Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
ja, elég szar lehetsz😊

Rockynhooo
lehet én vagyok nagyon szar de nem találok feliratot csak angolt <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

passatgt
mi az, hogy kedvezményesen?

passatgt
opensubtitle

Rockynhooo
dejó

tommygear
van
Rockynhooo
ó fákk még ratyi féle felirat sincs?

Herr Lehrer
már a 3. évadban is ez ment, de mégis nézik még azóta is.

Your suffers will be legendary even in hell!

Hagyjátok már el a "ha nem tetszik, mi a f*sznak nézed" tartalmú vagdalkozásokat! Nyamvadt két epizód van hátra, nyilván nem fog már senki cancelt adni, hanem végigszenvedi.
kabel15
Sziasztok!

Van már a 20. részhez felirat?
Én eddig sajna nem találtam.

BattleTag: kabel15#2672

Herr Lehrer
igy van nem értem mi a fasznak nézi akinek nem tetszik. Ez egy kurvaizgalmas rész volt, aki ezt is lefikázza, annak tényleg tökfölösleges egy percet is néznie PB-bõl, csinálhatnak akármilyen jó részt, ezek úgyis lefikázzák.

buldozer99
kurva nagy rész volt😮

10/10 nálam is

mephi666: szerintem te ne is nézd tovább, meg aki ennyi hibát talál benne, ne nézzétek tovább és kész

Forca Barca

VinylToy
Vannak itt páran, akiknek semmi se jó! Felesleges nektek ezt a sorozatot nézni.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nálam szûken 10/4... csomó hülye klisé meg erõltetett megoldás: a hûtõbe dugott "bomba" nagy baromság... koppra megtömték, meggyújtották, becsukták->kb 2másodperc alatt el kellett volna aludnia oxigén nélkül... az amatõr kommandósokról ne is beszéljünk... meg ahogy átvizsgálták elõször a szinteket... szaladgáltak meg kalimpáltak a pisztolyokkal, miközben misiék nyugodtan trécselgettek... ilyen esetben azonnal lezárják az egész környéket és megoldják h senki ne juthasson se ki-se be... aztán minden egyes helyiséget végifésülnek egyesével... minimum 2-3fõs csoportokkal... persze linc még a puskát is körbefogdosta, holott az alkatával illene egy olyan szar ajtót betörni... sára meg végképp kiakasztott... a fogócskájukon szétröhögtem magam... misi anyjának meg a "tüdõnlövöm" megoldása aztán végképp kabaré... szerintem az elsõéves orvostanhallgatók is a hátukon pörögtek tõle a röhögéstõl... megnézném ki olyan profi, hogy megmondja h ha tüdõn lõ valakit, az utána 5órán belül meghal ellátás nélkül... nagy kamu... tüdõ alatt ott a máj és ha oda csúszik a golyó, akkor azonnali ellátás nélkül 10-20perc és iszonyú fájdalmak után konyec... :S de ha tüdõbe megy és olyan a seb, akkor is gyorsan bele lehet dögleni... jah és ez a: "válassz a "bratyód" meg a csajod között" szitu is 1000szer el lett már lõve... elvesztette a sorozat már rég minden hitelességét...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Herr Lehrer
4x20

azzzzzzzztakuuuuuuuuurva. Na ez durva volt😄

10/10

Abruzzi mikor jön már? Õt is igérték 😄

N o N a m e
Hagyjátok már abba a flamet és beszéljetek normális ember módjára!
Herold
Tökmindegy, hogy visszajön-e vagy sem, már csak pár rész van hátra a sorozatból. Sokra nem mennénk vele.

Milyen videot? Még promo sincs az epizodhoz.abbol a 4-5 képbõl meg ne itélj

tnm
azért még mindig spoiler-ben kéne írni. (nem azt, hogy nem lesz kellerman, mert nem láttad sehol -mert az nem hivatalos infó-, de a másikat igen)
hátha van, akinek még nem lett ez lelõve, és szeretne wtf-olni, mikor megtörténik

ForzaInter
Hát nem kicsit le van maradva. 😄

Yo, Bitch!

ember te le vagy maradva a fejleményekrõl 😄

Gyerekek birjátok még ki jövö hét szombatig 😄 Utána mindneki ugy szudhatja ahogy akarja, de én azért megvárom a sorozat finállét, kiváncsi vagyok mit alkotnak Kellerman papával 😄

Herr Lehrer
húúúúúúúúú, most aztán újat mondtál baz+, ezt még senki se mondta eddig
valaki még esetleg rákontrázik? Yeahh sziggyuk eggyütt a prizonbréket hogy mekkora fos lett. éljen a csordaszellem.

poppe
mert egy ócska fitying lett a sorozatból. nekem 2 új rész itt figyelt a gépen hetekig, le se szartam. most már le is szarom 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

hát azért bõ fél éve nem volt olyan, h 3napig csönd lett volna a topikban... most meg hétfõ óta komment sem volt és holnap már jön a köv rész 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

ForzaInter
Most mi a faszt dumáljunk egy hétig egy részrúl?????? Máshol is pár napig dumálnak róla, aztán várják a következõ részt.

