Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
off: tegnap este volt valami nagyon gagyi vígjáték a tevekettõn, amiben az egyik fõszereplõ filmbeli apját mahona alakította 😊 piti szerepe volt egyébként...
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Linc fegyós jelenete a végén gecikomoly volt szerintem,igazi akcióhõs feeling volt,nagyon durva volt,ahogy így tök lazán kilépett és így sétálva szórta a golyókat egyik oszloptól a másikig.
Self remélem elvérzik a gecibe...de még azt is kinézem a forgatókönyvírókból,hogy a legeslegutolsó részben mikor Krantz emberei majd lõnék le Lincet meg Mihályt,akkor Self feltûnik a semmibõl és lelövi Krantzot meg az embereit és így happy end meg minden.
de az nagyon amatõr volt,hogy a 19. rész azzal fejezõdött be,hogy vagy fél percig ott álltak fent ketten,és várták,hogy rájuk figyeljenek már,hogy "hééé,nézzetek már ide,higgyétek már azt,hogy mi lõttük le a csávót,köszi",és nem,ez nem volt elég,a 20. rész eleje is azzal kezdõdik,hogy további fél percig még ott állnak,persze lent az emberek is elég lámák voltak,hogy ennyi idõ kellett,amíg feltûnt nekik,hogy valaki ott van a magasban. egyébként a 19. rész végén annyit kellett volna csinálnia Lincnek,hogy gyorsan a liftajótba teszi a kezét hogy az ne csukódjon be,mesterlövész csávót meggépeli,és odaviszi mindenki szeme láttára,hogy "na,látjátok?õ lõtte le" ennyit kellett volna csinálni. T-Bag meg megint játsza a seggnyaló gengsztert 😄ddddd jaaaj de szeret az az ember simulni.
ReaL MaDRid x siempre
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
0:26-nál, tényleg úgy néz ki mint kellerman, kis pajesz, a füle hasonló, meg az arca is kicsit puffadt😊
remélem nem kezdtek el kellermanozni 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
aszerint jövõ héten duplaepizód a maradék két részhez pedig unaired van írva (illetve a 23. hoz egy jún. 2-ai angliai vetítés)
ezt a tvrage.com-on néztem, most összevetettem tv.com-mal és ott sincs vetítési idõpont megadva az utsó két részre. tehát sztem ne tessék elhinni, ami imdb-n van.
ezen kívül ezt nem tudom írta-e már valaki, de:
"Angliában május 26-án kedden már leadásra kerül a Prison Break: The Final Break, a lezáró 2 órás film, vagyis nem kell júliusig várni."
2009. 05. 09. 11:53 - Írta: winnie @ sorozatjunkie
amúgy mostani részre igaz, hogy akciódús volt, de megint orbitális baromságok váltották egymást. nem kezdem részletezni, mert sokan nem bírják: de nagyon örülök, hogy nemsokára vége ennek a szenvedésnek. (és nem a nézése a szenvedés, hanem amit a forgatókönyvírók, meg az operatõrök "muszájból" csinálnak) számomra guilty pleasure-ként tökéletes a maradék pár részre.
amúgy milyen szar már, hogy a nagy darab Dominic Purcell füldugóval nyomta végig a "nagy" lövöldözõs jelenetét. (ami a valóságban kb 3 mp-ig tartott volna, utána headshot: game over) vagy az fülhallgató volt, és azzal koordinálták a lövöldözés közben?
mellesleg most néztem imdb-n: 24részes a sorozat... duplarész 15én, aztán dupla júni 2án...
www.flickr.com/sztyui
Linc mekkora komoly volt amikor a bankból kijöttek és lövöldözött
Sara az évad szégyene.kb semmire se jó
T-bag nagyon jó ,legjobb szereplõ kb.Akkorát alakít.
Mahone kezd teljesen szétesni...
Michael most aztán agyalhat,hogy mit tesz.
a mai resz minden percet elveztem.Reg volt ilyenem ezzel a sorozattal kapcsolatban😊
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
egyébként azért nézem meg a köv 2részt, mert kíváncsi vagyok rá, mivel zárják le... ez kb olyan, hogy játszik az ember 1 játékkal... beleölt napokat... a játék eleje jó volt, de átment halálszarba, de azért végigviszi már, mert elkezdte... mellesleg asszonnyal újranéztük mondjuk a szívek szállodáját... 7évad... és még az is sokkal izgalmasabb/fordulatosabb, mint ami a pb lett így a végére... sajnálom, mert 10/10es sorozatból 10/4-es lett a végére... :S