Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan vagyunk, akinek meg nem tetszett, az meg skippeli azt cső :)
Ettől függetlenül, az első évad volt a legjobb :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amúgy nekem is bejött a harmadik évad, és sok év elteltével is tartom az állításomat, hogy a PB csak akkor volt jó, amikor börtönben voltak. Tehát 1. és 3. évad. Nyilván a 2. évad elsõ felének is voltak jó dolgai, de inkább csak a zseniális elsõ évad utózöngéje miatt.
Viszont nekem a 3. évad is tetszett, fõleg az eleje mert így egész más színben voltak az amerikai börtönök, azok már szinte szállodák a panamaihoz képest. :D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Wentworth, ezt neked küldöm:
*Az elsõ két évadot felülmúló akciósorozat az én életemben már biztosan nem lesz. Szerintem. Errõl lemondani W. levele miatt...
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
ha minden igaz,a hétfõi részben Robert Knepper...a zsaruk oldalán meg Sucre:)
A harmadik rész kedden lesz, Szept. 18-án 21:00kor
I met God. She's black
A crossover azt jelenti, amikor egy sorozatban feltûnik egy másik sorozatból már ismert karakter, amolyan átlátogatást tesz.
Yo, Bitch!
egyébként tervezem,hogy a közeljövõben megnézem a 2.évadot, ergo ha gondoljátok közben írogatok kérdéseket is és majd mehet megint egy kvíz,persze ha lesz rá igény
Sehol nem találom.:)
Köszi.
Tavaly még néztem a Breakout Kings pár részét, eleinte ugye arról volt szó, hogy Bagwell 3 részt kap, tehát 3 részbe telt volna, mire elkapják, meg asszem a 8-tól a 10-ik részig zajlódott volna le a dolog. Ehelyett elõrehozták 3. résznek, és lényegében 1 epizód alatt elkapták, míg a PB-ben tkp. 2 évad is arról szólt, hogy nem akadtak a nyomára :D Meg amúgy is sz*rul volt megcsinálva az egész, ilyen vicc karakterek fegyverezték le, arról a dokiról nem is beszélve, aki a végén próbálta "megfejteni"... Nekem nagyon nem jött be.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Annak viszont örülök, hogy még pár embernél a kedvencekben van a topik. :)