23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Dj Siegfried #21992 én tegnap már túlestem rajta :D -
#21991 én azt hiszem még 1x megnézem az utolso két részt :D -
Dj Siegfried #21990 szerintem a harmadik évad is nagyon faxa lett még így megkurtítva is :)
visszaemlékezve, szerintem a legidegesítőbb az Mahone gondolkodás menete volt a második évadban, mikor állandóan tudta, hogy hova merre szöknek a srácok :) -
#21989 azért finálé ide vagy oda, ahogy hallom a Final Break is ütni fog nem kicsit! :) -
Dean Winchester #21988 micsoda ? csak lesz még lezáró rész? ezen kivül még csak betolnak egy egész estés mozit?
oké a záróepizód megnézése előtt én is ugy tudtam h lesz záró film,de a sori utan mar mondom hova még zárót ? -
Dean Winchester #21987 persze ebben egyetértek ez igy volt jó ahogy volt és kész!
ez olyan mint anno a sliders folytatásában nem az igazi Quinn játszotta és hát a másikkal sokkal szarabb volt meg nem is az igazi banda...
egyszó mint száz ez a sorozat eddig tartott és ahhoz képest,hogy 1 évadra volt hivatott szépen megállta a helyét.
kellermanhoz.: nem értem miért nem akartak egyből annyira bizni paul bácsiban,hiszen ő segített saranak is...
am mikor megláttam fernando sucre-t kicsit elmosolyodtam,aztán jött benjamin majd paul gyűrűje :D aztán meg az is tetszett mikor sucre és benjamin vallatta teodorot :D -
#21986 Mondjuk még valamin meglepődtem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy Mahone és a néger ügynökcsajszi összejött. Tudtam, hogy jóba vannak egymással, de hogy ennyire. Sztem nem igazán illenek össze, bár ez már magánvélemény. -
Micsu #21985 Grétáról azért nem volt itt szó mert a lezáró cuccban elég nagy szerepet szánnak neki (elvileg)
link -
Dean Winchester #21984 "Összeségében örülök ,hogy anno belekezdtem. Kb 14 rész jött ki mikor már kb minden osztálytársam nézte és mondták h kurva jó , én meg mindig azzal jöttem h ilyen börtönös szart nem nézek :D aztán első részre csak rászántam magam és onnan kezdve megfogott baromira. "
mintha te én lennék :D
pont ugyanigy kezdtem haverom mondta h nézzem meg ,odadta a lemezt és másnap mondtam neki h mikor hozod a folytatást mert már kéne nézni a következő részeket ...
am a végére tulajdonképpen szinte minden rossz karakter jóvá alakult.
mikor odamentek T-bag hez én elsőre azt hittem h megszavazzák neki is a szabadságot (bár csalódtam volna) de nem is gy történt hálisten.
egyébként az uccsó részben meg azt hittem h saranak segíteni fog elszökni főleg miután a general leakarta lőni :| (illetve eszembe jutott mikor egy családot tartott fogva még grecsen parancsára és azokat is elengedte) de hát na a rossz megkapta méltó jutalmát.Végén meg azt vártam a sorozatnak h igy a banda sörözget de hát várható volt azért h sco meghal :(
t-baget meg elképzeltem egy cégnél mint alkalmazott de hát láttuk h nem igy járt -
#21983 szerintem erről a témáról több bőrt már nem lehetne lerántani , ezért nem lenen jó ötlet a fiával folytatni esetleg. -
URH #21982 Nyílván nem az a lényeg, hogy ki meddig szökött, de ha olyat állít valaki , ami nem igaz, akkor természetes dolog, hogy kijavítjuk. -
Dean Winchester #21981 miért ? annyira nem lehetetlen :D én anno azzal voltam h segítettek neki és nem őt lőtték le és jöhettetek azzal,hogy a shotgun menynire szórtan lövi a lőszert....stb
egy filmben minden megeshet :)
például az is h a tábornok a robbanást hogy élhette tul :)
mert ugye láttunk pár képet szép sorban,else vágja a biztonsági övet de már nyul a kilincshez és már nyomják is agombot :) szóval film film film!
az meg kár,hogy vége lett :(
jó sorozat volt szerettem én is de hát örüljünk h eddig láthattuk!
