23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#10645 Meghalt de van egy ikertestvére...:D -
#10644 Lassan befejezhetnéd... -
#10643 Vissza a topikho akkor:
Most meghalt Kellerman vagy nem halt meg??
-
#10642 "-a szinkron egy kalap sz@r (értsd: kib@szottul sz@r)
-nem adok ki pénzt a nagy semmiért ami már amúgy is megvan, főleg nem a retek klub fapados lóf@sz változatára"--ki mondta h vedd meg és de dumáltál ocsmányul.Ennyi. -
#10641 Olvass inkább vissza h ki ugatott le kit... -
#10640 Azért mert itt ugrálsz!Senki se mondta h vegyél de te itt leugattad a másikat. -
#10639 Mért is lenne?
Grove4 is vicces: azt írja h lőjjem le magam aztán még ő van felháborodva egy idióta smile-n :) -
#10638 ebbő' biza büntipont lesz... :) -
#10637 -
#10636 -
#10635 Lődd már le magad! -
Jólvan, vedd csak meg nyugodtan. Én ennyi pénzből kiírom HD minőségben (1,1GB 1 rész) mindkét évadot kb 7-szer. -
#10633 Asszed, h a DVD-n nem lesz angol hang?
Amúgymeg én se veszem meg. -
#10632 jóvan fijam, leülhetsz -
#10631 Ha meg a 2. évadra gondoltál hogy jön agolul, azt sem venné meg... -
#10630 Én inkább töltöm és nézem, mert:
-a szinkron egy kalap sz@r (értsd: kib@szottul sz@r)
-nem adok ki pénzt a nagy semmiért ami már amúgy is megvan, főleg nem a retek klub fapados lóf@sz változatára -
#10629 még nem is volt a hír?októberben jön a DVD!!!!gondolom szokásos fapados kiadás lesz(a'la lost,dh,stb),és nem lesz hozzá bonus lemez(ne legyen igazam!),de hiszen a lényeg maga a sorozat,szal majd vegyétek,nézzétek :) -
#10628 aztán jó meg is szopta :D:D:D:D
Hidd el 3 nap még a börtönbe és kinyírják:) -
#10627 Annyit tudok mondani, hogy ne hasonlítsd össze a két szereplőt Bellick-et meg a kölyköt, az ha akart volna sem tudott volna semmit csinálni az alkata miatt. Kicsi volt Avocado meg 2-szer akkora mint a kölyök!!! Na erről ennyit! JA és Bellick ne feledjük el kiütötte Banks-et is, mert volt annyi mersze. -
Quantumleap #10626 Naná! Úgyhogy légyszi, ne is akard feltépni a sebeimet! -
#10625 sztem az erő és a kapcsolatok számítanak -
Lpneo #10624 Ennyire jártas vagy benne? -
Quantumleap #10623 Börtönben a kiállás veszélyes lehet, meg is ölhetik az embert. -
#10622 Nem súlycsoporttól, hanem kiállástól függ sokminden, szerintem. -
Quantumleap #10621 Könnyű azt mondani. Bellick azért nem Tweener súlcsoportja. -
#10620 így van! -
#10619 hát,minden hozzáállás kérdése.Bellick is volt Avokádó cellatársa és mégse köcsögölte meg.Amugy nem ellenkezek,csak sztem hozzáálláson múlik az egész.:S::) -
#10618 Én Mahone-t is csípem -
Quantumleap #10617 Nekem is épp azért vált szimpivé a második évadban, mert utólag beleképzeltem magamat a helyzetébe. Nem vagyok rá büszke, de egy olyan cellatárstól lehet, hogy nekem is hirtelen spicliskedhetnékem támadt volna. -
#10616 Hát mondjuk lehet neked is sírt volna a szád 1 ilyen börtönben. Nem hiszem h örültél volna 1 Avocado jellegű cellatársnak! -
halofilter #10615 Én már azt szeretném ha egyszer nagyon megszívná a dolgot(mondjuk most úgy láttam az utolsó részben, hogy megszívta...), akkor is nagyon örültem amikor becsukták Fox River-be, csak gondolni lehetett hogy nem marad ott sokáig... -
Hoz_Hun #10614
Amúgy nem tudom miért szimpatikus. Valahogy mindig szurkolok neki. -
Hoz_Hun #10613 Hülyén fogalmaztam. Úgy értettem, hogy már nem a cégnek dolgozik. :) -
Quantumleap #10612 Az tényállás, hogy Wade Williams kiválóan alakítja a péklapátdíjas atombunkó karaktert. Bár ő szerintem ilyenekre is alkalmas a leginkább (még a Ken Parkban láttam), elég ha a külsejét vesszük. -
#10611 nem vonult ellenzékbe, hanem lemondott, és ezzel minden hatalma megszűnt -
#10610 köszi annak aki szavazott :-) -
Hoz_Hun #10609 Mivel az elnök ellenzékbe vonult, akár ő is kiszabadíttathatta. Hisz úgy állították be mintha lett volna valami köztük.
Amúgy én igennel szavaztam. Szerintem. -
#10608 igen, viszont nagyon úgy tűnt, hogy ismeri a módszert amivel "megállították" a kisbuszt, így sztem a kormány emberei voltak és megölték -
#10607 ezaz a szavazásba vezetünk :) az igen tábor forever :D (bár én lennék a legvidámabb ha nem lenne igazunk) -
#10606 van ilyen :D
én nagyon utálom