23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Flamer
    de miért is kell nekik szkófild?:o
  • gabo91
    ez szerintem mondjuk nem igy van, meg hát kellerman tuti halott, 4 sutgun egy emberre sok lenne...

én véleményem az egséz sorirol az, hogy kezdetben a cégnek (amitnemtudni pontosan ki irányit) kelett egy ember akiböl elnököt csinálnak terensz bene volt a sáros ügyekben meg carolina is. tisztára akarták mosti terenszet és elterelni rola a figelmet ezért megrendezték a halálát és lincoln lett a tetes akit csöbe huztak. Feltünik a kisöcsi aki megszökteti lincet és sok más embert, a cég buszut akar állni rajtuk, egyrészt ezért másrészt azért az apjuk végett is. Aztán mikor caroline lemond és lebukott a cég nagyábol akkor mosák a dolgokat és enm érdekli öket lincoln hanem a kis michaelt akarják valamire felhasználni mert élve kell nekik. kim és mahone meg a töbi cég ember kitervelt mindent, kim halott kelerman halott linc szabad mahone és michael pedig valahol egy intézményben ami a cég kezében van...(feltételezés ez csak) és ugye michael msot élve kel nekik valamire kell nekik, meg már nem érdekli öket a gyilkoság és linc mert vége, carolni lemondott msot másér kell nekik...

és persze lehet hogy csak eleinte azért kelettek, hogy az apjuk elökerüljön...
    de ö már halott...
  • ProGabe #10323
    ekkora baromságot,ez a teória millió sebből vérzik,Sara mint cégtag?kopasz az igazi apa?ááááá bélyeget nyelt aki ezt írta?
  • Seth
    ez szerintem bullshit -_-, fordítás meg kicsit ügyetlen néhol
  • gabo91
    egy forumon olvastam ott irta valaki

"A spoiler röviden:

Sara is part of “the company”. Kellerman (who is not dead) came to trial to free her because the company knew that Sara was the only on that could track down Michael. After the Kellerman admitted to all of those crimes the company took him out of the transport vehicle and took him to safe keeping. (Kellerman is still a part of the company.)
    That old (blue eyed***) guy who seems to run everything is Michaels Dad…”it’s in his blood”. Kim is not dead either; it was all part of the set up to get Michael into SONA. SONA is a “prison” designed to test Michael’s abilities. What’s going to be really crazy is when Tbag, Bellick, Mahone, and Michael are in the same facility.

Fordítás(meghökkentő nagyon...):

Sara a vállalat részét képezi. Kellerman (aki nem halt meg) odajött, hogy kiszabadítsa őt, mert a vállalat tudta, hogy csak Sara lelhet Michael nyomára. Miután Kellerman bevallotta az összes bűnét, a vállalat kiszedte őt a kocsiból, és biztonságos menedékhelyre vitte. (Kellerman még mindig a vállalat egy része). Kim nem halt meg sohasem. Ez mind a készlet részét képezte, akárcsak amikor Michael bekerül a SONÁBA. Sona egy börtön, melyet a célból terveztek, hogy tesztelje Michael képességeit. Akkor válik igazán őrültté, amikor Tbag, Bellick, Mahone és Michael is bekeül ugyanabba a létesítménybe."

• nesster
    Maricruz lesz a 3. évadban csak nem ugyanaz a csaj lesz.
  • Dave0092
    igen
  • Lynx_TWL
    a lényeg, hogy senki nem tud semmit, szóval találgathattok össze vissza, majd kiderül idővel:)
  • PiszkosFred
    "Aztán amikor belenyugszik, hogy ketten többet érnek, talán lehiggad, de amint kijutnak (ha kijutnak) SONA-ból, tuti, hogy nem lesznek puszipajtások."

