23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • leoon
    Jó, oké annyira télleg nem, csak 1 kicsit elfogult vagyok azóta! 1 kritikus szemével nézem t-bag-et!
  • Atisz #9794
    Ha nem is annyira jó 24 mint PB, nálam a listán a 2. helyen van. (mondjuk én csak az 1. és 2. évfolyamot láttam)
  • Quantumleap
    Na, az például tényleg csoda. De a többiek nem annyira. Talán még a doki, aki visszavarta a kezét.

Bár egy kicsit én is kezdem őt Ash-hez hasonlítani a Gonosz halottak 2-ben.
  • leoon
    Semmi csodaemberek de pl: a faszi akinek volt 1 kilánya és beadta nekik, hogy katona volt... Gondolom vágjátok! nem? Nah azt is, hogy a fenébe ölte meg, úgy, hogy ráadásul a faszi 1 vasalóval támadt rá!!!!!
  • Quantumleap
    De amúgy kik azok például, akiket annyira csoda, hogy kinyírt?
  • leoon
    Ez így van pont ahogyan mondod!
  • Gerbill
    Azért T-baget írta, mert előtte merült fel, hogy T-bag egy csomó olyan embert tett el láb alól, akit még két ép kézzel is csoda lett volna, ha kinyirná őket, nemhogy egyel
  • II Rocky II
    bocsi,hogy más helyett válaszoltam.Csak láttam kérdezel és gondoltam válaszolok leoon helyett.De a mostani kérdésedre nemtom a választ,gondolom őneki csak ugy eszébe jutott,poénból vagy komolyan?!
  • Quantumleap
    De hogyhogy éppen T-Baget írtad, aki ellátná a baját?
  • II Rocky II
    Banks?!ő a 2.évad 14.része körül volt látható mikor Bellick börtönbe került és Banksnak kellett a kajánál a sütit odaadnia mire Bellick nekiment és aztán jól megruháázták Bellt....(sztem már vágod, hogy kiis Banks.-nagydarabb színes egyéniség)
  • II Rocky II
    jamaicának látom már megis van az ajándéka amit a fórumpostás kézbesitett.:1 hét nyaralás akárhol.((5 büntetőpont (reklám,off,csalás--)
  • Quantumleap
    Az ki is?
  • scorpeeon
    "REFERRAL ID: 90293701 ez legyen mindenképp!!!másképp nem mükszik"

Mekkora geci vagy! Máshogy nem mükszik, mi? Gondolom ezzel utalsz magadra h gyűljön a kredited! Na GTFO de qrvagyorsan!
  • espio
    Nekezd már te is... Három ilyen mailt is kaptam... Te is csaló vagy... Ezzel csak adatbázist gyűjtenek az emberekről. Megéri kockáztatni?
  • buldozer99
    Én tuti hogy megveszem:)
  • buldozer99
  • ForzaInter
    BAZZ EZ EGY ÁTBASZÁS, NE HIDD MÁR EL, ÉS LEHETŐLEG NE ITT REKLÁMOZD!
  • espio
    Egyébként ha kijön az első évad DVDRiPPElten akkor ti képesek lennétek újra leszedni jobb minőségben? Vagy megveszitek szeptemberben?
  • leoon
    Még lehet azt is megéljük, hogy T-Bag visszatér a Fox River-be és Banks-nek is jól ellátja a baját!
  • leoon
    Acél kéz??? Minek az neki??? Így is mindenkit meg tud verni, ölni stb... Sztem, ezeket a dolgokat jobban is átgondolhatták volna! De mind1. Egy ekkora ember mint T-bag még sztem 2 két épp kézzel sem tudna olyanokat kicsinálni mint akiket kicsinált!
  • Quantumleap
    Amúgy T-Baget illetően itt az elképzelésem a 3. évadra:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kezét sajnos amputálni kell. De egy ügynök kihozza őt a sittről, és felajánlja, hogy dolgozzon a Cégnek. Kap két acélkezet, amikkel fájdalmasakat lehet csapni, valamint betanítják neki a kannibalizmust, és a csáknoriszos pörgőrugást. Megbízatásaira mindig elkíséri egy másik ügynök, aki az ajtónyitást, és a lövésleadásokat végzi helyette. (Meg a kézimunkát és hasonlóakat.)
  • Quantumleap
    Azt azért remélem, nem az lesz, hogy az alkardöfést csak egy kis karcolásnak állítják be, és aztán jobb, mint újkorában.
  • buldozer99
    jaja:DDD
  • Larvin
    T-bag-nek már lassan nem marad ép végtagja :D
  • Shaman
    egyénként a befejezés egyszerü és hatásos lesz.
    Scofield felébred a kocsmában,hogy csak álmodta az egészet :-p
  • Shaman
    látom van benne Heroes,24 stb beütés :-p
  • Rockynhooo
    Szerintem Abruzzinak igazából az iker tesóját nyírták ki.. és mot visszatért... és lelövöldöz mkit.... sztem ez a legvalószínűbb.. ebben a helyzetben mást nem tok elépzelni
  • leoon
    És a találgatások el is indultak...Ilyen erős mezőnyben már tippelni sem merek!
  • fsgh
    a következő rész lesz az utolsó?:(
  • Sara Kate
    nem rossz xDDD
  • dienesoft
    3.évad előzetes :D (a saját szemszögemből)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kellermant és Sara-t bezárják a börtönbe. A harmadik évad főcselekménye, hogy Scofield hogyan szökteti meg Sarat a Fox Riverből természetesen egy tűzokádó sárkány hátán. T-bag szülinapjára kap még egy pótkezet és egy pótlábat is. Lincoln elmegy a túlvilágra megszöktetni Veronicát, Mahone megveszi a Richter Gedeont és nyugtatókat fog gyártani. Kim Bill találkozik Hiro Nakamurával a jövőben, aki ezt az üzenetet adja neki: Save the prime minister, save the world! (aki érti, az érti :) ).
  • nesster
    1. Maricruz marad csak más játsza.
    2. Lincoln nem megy börtönbe, szerintem, ez biztos. inkább megölik.
    3.-
  • bcrics
    aki megfog murdelni az sucre meg a párja,vagy a 2 távozó színész mariakrúz meg kellerman!!!
    ide a milliót;)
  • dienesoft
    Egyeseknek marad a 24, sajnos nekem csak a 6. jutott mert a többit már végignéztem :)Csomó sorozatomnak most lesznek az évadzárásai :) Nekem csak , a 24 6.évadja , illetve a Heroes utolsó 5 része maradt. A Lostot is nézem, csak az lagymatagabb.
  • nagykovi
    Azt nyilatkozták a készítők, hogy az eddigi szálak kb 80%-át zárják le. És csak az a maradék 20% megy át majd a 3. évadba. Állítólag nagyon sok új dolog lesz a 3. évadban, és nagyon brutális, meg kegyetlen évad lesz. Kíváncsian várom mire gondoltak :)
  • desigo
    Addig marad a 24 3,4,5,6 évadja
  • JAST
    a baj az hogy aug-ig kell várni :(
  • desigo
    jaja
    az tuti,hogy kétségek közt fogunk szenvedni:)

megy majd a találgatás
  • VinylToy #9756
    Azért lesz harmadik évad! Ti komolyan azt gondoljátok, hogy most úgy lesz vége a 2. évadnak, hogy nem lesznek elvarratlan szálak, hát akkor nem néztek elég sorozatot.
  • szilvalé
    Ez a sok esemény bele sem fog férni 45 percbe (asszem annyi egy epizód :P)