23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#23051 Sok mindenkit, ezért hír.:) -
#23050 egyaltalan kit erdekell hogy meleg? -
#23049 Én már nagyon régóta úgy könyveltem el, hogy meleg már akkor is voltak ilyen hírek amikor futott a sorozat és konkrétan nem érdekelt az egész. Most sem érdekel. A tegnap láttam twitteren, hogy sok ember kiakadt a hír hallatán. Nem tudom miért olyan nagy szám, de örülök hogy bevalotta, biztos komoly kapcsolatban van. :) -
gulyasandras #23048 Ma többen felhívtak, hogy végeztek a sorozattal.* Véleményem szerint jól tette. (Ideje is volt már.)
Wentworth, ezt neked küldöm:
*Az első két évadot felülmúló akciósorozat az én életemben már biztosan nem lesz. Szerintem. Erről lemondani W. levele miatt... -
xido #23047 3.része a sorozatnak:) -
Dean Winchester #23046 az hanyadik rész lesz? :D leszedem és azt megnézem -
xido #23045 RTL 2 hétfőnkénti sorozat..Életre-halálra (Chase 2010)
ha minden igaz,a hétfői részben Robert Knepper...a zsaruk oldalán meg Sucre:) -
#23044 utána eszméltem, 3 hete megy már xD -
Dean Winchester #23043 hm,? :D nem tudod mióta? harmadik rész kedden lesz, szóval 3 rész óta :D -
#23042 A Viasat6 keddtől ismétli A Szökést, nem tudom hogy mióta de sztem nem rég óta :)
A harmadik rész kedden lesz, Szept. 18-án 21:00kor -
#23041 és tényleg.. köszönöm!:) -
#23040 Sequoia -
#23039 Milyen Toyota az a nagy terepjárójuk ?:D:D -
Quantumleap #23038 Nekem aránylag (közepesen) bejött a sorozat. És ugye itt is volt egy durva állandó szereplő halál a második évad elején. És ami a végén történt, hát kíváncsi lettem volna a továbbiakra. -
#23037 én még egyet megnéztem úgy emlékszem.. :D -
#23036 dettó -
#23035 elég gyenge eresztés volt. én a t-bag-es rész után kaszáltam. -
Quantumleap #23034 Amúgy a BK sajnos cancelt kapott. Tehát már nincs esély viszontlátni PBkaraktereket. Hacsak a készítők nem készítenek újabb sorozatot, amit szintén egy univerzumba kötnek a PB-vel. -
Quantumleap #23033 T-Bag benne az elkapandó szökevény.
A crossover azt jelenti, amikor egy sorozatban feltűnik egy másik sorozatból már ismert karakter, amolyan átlátogatást tesz. -
Dean Winchester #23032 ezer köszönet! -
#23031 longmire 6. részében is szerepelt. az elébb meg az x-akták 8x09-et néztem és abba is benne volt:D 1 hét alatt 2 sorozatban fura volt látni ilyen hosszú idő után. -
#23030 Ajánlom a sorozatjunkien a fogalmak menüpontot. Ha sorozatokat nézel, a cross-over nem kéne, hogy ismeretlen legyen számodra :) -
Dean Winchester #23029 enyhén, vagy spoilermentesen megtudod mondani,hogy mi van a 3.részben? :D crossover az mit jelent? tudom googleba beírni 1perc de ha már itt vagyok a topicban akkor felteszem a kérdést itt! hátha mást is érdekel :D -
Dean Winchester #23028 mentalista 4.évad 5.részében láthatjuk bellicket :D picit fura volt újra látni xD
egyébként tervezem,hogy a közeljövőben megnézem a 2.évadot, ergo ha gondoljátok közben írogatok kérdéseket is és majd mehet megint egy kvíz,persze ha lesz rá igény -
#23027 Arra gondoltam, köszi!:D -
#23026 Az nem Rover, hanem Lincoln Town Car. Ha erre gondoltál. :) -
#23025 Valaki meg tudja mondani[aki emlékszik még:D:D], hogy milyen Rover[tudjátok, az a fekete kb. elnöki kocsi] milyen fajta volt, stb?
Sehol nem találom.:)
Köszi. -
#23024 Ez hatalmas :D Az ilyen kódolt üzenetek, a mögöttes tartalommal bíró tetoválások és a rengeteg fordulat, izgalmas jelenet miatt nagyon bánom, hogy nincs már PB. Még ennyi idő után is.
Tavaly még néztem a Breakout Kings pár részét, eleinte ugye arról volt szó, hogy Bagwell 3 részt kap, tehát 3 részbe telt volna, mire elkapják, meg asszem a 8-tól a 10-ik részig zajlódott volna le a dolog. Ehelyett előrehozták 3. résznek, és lényegében 1 epizód alatt elkapták, míg a PB-ben tkp. 2 évad is arról szólt, hogy nem akadtak a nyomára :D Meg amúgy is sz*rul volt megcsinálva az egész, ilyen vicc karakterek fegyverezték le, arról a dokiról nem is beszélve, aki a végén próbálta "megfejteni"... Nekem nagyon nem jött be. -
#23023 Hát itt már a történetnek is vége lett, hülyeség lett volna egy még nagyobb céget bevonni és erőltetni. Lincolnt nem végezték ki, kiderült hogy más volt a háttérben, csak Michaelt kár volt megölni.
Annak viszont örülök, hogy még pár embernél a kedvencekben van a topik. :) -
#23022 #23020: ahah enis nemreg neztem ujra de en az egeszet.
amugy ott a final break.. tobbmint egy oras okorkodes :Dszerintem johogy abbafejeztek. :| -
Quantumleap #23021 Akkor nézd meg a Breakout Kings 1x03-at! (Esetleg reménykedj, hogy majd a 2.évadban is lesz valami crossoverezés.) -
#23020 most sikerült újranézni a 4évadot, mit nem adnék egy folytatásért vagy valamifél spinoffért...:) -
#23019 Mahone még versenyezni is tud! :) -
Quantumleap #23018 És vajon most is szem előtt tartják Knepper óhaját, hogy ne öljék meg a karaktert?
Meg vajon hogy fogják hihetően tálalni, hogy nem Latin-Amerikába tart, hogy Lincolnékon bosszút álljon? Vagy fene tudja, lehet oda tervezi, csak nem jut majd át a határon. -
Suffering #23017
Zsebes 1 epizodban lesz benne ha minden igaz, ismét meg fog szökni a Fox riverből. a 8. epizodban fogják őt kergetni. -
Quantumleap #23016 Mindegy, véleményem szerint egy igazi, valamirevaló rendező nem ragad le egy témánál a műfajon belül. -
#23015 az a német verzió átdolgozása, nem saját ötlet. -
Dean Winchester #23014 jaja és 10 ember volt a fegyőr a másik 10 meg a rab :D vagyis ezeknek a szerepét kellett eljátszani, nekem bejött a film ;)
sztem ez a sorozat is kurva jó lesz, várom nagyon nah :D -
#23013 ebben jók :P
Paul Scheuring csinált még egy filmet a tavaly, ahol kb 20 embert pénzért, tanulmány céljából összezártak egy börtön szerűségben érdemes megnézni: A kisérlet (The Experiment) a címe. -
bcrics #23012 mindenki azt csinálja amihez a legjobban ért.