hogy a lámáknak örömet okozzak.Ez van,fösvény vagyok. -
#9686 birom bazzeg mikor délbe idejönnek hogy ők nekik kell felirat a részhez.. mintha viktorpiko fojton ráérne bazz és mintha nem lenne saját élete és csak a szökést fordítaná éjjel nappal.. agag. :Ccc -
#9685 Kössz! -
#9684 sehonnan mert nincs még kész
sicc -
Reyes #9683 #9679 -
Quantumleap #9682 Sehonnan. Várj amíg elkészül, és felkerül a www.feliratok.hu-ra. -
#9681 2. évad 21. részéhez feliratot honnan tudok szedni (magyar feliratot) -
ALDO #9680 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az oda tűzés elég brutális volt. T-Baget még sajnáltam is egy kicsit, de bizonyos szinten megérdemelte. Szerintem a két testvért kapják majd el a következő részben. -
Reyes #9679 Tess -
#9678 valaki adhatna egy normális linket ahonnan le is lehet tölteni az angol feliratot mert ait alattam belinkeltek onnan nem tudom -
Quantumleap #9677 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A jelek arra engednek következtetni, hogy T-Bag lesz az egyik, aki börtönbe kerül. Az is lehet, hogy ő nem lesz állandó szereplő a 3.évadban.
2x22
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mintha úgy hallottam volna, hogy Kellerman tanúvallomása sajna a visszájára fog elsülni.
-
OccsE #9676 nevezd at srt.re !!! -
#9675 a 2.-hoz kellene