23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Rockynhooo
    hát azért....
  • II Rocky II
    kiakarták nyírni.:)-csak scofield volt a tervben.
  • II Rocky II
    ill. egy vki gondolja...
  • Amse
    mellesleg a shotgun nem hord szét annyira mint itt gondoljátok. pár méterről max 10-20 cm2-es területre szór...
    a vitába nem szólok bele, mert én inkább várok valami hivatalos közleményt.
  • N1ggA
    meghalt
  • Rockynhooo
    uj gondolat:
    -Mahone benne volt a tervben a Sona szinten vagy ki akarták nyírni a panamai találkozó alkalmával?
  • Drephis
    van egy oldal ahol lehet inditani szavazást aki akarja keresse meg és inditson eggyet
  • II Rocky II
    Én komolyan gondoltam a szavazást.Legalább egy hétre nem lehetne kitenni?
  • Rockynhooo
    yooo akkor él szarom le mostmár
  • PyRex
    Pontosan. Én sem értem miért kell temetni valakit. Ilyen erővel T-Bag már 20x meghalt volna. (Ki él túl egy kar levágást a való életben orvos nélkül?)
  • Rockynhooo
  • II Rocky II
    ennyire téma lett ez a Kellermann???Nem lehetne egy szavazást nyitni?Címe: Paul Kellermann meghalt a furgonban? Választási lehetőség:1; Igen 2; Nem; 3; Vagyvagy. Szavazási határidő :2007. Szept.1.
  • Drephis
    ahogy gondolod nem fogok ezen vitatkozni
  • Rockynhooo
    hallod ez kb olyan mintha abba a furgonba 2 gránátot dobtak vna... annyira egyértelmű h meghalt! Szte elis mondta halála előtt h neki off! meg ha nem vállalta a 3.évadot akkor valszeg nem is lesz benne :D:D:D:D:D:D
  • Paddy
    naaa hiszen kellerman úr ha meg halt ha nem t baggel együtt a sorozat egyik legnagyobb húzoemberei, lekörözik még kófildot is-aki csak a csajoknakköszönhetően van a toppon:)-ha kellerman meg is halt akkor is kibaszott jo alakítást nyújtott----a dícséret érte mindenképp alap
  • NeoMaN
    jaaahogy, Te írod a forgatókönyvet.
    :)

Ami nem látsz egy ilyen sorozatban, azt nem tekintheted megtörténtnek.
    Sőt soxor 99%, hogy nem is úgy van ahogy látod (PB,24). Ha valamit nem mutatnak, annak nyilván oka van...

de ezt úgylátom nehéz felfogni
    :D

• NeoMaN
    így gondolom énis
  • Drephis
    de ezt úgylátom nehéz felfogni....
  • Rockynhooo
    akkkor írom még 2millomodjára is:

1. nem vállalta a 3. évadot mert más sorotban fog jáccani!

2. nem hiszem h 2m-ről 4 shootgun lövést ki lehet bírni , még ha a rendőrt is lőtték, akkor is kapott belőle, mivel a soci töltények szálnak szétfele, tehát területre lő!

3. nézzetek meg még1szer azt a részt mikor beszél az autóban a halálról , az is arra enged következtetni h meghalt.. nézzetek meg még1szer és akkor érteni fogjátok mire gondolok
  • winnie
    ennyi az egész. nyitva maradt a kiskapu. visszahoHATják. nincs tervbe véve, valószínűleg nem lesz rá lehetőség, az íróknak egyelőre halott, de semmi sem véletlen. (mondjuk szerintem nyilatkozni fog majd scheuring az ügyben nemsokára.)
  • NeoMaN
    Így van. Talán azért nem mutatták a kivégzést, mert még az írók sem tudják, hogy kiírják-e Kellermant vagy banthagyják. Kibúvó...
    :D
  • NeoMaN
    Kellerman az egyik legizgalmasabb egyéniség, szal kár lenne érte...
    :)
  • Quantumleap
    Több PB-topikra is vonatkoztatva:

Csúcsak vagytok evvel a "Márpedig Kellerman nem halt meg!" eszmelobogtatással. Lehet, hogy még a végén cikk is fog megjelenni valamelyik magyar honlapon "PB-rajongók marakodása" címmel.
  • Kmarha
    ez egy film. :D Látványos lenne, ha láttnánk a bevillanó torkolat tüzet, láttnánk Kellermant aki becsukott szemekkel behúzodik a sarokba, majd láttnánk az őr testéből felcsapó vérpermetet, azt hiszem simán belefér a film légkörébe :)

Főleg hogy emlékeztek még a részre mikor úgy lett vége, hogy a csávó kötélel a nyakába leugrott az ágyról? Meg is lett jegyezve, hogy eddig minden halálesetet nyiltan bemutattak. Amit nem, vagy mint ott ahol félbe hagyták, az biztos hogy nem végzödött halállal. Szóval tartom magam, hogy Kellerman él. (mondjuk tény így szebb a búcsú tőle, mintha láttnánk széjjel lőve, nem is lenne túl guszta rész, de ez az eltávolodás akkor is nyitva hagy még egy útat.)