Errol szolt az egesz elso szezon. Egymast ruhello rabok fogtak ossze, hogy egyutt megszokjenek. Mindenki tudta elore, hogy odakinn aztan majd eloveszik a regi serelmeket. Nem is lettek puszipajtasok, abban a pillanatban ahogy nem voltak egymasra utalva, mindenki ment a maga utjan. Miert ne lehet ez ugyanugy most is, Mahone es Scofield miert ne foghatna ossze ideiglenesen? A tortenelemben sem ritka, hogy egy uj kozos uj ellenseg miatt "muszaj" szovetsegek alakultak, amelyek a veszely elmultaval azonnal meg is szuntek ;]
  • jax
    Ja.
  • hunbasser
    én még csak nemrég kezdtem el a PB-t,és nem nagyon vagyok most otthon a dolgokban.szóval:a 2.évadnak akkor már vége van?
  • gabo91
    én már ezt az egészet nemértem, ami itt foylik, mi miért van...
    mért kell nekik valamelyik gyerek, és mért nem baros kell, megm ár caroline nem is jelöltei magát szoval nemkell hogy terenszet mosák, ö is halott már akkor meg minek ez az egész? egyébként én nagyobb balhét vártam attol hogy kiderül ez az egész dolog..
  • Lynx_TWL
    túlzásokba ne essünk, scofield nem truman, hogy gyerekkorától kezdve megfigyelés alatt legyen.... remélem legalábbis ilyen ördöngős faszságot nem írnak meg:D (mégha az apja a cégnél is volt, és lehetséges lenne összehozni ezt valahogy)

cégnek csak kapóra jött, hogy micheal ilyen zseni, így fel tudják használni.
  • PyRex
    Basszus, nem értelek titeket: mindenki azon örül, hogy majd jól összefognaka börtönben. Kezdjük ott, hogy Mahone Michael miatt (illetve végülis saját maga miatt, de közvetve a kábítószert ha nézzük Michael miatt) került börtönbe. És ezzel mindent elvesztett, a pénzt a szabadságát, a családját, stb. Szerintem a elején mindent megtesz, hogy megölje, vagy megölesse, mert teljes szívéből gyűlöli. Aztán amikor belenyugszik, hogy ketten többet érnek, talán lehiggad, de amint kijutnak (ha kijutnak) SONA-ból, tuti, hogy nem lesznek puszipajtások.

Bellick meg - ha valóban bezárta Maricruz-t - akkor vagy hamar ki kell, hogy kerüljön, vagy nemtom... De szerintem Sucre nem hal meg és nem hagyja annyiban. Lehet, hogy direkt elkövet valamit, hogy odavigyék őt is, vagy passz, de nem hiszem, hogy Maricruz így halna meg - nem feltételezem a sorozat készítőiről. Tehát Bellicknek mihamarább ki kell jutnia, de akkor Scofield és Mahone (és T-Bag - akit közben szintén odaviszenk persze :) is kikerül ismét :)
  • PyRex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha jól emlékszem, már akkor volt SONA-ról szó a kopasz és Kim között, amikor még a Cég nem is tudta, hogy Scofield-ék oda fognak szökni. Vagy éppenséggel mindig is tudták? :)

A másik dolog: azzal, hogy a kopasz azt mondta, hogy pontosan azt várják Scofield-től, hogy megszökjön, számomra gyanússá vált az egész dolog, hogy kezdve Terrence halálától és Burrows lecsukatásától a szökésen keresztül mindent a Cég akart így és a végcél pontosan az volt, hogy Scofield a SONA-ban kössön ki.
  • bertino
    eltűnt a banner...
  • nesster
  • ProGabe #10308
    mivan?
    Fox River Penitentiary...tehát kb. F.R. javítóintézet,nálunk sem úgy mondják hivatalosan hogy xy sitt,tehát a prison,jail szavak náluk olyanok mint nálunk a börtön,dutyi,meg a többi hasonló szó

