Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"jelentéktelen" szereplõnek kellene túlélnie 😊 úgy lenne igazán ütõs... tbag-et túl sokan kedvelik a filmbeli karakter és robert knepper színészi játéka miatt is... neki ezért kellene meghalnia 😊

off: tegnap este volt valami nagyon gagyi vígjáték a tevekettõn, amiben az egyik fõszereplõ filmbeli apját mahona alakította 😊 piti szerepe volt egyébként...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Count Adyn
Jah az a bankból kijövõs rész faszás volt, végre valami ami jó volt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rockynhooo
Nekem az tetszene nagyon ,ha úgy érne véget ,hogy mindenki odavész ahogy írtad , de csinálják meg kurva jól... akcio dúsra , mki szívja meg. egyedül T-bag élje túl (elég nagy karakter hozzá, meg mindig túlvészelt mindent), aztán utolso 2 perc egy T-bag monolog azon a fasza bérgyilkos hangon , majd veszi a kalapját és elbattyog 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

na, ütõs befejezésnek az lenne a jó, ha mindenki elvérezne a végén, aki számít és elmaradna a happyend 😊 mint anno mondjuk a becsületkódex végén... csak mondjuk valami nagyon lényegtelen szereplõ élné túl: mondjuk sára... a többiek meg megmakkannának sorban... misi, linc, anyuci, krantz, mahone, self, t-bag, sucré, stb... szép sorban... aztán nesze nektek: menekültek szûk 4évadon keresztül és nem lesz: "mindenki örül és boldog" stílusú befejezés... ami lehetett volna a 2. évad végén... ott rendesen bekavartak... mindenki arra számított, h együtt a banda, megvan a pénz, stb... aztán beütött a szar 😊 a 3. évad végén meg tutira lehetett folytatásra számítani... félbe hagytak minden szálat... valahogy arra számítok, hogy itt is félbehagyják és nem lesz ép lezárása most sem :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

VÁVÁVÁVÁVÁÁ DE VÁÁÁRROOOOOOOM😄😄😄
hunbasser
na,most néztem meg az utóbbi részt.

Linc fegyós jelenete a végén gecikomoly volt szerintem,igazi akcióhõs feeling volt,nagyon durva volt,ahogy így tök lazán kilépett és így sétálva szórta a golyókat egyik oszloptól a másikig.
Self remélem elvérzik a gecibe...de még azt is kinézem a forgatókönyvírókból,hogy a legeslegutolsó részben mikor Krantz emberei majd lõnék le Lincet meg Mihályt,akkor Self feltûnik a semmibõl és lelövi Krantzot meg az embereit és így happy end meg minden.

de az nagyon amatõr volt,hogy a 19. rész azzal fejezõdött be,hogy vagy fél percig ott álltak fent ketten,és várták,hogy rájuk figyeljenek már,hogy "hééé,nézzetek már ide,higgyétek már azt,hogy mi lõttük le a csávót,köszi",és nem,ez nem volt elég,a 20. rész eleje is azzal kezdõdik,hogy további fél percig még ott állnak,persze lent az emberek is elég lámák voltak,hogy ennyi idõ kellett,amíg feltûnt nekik,hogy valaki ott van a magasban. egyébként a 19. rész végén annyit kellett volna csinálnia Lincnek,hogy gyorsan a liftajótba teszi a kezét hogy az ne csukódjon be,mesterlövész csávót meggépeli,és odaviszi mindenki szeme láttára,hogy "na,látjátok?õ lõtte le" ennyit kellett volna csinálni. T-Bag meg megint játsza a seggnyaló gengsztert 😄ddddd jaaaj de szeret az az ember simulni.

ReaL MaDRid x siempre

Az elég tulzás, mert az utolso közös jelenetükben, Scoék jol átbaszták és faképnél hagyták Kellermant a bajban.

N o N a m e
De azért elég jó haverok voltak a második évad közepén
desigo
kár,hogy szétcsesztétek a topikot a buta kellermanozással <#szomoru1>
kuzco007
kellerman a srácok ellensége, skó csaját fojtogatta, nem hiszem h skó lelkizne neki😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

passatgt
a sapkás meg c-note, csak õk senkit nem érdekelnek😄

kellerman ftw

sambauer
jajj belassítva Szkófild gyanús nézése nagyon komoly 😄😄

Turn Me On Dead Man

Dynamic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
0:11-nél ott van Sucre feketén fehéren, ti meg egy fület elemeztek, hogy nem az-e meglepetés vendég😄D Bár röhögnék, ha õ lenne.
passatgt

0:26-nál, tényleg úgy néz ki mint kellerman, kis pajesz, a füle hasonló, meg az arca is kicsit puffadt😊

Herr Lehrer
nem biztos hogy õ volt de eléggé hasonlitott rá😄

Your suffers will be legendary even in hell!

sambauer
linket

Turn Me On Dead Man

Promoban benne volt Kellerman 😄 De tényleg, végén neki mondja Scofield hogy nem akarok többé menekülni.

