23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Herold
    Szerintem azokat a bűnöket már rég megbocsátották neki a rajongók.
  • hunbasser
    csak úgy gyorsan átnéztem,tehát röviden annyi a lényege,hogy ez olyan,mint amikor valaki lő 3 gólt egy meccsen és lecserélik a végén,hogy külön megtapsolja őt a közönség. tehát most az van,hogy Michael volt ugye a főkarakter és ő is követett el bűnöket,és ezzel a halállal akarták tisztára mosni a nevét és azt akarták,hogy a nézők megsajnálják őt.
  • hunbasser
    szerintem csak 1-2 hónap.

egyébként tényleg igazuk volt azoknak,akik azt mondták,hogy hülyeség lett volna 2009-et ráírni a sírra,kicsit én is gondolkoztam... de azért egy 2007 vagy 2008 is jobban megállta volna a helyét. és akkor nem egyből abban az évben halt volna meg,hanem még élt volna,viszont már a gyász sem lett volna olyan erős és mégis közelebb vannak kicsit a 2009-hez.
    ez azért is lett volna így jobb,mert ha 2005-ben halt meg,akkor lehet,hogy már a fia születését sem élte meg :SSSSS szar belegondolni,hogy tervezgették Sárával hogy mi hogy lesz,meg hogy ő lesz a legfaszább apuka (amit persze könyvből fog megtanulni :D),aztán meg :S:S mind1,legalább a többiek jól jártak. mondjuk azért a rohadék Self megkapta rendesen a magáét :Ddddddddd T-Bag is jó helyre került,szóval majdnem happy end lett a vége.
  • mephi666
    nem csak én fikázom (mellesleg nem alaptalanul), de nem csak fikázom... :) mindegy... szerintem még sok olyan ember van, akinek szúrta sokminden a szemét, de nem szól, mert tudja, hogy akkor nekiesnek a védelmezők 10en...
    nem flémszándékkal, csak elmondom a véleményem arról, ami idegesített... ennyi... flém az lenne, ha oda-vissza anyáznánk egymást vérremenően, de az meg baromság...
  • Herold
    Miért kellett Michaelnek meghalnia? (angol)
  • mephi666
    egyébként a lincoln féle: "4év alatt már másodjára akarnak bemószerolni gyilkosságért" duma úgy állja meg a helyét, hogy jobban belegondolva misi már a lecsukása előtt évekkel elkezdte tervezni a szöktetést... aztán amikor biztos lett a kivégzés időpontja, akkor csukatta le magát... addig csak gyűjtögette a bizonyítékokat az összeesküvésre meg h nem linc volt a tettes, stb... ott évek teltek el, nem? asszem valahogy így kezdődött az egész... de nagyon rég volt... csomó szereplő/esemény már kiesett teljesen...
  • Herold
    Ő volt, a sivatagban történt. Akkor békültek ki Linc-kel, miután Linc megengedte, hogy Mahone bosszút álljon a niggakellermanon a fia meggyilkolása miatt.
  • Sugam
    mephi666 rossz nézni amiket írsz, életbe nemjártam ebben a topikban , erre csak azt látom ,h foylton küldöd a flémet a fikázást a negativitást a sorozattal kapcsolatban..
    ha nemtetszik ne nézd, ha meg tetszik nézd. ha fikázni szeretnél tedd be spoilerbe és előtte írd ki nagybetűve h FIKA következik... förtelmes amit itt művelsz
  • hunbasser
    én azért így is örültem,hogy visszajön :) amikor már mondta C-Note,hogy "azt mondta,hogy hívjam Paulnak" vagy vmi hasonlót mondott,akkor már tudtam (Y) és örültem neki,meg annak is,hogy végül ő húzta ki a szarból Michaeléket.
  • hunbasser
    aki amúgy nem is volt a vérszerinti apja :)
    de tényleg ő lőtte le? :D ennyire már nem emlékszem,arra emlékszem,hogy domb mögül mesterlövész puskával szedték le az öreget...
    érdekes,hogy megölte az apját,utána meg puszipajtások lettek :D
  • Herold
    Nyilvánvaló, hogy Kellermant csak a rajongók miatt hozták vissza, de ezzel adtak a szarnak egy pofont, mert ez így szart sem ér. Kellerman a profizmusa miatt volt népszerű, de az most nem mutatkozott meg, mert nem vett részt semmilyen akcióban. Én személy szerint azt vártam, hogy kiszabadítja Michaeléket Krantznál.
  • mephi666
    tényleg... de basszus, úgy rémlett, hogy nem... rég volt már... :) nagy kibékülések/jellemváltozások voltak a sorozatban, az is biztos... mahone-t bírtam akkor is, amikor geci drogos szemét volt és logikázott ezerrel :) meg t-bag is szimpatikusabb volt szadista állatként... bellick is nagyon jó karakter volt az elején... csak a sok átállás miatt megszürkültek kicsit a karakterek... mindenkinek az eredeti jelleme volt az igazi szerintem... :) grecsen is finom kis nőci lett idővel... kavargatta a szart, de rég nem ugyanaz volt a stílusa, mint a 3. évadban...
