Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomeg-hatas: minel tobb ember mondja valamire, hogy "alma", annal tobben csatlakoznak es mondjak, hogy "alma" - nem tudjak miert, de azt hiszik, hogy ez a jo valasztas, indokuk, ervuk altalaban nincs...

nem forumrol volt szo, hanem topic-rol, azaz "tema"-rol, gondolom nem a PB agyatlan fikazoinak indult anno...

az egy dolog, hogy leirjuk: nem tetszett, mert "alma", de az picit unalmas es megmagyarazhatatlan, hogy Tompika bejon minden heten, leirja, hogy "jaj, de szar volt, legszarabb, legyen mar vege a sorozatnak"

normalis indok a sorozat ellen nem volt meg, mert ugye vicces lenne felhozni azt a PB legutobbi evada ellen, hogy "szar, mert hihetetlen dolgok tortennek benne", mert az elso resztol kezdve magas mazlifaktorral kerulnek egyik helyzetbol a masikba - vagy ez akkor meg normalis volt, csak most furcsa?

http://gaborszantai.co.uk/

precision
jahogy ez egy rajongói fórum? én kérek elnézést, nem tudtam... eddig. az én értelmezésemben a fórum azt jelenti hogy bárki leírhatja a saját véleményét

az utolsó mondatodat nem tudom mire vélni, engem nem zavar, ha valakinek tetszik a sorozat, senkit nem szóltam még le miatta... sõt, senkit nem szóltam le semmilyen szubjektív véleménye miatt

téged se szóllak le, csak nem értem mit akadsz fent ilyeneken, hogy szidják a sorozatot... valszeg nem véletlenül szidják

nézz be pl egy Lost vagy egy Big Bang Theory topikba... 100ból 1 negatív vélemény van csak kb... biztos véletlen 😊

Bazinga!

Rockynhooo
jah , faszt se érdekli h bírják minden rész után 5ször h jajj cancelezzék már xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nem errol van szo, ez megy evek ota:
2. evad alatt: jaj, de szar, az elso jobb volt...
3. evad alatt: jaj, de szar, a masodik jobb volt...

minden resz utan megy a nyavajgas, az osszes furdos k.rva itt vezeti le a menstruacios feszultseget?

raadasul, ha valaki azt meri allitani, hogy tetszett neki egy adott resz, mindezt egy RAJONGOI topicban, akkor az az izlesficamos?

a felirattal kapcsolatos sirankozasrol ne is beszeljunk, meglehet tanulni angolul es lelehet forditani, senki nem fogja megtiltani...

szerintem kicsit ertekeld mar at a vilagot magad korul, mert hatha meglep az ELET...

dragon11
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Twoface general azt mire érti? hogy megégett, v. hogy Mahone a 2.rész?😊 mert én utóbbira gondoltam..😄

#21620: Már nem meghalt?😄 télleg, Gretchen is meghalt?

Rockynhooo
Kellerman?<#idiota>

N o N a m e
Mahone 😄
precision
azt javaslom, ha csupán pozitív véleményeket akarsz olvasni egy adott témáról akkor nem a fórum a megfelelõ hely számodra

jelen esetben egy sorozat ugye a téma, aminek vannak negatívumai, amit kritikával illetünk... ha te ezeket nem szereted olvasni, akkor írd be a googlebe hogy prison break fan page v. tudomisén, és egybõl olvashatod a szép, pozitív és elvakult véleményeket, írásokat

Bazinga!

dragon11
Ne már..

ki marad életben?XD

precision
omg 😊

az Esmeralda 847. része jutott eszembe...
az egyik legszánalmasabb jelenet az volt mikor Sco odahurcolta az anyját a kádhoz, hogy most jól leforrázza a fejét... aztán a heves "where is he" ordibálása, és az oscar díjas mimika után kapott egy választ, amitõl egybõl úgy megkönnyebbült, mintha annyira biztos lenne anyuci szava
Sarah terhessége meg felesleges és idióta párbeszédeket eredményeztek
amin még elmosolyodtam, mikor Sco megy be a konferenciára, futva, az õr félig mosolyogva utána kiabál, hogy 'hé, kell kártya...', ja hogy ennyi? akárki emberfia berohanhat oda, és csak annyi lesz a büntetés hogy kell kártya? 😄
Lincet remélem fejbelövi TBag, Saraht Scofield mama fejezi le, Sco mamát ás Scofieldet megöli a General, TBagbe Mahone ereszt egy tárat, "twoface" general meg szívrohamban elpatkol... és THE END 😊

Bazinga!

annyira rohadt unalmas a sirankozas, mi a szarnak nezitek, mazoistak vagytok?
szex is csak akkor jo, ha veritek kalapaccsal a meztelen csigat?

lelehet szokni errol a topicrol, ha nem tetszik a sorozat...

viszlat!