Ha netán egyszer előveszik akkor meg simán lehet a fiaval folytatni aki az apja génjeit örökölte és vele egy sorozatot késziteni.
amugy ez a két hét a finale ideje mind sorozat mind sport kategóriában.
vége a sn-nak,a 24-nek a pb-nek.
kupadöntők,feszkódöntő ..stb
-
#21980 Összeségében örülök ,hogy anno belekezdtem. Kb 14 rész jött ki mikor már kb minden osztálytársam nézte és mondták h kurva jó , én meg mindig azzal jöttem h ilyen börtönös szart nem nézek :D aztán első részre csak rászántam magam és onnan kezdve megfogott baromira. A 4 évadot elnézve nekem a 3. tetszett a legkevésbé de annak is meg volt a maga feelingje. szereplők közül Mahone lett így a 4 évad alatt a kedvenc, de Abruzzi , T-bag, Kellerman sem voltak rosszak. Az ő karakterük is bejött. Most gondolkoztam rajta ,hogy van jópár szereplő akikre nem is igazán emlékszem, mint például az a köcsög kínai csávó még 2. évadbol nyilván, pedig baromira utáltam de így a végére elfelejtettem h létezett:D Apropó gondolom Grecsön akkor elvérzett a tetőn?! Hiányozni fog az egész, de tényleg még egy évad már kár lett vna, szerintem így pont jó volt az egész. -
#21979 köszi! -
#21978 Istenem, mégis kit érdekel,hogy mennyi ideig menekültek, és, hogy mi mikori modell. Nézzétek a sorozatot, vagyis inkább csak ne akarjatok semmit belemagyarázni. -
#21977 köszönjük:))) -
#21976 sok művelt ember.
"Legyél Te az a változás, amit látni szeretnél a világban."
azaz ne másoktól várd, hogy jobbá tegyék a világot.
az idézet Ghandi-tól származik. -
#21975 webfordítás:
"Legyél az a változás, amitől azt akarod, hogy lásson a világban"
nem igazán értem:D -
#21974 Mit jelent a sorozat végén levő idézet: Be The Change You Want To See In The World -
Micsu #21973 KEllerman lol geci ezt már én sem hiszem :D -
#21972 nem mondod ,hogy 4 évig tartott? annyira nem tünik így fel :D
am gecire leszarom h meddig szöktek meg milyen autoval mentek mikor, meg mennyi ideig... jo volt szép volt , sajna vége ennyi. -
#21971 Ha ennyire nem érdekel a sorozat akkor miért kérded? -
#21970 hogy játszódott volna a múltban? 2005-ben indult a cselekmény, ekkor kezdték el leadni is. miért kéne bármi köze lennie az ott eltelt időnek ahhoz, hogy a tv-ben mennyi idő alatt adták le? szerinted 2 évad között a történetben is hirtelen abbahagytak midnen akciót és nyaralni mentek fél évekre a szereplők, aztán folytatták? -
rumkola #21969 Én nem nézem a 3. évad óta, de egyet mondjatok meg légyszi!
Kellerman tényleg meghalt?
:DDDD
Most komolyan. -
#21968 Hát eléggé brazil szappanoperás vége lett:D De legalább vége:) -
#21967 Na, most ezen is fennakadni, hogy mikor milyen modellek voltak a sorozatban... Most mi a frászt csináljanak a készítők, ha a sorozat csak pár hónapot dolgoz fel, ellenben két szezon között majd' egy éves szünet van? Arról nem is beszélve, hogy gondolom azért az is erősen szerepet játszik, hogy különböző cégek is szponzorálják a sorozatot, akiknek érdeke az éppen aktuáis legújabb modelleket bemutatni (pl. Toyota)
Meg mi az, hogy napjainkban(2009!!) játszódik? Akkor amikor elkezdted nézni a S01E01-et, akkor az meg a jövőben játszódott? Vagy hogy? -
#21966 pedig a készítők többször is hangoztatták, hogy pár hónap alatt játszódott a cselekmény. az, hogy sok helyen ennek ellentmondó dolgok vannak, az az ő hibájuk. szándékaik szerint valóban 2005-ben zajlott minden.
amúgy pl. 24-ben is hivatalosan több év telik el egy egy "Nap" között, ami kell is ahhoz, hogy a 7. évadban már az 5. amerikai elnök tevékenykedjen (és ugye egy ciklus 5 év, azt meg nem lehet mondani, hogy mindegyiket egy év után megölték/leváltották), viszont így meg Jack lenne már 60 körül, és az egész történet valahol 2020-ban játszódna, ehhez képest nem használnak "annyira" futurisztikus eszközöket. ez egy kompromisszum. bizonyára nem ment volna bele abba a toyota, hogy 2005-ös modellekkel promózzák őt a sorozatba. (bár végülis poén lett volna, ha egy 20 éves toyotát lőnének szét de Linc és Sco vadul száguld vele tovább. Linc ráüvölt Sco-ra, hogy ugorjanak ki a lángoló kocsiból, Sco meg a félig felhúzott alsó szemhéjas -settenkedő- tekintetével halkan és higgadtan megjegyzi: "Egy toyota nem romlik el.") -
#21965 miért? úgy is lehetne,hogy 2009-ben vannak a tengerparton,aztán 4 év múlva -> és 2013-ban vannak. ilyen egyszerű. csak nekem most ez így fura volt,hogy az egész a múltban játszódott végülis. -
URH #21964 Na igen. De ugye olyan telefonok meg autók voltak benne, amik 2005ben nem léteztek. És ez egyes emberek szemét szúrja és szerintük ez azt jelenti, hogy az utolsó évad 2009-ben játszódott. + volt egy mondata lincolnnak, hogy 4év alatt két gyilkosságot kentek rám.
