23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#10685 télleg gyerekek,Kellermanról ennyi szó esett.Elképzelem,ha netán Burrows vagy akármelyik másik főszereplő meghallna akkor őróluk mennyi szó esne két epizód között.*********sok hsz. jönne ebbe a topicba akkor. -
Paddy #10684 hehehehe ez jó:) kellerman még mindíg téma?:D
csak látnák ezt a vitafórumok az alkotók, na meg mr kellerman -
#10683 Senki nem cseszegetett, csak már uncsi volt hogy másodjára ordibálod, hogy te aztán nem veszed meg dvd-n. Egyébként 7990 Ft lesz és aki szerette, annak igenis megéri. Azt se felejtsd el, hogy a dvd verzió nem kép/hanghibás, mint a letöltött részek közül néhány (ha már ennyire belemegyünk a minőségbe)... -
#10682 Szerintem mindenkinek jó a szinkronhangja. Tény, hogy én előbb láttam magyarul és utána az eredetit. -
#10681 Látod, ezt én sem értem. Nem mintha túlzottan érdekelne a dolog... Csak kicsit furcsa hogy micsoda felháborodást váltott ki egyesekből az, hogy nem veszek meg közel 10ezerért egy nulla retekklubbos kiadást, ami ráadásul már megvan angolul, a magyar szinkron meg egy nulla (vagy még annyi sem) és bármikor letölthetnem sokkal jobb minőségű HD-ben is, és kb 10ed olyan olcsón jövök ki belőle. Erre annyit tudok mondani csak hogy akinek kell, az vegye. Nekem nem kell. -
#10680 azért nem kcsit megoszolik a vélemény -
#10679 így igaz a való életben tuti él.Lehet,hogy a sorozatban is..A szavazás álllása: 59-43 (meghallt-nem hallt) -
#10678 jaja :D -
#10677 Kellerman él és kész.
Na.
:)
-
#10676 mi a pöcsér kezdtétek el baszatni scorpeeont? D: nemértem én -
#10675 Benjamin Franklinre gondolsz?Sztem igen. -
#10674 egyet értünk... csak nem volt kedvem ennyit gépelni :) -
#10673 de nem is ez a legfőbb érv a mellett hogy meghalt:
-a monológ,hogy vigyorogj a gyilkosod arcába,hát ő elkezdett vigyorogni
-a dramaturgia:így volt a legjobb megmutatni azt,ha az addig érinthetetlen ember meghal
-és vegyük hozzá persze azt is,hogy egy országos adón az azért már tényleg nem fér bele hogy sörétessel szó szerint cafatokra lőjenek valakit a kamera előtt
-meg ugyebár utolsó rész volt,a leszámolások ideje,amikor sokan elhaláloznak az addigi majdnem-főszereplők közül,és nem mellesleg nálam azért belefért volna az is ha egy igazi főszereplő hal meg,azért az kellett volna még -
#10672 De a sorozatíráshoz kúvára nem értesz.
:)))
Láttad mikor a néger felakasztotta magát?
Haggyadmá....
:D
-
#10671 láttad mekkora hellyen voltak?? tudod a socó mekkora területre lő??
én igen :) -
#10670 Láttad hogy rálőnek?
Én nem.
:) -
#10669 végre valaki egyetért velem :) -
#10668 ...akibe átültetik a tudatát :) -
#10667 Mondjuk onnan, hogy valószínűsíthetően kapott olyan 6 shotgun lövést 2 méterről? -
#10666 olvass vissza! már leírtuk ezerszer -
#10665 olvass vissza -
#10664 Ja, sztem is Scofield hangját kúrták el nem kicsit nagyon! Télleg olyan kisfiús! T-Bag hangjára viszont nem emléxem! Ja és aki arra gondol, h meghalt Kellerman az miből gondolja azt, hogy hallott? -
#10663 Képzeljétek én voltam a csavar magyarhangja még az első évadból :D -
#10662 t-bag magyar hangja a legszarabb talán :| -
#10661 Felirattal(eredeti hangon)sztem minden film jobb.Amúgy egyetértek Scofieldnak olyan kisfiús hangja van szinkronosan. -
#10660 akkor hallgasd meg T-bag hangját :D -
#10659 huh,gyerekek micsoda eszmefuttatás történt itt.:),amúgy a szinkronban Scofield hangját *****ták el de nagyon.Az ővé nagyon elvan....A többieké aránylag megteszi.Igaz egy részt ha láttam szinkronosan,de azt is csak azért hogy megtapasztaljam a különbséget.hát van különbség,nem kicsi--nagy különbség.Felirattal jobb. -
#10658 lol -
#10657 Tudtátok hogy Sara magyarhangja a kutyám?Tegnap nem Chapi-t adtam neki és elkezdett velem veszekedni és kiderűlt hogy ő Sara magyarhangja :D -
#10656 tudjátok h Kellerman magyarhangja faterom? :D -
#10655 jaa hogy AZ az osztálytársad, nem ugrott be elsőre, demár vágom :_Dd
istenem -
#10654 Ez most mennyire komoly? Nem mintha tudnám h milyen LJ magyarhangja, 1 rész szinkronosan nekem elég volt :) -
#10653 most már igen
-
#10652 Én tudtam!:D -
#10651 tudtátok, hogy LJ magyarhangja az osztálytársam? -
#10650 Viszont te vmi olyasmiről beszéltél h leugattam volna vkit. Ilyenről szó nem volt. De tényleg lesz@rom mostmár, aki akarja, vegye csak meg, olyan jó az a magyar szinkron úgyis :) -
#10649 ne buzgálkodjatok
inkább savazzatok -
#10648 XD -
#10647 Paintball puskával lőttek mert Kellermanak az a hobby-ja és a haverjaival játszani akart még egy kicsit még lecsukják.:) -
#10646 akit lelőttek az csak egy hologram volt :D