Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát de nagy hülyeség volt már megint ez a rész. Ez egy másik univerzumban játszódik, vagy mi? Egyre nagyobb blõdségek vannak benne.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hihetetlen, hogy senkinek eszébe sem jut, hogy Bellick a leütése után kórházban volt végig, míg be nem ment a rendõrségre (ahol végül letartóztatták). Ápolónõk és orvosok tucatjai igazolhatják. Na és a szálloda? Látták ott Bellicket (elég feltûnõ a homlokán lévõ seb)? Ujjlenyomatok, helyszíni elemzés, stb… és ezek után még le is csukják egy telefonra alapozva.
A másik meg T-bag nyomulása. Annyira zavar, hogy komolyan abba hagyom a nézését a sorozatnak, míg valaki meg nem írja, hogy kinyírták. Elfogadhatatlan, hogy egy sorozatban egy pszichopata tömeggyilkost tápoljanak. Õt persze a kutya se ismeri fel, él mint hall a vízbe. Lazán besétál a szakadt ruhájába egy luxusszállodába. Fél kézzel, sebesülten elintéz egy volt (elméletileg képzett) fegyõrt, és még sorolhatnám...
Michaeléket nem is említem. Mahonit meg látszik, hogy csak vállon lõtték. Áhhh... nagyon feldühítettek megint ezzel a részel. Nagyon primitív rész volt és erõltetett logikai bukfencekkel roskadásig tele.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mayday
Egy dolog nagyon zavar, megpedig az, hogy Bellicket szinte 1 nap alatt bevarrtak, birosagi targyalasa volt, semmi vedelme, es mar be is kerult meg ugyanakkor, amig a masik szalon a tesokat elszallitjak csak A pontbol B-be.
Ilyen nincs, csak magara a targyalasra mig idopontot kap, az hetekbe kellene, hogy teljen, nem? Es meg ha kotott is alkut, akkor is tul gyors ez az egesz!
Tekintve Lincoln esetet (ami egyebkent meg egy picit mindig nem teljesen tiszta nekem), aki ugye a visszatekinto resz alapjan 3 evvel ezelott lett megvadolva a gyilkossaggal, es meg a kormany is nyomta a bunosseget, es megis 3 evbe telt, mig a birosagrol a villamosszekbe uljon?
SZoval azert szeretem a filmet, meg elfogadom, hogy mint sorozat mufaj, mashogy kell megitelni egyes dolgokat, de ezt akkor is kicsit eros huzasnak tartottam!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

kill3r21
ez a rész no comment számomra
áohhhhhhhhhhhhhhhh promot megnéztem pffff kegyetlen lesz!!!! végre eljutnak ahhoz a köcsöghöz is😊 remélem jól helyben hagyják
áhhhhh<#worship><#gunyos1><#taps>
áhhhhhhhhhhhhh nagyon állat volt!!!!!! sokk alatt állok!
a japót meg megölhetnék má, me idegesít😊)
áhhh kész áhhh shit.shit.shit
köcsög fox😄
Alien
Uhh <#wow2> Nagyon jó rész volt, nagyon tetszett <#worship>

PiszkosFred
Én is valami hasonló duplacsavarra gondolok. De persze remény is egyúttal, mert jelen állás szerint egyik kedvenc szereplõmtõl kellene megválnom. Amit nem nagyon akarok ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nna a ,a történet lényege tömören: 😄D kellerman vállonlövi ugye a mahónét,aki nem hal meg, de kellerman begyûjtötte a tesókat...akik elvezetik szarához,akinél a kulcsvan,meglesz a bizonyíték ,kiderül,hogy kellerman összejátszott az akkor már regenerálódott mahónéval, japó kinyírva,újra kellereman az elnök kegyeltje😛 ezé volt ez a hajcihõ...mahonet is baszogatta ugye a japó
Dynamic
LOL...Bellick Vs. Big Nigga...kemény lesz😄
tnm
the boss of the company
a "tuti, nem írják ki"-hoz még hozzá tenném: "egyelõre",

tnm
tuti, nem írják ki.

Dynamic
Azt vki tudja, ki volt az a komor férfi az amcsi-kínaival???

Valószínûleg majd késõbb derül ki.
mukika
az a baj, hogyha az ember sok sorozatot néz (látott életében), akkor sok dologra rájön hamar, magától… így már az utolsó 5-10 percben rájöttem, hogy Kellerman nekik fog segíteni. np. azért ütött… de nem bánom, hogy szünet jön.

Avocado is back. Teddy is home. :p

Prison Break 2x14 Preview

tipp: banner alá mehet a köv. rész pontos dáruma, úgy mint a lost topicban.

Dynamic
Szerintem Kellerman nem lesz hosszú életû, elvégre elég sok gyilkosság szárad a lelkén.Mindenesetre örülök, hogy megint meg tudtak lepni.A papírforma szerint Mahonenak kellett volna Májküléknak segíteni, de persze ez sem úgy sült el-szerencsére.Ezért is imádom ezt a sorozatot, még a nyílvánvaló túlzások ellenére is.Mondjuk Bellick lesittelését egy kicsit korainak tartom.Gyakorlatilag semmi bizonyítékuk nincsen, csak az a számla vagy mi, meg a fenyegetõ telefon.Ez még szerintem kevés egy gyilkossági vádhoz.T-bag meg nem tudom még meddig fog virgonckodni, de az az érésem, hogy most Mrs.Hollanderrel meg fogja szívni😊
zolee90
ÁHHHH ez a rész!!! Az elõzõ nem tetszett annyira, de ez nagyon nagyon KIRÁLY volt, igazi PB hangulat...T-Bag-et egyre jobban utálom...túl sok ártatlant öl meg, ráadásul nála van a pénz is...
Bellick, hogy megszívta már, tudtam h ez lesz 😄😄😄 Kölcsön kenyér visszajár ugye....
A vége meg nagyon jó volt...Mahone-t sajnálom, nagyon jól játszotta a szerepét 😞
Azt vki tudja, ki volt az a komor férfi az amcsi-kínaival???

