23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#10565 jaja vhogy mindig olyat fogok ki aki meghal :S (Kellerman hátha él még)! az ilyenenk a szimpatikus szereplők számomra akik rosszfiuk de ha kell akkor jók... bírtam mind2t nagyon -
#10564 ya. énis birtam. -
#10563 hú bazz, néha fexek a röhögéstől amiket írtok:DD -
#10562 Kellerman egyértelműen a best volt :) -
#10561 Tweener kis lúzer volt. Azon röhögtem amikor bevitték a börtönbe mindig sírásra állt a szája :) -
#10560 Tweener???áááá.Nem bírtam a gyereket.igaz a végére jógyerek lett,de akkor is őt utáltam a legjobban.Nekem Nika volt a kedvencem. -
#10559 Bizony, az én kedvencem ezért a Szkófild mert tőle elég nehezen búcsúzhatunk el :) Najó, nem is ő a kedvencem :) -
#10558 hát akkor nem lehetsz vmi szerencsés hogy ilyen karakterekkel kezdtél el szimpatizálni :S -
Quantumleap #10557 Nekem ő volt, továbbá a 2.évadtól kezdve Tweener. -
#10556 egyébként van olyan itt akinek Abruzzi volt a kedvence? nekem spec. ő volt!
csak sajna meghalt:S! utána kellerman lett a best nálam -
#10555 Jah, vágom :D
24-et nem nézek, bocs. -
#10554 védelmi miniszter lánya,Jack hmmm barátnője,legalábbis néha :-p -
Quantumleap #10553 Mint látod, a hozzászólás off jelzővel kezdődik. Nyilván valaki a 24-ben. -
#10552 Ki az az Audrey? -
#10551 de,de,de,de,de,de........vaaan aki nem unja és van aki unnya. -
#10550 LOL :D -
#10549 nem unjátok még ezt a meghalt-nem halt témát? -
#10548 off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, és Audrey is él, pedig őt is temették jópáran, mert mutattak valamit, ami egyáltalán nem volt elegendő bizonyíték. -
Quantumleap #10547 Hát sajnos Bellick nem sokáig volt benne. Pedig tök érdekes lett volna nem rosszfiú szerepben. -
#10546 Kellerman csak azért "halt" meg, mert nem tudják se az írók, se a szereplő, hogy mit hoz a jövő, ezért mutatták.
Aki meg az mellett kardoskodik, hogy 100% meghalt az buta.
Jack 2x halt meg emlékeim szerint a szemünk láttára...
Most mégis szétbassza Fayedet.
-
#10545 Kim is meghalT sztem! h nem fogjátok fel h szétlőtték socóval azt a fasz kellermant! így van és Veronica agyából is kiműtötték a golyót! -
Quantumleap #10544 Maradjunk annyiban, hogy Abruzzi is él. Csak beállították a halálát, és jelenleg lábadozik a golyóktól. Tweener is él, amikor Mahone lelőtte, mindössze nyitott szemű kómás volt. Az ő halála is csak be lett állítva. Haywire sem halt meg az eséstől. Punktum. -
#10543 Akkor nem szavazunk?.Akkor,Kimről mértnem beszéltek,ennyit?Ő neki is ugyanannyi esélye van a túlélésre mint Kellermannak. Sőt Kim,akár kiis mászkálódhatott vhogy a vízből,vagy a rendőrök segíthettek neki. JÓlvan akkor örülök,hogy a Kellermannt lezártátok,vagyis részben,mert lezárni itt semmit se lehet. -
#10542 sucret nem sziven szúrták de lényegtelen.... -
#10541 Miután Bobbyt Ewing meghalt a Dallasban, akkor később a legbutább ötlettel hozták vissza az írók. Szerintem azóta tanultak, hogy esetleg még vissza kell egyszer hozni ... -
#10540 Abruzzinak elvágták a torkát, később megjelent. T-Bagnak levágták a kezét, majd visszavarták, semmi baja sem volt, majd ismét leszakadt, és semmi baja sem volt, majd kiszögezték, és él. Sucret szíven szúrták, és nem halt meg, sőt, máig nem tudni, hogy mi van vele. stb. -
Quantumleap #10539 Tweener? Vagy Veronica valamilyen formában? -
Quantumleap #10538 Az Alias óta pedig tudjuk, hogy temetéssel végződő ételmérgezés, fejlövés, egész tár géppityu a mellkasba és ilyesmi halálnemek is legyőzhetőek feltámadással. -
#10537 Abruzzi?? :) :): :):):):):) -
#10536 de lehet kellerman is ottlesz -
#10535 Há persze :) -
#10534 a faszt! :D már mondta h kint mahone várja és ketrecharc -
persze. látták tvbe hogy szkófild elég keményen tojja :D ezé lesz ő a csapatkapitány odakinn a football páján :DDddd -
#10532 az nem úgy volt hogy 120 részt átaludt a Pamela? :D
azthiszem már korábban is írtam: akár az is lehetséges, hogy Scofieldnak tekintélye lesz a Sonában... ezek a börtöntöltelékek is néznek tv-t... de majd kiderül :) -
North #10531 Hagyjuk már ezt a Kellermant. A tények, a jelenet és a logika alapján szvsz egyértelműen meghalt. DE Bobby Ewing feltámadása óta tudjuk, hogy a sorozatokban minden megtörténhet. Mivel így ölték meg, a készítők ezáltal hagytak egy kis kaput hogy esetleg ha kell, akkor visszahozhassák később. Pont. -
#10530 tod.. felrakom a lakást , meg a kocsit :D meg az 1 millás bankkártyámat meg ha kell az életemet
na jo télleg hagyjuk mostmár :) -
#10529 Kössetek rá fogadást,hogy meghalt-e?! -
#10528 jaja! de hogyha megmondták h nem szerepel a 3. évadba akkor mié élne? -
#10527 Szerintem ejthető a Kellerman-es téma, mivel sorozatról lévén szó, mind a 2 opció (lelőtték/kiszabadították) lehetséges. Persze itt el lehet gondolkozni, hogy miért akarná akárki is kiszabadítani, ha külső kapcsolatai már nincsenek, ő megbékélt a sorsával, sőt feladta magát... -
#10526 aki nem bírja ki a harmadik évadig nézzen 24-et, pl a mostani rész is eszméletlen király volt (Y)