Én most nem akarok bántani senkit, de félve azért megpróbálom megjegyezni.
Most tényleg erre a két dologra alapozzátok azt, hogy 2009 volt a sorozatban vagy inkább magára a cselekményekre és a fősztorira, amik nem tarthattak tovább pár hónapnál??? -
PunciHarcos #21963 Honnan lehet leszedni a 4. éved részeit és hozzájuk a feliratott.
elöre is kösszi -
#21962 De hát 2005-ben voltak a tengerparon Sara és Michael, amikor kezdett vérezni az orra, ami a halálát jelenti, aztán jön a felirat hogy 4 évvel később és akkor mennek ki a temetőbe a barátok és a család, az pedig már 2009-ben van. Tehát az lenne a baki, ha 2009 van a síron. -
URH #21961 Ok. Akkor legyen neked igazad.
De azért arra kíváncsi lennék, hogy szerinted mikor telt el 4év a sorozatban? -
#21960 noname: hiába mondod,urh-nak kell hogy igaza legyen,mert nem fogja elfogadni,hogy túl sok 2005 utáni dolog van a sorozatban,meg eddig nekem (meg sztem nem csak nekem) egyértelmű volt,hogy a sorozat a napjainkban játszódik,de hát hiába mondasz 100 olyan dolgot is,ami csak 2005 után készülhetett,nem,szerinte az lett volna a baki,ha 2009 van a síron -.- -
#21959 Mi ez a Final Break? Ez már biztos, hogy lesz? -
#21958 Ez így van. Fox Riverből 1-2 hónap alatt szöktek meg, Sonából pár hét alatt kellett megszökni, a Scyllára szintén pár hetük volt...
Akárhogy is nézzük, teljesen reális az az időintervallum. Azért tűnik hosszabbnak, mert 4 éve kezdődött a sorozat és ilyenkor az ember hajlamos összemosni a valós idővel. -
#21957 először is szeretném megköszönni a fordítók gyors munkáját :)
jó volt.
bár ez a 4. évad.. amikor a scylla szót hallottam, már szédültem. abszurdum.
a másik pedig wentworth miller. imádtam a sorozatot, sokszor beleéltem magam, és általában az ő szar szinészi játéka zökkentett ki abból, és belém verte, hogy "nyugi, ez nem a valóság, én csak szinészkedni próbálok"
a vége.. hát vegyes érzelmek.
egyénként mikor lesz a final break? tuti 2 órás lesz? -
#21956 Meg azt hiszem csak 2008-tol gyártják azt a fajta Toyota Sequoia terepjárót amit az évad első felében hajtottak. -
#21955 Figyelj, a második évadban mikor C-Note megszöktette a feleségét a rendőröktől, a vidámparknál, akkor azt mondták hogy egy 2007-es Jeep-el menekülnek, szóval.. :) -
#21954 Én csak azt sajnálom, hogy nem láthattuk Kellermant akciózni. Abban profi volt. -
URH #21953 Sara egy hónapra tűnt el. Illetve kicsivel több, mint egy hónapra.
Az, hogy most olyan kocsik meg telefonok voltak benne, amik 2005ben nem léteztek hát az pfff.... Ezen kiakadni. kb minden filmben vannak bakik.
Ezek szerint azok is hülyeségek? Szimplán nem figyeltek a készítők ezekre, mert minek? Annyira azért ez nem szúrja az ember szemét. Még ha valami olyan filmben lennénk, ami 15évvel ezelőtt játszódik, oké de most ezen lovagolni lolság.
Ez nem egy James Cameron féle Hollywoodi szuperprodukció. Amatőrebb és olcsób költségvetésű sorozat. (Ez főleg a 4.évadra igaz)
Szóval bármennyire is fáj ez nektek: Nem évekig menekültek. Fox riverben, durván 2 hónapot voltak, utána még kb 1 hónapig menekülhettek a 2. évadba. A 3. évad durván 11-12 napot ölel fel emlékeim szerint. A 4. évad 3 héttel a 3. évad eseményei után veszi fel a láncot. És az se tart évekig max. másfélhónap.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyobb baki lett volna kiírni azt a sírra, hogy 2009.
Javaslom, nézzétek újra a sorozatot, de ne heti egy rész, hanem napi 1 rész és látni fogjátok, hogy kurvára nem évekig menekülnek.