scorpeeon
Most néztem meg ezt a 13-as részt... BRUTÁLIS!! 2 hónap alatt én megõrülök... Ilyen befejezést! Mahone-t lelötte Kellerman, az tiszta, de vhogy kinézem még azt is h csak a vállán találta el és túléli vhogy. Túl nagy fõszereplõ és színész ahhoz, hogy csak így meghaljon. Bár simán meghalhat végülis, volt már 1-2 ilyen váratlan fordulat, ezért nem zártam csak ki ezt a lehetõséget is, de 90% sztem h meghalt. Bellick hogy beszopta! Nagyon nem semmi. Ráadásul még ragaszkodott is a Fox Riverhez erre kiderül, hogy nem úgy lesznek ott a dolgok, ahogy gondolta 😊 Ez a Tbag meg egy állat 😊 Az egyik kedvenc szereplõm, qrvanagy arc. 2 hónap... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Hivatkozás mentése más néven, nevezd át .rar kiterjesztésûvé, csomagold ki.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

gameplusz
elso mirror-t hasznald.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

doncarlos
miért nemtok én innen letölteni feliratot? csak iylen kricc kracc jön be:

feliratS02E13

gyuriii
na en is megneztem. szep.

Sil3nt
jujj de durva volt ez a resz...ez kesz

dienesoft
köszi Victorpictor innét is 😊 Holnap délután megnézem!

Jó Victorunk kitett magáért, bár énmár reggel megnéztem, de haverok áldják a nevét 😊
Nemsemmi munka, szerintem megtartjuk a szakácsot - ha értitek mire gondolok 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

scorpeeon
Pictor gyors volt 😊

precision
kellerman kapja be 😊 nem örülök hogy õ lett a szövetséges...inkább lett volna mahone...bár mindkettõjük nagy g*ci, ugye kellerman kinyírta lj anyját meg megkínozta keményen saraht, mahone meg tweenert nyirta ki
de ennek ellenére nagyon jó rész volt...a pengés résznél kicsit beszartam hogy sarah felvágja az ereit :| de hálistennek nem így történt

Bazinga!

BiG G
rossz helyen nézed 😉 katt

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

gyuriii
Én nem látom a magyar feliratot a sehol. Csak az angol van kint.

gyuriii
Nem tudom mit fognak még ebbõl kihozni. Én már nem tudnék mást kitalálni.

BiG G
aza meleg O_O kinnvan máris a victorpictor-os fordítás magyarul

BiG G
angol reggel óta van, magyar holnap valoszinûleg

Sil3nt
talan ma estere lesz magyar, ha nem akkor holnap delben

Ha szerinted zuhan a színvonal és ha a 13. rész se tetszett, akkor vmi nagy gebasz van veled....jobbis ha nem nézed ha ze a színvonal nem fexik neked!<#idiota>

Amikor vége lett csak ültem és néztem ki a fejembõl és mondogattam hogy ilyen nincs!!!
felirat nincsen még 2x13hoz jol tudom,mikorra várhato?

Sirtam..hogy kezd leülni a sorozat, ezért kénytelen vagyok magamat egy hülye baromnak hivni...mivel a 13.ep anyira de anyira eltalált!!!!!

eslsõ osztályu prison break hangulat,fordulatos adrenalin fröccs !
2 perce fejeztem be most egyelõre nemtudok mást irni..ver a szivem 1000el 😄

remélem nem állnak le uristen ...kelemen béla vagyok kész, vége...
gameplusz
Ki mondta neked, hogy meghalt?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lynx_TWL
megmondták neki, hogy még 13 rész van megtalálni õt és a szalagot ennyi😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

macselek
1.29.07 -- (2.14) John Doe
Ez lesz a címe a köv. résznek.

scorpeeon
Tééényleg b@zdmeg 😊 Innen volt Sucre mindig is ismerõs nekem 😊 Csak most esett le h abban van benne 😊

BlackShadow
feladta.. egyedül maradt.. csak michael-ra számíthatott volna, és szembesülnie kellett a ténnyel, h elkapták õket.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Munch
Épp kezdett alakulni a dolog... Erre nem számítottam. Hogy Sarahnak mibaja lett hirtelen, hogy kidobott mindent, azt nem értem.

BlackShadow
arra mondjuk kiváncsi vagyok, h meddig fognak kellermannal együttmûködni.. linc fiát majdnem kinyírta.. saraht szintúgy 😊
amugy sajnálom, h meghalt mahone.. nagyon jó szerep volt!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

nekem most jön csak lefelé a 13as remélem a viktorpiktor kapkodja magát feliratot illetöen😉

nesster
A Halálos Iramban 2ben is benne van. Az elején 😄

robotnyk
most két hónapig minden további nélkül cancelezheted :-)
macselek
jaj dejó akkor még be tudlak érni titeket<#kuss>

BiG G
miazhogy januárban folytatják?! wáh én addig megõrülök :@@@@

BiG G
baaaaaaaazmeg 😄DDDDDDDDDDDD wááááááááá kurvajó volt a vége kellerman isten!!!!!! 😄DD😄😄DDD

Magoo
Ez a rész marha gyenge volt leszámítva a végét....
Sajnos sztem zuhan a színvonal és túl nagy baromság kerekedik ki belõle.
Lehet én magam részérõl cancelozom egy idõre....majd ha jókat hallok a végére talán pótlom 😊

Blasta
Jajó, az nem vészes, htx!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"