Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Akinek tetszett minden eddigi évad, annak ez is jó lesz :)
Sokan vagyunk, akinek meg nem tetszett, az meg skippeli azt cső :)
Ettől függetlenül, az első évad volt a legjobb :)
Elég nagy esély van rá hogy gagyi lesz, ennek ellenére én most megyek és leszopom magam örömömben.
Meg jó nagy bukás.
kill3r21
Az lesz :)
Szerencsére még nem hivatalos.
ForzaInter
lol:D

Yo, Bitch!

Narxis
Kéne egy új Prison Break mondjuk a fiaikkal a fõszerepben.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dragon11
<#worship><#worship>

stargatelost
Igen, az a Final Break.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

dragon11
A 4. évad össz 22 részes.. de volt egy különrész 'A szabadság ára' címmel amit 23-24résznek becéznek mert 1.5órás.. tehát akk ennyi rész van összesen, igaz ?

Narxis
Megvolt. Ja de nem csak a minõség miatt hanem mert több sorozatot nezek. Futurama bol is már csak pár rész van és azt is nulláról kezdtem. :)

stargatelost
Egy hónapig nyüstölted a negyedik évadot? :D Mondjuk megértem :) Final Break is megvolt?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Na befejeztem! Nem semmi sorozat de a 4. évad legalább fele gázos volt. Viszont szépen elvarrták a szálakat.

stargatelost
Na azért ám :D Valóban nevetséges volt a 4. évad. Viszont a Final Breaket is nézd meg utána ;)

Amúgy nekem is bejött a harmadik évad, és sok év elteltével is tartom az állításomat, hogy a PB csak akkor volt jó, amikor börtönben voltak. Tehát 1. és 3. évad. Nyilván a 2. évad elsõ felének is voltak jó dolgai, de inkább csak a zseniális elsõ évad utózöngéje miatt.

Narxis
Ez a 4. évad tényleg gáz. Nagyon nem illenek a szereplõk ebbe a szituba, ahogy ott az asztal körül papírokkal meg laptoppal meg ilyenekkel "dolgoznak". Vicc kategória, én érzem kínosnak amikor Sarah azt mondja, hogy marad és dolgozik a videón amivel lefilmezte Scofield a 6 kártyaõrt. De valahogy végigszenvedem. :D

Viszont nekem a 3. évad is tetszett, fõleg az eleje mert így egész más színben voltak az amerikai börtönök, azok már szinte szállodák a panamaihoz képest. :D

bakkerman
a 3. évad nagyon összecsapott lett,a 4. pedig már "muszájból" lett megírva,minden józanészt mellõzött az évad,logikátlanul próbálták elvarrni a szálakat. Nekem a második évad a kedvencem,Mahone-Scofield hajsza,mikor melyikük járt a másik elõtt egy lépéssel,zseniális volt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Igazából már a harmadik évadtól megindult a mélyrepülés, a negyediktõl viszont fajsúlyosan megerõsödött.
Narxis
Aha, de már láttam a 4. évad elsõ 2 részét szal megnyugodtam. :D De ez a 4. évad így elég fura.

N o N a m e
lefejezték?
Narxis
Sarah neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee<#sir><#sir>

ForzaInter
Sok mindenkit, ezért hír.:)

Yo, Bitch!

Flamer
egyaltalan kit erdekell hogy meleg?

http://loal.atw.hu

N o N a m e
Én már nagyon régóta úgy könyveltem el, hogy meleg már akkor is voltak ilyen hírek amikor futott a sorozat és konkrétan nem érdekelt az egész. Most sem érdekel. A tegnap láttam twitteren, hogy sok ember kiakadt a hír hallatán. Nem tudom miért olyan nagy szám, de örülök hogy bevalotta, biztos komoly kapcsolatban van. :)
Ma többen felhívtak, hogy végeztek a sorozattal.* Véleményem szerint jól tette. (Ideje is volt már.)

Wentworth, ezt neked küldöm:

http://www.youtube.com/v/QUQsqBqxoR4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

*Az elsõ két évadot felülmúló akciósorozat az én életemben már biztosan nem lesz. Szerintem. Errõl lemondani W. levele miatt...

