23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • NeoMaN
    Hááát, sztem jobb lett volna egy tűzharc Kim embereivel, és Kimet is neki kellett volna kinyírnia.
  • InfectedMann
    Jó poén... de szerencsére nem így lesz mert kuka lenne az egész sorozat :)
  • Rockynhooo
    megvan...
  • Ice Cortez
    Ohh és ezt honnan tudjátok srácok hogy mi lesz a 3. évadban?
    Megvan a forgatókönjyv vagy csak találgattok?
  • II Rocky II
    poénnak nem rossz.De Kellermann halálát meglehet volna oldani másképpen is sztem,de igaz igy mártiros.:)
  • Rockynhooo
    gratulálunk a kitalálónak :D
  • Quantumleap
    Ezt egy másik topikon olvastam egy-két hete:

SPOILER

én is pont erre gondoltam. :D 3. évad: Linc magára tetováltatja a tervrajzot, hogy kimentse öccsét, ami sikerül is, velük megy Bellick és Mahone. 4. évad: menekülés. évad végén elkapják Linc-et és Scotfield-et. 5. évad: Sara magára tetoválja a börtön tervrajzát, hogy kimentse a testvérpárt, ami sikerül. 6. évad: menekülés, évad végén elkapják a testvéreket + Sara-t. 7. évad: a 3. évadban Mahone és Bellick összespanoltak a többiekkel ezért Bellick magára tetováltatja a börtön tervrajzát, hogy kimentse a többieket ami sikerül. 8. évad: menekülés, évad végén mindenkit elkapnak kivéve Mahone-t. 9. évad: Mahone magára tetováltatja a tervrajzot, hogy kimentse a többit, ami sikerül is. 10. évad: menekülés, évad végén a semmiből előugrik Bill Kim és megöli mindet. VÉGE. :D
  • Rockynhooo
    vótmá szarmá
  • PyRex
    gratulálok...
  • timantes
    3. évad szerintem:

Ugyanaz lesz mint az 1. , AZZAL a fordulattal hogy most Lincoln fog bemenni a börtönbe hogy kihozza Scofieldet. T-Bag szerez magának megint egy csapatot , sőt sztem egyik kiskirály lesz a börtönben. Sucre-t elkapják és beviszik a börtönbe , ott kideriti hol van a csaja. Bellic marad szajha még felnem akasztja magát , Mahonie meg Scofield együt fog közdeni az életükért, mert szerintem pár kigyúrt benga állít tuti megkörnyékezi őket hogy legyen a szajhájuk. Az évadzáró epizódban szereplő bandavezérnek is szerepe lesz.

Igazam van , avgy igazam van ?
  • Quantumleap
    Á, nem igaz! Még mindig a Kellerman-témát rágjátok?

Fogjátok már fel:

A színész átigazolt más sorozatba. Tehát, ha valamiért, hát azért fölösleges reménykedni az életbenmaradásában, hogy hátha benne lesz ő is, mint állandó szereplő, a 3.évadban, mert nem lesz.

• lele
    sztem is...épp ezért nem muttaták igy sokkal "drasztkiusabb" hatása van az egésznek (meg mártir halál) kikiváncsi egy ilyen soerozstban huscaftokra? (ki nem?:D)

De lehet h él...jó oké...de az sztem akkoris oriáási fasság lenne már értelmetlen szereplő
  • NeoMaN
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • sweech
    ejj -:@
  • Flamer
    temá biztos probáltadis:D
    meg fps-sel nem szoktá yáccani. :|
  • Rockynhooo
    de gondolj má bele... eleve mekkora csöve van.. és abból az a kurva sok sörét repül széjjel... :D
  • Ice Cortez
    Jah értem! Köszi srácok az infot!
    Akkor gyorsan lepörgetiki a felvételt ha Augusztusban kezdik is nyomatni...!
  • sweech
    nem hord szét annyira mint ahogy hiszitek =)
  • Rockynhooo
    jah ez van nem lehet megmondani! de ha valóságot vennénk alapul akkor szarrá van lőve... 2,5m-ről socó.... hát nem sok maradna :D:D:D
  • desigo
    kb darabokra lőtték...
  • II Rocky II
    vagy forditattad.--de igaz ami igaz,ez van nemlehet 100%ra megmondani,hogy meghallt-e vagy sem.Mert bizony ez van.!!!
  • Rockynhooo
    "Ez nem igazán kétértelmű, de ez még mindig nyitva van különféle értelmezések számára." --> kb azt mondja amit mi.. ha jól fordítottam....
  • kisdead99
    Before the season finale aired, Adelstein said in a TV Guide article that, "There's a cliff-hanger to Kellerman's story line in the finale, and I think there will be some passionate discussion about exactly what happened. It's not really ambiguous, but it's still open to various interpretations."
    Ergó Kellerman sem tudja még, hogy meghalt-e vagy sem :)
  • PyRex
    lolhogynézki :)
  • Slash89
    Egyébként ez is csak azt bizonyítja, hogy meghalt(a sorozatban), hiszen másik sorozatban fog(nagy valószínűséggel) szerepelni.
  • Drephis
    lol?!
  • ProGabe #10699
    úristen,Kellerman él!!!
    tidkozslink
  • scorpeeon
    Nem ordibáltam másodszorra h nem venném meg. Másodszorra már csak azt mondtam h ha esetleg arra gondolt volna h a 2. évad jött ki DVD-n angolul, extrákkal, még az se nagyon érdekelne.
  • Rockynhooo
    vótmá
  • lele
    bocsi de megint beleszólnék kellerman dologba
    alig 2méterről lőttek 2 shotgunnal jó sokat. az egytlen dolog amiért nem mutaták az az hogy a shotgun lövés az nagyon csunya ilyen közelről... és ezt nem szereti a nép. mellesleg kellerman a biróságon is elmondta hogy ezért megkell halnia biztos lehetsz benne hogy meghalt igy csináltak belőle "mártirt" és zárták le pozitiv szereplőként
  • II Rocky II
  • Rockynhooo
    a jövőben vagy :) nem hogy lemaradva
  • N1ggA
    a 2. van kész :)
  • Dave0092
    nincs kész!
    majd valamikor 2-3 hónap mulva kezdik el forgatni...
  • Ice Cortez
    3. évad, már készvan?
    Azt hittem csak most kezdik el forgatni majd....! De ezekszerint le vagyok maradva....
  • Sara Kate
    H nélkül.
  • espio
    Gratula japepnek a bannerhez. Nagyon ott van és a stílusa full PB-s. :D
    Csak egy kicsit furcsa volt az első pillanat amikor ránéztem, mert valamiért Lara Croftot láttam Sarah helyett.
    Lehet hogy rosszul tudom, de a Sarah az nem h-val van? Mert csomó helyen mindkét módon előfordul, de a szívem valahogy a h-shoz húz.
  • szilvalé
    Eccccsém...de legalább azt jól írnák le, hogy "meghalva, meghalt, halva"...stb...Fákkért kell két L-el írni? Hö?
  • Mayday
    Most en nem ertelek Titeket. Egyertelmuen kinyirtak, miert ne halt volna meg???
  • dienesoft
    Én továbbra is azt mondom, hogy nem halt meg.