23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Quantumleap
    De William Fitchner viszont tényleg hasonlít Christopher Walkenre. :)
  • desigo
    nem is hasonlít:)

• leoon
    Amúgy nagyon érdekesnek tartom, hogy az autós jelenetekben (mikor pl: Mahone neki megy Scofield-ékan) mindig pont ki tudják számolni, hogy összeütközzenek! Jó tumod, hogy csak film, de akkor is....Nah mindegy, érdekes...
  • leoon
    Sztem nem hasonlít egyáltalán! Csak mondjuk, hogy kopasz annyiban! :D
  • II Rocky II
    sztem sem hasonlit rá.Megtévesztő a kopasz hajviselet.
  • Kaslerka #9749
    Nemtom, én nem vélek felfedezni hasonlóságot. :)
  • a.carkey
    Ez a muki a következő részben olyan mint Bruce Willis. :)
  • Quantumleap
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem marad Maricruz, csak más fogja játszani.
  • Quantumleap
    Linc biztos nem megy dutyiba, hiszen azt írják, az ő dolga megoldódik.
  • desigo
    jaja
    azt én is megnézném...
  • GTheo
    Szerintem MariCruz is elfog tűnni a sorozatból mert állítólag aláírt vhova máshova...
  • zmeor
    sztem olyan még jó lenne ha a Mahone meg a Scofield együtt lennének!
    Miket ki tudnának találni:D
  • salieri
    Enyem velemeny:

ha mar lenyilatkoztak, hogy ketten meghalnak, akkor en kellermanra gondolok, aki atmegy masik sorozatba, szval szerintem o inkabb meghal...a masik meg sucre szerintem, aki halni fog. Bellick meg tbag megy a dutyiba. Mahone meg Sarah eltunnek egy jo ideig, Sarah t alakito karakter terhes, allitolag o az elso par reszben nem fog szerepelni. A testverek kozul pedig szerintem linc meg a dutyiba...
  • II Rocky II
    akkor bocsi,de akkor is maradok a vélemény mellett.Majd kiderül és elnézést kérek ha tévedek.
  • Kanál
    asszem lenyilatkozták(?) hogy 2-en is meghalnak finale epizódban
  • II Rocky II
    hülyeség,mert lehetséges, sőt többmintvalószinű hogy senki se hal meg.Esetleg megsérül,de halál nem lessz!
  • Quantumleap
    Amúgy lehet, hogy tippelős szavazást kéne indítani, hogy ki fog meghalni jövő hétfőn.
  • Quantumleap
    De a 24-ben tényleg ilyesmi szintig is elmennek a készítők? Azért kérdem, mert ha vége a PB-nek, lehet, belekóstolnék abba.
  • lele
    nem hisszem hogy bárkit is komolyan megsebezne a golyó :D vagy az elég kemény húzás lenne az egész eddig arról szolt ogy szkófiiild kihozza a bratyeszt erre záráskép az feldobja a taccsot...kiis törne a polgárháború :D ha meg sszzkóófiiild hal meg akkor vesztünk rengeteg női nézőt és értelmetlen lesz a sorozat :D max csak megsebesülnek, nagyon remélem h max csak ennyie
  • Rockynhooo
    Sztem nagyon lapos volt a 2. évad az elsőhóz képest :S Uhhh nem lenne aza folytatás rossz amit az előttem szóló írt :)
  • ForzaInter
    :DD
  • leoon
    Ez elég jó lenne! Rendezhetnéd akár te is!
  • Herr Lehrer
    Ez tényleg gagyi lenne
    elmondom mi lenne jó
    Bellicket meg T-baget dutyiba vágják, utána Mahone lelövi Kimet aztán jön a rendőrség és őt is meg Scofieldot is lecsukják és bebasszák belick meg T-bag mellé és a 3. évadban ők szöknének de nem egy egész évadon keresztül, csak egy pár részen keresztül, és valami újitást is belerakhatnának.
  • Dave0092
    elkéne jövöhéten már egy uj banner....
    amin márcsak azok a szereplők vannak akik szerepelnek..
    meg vmi akcio képet...
    a spoiler danger izé sztem maradhat....
  • desigo
    de az messze van
  • leoon
    Hát azért nincs vége csak lesz 1 kis szünet és jön a 3. évad!
  • II Rocky II
    nah azért nincs vége,csak szünetel
  • desigo
    El sem hiszem,hogy nemsoká vége:(
  • tnm #9726
    spoiler nem ártott volna...
  • Quantumleap
    A 24-ben vannak ilyesmi fordulatok?
  • II Rocky II
    amugy,bocsi az offocskáért,de nembirom az ilyen embereket,még jó hogy nem sok ilyen van...Amugy a filmnél maradva-láttam az előzetest amin T-BAG börtönbe került.Sztem tuti kikerül onnan.Linc lelövésére meghát lehet lelövi,mivel attól hogy meglövik még nem biztos hogy megis hal.Szal nagyon várom a 22. részt.
  • II Rocky II
    egy is kimaradt a végéről :D
  • II Rocky II
    flamer: nemtudom kinek hiszed magad,hogy így leosztasz és durva hangnemben sértegetsz itt másokat.Jelen esetben leoont.Idejött kérdezett értelmesen mire te mint egy idiota tökellütött ovodás egyből leugatod.Nos te alapból 3 büntetőpontot megérdemeltél volna.Amugy meg nemtudtam hogy barmok is bejöhetnek ebbe a forumba.
    victorpictornak meg gratula hogy ilyen nemes célra szenteli az idejét.
  • Bandee1987
    2x21
    Kellermanon meglepődtem. Sejtettem, amikor láttam a videót, h öngyilokra készül, de azt nem hogy túléli, utána pedig a nővére karjaiban sírja el magát. Nem semmi...
  • leoon
    Jaja, sztem is Mahone lövi le Kim-et, mert nem hiszem, hogy pont az hal meg aki miatt az egész 'elindult'!
  • leoon
    Amúgy megnéztem a 21. részt és sztem jó volt. A 20. rész után mondjuk féltem, hogy el fog laposodni a történet, mert elég uncsi volt legalábbis számomra!
  • leoon
    NO COMMENT!
  • Atisz #9717
    Így van szerintem is. Le kellett volna zárni egy jó kis sejtelmes befejezéssel. Elnök megbukott, testvérpár felszívódik Panamában, olajlobbi tovább működik. (kár volt azt a kopasz vénembert importálni, bár gondolom ő lesz a főgonosz a 3 évfolyamban)
  • Dave0092
    válasz midnkettőre:
    akkor sona, de elégszar lenne, ha megint egy évadon át keresné a csavarokat, meg egyéb hogy kijussona börtönböl aztán emgint kezdődik előről,
  • Gerbill
    Bocs, de ez elég gagyi folytatás lenne. Bár szerintem már minden folytatás gyenge volna. Kivve talán, ha minden szereplőt jót rosszat a fal elé állítanának és gépfegyverrel megsoroznák őket.