23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #10245 Szerintem Kellerman ne legyen a bannerben, akár él, akár hal, mivelhogy előbbi esetben sem lesz állandó szereplő a 3.évadban. És LJ se kell, mert gondolom, ő is legfeljebb, ha 2-3 epizódban feltűnik. Magyarán: banner legyen az állandó szereplőké! -
#10244 egyet értek, akkor meg is volt a szavazás !!! -
#10243 igy van a bannert bekell rakni,és ha vki jobbat készit akkor lecseréljük. -
Dave0092 #10242 én enm iyenre godnoltam, de ez még jobb mint amire gondoltam, grat :D -
#10241 ha a HD-s verzióból ki tudnád vágni azt amit doncarlos is akkor az jó lenne -
#10240 szavazzon a fasz:d jó banner lett, és nincs más versenyző, szóval helyére vele.
majd ha csináltok jobbat le lehet cserélni:) -
#10239 Rakassuk be!
Zsír lett -
#10238 én leszedtem a gigás hd verziót,elég jó képeket loptam belőle :) -
#10237 én is,meg gondolom más is csinál,majd ha készen lesznek lehetne szavaztatni,persze ez csak felvetés
amúgy én valami darkosat csinálok,ahogy eddig lehet tudni sötét lesz a köv. évad,kb. mint az utolsó egy perc,gondolom -
#10236 erre gondoltál?
-
#10235 Akkor berakassuk a bannert, vagy csináltok másikat ??? -
#10234 Nem nagyon találtam olyan képet jó minőségben/méretben...
#10227 -> Sztem tuti, hogy Kellerman még életben maradt, nem őt nyírták ki, hanem az őrt...akkor mutatták volna - ezért gondoltam, hogy ráteszem, mert úgy is jut valami szerep neki a 3.szériában. -
adamboro #10233 Még akár Kim is túlélheti a lövést. Emlékezzetek vissza mikor Kellerman lőtte le Mahone-t. Abban a részben tutira vettem, hogy neki annyi, oszt a köv. részben simán éldegél. -
#10232 télleg jó a banner, csak sztem michael személyiségéhez jobban illik a tréninfelső, zsebredugott kézzel :)
deee, szép:) -
#10231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól tudom, hogy Maricruz nem lesz a következő szériában?Akkor ezek szerint meghal a filmben?Esetleg Sucre nyiffan ki, hogy ne találjon rá, és így elvarrják a Mariecruz szálat? -
#10230 összefüggés annyi, hogy komrád generál mindenféleképp sonában akarta látni scofieldet, így ha elnökasszony kegyelmet ad nekik, nem köt ki sonában.
éppen ezért kim megfenyegette mammert, hogy ők is tudnak még a piszkos kis ügyeiről ezért stfu és ne kegyelmezzen scofieldéknak. -
#10229 szó szerint azokat a dolgokat írtad le, ami már egy jó ideje bassza a csőrömet:) -
#10228 de! mégf az bassza a csőrömet, hogy amikor az elnökasszony mentességet akart adni Lincolnéknak, akkor Kim beült ugye kopasz tábornokúrhoz aki a kezébe adott egy kartont SONA felirattal... namármost ezután az volt hogy Kim odaállt elnökasszony elé, és azt mondta hogy tudunk a titkáról... összefüggés? -
#10227 csak Kellerman sztem nem kell -
#10226 A bannerra tekintve eszembe jutott L.J. is! Na valahogy biztos ő is bele fog folyni ebbe a dologba! -
#10225 jóez -
#10224 Na, kész a banner...ez jött össze:
Remélem tetszik! -
#10223 semmit nem jelent csupán poénból beirt vmit. -
#10222 Szerintetek mit jelenthet Fido4life: 'feri egy szar' hozzászólása?
Én azóta azon röhögök! -
#10221 Aztán mégis hogy segitene sucre nekik? mikor per pillanat magán kéne segitenie mert másfél lityo vért vesztett és jelenleg az uton fekszik, és hát mint mondtam nem egy civilizált ország, szarnak rá hogy mivan vele (mikortbag et elba*ta a kocsi akkor is tovább hajtott a soför mit sem törödve tbag el..) meg aztán honan a pi*bol tudná sucre hogy mivan velük? -
Quantumleap #10220 Na meg életveszélyes testi sértés (Sucre). -
Quantumleap #10219 Jut eszembe:
Michael végre utalást tett Westmoreland lányára, de úgy mintha tutibiztos lenne, hogy még él. Legalább tudjuk, hogy az írók nem felejtették el. -
#10218 t-bag meg még csak előzetesben van... lehet azzal kezdődik a sorozat hogy szabadon engedik... na akkor mi van? -
#10217 de azt senki ne feledje, hogy a pénz a szó szoros értelmében elúszott!!!! -
Quantumleap #10216 Biztos a korábbi kurva. -
ALDO #10215 Hát igen, csak így tudták bevinni Michaelt. Bár egy jó ügyvéd biztos be tudná magyarázni, hogy jogos önvédelem volt. Kiváncsi vagyok, hogy a nagyhatalmú Cégnek, ami elvileg mindent el tud intézni, miért kell annyira Michael. Amúgy T-Baget milyen vádpont alapján kapták el Panamában? -
#10214 Viszont az tény, hogy valakinek el kell vinnie a balhét azért, mert kinyírták M. Kimet! -
#10213 Szerintem az nem hasonmása a faterjuknak! Viszont véleményem szerint Sucre és Kellerman is tuti túléli! Mr. Kim az 100%, hogy meghalt, amúgy is csak a kopasz csicskája volt eddig és mivel Scofield megvan ezért nincs már szükség rá! Szerintem Sucre is segíteni fog Scofieldéknak, hogy kijussanak Sonából, mivel Bellick csak akkor mondja el, hogy hol a csaj, ha kiszabadítja! T-Bagnek meg kell a lóvé az tuti! Sarah szerintem valamikor el fog tűnni egy időre, mert a valós életben terhes és kiírják a sorozatból, de majd visszatér a szülés után! -
Quantumleap #10212 Mi? -
#10211 feri egy szar -
Quantumleap #10210 Új:
Valaki egy másik fórumon azt írja, hogy szerinte T-Bag Michael és Linc apjával beszélt, legalábbis a hasonmásával. Erről mi a véleményetek? -
#10209 megnéztem és király volt:) tuti nézem majd a 3. évadot:) -
#10208 igy van Sucre tuti él. -
#10207 nem tom én akkor is kizártnak tartom h Sucre meghaljon.... ott a város közepén csak segít neki vki egy forgalmas uccán! az már megint más téma h utána belehalhata vérveszteségbe... -
#10206 Igen ez si benne van nemtudni hogy mi pontosan a SONa, meg a tlejes feliratot se mutatták sajna.
Körülményekröl meg anyit hogy lehangolo, és ha belick feküdt a földön akkor ez csak egy a sok "börtön" közül. Meg már emlitettem, hogy nem egy agyon civilizált ország hatalmas a szegénység (GDP is ezt mutatja), persze vannak szép meg fejlet helyek de alapbol szegény ország, és biroságot se nagoyn ismerik meg megvan a maguk törvénye amint észrevehettük. Mert szarnak rá hogy belick mit pofázott nekik, ügyvéd, tolmács minek az...