5c0rp330n
c-note jön majd vissza, nem volt vmi ilyesmirõl szó?

"# Ausiello azt mondja, hogy a Prison Break-finálé meglepõen jó lett, elégedettséggel fogja eltölteni a rajongókat és még meglepetés vendégek is elõfordulhatnak benne."

remélem nem kezdtek el kellermanozni 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

kuzco007
21-22. rész jövõ pénteken a FOX-on, 23-24. rész (igen ezek DVDn IS kifognak jönni) azután a SKY-on azt hittem ezt mindenki tudja😄 www.szokesfan.hu-t tessék nézni ott minden levan írva😉

Bulykin
a dvd-n majd lesz +2 rész, vagy nem?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

dragon11
Nem kell azé' túlozni, sztem fain még mindig..😊

tnm
de ezt honnan veszed?

kuzco007
4 epizód van hátra 2*2=4, nah ennyi😄

Flamer
lol😄

http://loal.atw.hu

tnm
ahol én szoktam nézni (ami nem 100%-os, de imdb-nél általában megbízhatóbb)
aszerint jövõ héten duplaepizód a maradék két részhez pedig unaired van írva (illetve a 23. hoz egy jún. 2-ai angliai vetítés)
ezt a tvrage.com-on néztem, most összevetettem tv.com-mal és ott sincs vetítési idõpont megadva az utsó két részre. tehát sztem ne tessék elhinni, ami imdb-n van.

ezen kívül ezt nem tudom írta-e már valaki, de:
"Angliában május 26-án kedden már leadásra kerül a Prison Break: The Final Break, a lezáró 2 órás film, vagyis nem kell júliusig várni."
2009. 05. 09. 11:53 - Írta: winnie @ sorozatjunkie

amúgy mostani részre igaz, hogy akciódús volt, de megint orbitális baromságok váltották egymást. nem kezdem részletezni, mert sokan nem bírják: de nagyon örülök, hogy nemsokára vége ennek a szenvedésnek. (és nem a nézése a szenvedés, hanem amit a forgatókönyvírók, meg az operatõrök "muszájból" csinálnak) számomra guilty pleasure-ként tökéletes a maradék pár részre.

amúgy milyen szar már, hogy a nagy darab Dominic Purcell füldugóval nyomta végig a "nagy" lövöldözõs jelenetét. (ami a valóságban kb 3 mp-ig tartott volna, utána headshot: game over) vagy az fülhallgató volt, és azzal koordinálták a lövöldözés közben?

Basszus almomban Krantzl tabornok limojat vezettem itt a varosban 😄DDD nagyon durva alom volt, nem emlekszem tisztan de mintha egy epizodban lettem volna 😄DD pfff na ez jol esett XD

linc beveri grecsennek, aztán majd mennek együtt józsibaráthoz vagy a maunikához krantz-el déenesvizsgálatra, hogy kié lehet a gyerek :S vagy ezt spoilerbe kellett volna?

még 2 + 2 rész van hátra. jövö héten van a sorozat finállé. utána jön még két epizod amiben a történeti szállakat lezárják. Annyit elárulok hogy Gretchenrõl és Sarahrol fog szolni

ennyi erõvel ezt a topikot is át lehetne nevezni: "istenítjük a pb-t, akármilyen szar is lett... és beszólunk mindenkinek, aki véletlenül lehúzza a színvonalat, mert úgyis csak divatból fikázza..." kezd olyan lenni a dolog, mintha az elvakult pártszimpatizánsokat akarná meggyõzni az ember, hogy nem jó oldalon állnak... akkor is istenítik a nagyvezért, ha az tönkrevág mindent éppen...
mellesleg most néztem imdb-n: 24részes a sorozat... duplarész 15én, aztán dupla júni 2án...

sztyui2
Miva? 15-én, meg 22-én is lesz duplaepizód? Már nem csak 2 rész van hátra? Én úgy tudtam, ahogy a bannerbe is ki van írva, hogy május 15-én duplarész, és azzal vége. Vagy nem így van?

www.flickr.com/sztyui

kuzco007
najó de hogyan😮

Rockynhooo
természetes 😄

kuzco007
mondasz vmit😛

kabel15
Úgy ismered mint aki választani fog?
Szerintem 2 legyet egycsapásra!

