Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A többszezonosok között nálam is ott van a 2. helyen.
(West Wing, Prison Break, Sopranos, 24, ER, Third Watch, Dallas, Twin Peaks, stb.)
(A minisorozatok - 1, max 2 évados sorozatok - közül - ezek jobban bejönnek - részemrõl a jelenlegi sorrend: From the Earth to the Moon, Rome, Band of Brothers)
A medve nem játék.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
<#buck>#buck>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Jah, azok! Fel kéne tenni vmi public oldalra, vagy el kéne küldeni õket a prisonbreak.hu-ra...
Én is benyomtam most az 1iket háttérnek... <#eljen>#eljen>
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Lehet tévedek, de mintha született erzsikéknél is úgy ment volna a tv2-n, hogy külföldön befejezték a 2. évadot, és akkor kezdték el itt adni szinkronnal. De persze lehet hülyeség... nem nagyon bírom szinkronnal nézni.
Nállam benne van a Top3-ban.
😊
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Biztos front van.
<#szomoru1>#szomoru1>
Ezt olvaastam a 2x16-os youtube-os promo kommentjei között, úgyhogy nem valószínûtle, hogy nálunk is elkezdik hamarosan a 2. évadot😊
A fórum arról szólt, hogy ki legyen tárgyalva valami, nem pedig láthatatlanná téve. Aki nem látta még az adott friss epizódot, az ne másszon fórumba, mert mi mást lehetne itt találni? Csak spoilert.
Töltse le, nézze meg, aztán tárgyaljuk ki. De ez, hogy állandóan CTRL+A-zni kell, idegölõ.
Ráadásul ide nem illik linket írni, hogy honnan lehet letölteni, megvannak arra is az oldalak, felirathoz úgyszintén. Legtöbb url úgyis csak promo videókhoz van.
Jee. Kész a tésztám.
Biztos a lelkivilágodat tükrözi.
<#awink>#awink>
Már megint egy örök elégedetlen akkor is beszólok veszekedni akarok tipus.
Ugyanúgy TE is megbuknál a teszten.
Mégegy antiszociális alkat...
Én tesztet töltetnék ki az elõfizetés igénylõvel ha internet-szolgáltató lennék.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun>
SZPOJLER:
Patoshik mekkora már! Azt az egyszerre buta és egyszerre brutális arcot, amit a színész vág, tanítani kéne. Kellerman meg szerelmes típus. Leszállítja Scofieldékat Mr. Csíkszemnek, aztán kap egy tarkólövést. Legalábbis ez a megérzésem. Ennél jobban már csak az érdekel, Mahone hogy végzi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ettõl függetlenül korrekt rész volt. Tetszett ferdeszemü ügynökünk kétségbeesése a videó láttán 😊 És már azt is tudjuk, hogy Michael alkoholista volt 😄DD különben honnan tudta volna mi áll a könyvben, mik a címszavak? 😄 gyorsan felvett egyet a romos raktárépület elött hogy tudjon majd üzenni? 😊
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
és lefogom tölteni a 2. évad elsõ 15-16 részét
szerintetek miyen?
leszedtem már egyet de nem rakja be:S:S::S:
köszi
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
http://www.youtube.com/watch?v=2EyI2m3BlNk
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21