23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • gator
    Hat brutalisra sikeredett ez az utolsó resz !!!Egyszeruen nem terek magamhoz,na komolyabbra szot,hogyne ternek sooot jobbra szamitottam.De eszembe jutott hogy hoooppppaaa lesz itt 3.evad is.Van egy nagy homalyossag elottem ahogy scofield elott is amikor besetal valahova ...nem tudjatok mibe setal is bele valojaban a vegen???Ja es sztem Bellick fexik ott a vegefele összeesve,meghurcolva,lemesztelenitve stb...
  • Drephis
  • Quantumleap
    Ja!
  • Japep
    Na kijavítottam...remélem így már jó...kicseréltessem a linket ???

• doncarlos
    jajaja vagy a kopaszz MR.X Tábornok...
  • Quantumleap
    De szerintem ő se lesz állandó szereplő. Vagy igen. Őt illetően csak találgathatunk. A hét tuti főcímes személy kell, és ha az ősz mást sugall, akkor át lesz variálva. Bár szerintem akkor mindenképp át lesz, tekintve azt, hogy jönnek új szereplők is.
  • doncarlos
    már egyszer beszélt, a csónakban Kimmel
  • doncarlos
    LJ helyett a hátozsák pénzzel, Kellerman helyett meg a hajó
  • MirP
    De viszont! Nekem az nagyon tetszett az utolsó részben, hogy VÉGRE MEGSZÓLALT A VÉGÉN A KOPASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • doncarlos
    akkor már odatehetted volna a hátizsákot a pénzzel... az főbb szereplő volt
  • Rockynhooo
    mondjuk sztem aanyira mind1 milyen kép van itt :D:D:D:D ez tökéletes számomra
  • Rockynhooo
    LJ-vel...
  • doncarlos
    igen, nekem se illik bele LJ se, de ettöl függetlenül ha ez a kettő lekerülne.... profi
  • Rockynhooo
    LJ nem értem mi bajod... nem halt meg, az egyik főszereplő fia.. simán rajta lehet ...
  • doncarlos
    de MIÉRT?????
  • doncarlos
    mi? Kellermann ott van?
  • doncarlos
    köszönjük hogy meghallgattatott és Kellermann lehagyattatott

Kira az új banner, márcsak Scofieldnek kéne a kapucnis képe oda az öltönyös helyett
  • Quantumleap
    Már vagy harmadjára írom:

Ha életben is maradt, nem lesz állandó szereplő a 3.évadban.

• MirP
    De Kellerman miért????????
  • Quantumleap
    Akárhogy is nézem, nekem Kellerman és LJ nagyon bökik rajta a szememet. Ezt leszámítva nem lenne rossz.
  • Drephis
    jó a banner grat
  • Japep
    Nem én tetettem be...én csak a topikba tettem be...de kössz a dicséreteket...
  • Quantumleap
    Csak kirakták ezt a felemás bannert? Én avval értek egyet, hogy jöjjenek további ötletek, és adott pillanatban lecseréltetik megfelelőbbre.
  • MirP
    Szóval én nem azt mondtam, hogy ne legyen majd egyszer 4. évad, hanem ha már összebonyolítják majd az nem lenne jó!

Én pl. nem néztem sosem a Lostot, de van egy jópár ismerősöm aki nézte és ők azt mondtaák, hogy annak az első évada kurva jó volt, a második még azért elment, de utána nagyon elbonyolították az egészet és már gáz... Remélem a PB-ből nem ez lesz!!!
  • MirP
    Az lehetséges, de szerintem ez így van! Na most ezt nem azért mondom, mert nem tetszett a második évad, hanem azért, mert szerintem az úgy hülyeség lenne, hogy pl. most lezárták a Burrows szálat, de elkezdődik egy úgymond Scofield-SONA szál! Na a harmadik évadot tuti szar lenne, ha úgy elhúznák, hogy a 22. részre szökne meg pl. Sonából, tehát valószínű hogy ha megszökik akkor hamarabb fog és így lesz is valami következménye az egésznek, tehát ez a szál is valószínű lezáródik a harmadik évad végére... Na de ha még tovább bonyolítanák és megint kitalálnának valami új szálat, az lenne a hülyeség és szerintem a túlhúzás.... Na de remélem nincs igazam és nem ez lesz!
  • ProGabe #10260
    ejjpasszek,ezt a kijelentést egy kicsit korán megtetted,nem?
  • MirP
    Viszont szerintem a 3. évad után már nem lesz nagy értelme tovább húzni a sorozatot!
  • Quantumleap
    LJ meg sejtelmeim szerint csak az utolsó epizódokra kerül ismét képbe.
  • Quantumleap
    De mondom, Kellerman inkább egyáltalán nem kéne, mert ha nem is halt meg, állandó szereplő akkor sem lesz, max egy epizódra visszacsábítják.
  • Quantumleap
    Meg Sucréhoz is.
  • GTheo
    Bannerhez annyit h kellerman fejéhez egy piros kérdőjelet??? serintem úgy jobb lenne ;)
  • ProGabe #10254
    a 2-ik évadéi is kb augusztus közepén jöttek.persze lehet,sőt biztos rosszul emlékszem,de azért nagyot nem tévedek,szal addig is kell valami változás,nem?
  • desigo
    néztük már eleget...
  • Kanál
    ugyanúgy mint a 2. évad képei :D
  • desigo
    Azért mert ami most van az már a múlté...
  • Kanál
    miért nem vártok addig bannerral amig kijönnek a hivatalos 3. évadhoz készült képek?
  • ProGabe #10249
    hát igen,jó lett az a banner,amíg nem jön a többi,mindenképp lehetne újítani a régit,csak annyi a bajom vele,hogy kb olyan mint a mostani,tehát semmi nem utal arra hogy 3-ik évad,ezt,mármint az újat kb a 2-ik felénél kellett volna

én még csak kb a brain stormingnál meg a képgyűjtésnél tartok,de az biztos hogy SONA lesz rajta,nem is akárhogy,ötleteim már vannak :)
  • edios
    Vki tud vmit a 3as széria történéseiről?
    Mert ahogy befejeződött ez a 22es rész, hát..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Első széria Panama Edition?:S
  • scorpeeon
    Ja igen, Kellerman sztem sem kell, mert biztosan nem fog szerepelni a 3. évadban (sztem soha többet, ott meghalt és kész)
  • scorpeeon
    Én azt mondom h nem rossz a banner, viszont kicsit lehetne sztem is darkosabb és a Sona feliratnak rajta kéne lennie :)