  • Herold
    Linc apját Mahone lőtte le.
  • cement
    nem tom mit rinyáltok kellerman miatt, hogy meghalt es visszahoztak. nem halt meg. vagy ti emlekszetek olyan jelenetre ahol mutatjak hogy lelovik? nem. ez volt a poen hogy ne tudja az ember, hogy él-e vagy nem. én végig tudtam, hogy él :) ugyanez volt a tabornoknal is. nem mutattak ahogy meghal, nyilvanvalo volt hogy nem nyiffan ki olyan konnyeden.
  • Dean Winchester
    na igen abban igazad van ,hogy a tábornokot mértnem lőtték akkor már le?
    am kellerrman visszahozása meg sztem sokkal egyértelmübb mint a tábornok visszahozása..
    elvileg a robbanásban megkellett volna halnia ellenben kellerman-t kiszabadították ami nem is hülyeség!
  • mephi666
    jah, de olyanok is futnak, amik 10en felül vannak és ugyanazt a szintet hozzák, amit a legelején... kíváncsi lennék, hogy kik írták az első 3 évadot és kiknek a kezébe került a 4... marhanagy fordulat volt minőségben... az a másodikban elment még, hogy mahone mindig tudott mindent... tiszta pillanata nem volt, mellesleg elég nagy zseni volt az ürge... valószínű, hogy részt vett töbször is a cég "mentalista tréningjében" :) mert mindig tudott mindenki mindent... a sorozat úgy kezdett elmenni a valóságtól, mint a dragonball... először csak piti gyilkosságot akartak lincre verni, aztán az írók elvitték egy olyan világméretű összeesküvés irányába, hogy nagyobbat nem is lehetett volna már kitalálni... elnökasszony->kínai csóka->cég :S egyre nagyobb pöcegödörbe dobták be a szereplőket minden évad végén... lassan már az egész világ ellenük volt és egy 3. világháborút is kilátásba helyeztek... a befejezés meg tényleg olyan volt, hogy 2másodperc alatt lezárták az egészet... mindenki happy élete párjával és kész... jönni kellett volna mondjuk kellerman-nek a kínaiak oldalán, agyonlőni mindenkit, aki elé áll és elvinni a scyllát a sárgáknak... lett volna sírás-rívás, de legalább nem mindennapi befejezése lett volna egy nem mindennapinak induló sorozatnak... :)
  • Smuge
    Van még valami ? Nem unod még? Kurva unalmas már minden nap a hülyeségeidet olvasni, de már vége a sorozatnak nem lesz min rágódnod hogy mit és hol basztak el, lefogadom te vártad minden héten a legjobban mi fog történni. Fog már fel hogy ennek az egésznek a szórakoztatás volt a lényege, hogy heti 45 percre kikapcsolódjál és ellazuljál kicsit és ezt tökéletesen hozta a sorozat a végén meg főleg. Elbaszták tény, de még bőven a nézhető kategória volt amit tudtak kihoztak belőle, futnak ennél jóval szarabb sorozatok is amik már túl vannak az 5. évadon.
  • mephi666
    amúgy az hiányzik még, hogy a final breakben majd kiderül, hogy sára csak álmodott (mint anno a dallasban az "epic bobby-s trükk") és a 3. évadba visszaugrik a sztori... kellermant nagyon nem kellett volna visszahozni... ennyi erővel westmoreland-et is vissza lehetett volna rántani macskástól, mindenestől... meg linc apját... hogy kellerman csak festékpatronnal lőtt rá és csak azért volt az egész, hogy el tudjon tűnni... komolyan... aki meghalt, azt hagyják is úgy... meg krantz és misi anyja is alig sérültek, pedig felrobbantották mindkettőt... komolyan vicc... krantznél mondtam is, hogy mi a pékért nem adtak neki 1-2 golyót még a robbanás előtt? úgyis feltűnő, hogy felrobbantották... akkor meg már nem tökmindegy? kb olyan, mint az asszony által mindig nézett teve2ős magyar sorozat, ahol felrobbantották az irodát a 2 hülyegyerekkel együtt... de vagy 1kg c4-gyel... annyival az egész épületet fel lehetett volna robbantani... 20-30dekával már terroristák lazán kettérobbantanak boeingeket is... ott az iroda meg annyitól szép kormos lett és a robbanás következtében az egyik szereplőnek az arca égett meg, másiknak meg tán eltört a karja... na, most a pb ilyen szintre süllyedt, ez a szomorú...

ahogy előttem is írták: reálisan felépített következetes sorozatból->gagyi lett a végére... az elején misi jó sokáig tervezgetett, mire meg tudták csinálni a szökést... 4. évadra meg hiper-überbrutál védelmi rendszerekkel ellátott helyekre hipphopp betörtek 1-2óra rákészüléssel...
  • noncsidudi
    Beszélgetés a sorozatról és rengeteg előzetes!!