Kellerment meg kivégezték,a jó öreg 5-öt-a-testbe-sörétessel-közelről módszerrel,ez hogy-hogy nem egyértelmű?Nem mutatták,mert eddig sem mutattak cafattá lőtt holttesteket a sorozatban...
  • Fido4life
  • gabo91
    Nem az ora percre gondlok hanem a napra, mert még azt se tudni
  • gabo91
    Nemtudni a kezdés pontos időpontját.
  • doncarlos

jó éjt mindnkinek...
  • Rockynhooo
    Igen ahogy mondod! volt olyan hely ahol olyat olvastam hogy ahova michael belép a végén egy aréna ahol verekedni kell.. és Mahone már benn várja és ketrec harc lesz !!! és mondta a srác h ezt komolyan gondolja
  • II Rocky II
    nem lehetne a bannerra kitenni egy visszafele számlálót?(pl.132 nap 23 óra 10 perc van még hátra..)
  • doncarlos
    ja, remélem ezeket is olvassák a készítők.. nemhogy kiírnának forgatókönyvírói pályázatot...
  • Rockynhooo
    olyan jót fogunk kacagni szerintem az ősszel saját magunkon! Istenem és még ez megy augusztusig... kiváncsi vok a végére milyen sztorikat hozunk össze
  • Dave0092
    börtönt amicsba, prison és jailnak használják...gyóntatónak nem igen, fegyház az nem iye, szval siralomház, és büntetőintézet...
  • NeoMaN
    Közben utánanéztem wikin, és elég szépen leír dolgokat:
    ITT
    Bellik a földön, Pad Man egy kutatóintézetben van,

Ja, az általam siralomháznak vélt épület felirata:
    "Sona Federal Penitentiary"

Legutolsó szónak: fegyház, büntetőintézet, börtön, gyóntató (siralomház) a jelentése...
  • MirP
    Mahone az jó arc és remélem most már nem Michael ellen lesz!
  • NeoMaN
    Ja, Sucre is él és Teddy Bear is kijut valahogy, aztán bosszúból a cég ellen fordul ő is.
    A pénz pedig tutira elment, röhejes lenne még egy évadot a pénzhajhászás köré írni...

Mindez szvsz.
    :D
  • NeoMaN
    Szerintem:

-Nem börtön, hanem inkább siralomház.
    -Kellerman nem halt meg.
    -Kim meghalt.
    -A földön Bellick hevert összeverve.
    -Udvaron aréna, ahol egymást ölik (Riddick game).

3. évad sztorija:
    Michael és Mahone a két zseni együtt szökik majd meg. A "cég" Padman vezetésével folyamatosan "teszteli" Michaelt - esetlek egy kísérlet alanya -, mert lesz valami amit csak ő tud majd megcsinálni nekik. Kint Linc, Sara és Kellerman viszi a szálat.

Majd augusztusban visszaolvasom mit írtam, azt lehet majd jól kiröhögöm magam. :)))
  • MirP
    Viszont szerintem Kellerman tuti él és lesz is szerepe még! Már csak azért is, mivel hogyha tényleg kinyírták volna a Cég emberei akkor azok nem ilyen ugri-bugri símaszkosok lettek volna, hanem sokkal precízebben tették volna el őt láb alól, mint pl. egyszer ahogy Sarah-t akarták egy telefonfülkénél!
  • sweech
    dexter egy pszihopata zsaru, megvan gépen de még bele se néztem =)
  • Dave0092
    és ha ez a sona, nemis egy börtön, hanem vlaami más féle?mert elkapták scofieldot, de biztos mutaták volna hogy a biroságon még 10 évert adnak neki stb...
  • Dave0092
    és ha ez a sona, nemis egy börtön, hanem vlaami más féle?mert elkapták scofieldot, de biztos mutaták volna hogy a biroságon még 10 évert adnak neki stb...
  • scorpeeon
    Lehet hogy Sona-ban átlagos udvar, valójában egy harci aréna :)
  • scorpeeon
    A hátizsák a pénzzel már nem aktuális :)
  • II Rocky II
    Scofield,a a "börtön" udvarára sétál.Más nem lehet.Egy átlagos udvar.Vagy nem???.Néztem a forditás végén,vannak a sorozatok cimei,a dexter az ugye nem azonos a dexter laboratoriumávaL.???illetve a Day Break az melyik film?
  • Dave0092
    ugy nem lehetne hogy a csaj van középen, vaggy scofeldnak az a 22 részes sonás ruhája van?
  • Drephis
    sonába sétál befele és aki a földön van az bellick