Yo, Bitch!

amúgy ez a pangás mindent elárul itt a topikban... kb ennyit érnek a mostani részek, hogy pár napig téma a fikázása/dicsérése, aztán mindenki kusshad a következõ részig, mert már beszélni sem éri meg róla :S ez sokmindent elárul... már "csak" 3 rész... nem is lesz baj...
kicsit off: egyébként délutánonként tv2n ment még pár hete a "crossing jordan" (bostoni halottkémek) kb 5. évadja és az sokkal jobban lekötött és tartalmasabb volt, mint ebbõl az utolsó évad... hazaértem melóból, melegítettem kaját és közben azt néztem... kimondottan szórakoztató sorozat a rengeteg sablon ellenére is... 😊

hunbasser
hát,nekem a mostani rész tetszett,csak voltak benne azok a dolgok,amiket mondtatok,azok elég gázak voltak 😄 de ez a Lincolnnematestvéred dolog szerintem most elég nagy fordulat 😄 vártam már Mihálytól,hogy "basszameg,akkor 3 évadon át értelmetlenül szívtam?"

amúgy a fojtogatós vallatás az eléggé Jack Bauerre emlékeztetett,már vártam is tõle egy damn it-et 😄dddddd

remélem nem baj,hogy nem spoilereztem,hisz régen úgy volt,hogy felirat kijötte utáni nap éjféljéig. na,ez már letelt 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
maradjunk annyiban,hogy kurafi 😊

ReaL MaDRid x siempre

dragon11
Tudom h a TBBT-be van.. de ott is prostiként.. Õ sajnos mindig ágyas.. de jobban nézett ki, mikor a leghosszabb volt a haja..😊

Remélem mutatják majd a pénteki részben..

ty.

Amúgy az a poén, hogy én a PB-t anno többek között azért is szerettem meg, merthogy nem voltak benne olyan kavarások, mint az Aliasban (erröl meg arról kiderül ez meg az utólag, és más megvilágítást hoz stb.), most pedig azért süllyedt le a szememben, merthogy olyan kavarások vannak benne.
Az OZ-ban hálistennek minden halott halott marad.<#eljen>
korábban írtam, hogy a végén még kiderül, hogy a tábornok lincoln apja... hát nem sokkal lõttem mellé... de még akár ez is kiderülhet... 😊 lincoln apja+anyja cégesek voltak... még kiderülhet, hogy a tábornok kefélgette az anyját, megszületett lincoln... és amikor az anyja meg a tábornok lebukott, a férj kinyírta az asszonyt, a tábornok meg a férjet vagy valami hasonló... ha már ilyen szappanoperásra vették a dolgot, akkor szerintem simán belefér a végére egy ilyen csavar :S szerintem erõteljesen csuklik már a (fel)forgatókõnyvíró anyja :S majd az is kiderül, hogy mahone meg scofield bratyója, mert õ is hiperintelligens és a 2. évadban belelátott a gondolataiba és tudta, hova kell menni... vagy csak mentalista kiképzést kapnak a cégesek? esetleg uri geller is velük van? na, ez tenné be igazán a kiskaput... utolsó rész végén uri geller kézbe veszi a scylla-t és: "MÚÚÚÚÚÚKODJ!!!!" rofl lenne a javából...

én speciel amikor kijön az új rész nem nézem a topikot, amíg nem láttam... aztán nézés után kifejtem a véleményem általában a kommentek elolvasása elõtt, mégis rengeteg dologban megegyezik mások kommentjeivel... 😊 a szarra sem azért mondják, hogy büdös, mert "birkahatás és mindenki azt mondja", hanem azért mert szar és büdös... ilyen egyszerû is lehet a dolog 😊 nem kell szerintem túlmagyarázni... ez a pb már rég nem ugyanaz a pb, mint régen... ezt kell elfogadni és szerintem normális, ha sokan kritikusként állnak hozzá, mert lehet rajta mit kritizálni...