Filmadatbázis
  • Dave0092
    szerintem ettől jobb befejezést nem is csinálhattak volna...
  • zaki
    én mephivel vagyok, szal ide lőjjetek :D
    ez a befejezés annyira összecsapott lett, hogy vicc.
    egy klisétenger volt, meg a kellerman visszahozása... 5. évadra már elnök lett volna xD
    annyi volt a véletlen, meg a hihetetlen dolgok, eröltetett jelenetek, a rengeteg klisé, meg gagyi hibák, bakik, stb, hogy tönkre tették a sorozatot. nem akarok mást sorit szóbahozni, de hol van ez a pl a losttól, ott meg van faszául írva minden előre, tudatosan, nem úgy mint itt... 1. évad viszont el kell ismerni, nagyon jó volt. talán még újra is nézem valamikor.

köszönöm a fordítók gyors munkáját.

-fav
  • pyrohun #22011
    Jó hát igen, volt benne valami, de azért erre egyből nem gondoltam.
  • passatgt
    Én az elején tudtam:

S:Yeah. Yeah, all we got to do is survive.
    M:We will. I promise.

Kicsit átlátszó volt:)
  • pyrohun #22009
    Szerintem Krantz csak visszaemlékezésekben lesz látható a Final Break-ben...
  • pyrohun #22008
    Hát gyerekek, mennyien elküldtek a francba, stb, pedig mégiscsak igazam lett:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kellerman él! Mondjuk az, hogy tömeggyilkosból most már kemény politikus lett, az kicsit vicces, dehát ez csak egy film. Viszont tetszett, hogy ő húzta ki a csapatot a szarból. Kedvenc karakterem volt Mahone-nal együtt.

Sajnálom a végét nagyon. Igazából amikor elkezdett vérezni az orra, akkor már 100% biztos voltam benne, hogy meg fog halni. Basszus, de valahogy mégsem számított rá az ember.

Szerintem ezzel a befejezéssel azért helyretették a sorozatot, mármint színvonalasra sikerült. Kicsit meseszerű, de jó volt. Jó lesz majd újra nézni pár év múlva...
  • rumkola
    Csak ez az egy kérdés érdekelt. De visszaolvasva látom, hogy a "Kellerman él" csoportnak volt igaza.
    Meg is nyugodtam.
    :D
  • Lipi1980
    Bevégeztetett...

Az utolsó jelentben jobb lett volna, ha nem Szkófild sírjánál jönnek össze, hanem mondjuk a kis Májkül óvodai buliján...

Hiányozni fognak...

Bár ahogy magam ismerem, mire a reteklub elkezdi a 4 évadot addigra újranézem az első 3 évadot!

• kuzco007
    a final breakban sztem kiderül
  • KAMIONOS KOGYO
    J.=John?
  • kuzco007
    de kivégezték, de a final break arról szól h hogyan jutott odáig
  • Suffering
    Nem vetéttek észreh ogy az egész sorozat a kis gyerekről szolt? :D csak visszaugrottunk az időben a végén. Az a gyere szépen felnő 30 évesen bekerül a Foxriverbe ahol majd találkozik a Zsebesel többit már tudjátok :D
  • DeerHunter01
    a sírra az volt ráirva hogy Michael J. Scofield?
    mi a középső neve?
  • desigo
    Kellerman visszahozása iszonyat gagyi volt
    Ő mint korrekt közvetítő meg politikus .Szánalom.
    Kellerman mint profi hidegvérű mesterlövész marad meg az emlékemben!

Kicsit agyonkavarták az utolsó két részt.Túl sok volt már ahhoz,hogy izgalmas legyen.

Az utolsó 15 perc viszont nagyon komoly volt.
    Korrektül zárták le!
    RIP Michael
  • tnm #21999
    fene vigye el, olvassatok is! megint ugyanazok a kérdések újra és újra.
  • DeerHunter01
    szar befejezés volt szerintem,nem kellett volna Michael-nek meghalnia :/
  • Dean Winchester
    de villamosszékben végezte ,de lehet jött egy telefon ami megmentette :D
  • Herold
    Mit keres Krantz a Final Break szereposztásában? Nem végezték ki?
  • DeerHunter01
    de.
  • Dean Winchester
    az jövőhét vasárnap... lehet tudni róla vmi h miről fog szólni? csak nem a 4 év eseményét meséli amjd el ?
  • kuzco007
    lehet május 24én lesz a Final Break! az izraeliek 24én tervezik leadni