Kaplan
valszeg, egyébként akart lenni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Herold
egépkén? <#wilting><#fejvakaras>

plck
egépkén szerintem sem volt semmivel se rosszab😊

tnm
amúgy az tök mindegy volt nekik, hogy ki fogja meg, mind a 3at, 4et fel akarták ültetni, ezért voltak a kocsiban is mindenkinek papírok...

kommersz
valszeg tudja o is hogy szar
csak nem meri beismerni.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

sambauer
"Sztem meg kurvajó rész volt. semmivel se rosszabb ez az évad mint a 2. 3. évad. "
ízlésed odabasz de nagyon

Turn Me On Dead Man

Herold
Ezt írtam én is, csak valami fasz kimoderálta. Hogy nem tudhatták elõre, hogy Linc-ék odamennek, és a töltényeket meg bárki megfoghatta hármójuk közül.

Herr Lehrer
kéne nyitni egy külön PB fikázó topikot sztem, mer már gecire unom hogy minden rész után a szõrszálhasogatást kell olvasnom.

istenem nem kurva mind1 hogy szivenlövi vagy fejbe lövi a mesterlöbvész a faszit?? aki ezen kiakad mi a fasznak néz egyáltalán akármilyen filmet???

Sztem meg kurvajó rész volt. semmivel se rosszabb ez az évad mint a 2. 3. évad. (az elsõt nem mondom mer az tényleg a LEGJOBB )

Your suffers will be legendary even in hell!

Rockynhooo
ami baszottul felkúrt engem az az ,hogy májkül anyuka tudta elõre ,hogy majd Linc elmegy a házába.. jo ez egy dolog, lehetett ezzel számolni , megértem... de,hogy azt is kiszámolta ,hogy majd pont abba a fiokba pont linc fog benézni és pont megfogja majd a töltényeket... na az már nem semmi 😄 am jo rész volt csak ezek basznak fel 😄

tommygear
most komolyan, nem mind1?
hát ez már lassan minõsíthetetlenül szar lesz :S
ami engem kimondottan zavart:
1: egy rendesen befúrt tiplit elég nehéz fogselyemmel kiszakítani... még pajszerral is neki kell feszülni azért rendesen, de akkor a falból is jóeséllyel szakít, aminek hangja van :S
2: ott volt a nagy konferencia, aminek a biztosítása 0 volt... ilyenkor minimum több õr minden ajtóba, fémdetektor/motozás/anyámkínja... benn is minden sarokra fegyveres õrök és az egész környékre kiterjedõ járõrözés és spontán ellenõrzések... nem az h misi beszökik és csak utánaszól az ajtónálló, aztán el van intézve... vicc...
3: a lefixált kocsi vagy fél órán át hajtott a városban 100al és nem érték utol... nem hiszem h senkinek nem tûnt fel addig :S vicc...
4: linc+misi álltak a fegyver mellett jó sokáig, mint 2 méretes f@sz... nemár :S jah és itt a mesterlövész véletlenül tudott célozni... rávezetésbõl szívenlõtte a fickót... holott inkább fejre kellett volna lõni, ha már ilyen közel volt... meg ki tudja h van-e mellény? (illene lenni biztos, ami biztos alapon)
5: egyebeket nem is említek: sára+misi+anyuci szappanoperája aztán tényleg mindennek az alja volt...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

plck
Ezt nemhiszem el, a 19. részben megint "SCYLLA"-nak írják<#hehe>

Herold
Kellerman élt, él és élni fog!!!<#nezze>

passatgt
meg a feliratban is benne volt

5c0rp330n
a torrentoldalon ahonnan szedtem alapból ezen a néven volt fent, de lehet h csak vicces kedvükben voltak és valójában más akart lenni, nemtom 😊

pontosan!! erre vagyok én is kiváncsi, ez nekem rögtön feltûnt.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

és ezeket hol találod meg, hogy egyes epizód cimekkel mire utalnak?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

passatgt
?

PrisonMan
SPOILERT TE!!!!!!!!!!

tnm
apa kezdõdik!!!

