23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#10485 valami aréna, ketrecharc stb -
#10484 igazad van teljes mértékben -
#10483 Sztem az csak valami tér volt a börtön közepén és mivel este volt, ki volt világítva reflektorokkal... -
#10482 ilyenkor tényleg megkérdőjelezem azt hogy ti is néztétek e a sorozatot, vagy csak más szavával dobáloztok.
Hogyan lehet egy PB-s sorozatban történt dologra, amit nem mutattak a kamerák azt mondani hogy 100%???? Ezt magyarázd meg nekem. Tudod mi a 100%? Az, hogy te ennyi százalékban gondolod hogy úgy van ahogy irtad. Semmi több!
A magam részéről abban hiszek hogy ő még feltünik a színen. Majd megláttjuk jó sok hónap múlva. (ha az őr halt meg, ő is szembe nézett az ellenséggel, méghozzá Kellermannal magával. Aztán valamelyik részben jöhet a Flash hogy Kellerman belevigyorog a mondandó után az őr képébe, majd szépen félre húzodik, nehogy őt találják el. :D De még az is lehet, hogy azt hitte, megölik, de jön a csavar, és valami miatt épp hogy nem teszik.
És persze ott a 3. lehetőség, hogy már csak az ügynök holtestét fogjuk újra láttni :P) -
#10481 kellerman mondja is hogy hamar jöttetek és a tárgyaláson is vállalja hogy ezért megfog halni...
és a mosolygás meg a hangnem 1általán nem tükrözi az örömöt és előtte beszél arról hogy milyen jó dolog szemébe nézni az ellenségnek 100% hogy meghalt -
#10480 ehh.amugy Kellermann bérelte fel őket,sztem mert megakart halni.Vagyis,hogy nem akart szökni,mert ugye ennyi erövel megis lehetett volna szöktetni.... -
#10479 kay. :D [reméliúgylesz:FDDDd] -
#10478 de ha vmi úton módon nem halt meg és jáccani fog a 3.évadban, akkor a vendégem vagy 1 sörre -
halofilter #10477 Az elsőröl nem hallotam én is sorry -
#10476 ok-. dead. -
#10475 nesze wazee leírom 45439582985 jára is a véleményem:
98% sztem hogy Kellerman meghalt erre 3 érvem van:
1. nem vállalta a 3. évadot mert más sorotban fog jáccani!
2. nem hiszem h 2m-ről 4 shootgun lövést ki lehet bírni , még ha a rendőrt is lőtték, akkor is kapott belőle, mivel a soci töltények szálnak szétfele, tehát területre lő!
3. nézzetek meg még1szer azt a részt mikor beszél az autóban a halálról , az is arra enged következtetni h meghalt.. nézzetek meg még1szer és akkor érteni fogjátok mire gondolok
jah és ebbe mi a terjesztés?? ez érvelés.. nem kell elhinni -
#10474 yó.. ti valószínűnek tartjátok de ez rakás fassák.. :C nembiztos. nem mutatták, semmi yel nincs rá. yó okés hogy köpött és kinyirják de honnét veszed? már ezer éve kikelett volna hogy nírják.. meg az összes többit. és mégmindikk yött valami fordulat..
nem kéne terjeszteni ezt a baromságot.. :C -
halofilter #10473 De ahogy régen olvastam lehet hogy nem ölték meg Kellermant csak az őrét és elvitték vagy a haverjai voltak vagy vmi ilyesmi de töb mint 40 % hogy meghalt :) Ahova meg Scofield bement az meg egy aréna gondolom ilyen Street Fighter XD vagy ilyesmi meg elég rossz minőségű a felvételem az ott biztos Bellick volt a földön??? -
#10472 már 8 ezerszer leírtuk mért 98% h megholt... olvass vissza -
#10471 hát én nem tudom mét mondjátok hogy kellerman meghalt.. vagy nem emléxem a végére? :o mer én nem láttam hogy meghalt.. csak kivitték .. letartóztatták.. ennyi. mutatták ahogy meghal?.o -
#10470 sztem semmi extra... ezen nem kell gondolkodni.... -
#10469 Kellerman meghalt nem tök mind1? :D
1ébként elég erre én is felfigyeltem...
Elég elvont volt ez az utsó rész...ami azt illetiez már nem nagyon volt prison breakes...olyan lazán bedobni 5 millát a tengerrbe..öcsééém...ejnye:D scofield csak kivette...
Csak átne menjen a sorozat area51 speckó embereken való kisérletezésbe... vajon mi van abban a szobában ahova scofield ment? Jó kérdés ugye?:D -
#10468 Hát akkor a telefonkönyvben hogy találta volna meg Lj?
Az a valodi neve, ha valodi nével "dolgozna" eltudnák kapni, ezért kell állnév...
Bár ez az állnév dolog is olyan hogy Kellerman ugy létezik mint két ember valojában egy ember. Mert két személyisége van. -
#10467 Owen Kravecki, ja. -
Quantumleap #10466 Nem az van, hogy Kellermannak az az álneve, ami oda lett firkantva? -
#10465 jaja kicsit fur, föleg hogy a növére évekig nem is hallott felöle, és kellerman számláin se ez a név áll
(lj néztek a számlákat meg leveleket)
Kravecki a neve ha jol emlékszem -
halofilter #10464 egyébként van egy kis bug a sorozat első évadjába: nah az hogy amikor LJ-t és Veronicát üldözi Kellerman társa és beleesik egy kútféleségbe akkor odaírja Kellerman igazi nevét és címét anh szóval most pedig a nővére is Kellermannak szólítja...nah mind1 csak ez így egy picit zavart -
#10463 Kezd nagyon OFF-ba menni a topic! -
#10462 ez mitjelent?
-
#10461 in 24 Hours :D -
Paddy #10460 Vagy SPHW---->Sick Prison Heroes Wachers:)? -
#10459 ez jó lenne csak lekéne egy kicsit rövidíteni :D -
#10458 jajaja :) -
North #10457 Egész gyorsan gyűlűnk, nem gondoltam volna.:))) -
#10456 nemnem :D nem fan club... :) a többi 4 társam tuggya :D -
#10455 Benne lesz Bellcik is ;) Amúgy a 24-ben Haywire közel sem annyira zakkant, mint a PB-ben :) -
#10454 mivan itt club alapitás amibe tagokat gyűjtünk?PB FAN KLUB????? -
#10453 5en vunk :) -
#10452 ehez én is csatlakozom -
#10451 huhh nem tom :D imádom a szökést de egy szösszenetre kiégtem belőle!:D áá ez tul hosszú :) -
#10450 Mi lesz a klubb neve ? :D -
Quantumleap #10449 Elkezdtem nézni a 24-et. Valóban jónak tűnik. A 11. résznél tartok. Nem is tudtam, hogy Haywire is feltűnik a sorozatban, természetesen megzakkant szerepben. -
#10448 Nah a Daybreak cimű sorozat miről szól? -
Cmdr #10447 Aki akarja látni Kellerman-t (Paul Adelstein) totál idijóta szerepben, az nézze meg a Intolerable Cruelty (Kegyetlen Banasmod) című filmet! :D -
#10446 na visszaolvastam, tájékózodtam, sonás részt mégegyszer megnéztem, mostmár annyit tudok mint ti:D
addig legalább nézem a 24et, befejezem a Daybreaket, elkezdem heroest, Lostot (talán) továbbnézem... elütöm az időt, ittlesz hiphop a szeptember.
csak tuti hogy az első részből még nem tudunk meg semmit és akkor majd jó dühösek leszünk