23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • gabo91
    mértnem tudta volna belerugni a vizbe? 50kilo? kicsit több, meg nefelejcsed el mitmondott mikor michalet ütötte egyik részbe valami katonai suliba járt ott meg van kiképzés.
    És ha kételkedsz a dologba rakd meg sulitáskád könyvekel aztán rugjál bele meglátod hogy simán arább tudod rugni, majd utána rugj bele egy téglába... (lehet hogy lábuj törés lessz a vége)
  • gabo91
    Akárhogy nézzük kellerman halott.
    Nem volt senkise aki megmentse, meg nem is akarta hogy megmentsék, mindig egyedül dolgozott cégnél se volt ul joba az emberekkel caroline meg átvágta azota ellenefordult és mégjoban mgutálták a volt "munkatársai" ugyhogy öt csak azért teték el láb alol hogy nepofázon többet. a másik meg az ohgy egy embere sok lett volna anyi sotgun löszer, na meg a sotgun ien ávrol (1-2méter) nem valami pontos mert a lövedék szétszorodik, szoval ahoz hogy ö nesérüljön meg ahoz kikelett volna szálnia...
  • winnie
    "értelek! de eddig sem mutatták olyan nagyon sokat"

jaja, most is csak akkor volt, mikor a másik sorozata megbukott. és volt már, hogy másik színész játszotta. az esély megvan.
  • Quantumleap
    kell vmi érzelmes dolog is a filmben

Michael és Sara nem elég?
  • Rockynhooo
    értelek! de eddig sem mutatták olyan nagyon sokat... lehet bevállalják más színésszel! lehet nem...!
  • skristof
    off: azért egyesek helyesírása már idegesítő
  • winnie
    "Sucre szerintem életben marad, kell vmi érzelmes dolog is a filmben és ez az a szál lesz h Sucre és a nője (szerintem)!"

a "nője" nincs betervezve a 3. évadba - mint ahogy a másodikba sem volt, illetve volt, csak másik színésszel. (megint másik sorozatban szerepel camille guaty)
  • csana07
    Érdekesen viszik a történetet a fiúk.. Barinőm által minden részt bevállaltam, és bár érdekel mi lesz a köv. részekben, mindíg jól elmorfondírozok rajta, hogy mi miért olyan nevetséges szerintem a sztoriban. Kiváncsi vagyok mikor jutnak el a fő fő fő főnökhöz, aki nem más mint a Nebulon naprendszer Tégen7 bolygójának uralkodója, aki képes időben és térben mutánsokat küldeni az univerzumba, akik manipulálni tudják a tudatot..
    Véleményem:
    A fórumon az összes elhangzott (leírt) módon lehetne folytatni a sztorit..
  • Rockynhooo
    jav: vízbe esik
  • Oncsi
    Én nem emléxem rá,hogy mutatták volna Marycruzt bezárva...lehet Bellick csak átbaszásbol mondta,hogy bezárta és közben maryék ott etették a disznokat hátul kertben....
    Kellermanba bizom hogy nem halt meg !!
    Mahone Scofield szökés durva lenne..
    Bellicknek sztem segitenek majd..T-baget meg kinirják börtönbe vagy valami hasonló....Bellicknek birom a karakterét.. kell még ő ide.. föleg mély hanja:D
  • Rockynhooo
    na itt az én véleményem: Sucre szerintem életben marad, kell vmi érzelmes dolog is a filmben és ez az a szál lesz h Sucre és a nője (szerintem)!
    Kellermant 99%ra veszem h kinyírták... nézzétek meg a 22. részben h beszélt a tárgyaló teremben, és a rendőr autóban is mondta h az volt annno a nagy megtiszteltetés , büszke halál , ha a gyilkosod arcába mosolyogsz.. és mi volt róla az ucsó kép? mosolgygott az álarcosokra! Kim sztem 100% hogy halott , ne mondja nekem senki h kap egy golyót tüdőbe , 2mp-n belül összeesik.. eleve már nehéz így a légzés , meg ugye vítba esik... szóval lehetetlen túlélni (szerintem)! Persze ezek is csak találgatások de nekem eza véleményem!
  • a.carkey
    Azért volt itt csonkolás, visszavarrás, szíven szúrás, egyebek. És T-Bag és Sucre is él.
  • Quantumleap
    Végülis meghalhat Sucre. És akkor, lehet majd Linc találja meg Maricruzt.
  • Cmdr
    Eljátsza a SAW 4-edik részét!
  • sopi
    Nah ez meg amásik :))
  • Drephis
    én remélem h nem :( akkor mi lesz maricruz-al?
  • sopi
    Aki az uccso részben benne volt az benne lesz a 3. évadban is....lehet Kim nem de a többiek igen mivel mindenkihez kötödik egy szál...az hogy mi? azt kitaláljátok ti is :)
  • sopi
    "de sucre meghalt, " De nem :P "ha mutatáok volna" :P "akkor " :P " nem izgalmas" :P :D
  • Drephis
    akkor túl se élte volna
  • Dave0092
    nekem ugytűnt...
  • Drephis
    sztem sucre nem halt meg vsz am. nem sziven szurták...
  • Dave0092
    ha vlaakit csavarhuzoval sziven szurnak, és még utána a meelgben szaladgál, sok esélye nincs a tulélésre, azért nem mutaták a hlálát hogy kombináljunk milesz a 3. évadban...
    ha mutatáok volna hogy egy részben 3 man meghalnak, akkor csak azlenne hogy, scofiled a börtönbe, mahone emg belickel együtt, lincoln felmentve, sarát meg vki követi, nem izgalmas, de igy lehet találgatni...
    és ne feledkezünk meg az öregről, aki kifejezetten sonát javasolta, és a végén mondta hogy a szökést várják tőle....
    őis egy elég erős mellékserelő lesz a 3. évadban szerintem
  • Cmdr
    Ez most viccnek veszem, vagy a korodnak betudható, tipikus tini baromságnak! :D
  • Drephis
    lol
  • Dave0092
    vaoságban létezik oyan is.. amcsiba volt ez hogy egy öregemebrnek agytumora volt, már öngyilkos akart leni, meghuzta a ravaszt, és semmibaja nem let, csaka tumort lötte ki....
  • Dave0092
    vaoságban létezik oyan is.. amcsiba volt ez hogy egy öregemebrnek agytumora volt, már öngyilkos akart leni, meghuzta a ravaszt, és semmibaja nem let, csaka tumort lötte ki....
  • Quantumleap
    Tudod mit? Szerintem a PB-ben eddig senki nem halt meg. Akik látszatra egyértelműen, azoknak a hasonmásait nyírták ki. :))))))))))
  • Cmdr
    "Amúgy Kim halálát nem mutatták, mindenki halottként kezeli, ahogy Kellermant is."