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

3.része a sorozatnak:)
az hanyadik rész lesz? :D leszedem és azt megnézem
RTL 2 hétfõnkénti sorozat..Életre-halálra (Chase 2010)
ha minden igaz,a hétfõi részben Robert Knepper...a zsaruk oldalán meg Sucre:)
szabii98
utána eszméltem, 3 hete megy már xD

I met God. She's black

hm,? :D nem tudod mióta? harmadik rész kedden lesz, szóval 3 rész óta :D
szabii98
A Viasat6 keddtõl ismétli A Szökést, nem tudom hogy mióta de sztem nem rég óta :)
A harmadik rész kedden lesz, Szept. 18-án 21:00kor

I met God. She's black

dragon11
és tényleg.. köszönöm!:)

N o N a m e
Sequoia
dragon11
Milyen Toyota az a nagy terepjárójuk ?:D:D

Nekem aránylag (közepesen) bejött a sorozat. És ugye itt is volt egy durva állandó szereplõ halál a második évad elején. És ami a végén történt, hát kíváncsi lettem volna a továbbiakra.
N o N a m e
én még egyet megnéztem úgy emlékszem.. :D
Steve Downie
dettó

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

ForzaInter
elég gyenge eresztés volt. én a t-bag-es rész után kaszáltam.

Yo, Bitch!

Amúgy a BK sajnos cancelt kapott. Tehát már nincs esély viszontlátni PBkaraktereket. Hacsak a készítõk nem készítenek újabb sorozatot, amit szintén egy univerzumba kötnek a PB-vel.
T-Bag benne az elkapandó szökevény.
A crossover azt jelenti, amikor egy sorozatban feltûnik egy másik sorozatból már ismert karakter, amolyan átlátogatást tesz.
ezer köszönet! <#worship>
ForzaInter
longmire 6. részében is szerepelt. az elébb meg az x-akták 8x09-et néztem és abba is benne volt:D 1 hét alatt 2 sorozatban fura volt látni ilyen hosszú idõ után.

Yo, Bitch!

stargatelost
Ajánlom a sorozatjunkien a fogalmak menüpontot. Ha sorozatokat nézel, a cross-over nem kéne, hogy ismeretlen legyen számodra :)

enyhén, vagy spoilermentesen megtudod mondani,hogy mi van a 3.részben? :D crossover az mit jelent? tudom googleba beírni 1perc de ha már itt vagyok a topicban akkor felteszem a kérdést itt! hátha mást is érdekel :D
mentalista 4.évad 5.részében láthatjuk bellicket :D picit fura volt újra látni xD

egyébként tervezem,hogy a közeljövõben megnézem a 2.évadot, ergo ha gondoljátok közben írogatok kérdéseket is és majd mehet megint egy kvíz,persze ha lesz rá igény
dragon11
Arra gondoltam, köszi!:D

N o N a m e
Az nem Rover, hanem Lincoln Town Car. Ha erre gondoltál. :)
dragon11
Valaki meg tudja mondani, hogy milyen Rover milyen fajta volt, stb?

Sehol nem találom.:)
Köszi.

Steve Downie
Ez hatalmas :D Az ilyen kódolt üzenetek, a mögöttes tartalommal bíró tetoválások és a rengeteg fordulat, izgalmas jelenet miatt nagyon bánom, hogy nincs már PB. Még ennyi idõ után is.

Tavaly még néztem a Breakout Kings pár részét, eleinte ugye arról volt szó, hogy Bagwell 3 részt kap, tehát 3 részbe telt volna, mire elkapják, meg asszem a 8-tól a 10-ik részig zajlódott volna le a dolog. Ehelyett elõrehozták 3. résznek, és lényegében 1 epizód alatt elkapták, míg a PB-ben tkp. 2 évad is arról szólt, hogy nem akadtak a nyomára :D Meg amúgy is sz*rul volt megcsinálva az egész, ilyen vicc karakterek fegyverezték le, arról a dokiról nem is beszélve, aki a végén próbálta "megfejteni"... Nekem nagyon nem jött be.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

N o N a m e
Hát itt már a történetnek is vége lett, hülyeség lett volna egy még nagyobb céget bevonni és erõltetni. Lincolnt nem végezték ki, kiderült hogy más volt a háttérben, csak Michaelt kár volt megölni.

Annak viszont örülök, hogy még pár embernél a kedvencekben van a topik. :)