Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem forumrol volt szo, hanem topic-rol, azaz "tema"-rol, gondolom nem a PB agyatlan fikazoinak indult anno...
az egy dolog, hogy leirjuk: nem tetszett, mert "alma", de az picit unalmas es megmagyarazhatatlan, hogy Tompika bejon minden heten, leirja, hogy "jaj, de szar volt, legszarabb, legyen mar vege a sorozatnak"
normalis indok a sorozat ellen nem volt meg, mert ugye vicces lenne felhozni azt a PB legutobbi evada ellen, hogy "szar, mert hihetetlen dolgok tortennek benne", mert az elso resztol kezdve magas mazlifaktorral kerulnek egyik helyzetbol a masikba - vagy ez akkor meg normalis volt, csak most furcsa?
http://gaborszantai.co.uk/
az utolsó mondatodat nem tudom mire vélni, engem nem zavar, ha valakinek tetszik a sorozat, senkit nem szóltam még le miatta... sõt, senkit nem szóltam le semmilyen szubjektív véleménye miatt
téged se szóllak le, csak nem értem mit akadsz fent ilyeneken, hogy szidják a sorozatot... valszeg nem véletlenül szidják
nézz be pl egy Lost vagy egy Big Bang Theory topikba... 100ból 1 negatív vélemény van csak kb... biztos véletlen 😊
Bazinga!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
2. evad alatt: jaj, de szar, az elso jobb volt...
3. evad alatt: jaj, de szar, a masodik jobb volt...
minden resz utan megy a nyavajgas, az osszes furdos k.rva itt vezeti le a menstruacios feszultseget?
raadasul, ha valaki azt meri allitani, hogy tetszett neki egy adott resz, mindezt egy RAJONGOI topicban, akkor az az izlesficamos?
a felirattal kapcsolatos sirankozasrol ne is beszeljunk, meglehet tanulni angolul es lelehet forditani, senki nem fogja megtiltani...
szerintem kicsit ertekeld mar at a vilagot magad korul, mert hatha meglep az ELET...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#21620: Már nem meghalt?😄 télleg, Gretchen is meghalt?
jelen esetben egy sorozat ugye a téma, aminek vannak negatívumai, amit kritikával illetünk... ha te ezeket nem szereted olvasni, akkor írd be a googlebe hogy prison break fan page v. tudomisén, és egybõl olvashatod a szép, pozitív és elvakult véleményeket, írásokat
Bazinga!
az egyik legszánalmasabb jelenet az volt mikor Sco odahurcolta az anyját a kádhoz, hogy most jól leforrázza a fejét... aztán a heves "where is he" ordibálása, és az oscar díjas mimika után kapott egy választ, amitõl egybõl úgy megkönnyebbült, mintha annyira biztos lenne anyuci szava
Sarah terhessége meg felesleges és idióta párbeszédeket eredményeztek
amin még elmosolyodtam, mikor Sco megy be a konferenciára, futva, az õr félig mosolyogva utána kiabál, hogy 'hé, kell kártya...', ja hogy ennyi? akárki emberfia berohanhat oda, és csak annyi lesz a büntetés hogy kell kártya? 😄
Lincet remélem fejbelövi TBag, Saraht Scofield mama fejezi le, Sco mamát ás Scofieldet megöli a General, TBagbe Mahone ereszt egy tárat, "twoface" general meg szívrohamban elpatkol... és THE END 😊
Bazinga!
szex is csak akkor jo, ha veritek kalapaccsal a meztelen csigat?
lelehet szokni errol a topicrol, ha nem tetszik a sorozat...
viszlat!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
csak nem meri beismerni.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
ízlésed odabasz de nagyon
Turn Me On Dead Man
Sztem meg kurvajó rész volt. semmivel se rosszabb ez az évad mint a 2. 3. évad. (az elsõt nem mondom mer az tényleg a LEGJOBB )
Your suffers will be legendary even in hell!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ami engem kimondottan zavart:
1: egy rendesen befúrt tiplit elég nehéz fogselyemmel kiszakítani... még pajszerral is neki kell feszülni azért rendesen, de akkor a falból is jóeséllyel szakít, aminek hangja van :S
2: ott volt a nagy konferencia, aminek a biztosítása 0 volt... ilyenkor minimum több õr minden ajtóba, fémdetektor/motozás/anyámkínja... benn is minden sarokra fegyveres õrök és az egész környékre kiterjedõ járõrözés és spontán ellenõrzések... nem az h misi beszökik és csak utánaszól az ajtónálló, aztán el van intézve... vicc...
3: a lefixált kocsi vagy fél órán át hajtott a városban 100al és nem érték utol... nem hiszem h senkinek nem tûnt fel addig :S vicc...
4: linc+misi álltak a fegyver mellett jó sokáig, mint 2 méretes f@sz... nemár :S jah és itt a mesterlövész véletlenül tudott célozni... rávezetésbõl szívenlõtte a fickót... holott inkább fejre kellett volna lõni, ha már ilyen közel volt... meg ki tudja h van-e mellény? (illene lenni biztos, ami biztos alapon)
5: egyebeket nem is említek: sára+misi+anyuci szappanoperája aztán tényleg mindennek az alja volt...
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Az aktuális rész pedig...
...hígfos. Nem lett volna rossz egyébként, csak épp az alábbiakkal nem voltam kibékülve:
- Miért nem fogta Sco és pofozta fel a hülyepicsa anyját - inkább bedõlt neki (elindult Linc után -> éppen ezt akarta a kurva) <#falbav>#falbav>
- oké, Sco elindul, de bazmeg, ennyire amatõr, hogy nem kötözi meg az anyját megint? Na persze...
- Sara-n nem is lepõdtem meg, már három évad plusz 19 rész óta unszimpatikus -.-
- Linc meg nem lehet ennyire segghülye basszus...
- Hát ez a "Linc nem a tesód" engem leginkább a Star Wars-ra (Én vagyok az apád, Luke) emlékeztetett, bár nem is, mert sokkal inkább egy dél-amerikai szappanoperára. Komolyan mondom: szánalmas.
Most már csak azért is megnézem a hátralévõ pár részt, de szerintem igen csúnyán elcseszték az egyik legjobb cselekményû sorozatot.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
nemrég kezdtem el nézni újra az elsõ évadot... hát ég és föld
Turn Me On Dead Man
Egyébként jó a banner...