23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #9754 De William Fitchner viszont tényleg hasonlít Christopher Walkenre. :) -
#9753 nem is hasonlít:)
-
#9752 Amúgy nagyon érdekesnek tartom, hogy az autós jelenetekben (mikor pl: Mahone neki megy Scofield-ékan) mindig pont ki tudják számolni, hogy összeütközzenek! Jó tumod, hogy csak film, de akkor is....Nah mindegy, érdekes... -
#9751 Sztem nem hasonlít egyáltalán! Csak mondjuk, hogy kopasz annyiban! :D -
#9750 sztem sem hasonlit rá.Megtévesztő a kopasz hajviselet. -
Kaslerka #9749 Nemtom, én nem vélek felfedezni hasonlóságot. :) -
#9748 Ez a muki a következő részben olyan mint Bruce Willis. :) -
Quantumleap #9747 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem marad Maricruz, csak más fogja játszani. -
Quantumleap #9746 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Linc biztos nem megy dutyiba, hiszen azt írják, az ő dolga megoldódik. -
#9745 jaja
azt én is megnézném... -
#9744 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem MariCruz is elfog tűnni a sorozatból mert állítólag aláírt vhova máshova... -
#9743 sztem olyan még jó lenne ha a Mahone meg a Scofield együtt lennének!
Miket ki tudnának találni:D -
salieri #9742 Enyem velemeny:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha mar lenyilatkoztak, hogy ketten meghalnak, akkor en kellermanra gondolok, aki atmegy masik sorozatba, szval szerintem o inkabb meghal...a masik meg sucre szerintem, aki halni fog. Bellick meg tbag megy a dutyiba. Mahone meg Sarah eltunnek egy jo ideig, Sarah t alakito karakter terhes, allitolag o az elso par reszben nem fog szerepelni. A testverek kozul pedig szerintem linc meg a dutyiba... -
#9741 akkor bocsi,de akkor is maradok a vélemény mellett.Majd kiderül és elnézést kérek ha tévedek. -
Kanál #9740 asszem lenyilatkozták(?) hogy 2-en is meghalnak finale epizódban -
#9739 hülyeség,mert lehetséges, sőt többmintvalószinű hogy senki se hal meg.Esetleg megsérül,de halál nem lessz! -
Quantumleap #9738 Amúgy lehet, hogy tippelős szavazást kéne indítani, hogy ki fog meghalni jövő hétfőn. -
Quantumleap #9737 De a 24-ben tényleg ilyesmi szintig is elmennek a készítők? Azért kérdem, mert ha vége a PB-nek, lehet, belekóstolnék abba. -
#9736 nem hisszem hogy bárkit is komolyan megsebezne a golyó :D vagy az elég kemény húzás lenne az egész eddig arról szolt ogy szkófiiild kihozza a bratyeszt erre záráskép az feldobja a taccsot...kiis törne a polgárháború :D ha meg sszzkóófiiild hal meg akkor vesztünk rengeteg női nézőt és értelmetlen lesz a sorozat :D max csak megsebesülnek, nagyon remélem h max csak ennyie -
#9735 Sztem nagyon lapos volt a 2. évad az elsőhóz képest :S Uhhh nem lenne aza folytatás rossz amit az előttem szóló írt :) -
#9734 :DD -
#9733 Ez elég jó lenne! Rendezhetnéd akár te is! -
#9732 Ez tényleg gagyi lenne
elmondom mi lenne jó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bellicket meg T-baget dutyiba vágják, utána Mahone lelövi Kimet aztán jön a rendőrség és őt is meg Scofieldot is lecsukják és bebasszák belick meg T-bag mellé és a 3. évadban ők szöknének de nem egy egész évadon keresztül, csak egy pár részen keresztül, és valami újitást is belerakhatnának. -
Dave0092 #9731 elkéne jövöhéten már egy uj banner....
amin márcsak azok a szereplők vannak akik szerepelnek..
meg vmi akcio képet...
a spoiler danger izé sztem maradhat.... -
#9730 de az messze van
-
#9729 Hát azért nincs vége csak lesz 1 kis szünet és jön a 3. évad! -
#9728 nah azért nincs vége,csak szünetel -
#9727 El sem hiszem,hogy nemsoká vége:( -
#9726 spoiler nem ártott volna... -
Quantumleap #9725 A 24-ben vannak ilyesmi fordulatok? -
#9724 amugy,bocsi az offocskáért,de nembirom az ilyen embereket,még jó hogy nem sok ilyen van...Amugy a filmnél maradva-láttam az előzetest amin T-BAG börtönbe került.Sztem tuti kikerül onnan.Linc lelövésére meghát lehet lelövi,mivel attól hogy meglövik még nem biztos hogy megis hal.Szal nagyon várom a 22. részt. -
#9723 egy is kimaradt a végéről :D -
#9722 flamer: nemtudom kinek hiszed magad,hogy így leosztasz és durva hangnemben sértegetsz itt másokat.Jelen esetben leoont.Idejött kérdezett értelmesen mire te mint egy idiota tökellütött ovodás egyből leugatod.Nos te alapból 3 büntetőpontot megérdemeltél volna.Amugy meg nemtudtam hogy barmok is bejöhetnek ebbe a forumba.
victorpictornak meg gratula hogy ilyen nemes célra szenteli az idejét. -
#9721 2x21
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kellermanon meglepődtem. Sejtettem, amikor láttam a videót, h öngyilokra készül, de azt nem hogy túléli, utána pedig a nővére karjaiban sírja el magát. Nem semmi... -
#9720 Jaja, sztem is Mahone lövi le Kim-et, mert nem hiszem, hogy pont az hal meg aki miatt az egész 'elindult'! -
#9719 Amúgy megnéztem a 21. részt és sztem jó volt. A 20. rész után mondjuk féltem, hogy el fog laposodni a történet, mert elég uncsi volt legalábbis számomra! -
#9718 NO COMMENT! -
#9717 Így van szerintem is. Le kellett volna zárni egy jó kis sejtelmes befejezéssel. Elnök megbukott, testvérpár felszívódik Panamában, olajlobbi tovább működik. (kár volt azt a kopasz vénembert importálni, bár gondolom ő lesz a főgonosz a 3 évfolyamban) -
Dave0092 #9716 válasz midnkettőre:
akkor sona, de elégszar lenne, ha megint egy évadon át keresné a csavarokat, meg egyéb hogy kijussona börtönböl aztán emgint kezdődik előről, -
#9715 Bocs, de ez elég gagyi folytatás lenne. Bár szerintem már minden folytatás gyenge volna. Kivve talán, ha minden szereplőt jót rosszat a fal elé állítanának és gépfegyverrel megsoroznák őket.