BattleTag: kabel15#2672

kuzco007
hát az biztos h nagyon érdekesen fog alakulni a sorozat vége, vajon kit választ??😉

desigo
nah ez már végre pörgõs,izgalmas rész volt

Self a nyílt törésével már nem nagyon fog ugrálni.Akkora egy láma volt.Simán õ is bemehetett volna a hotelbe és segíthetett volna Lincéknek
Linc mekkora komoly volt amikor a bankból kijöttek és lövöldözött
Sara az évad szégyene.kb semmire se jó
T-bag nagyon jó ,legjobb szereplõ kb.Akkorát alakít.
Mahone kezd teljesen szétesni...
Michael most aztán agyalhat,hogy mit tesz.
kuzco007
kurva jó rész volt😊 jövõhéten duplaepizód, utána meg mégegy duplaepizód😛 még 4 rész a PB-bõl, jah igen, aki szeretné fikázni az nyisson egy fikázom a PB-t de úgyis megnézek mindent részt-topikot😉 köszi😊

Herold
Pont filmnézés közben jutott eszedbe recskázni? <#mf1>

Május 26-án adják le a Final Break-et a SKY 1-en

kommersz
hm
a mai resz minden percet elveztem.Reg volt ilyenem ezzel a sorozattal kapcsolatban😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Herold
Baromi hamar átöltöztek Lincék az emeleten... <#wilting>

dragon11
Nagyon jó volt ez a rész, jövõ héten akkor vége a szökésnek?:'(

Rockynhooo
nekem annyira nem adta a rész 😄 jo most majd választania kell aztá kiváncsi vok mit találnak ki. de vártam vna vmi nagy huzást ,hogy Májköl lelövi lincet vagy vmi <#idiota>

mindegy... ezen lehetne vitatkozni napokig is pár láda sör mellett... az elsõ évadokban is voltak hülyeségek... oké... de mostanra más már szinte nincs is benne... most már lassan ott jár a sorozat, hogy a végére a 3. világháborút helyezik kilátásba, pedig úgy kezdõdött, hogy lincre akartak rákenni egy gyilkosságot 😊 jöttek a nagyobbnál nagyobb gonoszok... az egyre nagyobb összeesküvések meg minden... úgy eltúlozták az egészet, mint mondjuk a dragon ball-t anno... mellesleg meghalasztanak/feltámasztanak embereket nonstop... egyik munkatársam a 3. évad felénél hagyta abba a nézését, mert akkor lett elege... mondtam neki, h: "nyakam rá, hogy sára él"... és úgy is lett... gagyi trükkel visszahozták... szeretem az akciófilmeket... azokon nõttem fel én is anno... de mondjuk a die hard 4.0 is hóttszar lett szerintem, annyira átment gagyiba... pedig az elsõ 3részt imádtam... de rengeteg filmmel vagyok így... a látványra meg a csavarokra mennek rá, közben pedig gagyi lesz az egész :S

Dynamic
Ha visszanézed az elsõ évadot, az is tele van "baromságokkal". Csak akkor még újszerû volt és nem azokra figyeltél. Ez a "mindig az elsõ részek a legjobbak" effektus.
Dynamic
Te a kb. 80 rész levetítése után rácsodálkozol, hogy miért így, miért úgy, de hát ez lehetetlen...? Most komolyan! Ez még továbbra is egy akciófilm, nem a Szomszédok, és nem is egy dokumentumfilm a Discoveryn. Ennek a mûfajnak egyik jellegzetessége, hogy látványos, túlzó, meseszerû elemeket is tartalmaz. Fogadjunk, hogy az általad kedvelt akciófilmben is 1000 ponton tudnék fogást találni. Kérdés, hogy hogy állsz hozzá. Szórakozni akarsz vagy csak ostoba módon kötekedni.
aki a kommentemet kritizálja:
végignézhetitek az összes kommentet... mind a húszonpárezret... soha nem fikáztam a sorozatot a 4. évad második fele elõtt... igaz kb szeptemberben regeltem, de akkor is... a 3. évad még aránylag élvezetes volt... úgy néztem meg a prison break-et, hogy nem kezdtem el, amikor a retekklub elkezdte adni, hanem utána kb 1évre megszereztem a komplett 1. évadot meg a második felét... ott jártak... kb 3 nap alatt néztem meg minden részt, ami addig lement, annyira jó volt... izgalmas volt... fordulatos... kliséktõl nagyrészt mentes... pörgõs részek mentek általában olyan lezárással, hogy reflexbõl indítottam is a köv. részt... már amíg volt... utána meg nem gyõztem várni a folytatást... de amióta az írók sztrájkoltak, a színvonal olyan gagyiba ment át, mintha a gladiátort az esmeraldával akarnád összehasonlítani... egyszerûen nevetséges... minden részben a szereplõket szembeállítják legalább 2szer olyan problémával, hogy a paraszt azt higyje, h beledöglenek... és valami irtó gagyi módon vágják ki magukat belõle...
egyébként azért nézem meg a köv 2részt, mert kíváncsi vagyok rá, mivel zárják le... ez kb olyan, hogy játszik az ember 1 játékkal... beleölt napokat... a játék eleje jó volt, de átment halálszarba, de azért végigviszi már, mert elkezdte... mellesleg asszonnyal újranéztük mondjuk a szívek szállodáját... 7évad... és még az is sokkal izgalmasabb/fordulatosabb, mint ami a pb lett így a végére... sajnálom, mert 10/10es sorozatból 10/4-es lett a végére... :S

Rockynhooo
kössz srácok 😄

tommygear