Lehet fogadni :)
  • Rockynhooo
    ha a rendőrre lőtték mind a 4et kellerman akkor is kapott belőle :) és megholt :S 1m - re ült .. és a soti töltény jó nagy területre lő :) Szal megholt :S :(
  • Paddy
    ha biztosra akarnak menni akkor 1 shotgunnal a 4 lövés a tuti-fejenként kettő pedig halálbiztos----azért sajnálom kellermant, sztem végig jó karakter volt.
  • Herr Lehrer
    Na igen ez teljesen igaz de másrészről ha oda belőttek 4et shotgunnal akkor ott ember nem maradt életben, és nemhiába lőttek oda 4et, gondolom az őr nem volt bevonva a dologba így nem akartak sezmtanúkat hagyni szal Kellermant és az őrt is legyilkolták SZERINTEM. Kellerman meg azért mondta az őrnek a nácis sztorit sztem mert tudta hogy mind2en meg fognak halni. Na persze lehet hogy tévedek, de 1 emberbe 4szer belelőni shotgunnal az kicsit túlzás nem?
    Mondjuk a készítőktől minden kitelik :D
  • gabo91
    Végre van banner :D
  • gabo91
    én azt nem értem kikel kötött alkut, mert az a csávo aki bment hozá sitre mondta hogy szarik rá mert elkapták...
    de vele kötött még mexikoban alkut hogy segit elökeriteni michaeléket, elég volt anyi hogy megvilogtatja a lovét, de ha az a csávo küldte ki a két fekete ruház ürgét akkor azok mért mentek tbag után, meg hát azok ugyanugy öt is üldözik szoval ezt nemértem...
  • Quantumleap
    Pardon! Kijavítom magamat:

A bíró szerepét kell átvennie Bellicktől.
  • Quantumleap
    Vannak akik szerint az udvaron rögbimeccs folyik, és Michaelnek kell átvennie az edző szerepét az egyik csapatban. Eredetileg ugyanis Bellick volt, de láthattuk, hogy ő mennyire vált be.
  • Quantumleap
    De tényleg, most akkor mi a helyzet a bannerrel? Megvan, hogy melyik oké, kérve is lett a modiktól. Akkor meg?
  • lele
    valamit biztos tud lehet hogy félig meddig bevolt/bevan szervezve...de ki tudja...
    másik hogy az utolso 2-3 rész elég elrugaszkodott volt szal nem a megszokot "ütemben" ment... teljesen más volt...
    Zidzsi:
    Jó szerintem Kellerman meghalt,nem tüt se vidámnak monta is hogy ezért megkell halnia...Lehet hogy visszahozzák de az elég durva lenne
    a holttestét meg azért sem bizti hogy mutatták mert igy csináltak belöle pozitiv szereplöt hogy jobban sajnáljuk és félméterre shotgun télleg nem kegyelmez...nem hisszem hogy azt a holttestett mutogatni akarták. de mind1 itt télleg minden megtörténhet :D OFF
  • Dave0092
    ma anyámék is megnézték az utcso 2 részt, gondoltam frissitisként énis megnézem. de szöget ütött az, hogy t-bag töbször is modnja hogy értékes indormácioi vannak scofieldrol, elmdpnta vagy 5 xer a 21. részben. 22. ben emg utalt rá, hogy van az inge mögött egy "Ász".
    Sztem tudhat erről a kisérletiskedésről...
  • Bammy
    Na jó.

1.Senki sem tudja pontosan hogy Kellerman meghalt e, mindenki gondoljon amit akar és majd kiderül mi lesz!
    2. Igen, Bellick feküdt a padlón a végén.
    3. Igen, Scofield a végén egy esőtől elázott, reflektorokkal kivilágított udvarra ment ki, ahol lehet hogy bunyó van, azért hallani ordibálásokat.

Nha bocs de ezt meg kellett tennem.
  • Dave0092
    igen, mert lehetet látni hogy esrt kint az eső meg reflektor, meg fű kinn....
  • Quantumleap
    most mi van? = na most akkor mi a helyzet?
  • bertino
    most ?
    már vagy 10 napja nincsen...
  • Kanál
    elment aludni
  • Quantumleap
    Most mi van a bannerrel?