5c0rp330n
õt szétlõtték.

Szerintem Kellerman ugy fog beszálln ia sorozatba, hogy kiderül hogy Õ Christina egyik embere. Ha megnézzük Christia embereit, akkor szinte egytõl egyig olyanok akik egykor a CÉG-nél dolgoztak de ott hagyták azt. Kellerman is egy ugyanilyen ember. És ez megmagyarázná azt hogy miért nem õt lötték szét a kocsiban a 2. évad végén.

<#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

passatgt
A forgatókönyvírók nem valószínû, hogy beszállnak a sorozatba egy ölés erejéig, inkább kiosztják valamelyik szereplõre a feladatot.

pyrohun
Ezután ha nem nyírják ki Mrs. Scofield-et a forgatókönyvírók, akkor qrva idegbeteg leszek...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

passatgt
akkor én voltam figyelmetlen, úgy emlékeztem be volt csukva😊

modellmaker
amikor kijöttek a fürdõbõl becsukták. amikor Sara rányitott, már nem volt teljesen becsukva. (Közben lehet Sara pisilt és nem csukta vissza rendesen 😄 ) btw, a tiplis csavart nehezen szakítaná ki a falból fogselyemmel. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

nem volt teljesen becsukva az ajtó mikor bement sara

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

sambauer
szerintem nem ez a leglogikátlanabb dolog a sorozatban

Turn Me On Dead Man

passatgt
amúgy nem értem, hogyan szakította ki a fogselyemmel a csavart a falból. Ugye az ajtó csukva volt, úgy lett rákötve, ergó ha ismét becsukja, nem kéne kiszakadnia

5c0rp330n
sztem egész fasza rész volt ez végre 😊

kuzco007
nekem a rész végén az elsõ szó ami eszembe jutott, h bmeg😄 de nem azért mert szar volt, hanem mert hogy az istenbe lehet ekkora csavarokat rakni a sztoriba h az már nem is 360 hanem 1360fokos fordulat..."Linc nem a testvéred", meg, h lehet ilyen hülye h ott áll mint a dízsf@sz, a fegyvert még felkaphatta volna mondjuk, azon egy jót röhögtem volna, de h a Scofield anyja meg kitervelte, h elszökik, terepjáró minden, komolyan mondom, nevetséges, h mindig minden úgy történik ahogy azt a fejesek akarják és még a véletlen is direkt van...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

pyrohun
A banner tetszik!
Az aktuális rész pedig...

...hígfos. Nem lett volna rossz egyébként, csak épp az alábbiakkal nem voltam kibékülve:

- Miért nem fogta Sco és pofozta fel a hülyepicsa anyját - inkább bedõlt neki (elindult Linc után -> éppen ezt akarta a kurva) <#falbav>
- oké, Sco elindul, de bazmeg, ennyire amatõr, hogy nem kötözi meg az anyját megint? Na persze...
- Sara-n nem is lepõdtem meg, már három évad plusz 19 rész óta unszimpatikus -.-
- Linc meg nem lehet ennyire segghülye basszus...

- Hát ez a "Linc nem a tesód" engem leginkább a Star Wars-ra (Én vagyok az apád, Luke) emlékeztetett, bár nem is, mert sokkal inkább egy dél-amerikai szappanoperára. Komolyan mondom: szánalmas.

Most már csak azért is megnézem a hátralévõ pár részt, de szerintem igen csúnyán elcseszték az egyik legjobb cselekményû sorozatot.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

N o N a m e
vagy forditva
Herold
Ha lenne 5. évad, ara tippelnék, hogy Linc ismét börtönbe kerül és Michaelnek kellene kihoznia.

5c0rp330n
sikeres ember nem lehetsz, ha angol szöveget tükörfordításban akarsz lefordítani. akkor pedig fõleg nem, ha ezzel a tudással akarsz mást kioktatni.

tommygear
hát szomorú hogy ezt mondom, de tényleg itt az ideje befejezni mert ez már nagyon gáz 😞
nemrég kezdtem el nézni újra az elsõ évadot... hát ég és föld
sambauer
"a sorozatnak találóbb lenne a Fact Break cím" hát ez kurva jó<#eljen><#hehe><#taps>

Turn Me On Dead Man

A Son of a Bitch az nem a kurva anyád, ha egy kurva fia, ergó fattyú. Ha már itt tartunk!

Egyébként jó a banner...