Véleményem az, ha valakit szíven lőnek, akkor azt nehezen éli túl, nomeg az sem nagyon lehet túlélni ha valakit, szemből két sőrétes puskával megszornak vagy ötször! Persze ez csak egy film, bármi lehetséges!
  • sopi
    Miért gondolod hogy Sucre meghalt? attol mert ott feküdt az uton? az még nem jelenti hogy meghalt :) Remélem
  • Quantumleap
    Megoldás:

A bannerben augusztusig Sucre mellett legyen egy kérdőjel.
  • a.carkey
    Magát szabadította ki. Ahogy Michael megtervezte a szökését mielőtt bekerült, egy minden hájjal megkent ex-ügynök is simán megtehette ezt.

Amúgy Kim halálát nem mutatták, mindenki halottként kezeli, ahogy Kellermant is.

Ha azt akarták volna, hogy tudjuk, hogy meghalt, megmutatják a halálát mint Abruzziét, vagy ahogy pl. Cattanit kiszedték anno a Polipból, nem hagynak lehetőségeket a találgatásra.

Pont ezért szvsz Kim sem halt meg ...

Akit a PBben megöltek, szereplőt, azt láttuk, az orrunk előtt tették, akiről meg nem derült ki egyértelműen, hogy meghalt, az ált túlélte (legutóbb Franklin, sőt egy beharangozó után soknan Lincolnt temették el egy hete ...).

Amúgy Sona egy aranylelőhely kellős közepén fekszik a valóságban. Lehet, hogy ez lesz a szál. Pl. vmi van a börtön alatt vagy hasonló. Ezért
  • Dave0092
    a bironál modnta is, hogy mosthogy bevalotta ezeket, még aznap megfogják ölni....
    megsneftelték a vezetőt, hogy áljanak le valahol, és amikor odament a 2 si maszkos, akor azt modnta nekik hogy előbre vártalak titeket, vagy vmi iyesmi... és akokr lelövik kellermant- mert joformán a Céget árulta el, hogy lincoln miért is volt, és caroline miket művelt....
    uj bannerel kapcsolatban, oyat kéne szerintem hogy
    középre, sara.. balodalán scofield, jobb oldalán linc
    egy rendőr helikoptert...
    és akkor a két szélére akik még szerepelnek, mahone, bellick, t bag...
    sztem franklint nem kéne, mert lezárták azt a szálat....
    sucre az emghalt, mert kelelrmant se mutatták hogy emghalt volna.... de sucre meghalt,
    akkor maradhat ez a sárga warning csik, csak vmi sona szereppel
    prison break 3. évad
  • sopi
    És akkor mire kellet két ember meg vagy 8 skulo (shotgunbol) egy köpésröl, hogy lelöjjönek egy embert? :)))
  • Quantumleap
    Szerintem természetéből adódóan mosolyogva néz farkasszemet a halállal. Én nem is tudnám őt elképzelni rimánkodni.
  • a.carkey
    Pontosan. Erre gondolok én is, pont a szöveg miatt amit levágott, és tök nyugodt volt.
  • sopi
    Miért szabaditották volna ki: mi hasznuk lett volna belölle, hogy mindent kiteritett?
  • mike0013
    és ha Kellermannal voltak?
    és csak simán kiszabadították, a mellette lévő őrbe meg beleeresztettek egy tárat... ennyi
  • Quantumleap
    Na és?
  • mike0013
    nem mutatták, hogy megölték-e vagy sem...
  • ALDO
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kellerman tuti meghalt szerintem. Az előző részben amúgy is öngyilkos akart lenni. Az eddigi bűneiért, amúgy is halálra ítélték volna. A vége, börtönbekerülős szál elég elkapkodott volt. Mike-ot beviszik, mert kinyírta Kimet. Persze a rendőröknek meg kellett volna vizsgálnia a kezét, hogy van-e rajta lőpor maradvány, mert kell lennie, ha valaki elsüt egy pisztolyt. Bellicknél szintén. Mert őt ugye a prosti megölése miatt vitték be + nála volt a stukker. Nem hiszem, hogy T-Bag psztollyal nyírta ki a csajt. Amúgy meg nehogy már az 50 kilós Kim simán belerúgja az 5 milliós (na jó 4 millió valamennyit)zsákot a vízbe, ami valszeg nem két kiló volt. Amúgy ha megszöknek a Sonából tuti legalább egy panamai rab is velük megy, akivel ott haverkodnak össze.