írok spoilerbe egy ötletet befejezésre:
mivel egyre több a klisé, lekoppintják a dallas "epic kliséjét: misi felébred linc kivégzésének reggelén a fox riverben, a fürdõben "összefut" bagwellel, aki becélozza hátulról... lincet megfüstölik villamosszékben, aminek hatására olyan mély depresszióba süllyed, hogy szarik az egész szökésre és bagwellel boldogan élnek a boldogtalanságban, amíg meg nem halnak 😊 aztán ebben az esetben el lehetne fogadni a sok klisét is, mert csak egy álom volt ez a 3.5 évad, ami meg sem történt... 😊
kicsit visszatérve a realitás talajára: van jópár szereplõ, akinek fel kell tûnnie és már "csak" 3 rész van... szerintem nagyon megcsavargatják a dolgokat és jóeséllyel még mélyebbre süllyednek a hígfos-tengerben :S bár ne így lenne... örülnék, ha 1 rész lenne, ami ötletességben és fordulatokban minden klisét nélkülöz...

andi0811
"tomeg-hatas: minel tobb ember mondja valamire, hogy "alma", annal tobben csatlakoznak es mondjak, hogy "alma" - nem tudjak miert, de azt hiszik, hogy ez a jo valasztas, indokuk, ervuk altalaban nincs..."

Hogy ebben mennyire igazad van! Épp pár napja gondolkodtam el azon, hogy az emberek milyen birkák. Olvasgattam a Sorozatjunkie-n a kritikákat különféle sorozatokkal kapcsolatban, és ugyanez tûnt föl. Ha a blog írója dicsérte a sorit, akkor mindenki beállt mögéje, és együtt tapsoltak és éljeneztek, ha pedig szidta az adott részt, akkor mindenki birka módjára vele együtt szidta. És ez a jelenség kb. 90 %-ban minden posztnál megtalálható! Alig akad néha egy-egy elvetemülten bátor ember, aki saját, önálló - esetleg a többiekétõl eltérõ - véleményt mer mondani, bár annak úgyis az a vége, hogy a többiek jól leb@sszák, hogy milyen hülye, meg ízlésficamos! <#hehe>

\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)

szerintem a bonyolultság nem itt kezdõdik... ha bonyolult/elvont filmet akarsz nézni, ajánlom david lynch mûveit: pl mulholland drive vagy island empire 😊 ha a mhd-t megérted, akkor meséld el légyszíves, mert kb 5ször láttam, de a végét úgy összekuszálják, hogy eddig olyan emberrel nem találkoztam, aki megértette volna teljesen 😊 mellesleg nagyon jók a filmjei...
a pb nem túlbonyolított lett, hanem értelmetlenül megcsavargatott :S egy nagyon jó akciósorozatnak indult és most egy átlag szappanopera szintjére süllyedt, amiben lõdöznek :S

mellesleg a konferencia biztosításához még annyit, hogy normál esetben fegyvert sem lehetett volna bejuttatni és minden szinten õröknek kellett volna lenni... nehogy már egy lélek ne járjon az emeleten, ahonnan tiszta célpont akárki... majd ott pacsiztak misiék és egy rohadt õr nem járt addig sem arra... :S

precision
hogy mi van mahoneval? 😄 én arra gondoltam h meg van égve az arca 😄

Bazinga!

Flamer
ugyanaez megy másik topikba is. nope 😄
ezdiktatura. 😄D

http://loal.atw.hu

Herold
A hülye is látja, hogy a nézettség miatt próbálják lehúzni a sorozatról az 5. rókabõrt. A sztorit 2 évad alatt simán ki lehetett volna kerekíteni. Ez már rég nem a szökésrõl szól.

Herold
Kellerman.

sambauer
"Lehet, hogy inkabb szimplan osszetett es bonyolult lett szamodra?"
Na jó asszem itt abba lehet hagyni, nyílván való hogy felfogásunk a sorozattal kapcsolatban mérföldekben külömbözik. Spoilerben a véleményemet továbbra is megosztom a sorozatra, akinek nem inge, ne vegye magára.

Turn Me On Dead Man

sambauer
Ha ilyen kõfejûen tudsz gondolkozni az a te hibád, már bocs. Amit én elkezdek és iszonyatosan megtetszett legyen az játék vagy sorozat azt igenis kötelességemnek érzem befejezni. Akármilyen szar lehet, a szereplõk akiket megszerettem pár évad alatt ott vannak és csak reménykedni tudok hogy valamennyire normális befejezést adnak nekik. De hogy értsed: Heroes-t amint ilyen szintre került rögtön abbahagytam mivel tudtam hogy még nem szándékozzák abbahagyni, azóta nem is látogatom a topikját. Ez viszont mint tudjuk hamarosan cancelled tehát ennyi.

