Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scorpeeon

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Fenn van valahol, mert a feliratok.hu nekem nem jön be jelenleg, máshol meg még nem látom. link?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

GTheo
Utána már megértettem csak én hülye azonnal írtam :S😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

scorpeeon
Pictor elkészült ahogy látom 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Maco13
kurva jó rész ez az új <#worship>
zaki
😄DDDD

eltévedtél

BUDA > miskolc.

norbi56
a holnapi részlesz az utsó????vagy folytatódik???

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

fsgh
11%...

talán holnap du 3-ra letölti:S addigra felirat is lesz😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

tnm
de sokkal többet nem mondott- fõleg olyat nem, ami képekbõl ne derülne ki
bár mintha lett volna egy pillanat, amikor a részecskék hullámtermészete kontra vallás vitát folytattak volna.XD
szal legalább egy idõt írjon, hogy mikor nem értette- vagy esetleg melyik néger, ha nem az a "csöpp, kis vézna"...
de valszeg feliratra se kell sokat várni

😄
Ezt akár a képekbõl is meg lehett volna érteni 😊

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

tnm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
adja oda a sütit

Vagy mire gondolsz? Nem egyszer "beszéltek".

GTheo
Mit mondott bellicknek a feka? nem naon értettem :S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Kmarha
bakker, a gyerek linket kért a film letöltéséhez, azért nem néztem. irta hogy neki a felirat már megvan. Gondoltam minek nézzem meg a film torrentjét mikor nem kell.. nyugi, nem vagyok újreg vérpista

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
ok, közben már én is találtam 😄DD csak türelmetlen vagyok és nem szeretek sokat kattingati, hamar feladom 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bakker... #7372
kb 5 hsz-szel lejjeb...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

kicsit lentebb..
ugy van kiirva h ITT... 😄
scorpeeon
mivel h a google nem másodpercenként frissül...

Kmarha
az angol felirathoz kaphatnék linket. Tudom google, de nem adja be, csak a 13. részig 😄D

scorpeeon
Dejónekem... 2 torrentet is elindítottam h ha az egyik lassú v. faek lenne, ott legyen a másik. Erre mind2 olyan tetü, h az egyiknél 10% a másiknál 60%-nál van 😞 10 óra alatt ennyit sikerült. Rapidsharet próbálom most kijátszani.

fsgh
dettó... de nekem az elsõnél akad el...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

plz...vki egy épkézláb linket.. mert a torrent kva lassu a rapudshare os meg aelakadt a 2.nál..
már idegges vok...😊
thx...
magyar...?😄
thx...
magyar...?😄
fsgh
húúú😊

már elkezdem szedni😊...de ráérek mert én magyar felirattal akarom megnézni😊

Bandee1987
feliratok.hu fórum:

"© Victorpictor ma 14:23 | Válasz | #6305
Prison Break 2x14 elkezdve. Igyexem vele, mert kikúrt jó rész, legkésõbb holnap délutánra meglesz, de hátha még ma, ki tudja... .😄 "

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Áhhhhh bazd de ideges vok:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Leszedtem isohuntról és mondom na de jó lesz má tom is nézni, erre ottvolt egy zárolt rar fájl. Ahhoz vhogy megtaláltam a jelszót de aztí rta h nincs mit kitömöríteni, pedig 350 mregának jelzi, de télleg nincs bent semmi:@@@@@@@
Huhh mondjatok pls egy oldalt ahonnan ti szedtétek és jó meg nincs nyûglõdés, mert már angol feliratot is találtam.

bocs a dupla hszért de az 150hunt on nincs az uj rész ..
ti honnan töltöttétek?
hali
magyar felirat mikor várható?
Merre van angol felirat?:S

ForzaInter
Vki tudja hány részes a 2 évad?

Yo, Bitch!

BlackShadow
flash rész volt 😊 sejtettem, h ebbõl a sajtós dologból nem elsz semmi hisz még van 8 rész .. 😄 Mahone 4 prez!! istenkirály 😊 remélem õ nyírja ki kim-et 😄
teddy-t sztem mostanság fogják elkapni.. nemhiszem h az amcsi közönség örülne neki ha kinyírná a családot (én mondjuk igen 😄)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

kill3r21
Nm gondolod hogy túl egyszerü lett volna ha kitálalnak? én gondoltam hogy valami ilyesmi lesz nehogy már egy pillanat alatt megoldják a dolgot...kérdésmost fejbelötte magát de vajon kire kenik rá.Scotfield beszélökéje most csödöt mondott
Magoo
Wazz....
Mér kellett ez a Terence bumm a fejbe effektus? Túl hamar vége lett volna a sorozatnak? 😊 Francba....örültem volna ha ez megoldódik 😊
Egyébként sztem Mahone is Kim és az Elnök ellen fordul...na meg Kellerman-t is ki fogja nyírni sztem. Minden esetre elég érdekesen alakulnak itt a dolgok! 😊

BlackShadow
asszem megvan.. mindjárt kiderül 😊

szerk: jaja jólesz ! juhu

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
van már vhol angol felirat? egyelõre nem találok 😞

Kmarha
dehogynem 😄 aki rászán kicsit több másodpercet arra amit irsz annak azonnal leesett 😛

tnm
én meg ezt köszönöm #7354, #7355
úgy látszik iróniát nem könnyû írásban hangsúlyozni -még smiley-kkal se..😞

zaki
ß!tG@T3-rõl jön ezerrel, már le is jött nekem.

BlackShadow
kösz<#worship><#worship>

Prison.Break.S02E14.HDTV.XviD-LOL

http://rapidshare.com/files/12968373/pb214.part1.rar
http://rapidshare.com/files/12968399/pb214.part2.rar
http://rapidshare.com/files/12968398/pb214.part3.rar
http://rapidshare.com/files/12968331/pb214.part4.rar

BlackShadow
de rohadt lassan jön pretoriansról 😞
torrentspy-ról szintúgy.. 😊

BlackShadow
szted mi volt az az 1 sor szmájli a végén ?😄

zaki
Hülyéskedik csak... <#beka3><#vigyor><#ravasz1><#smile><#vigyor2>

Smuge
hülye vagy ha ez neked unalmas volt.. Egyáltalán értetted amit mondtak ( igy felirat nélkül)? Nagy rész volt ez is mint a többi, így tovább!

tnm
"igen"<#hehe><#miaz>

tényleg ?? <#szomoru1>

j0nNyKa
nem rossz folytatas, nem rossz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

tnm
fujj, nagyon rossz rész volt, azt hittem elalszom rajta, sehol egy csavar, sehol egy akció...
nálam most lett cancel a sorozat...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD