23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • II Rocky II
    télleg gyerekek,Kellermanról ennyi szó esett.Elképzelem,ha netán Burrows vagy akármelyik másik főszereplő meghallna akkor őróluk mennyi szó esne két epizód között.*********sok hsz. jönne ebbe a topicba akkor.
  • Paddy
    hehehehe ez jó:) kellerman még mindíg téma?:D
    csak látnák ezt a vitafórumok az alkotók, na meg mr kellerman
  • Atisz #10683
    Senki nem cseszegetett, csak már uncsi volt hogy másodjára ordibálod, hogy te aztán nem veszed meg dvd-n. Egyébként 7990 Ft lesz és aki szerette, annak igenis megéri. Azt se felejtsd el, hogy a dvd verzió nem kép/hanghibás, mint a letöltött részek közül néhány (ha már ennyire belemegyünk a minőségbe)...
  • Atisz #10682
    Szerintem mindenkinek jó a szinkronhangja. Tény, hogy én előbb láttam magyarul és utána az eredetit.
  • scorpeeon
    Látod, ezt én sem értem. Nem mintha túlzottan érdekelne a dolog... Csak kicsit furcsa hogy micsoda felháborodást váltott ki egyesekből az, hogy nem veszek meg közel 10ezerért egy nulla retekklubbos kiadást, ami ráadásul már megvan angolul, a magyar szinkron meg egy nulla (vagy még annyi sem) és bármikor letölthetnem sokkal jobb minőségű HD-ben is, és kb 10ed olyan olcsón jövök ki belőle. Erre annyit tudok mondani csak hogy akinek kell, az vegye. Nekem nem kell.
  • Drephis
    azért nem kcsit megoszolik a vélemény
  • II Rocky II
    így igaz a való életben tuti él.Lehet,hogy a sorozatban is..A szavazás álllása: 59-43 (meghallt-nem hallt)
  • PyRex
    jaja :D
  • NeoMaN
    Kellerman él és kész.
    Na.
    :)
  • sweech
    mi a pöcsér kezdtétek el baszatni scorpeeont? D: nemértem én
  • II Rocky II
    Benjamin Franklinre gondolsz?Sztem igen.
  • Rockynhooo
    egyet értünk... csak nem volt kedvem ennyit gépelni :)
  • ProGabe #10673
    de nem is ez a legfőbb érv a mellett hogy meghalt:
    -a monológ,hogy vigyorogj a gyilkosod arcába,hát ő elkezdett vigyorogni
    -a dramaturgia:így volt a legjobb megmutatni azt,ha az addig érinthetetlen ember meghal
    -és vegyük hozzá persze azt is,hogy egy országos adón az azért már tényleg nem fér bele hogy sörétessel szó szerint cafatokra lőjenek valakit a kamera előtt
    -meg ugyebár utolsó rész volt,a leszámolások ideje,amikor sokan elhaláloznak az addigi majdnem-főszereplők közül,és nem mellesleg nálam azért belefért volna az is ha egy igazi főszereplő hal meg,azért az kellett volna még
  • NeoMaN
    De a sorozatíráshoz kúvára nem értesz.
    :)))

Láttad mikor a néger felakasztotta magát?

Haggyadmá....
    :D

• Rockynhooo
    láttad mekkora hellyen voltak?? tudod a socó mekkora területre lő??
    én igen :)
  • NeoMaN
    Láttad hogy rálőnek?
    Én nem.
    :)
  • Rockynhooo
    végre valaki egyetért velem :)
  • PyRex
    ...akibe átültetik a tudatát :)
  • scorpeeon
    Mondjuk onnan, hogy valószínűsíthetően kapott olyan 6 shotgun lövést 2 méterről?
  • Rockynhooo
    olvass vissza! már leírtuk ezerszer
  • Drephis
    olvass vissza
  • leoon
    Ja, sztem is Scofield hangját kúrták el nem kicsit nagyon! Télleg olyan kisfiús! T-Bag hangjára viszont nem emléxem! Ja és aki arra gondol, h meghalt Kellerman az miből gondolja azt, hogy hallott?
  • motyodlee
    Képzeljétek én voltam a csavar magyarhangja még az első évadból :D
  • Drephis
    t-bag magyar hangja a legszarabb talán :|
  • Grove4
    Felirattal(eredeti hangon)sztem minden film jobb.Amúgy egyetértek Scofieldnak olyan kisfiús hangja van szinkronosan.
  • Rockynhooo
    akkor hallgasd meg T-bag hangját :D
  • II Rocky II
    huh,gyerekek micsoda eszmefuttatás történt itt.:),amúgy a szinkronban Scofield hangját *****ták el de nagyon.Az ővé nagyon elvan....A többieké aránylag megteszi.Igaz egy részt ha láttam szinkronosan,de azt is csak azért hogy megtapasztaljam a különbséget.hát van különbség,nem kicsi--nagy különbség.Felirattal jobb.
  • SpiritFire
    lol
  • Grove4
    Tudtátok hogy Sara magyarhangja a kutyám?Tegnap nem Chapi-t adtam neki és elkezdett velem veszekedni és kiderűlt hogy ő Sara magyarhangja :D
  • Rockynhooo
    tudjátok h Kellerman magyarhangja faterom? :D
  • nyamiag #10655
    jaa hogy AZ az osztálytársad, nem ugrott be elsőre, demár vágom :_Dd

istenem
  • scorpeeon
    Ez most mennyire komoly? Nem mintha tudnám h milyen LJ magyarhangja, 1 rész szinkronosan nekem elég volt :)
  • motyodlee
    most már igen
  • REALista
    Én tudtam!:D
  • N1ggA
    tudtátok, hogy LJ magyarhangja az osztálytársam?
  • scorpeeon
    Viszont te vmi olyasmiről beszéltél h leugattam volna vkit. Ilyenről szó nem volt. De tényleg lesz@rom mostmár, aki akarja, vegye csak meg, olyan jó az a magyar szinkron úgyis :)
  • Drephis
    ne buzgálkodjatok
    inkább savazzatok
  • motyodlee
    XD
  • Grove4
    Paintball puskával lőttek mert Kellermanak az a hobby-ja és a haverjaival játszani akart még egy kicsit még lecsukják.:)
  • motyodlee
    akit lelőttek az csak egy hologram volt :D