Turn Me On Dead Man

Lehet, hogy inkabb szimplan osszetett es bonyolult lett szamodra?
En az elso evadot az OZ utan neztem meg, bar az alaptema nem hasonlit, de a kornyezet igen - az OZ utan az elso evad a vilag legszanalmasabb sorozatanak tunt, en joval kesobb kezdtem el nezni a PB-t, majdnem a 3. evaddal egyidoben.
Az elso evad egy szerencsetlen, kiszamithato, 0, azaz zero belegondolast igenylo evad volt, Amerikaban ezert is volt nepszeru, az egyszerubb lelkeknek keszult, akik nem szeretnenek bonyolult dolgokat latni.
Ahogy jobban kuszalodtak a szalak, kezdtek az emberek elhatarolodni tole, nem ertettek, hogy mi es miert tortenik, mar gondolkodni kellett - azaz nem is gondolkodni, inkabb figyelni.
Egyre tobb szal tunt fel, amit osszekuszaltak - ertem, hogy ez mar egyeseknek sok volt, de talan az nem a sorozat hibaja, hogy a tortenet es dramaturgia a Baratok Kozt fole lett pozicionalva.
Persze, lehet csak en vagyok az izlesficamos, mert szeretem a meglepeteseket es utalom a kiszamithato tortenetet.

Az egyetlen hiba Sarah feltamasztasa volt, ami egyetlen celt szolgalt - megtartani a romatikus szalat a csekely ertelmu amerikai haziasszonyoknak.

http://gaborszantai.co.uk/

Rockynhooo
remélem még leírjátok vagy ezerszer ugyanazt <#taps><#banplz>

Nezd, most mit mondjak az utolso mondatodra?
- ha valami szenvedes, akkor nem csinalom, nem veszek reszt benne
- szeretem a szenvedest, mert vmilyen oromet okoz (testi, lelki, mentalis)
- hulye, hasadt tudatu marha vagyok, aki csak masnap reggel tudja meg a kedvesetol, hogy megint megnezte, pedig nem akarta...

http://gaborszantai.co.uk/

kommersz
" Aki akár egy kis apró inteligenciával is rendelkezik már rég észrevette hogy ez már nem Prison Break."
<#eljen>

2 evad eleg lett volna vagy egy normalis harmadik,de ez mar szenvedes.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

sambauer
"normalis indok a sorozat ellen nem volt meg"
Akkor tessék:
Elsõ évad akárhogyan nézzük egy precízen átgondolt kerek történet volt. Hiába volt kicsit B-s, hiába érzõdött hogy húzták a storyt a hangulat és a (mellék)szereplõk színjátéka ütött és nagyon élvezhetõvé tette az egészet. Második évad szintén. Igaz romlott a színvonal de normálisan és a maga nemében Reálisan követte a történetet. Harmadik évad igen kusza és önismétlés volt de az írók miatti szarakodás igen csak betett a sorozatnak szóval teljes mértékben nem lehet õket hibáztatni hogy olyan lett amilyen, ráadásul az a 13 rész nem volt olyan szörnyû, és akárhogyis nézzük Sara halálával tökéletesen meglehetett volna alapozni a negyedik évadot. Erre mit kapunk ? Fokozatosan egyre logikátlanabb lépésekkel fogadott az évad: Scofield és Burrows összeáll apjuk gyilkosával, egy TBaggel, Bellickel (aki nem mellesleg többször is rálött a második évad folyamán). Sara csodák csodájára élt, egy random személy feje volt a dobozban na de elnézést: ha Sara elmenekült miért nem futott rögtön Lincolnhoz, egyáltalán hova tûnt ? Aztán hirtelen besétál ? OMFG A tábornok aki három évadon keresztül csak papíron beszélt most hirtelen nyílt utcán is kitálalna bárkinek a terveirõl és az egész társaságot átbaszó Selffel probléma nélkül dolgoznak a CÉGNEK. Hosszú oldalakat tudnék írni "egy epicnek indult sorozat hamvairól" de felesleges. Aki akár egy kis apró inteligenciával is rendelkezik már rég észrevette hogy ez már nem Prison Break.

Turn Me On Dead Man

kommersz
Gretchen
nem halt meg ott van a TBBT-ben😄.Amugy emlekszel ott hagytak a parkolohaznal.A Sunshine State reszben.
Ha lesz az a noi spinoff
akkor o lesz benne.Szoval valszeg bortonben van.De kitudja ebbol mennyi igaz.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

dragon11
Várom a választ precision..😊