Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nesster

Amse

hali. a 2.-ik évad 15.-ik részét honnan tudom letõlteni? no torrent
elég idegesítõ h a mahone mindig pont akkor jön rá amikor történik a dolog...

ProGabe
navégre megint egy normális rész,bár az "elemzés" egyszerûen nevetséges volt,az amcsiknak ennyire mindegy hogy mi van egy monitoron a tv-ben,mondván az biztos lézetik?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy ez a Mahone mindenre rájön...
õõõ,már régóta szinte semmire sem megy egyedül,ebben a részben meg tényleg semmire,szal ez a mondat jópár rész óta már "nem ér" 😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fsgh
na már én is megnéztem!😊

hogy ez a Mahone mindenre rájön... amúy még Kellerman lesz az érdekes...szerintem majd vissza áll a elök oldalára és a végén kiderül hogy mégsem ált vissza...vagy vmi ilyesmi...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Evin
Valószínûleg szeptembernél elõbb biztos nem.(kint a 2.szezon még csak a felénél tart)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

littleNorbi
Nem tudni, h mikor fog elkezdõdni a 2. éved a TV-ben ?

Ez torrentes?
AnuluWork
* (mert jól megkevertem magam)
😊 Azon sem lennék meglepve ha "Mahone" lenne Shales és akinek nem tudjuk a nevét az lenne az igazi Mahone.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Hmmm.
Mindkettõ, egy képen
"egyben"
A relytélyes faszi
Oscar Shales

Szóval bármi lehetséges. 😊 Azon sem lennék meglepve ha Mahone lenne Shales és aki Mahonenak adja ki magát, az lenne Shales. Bár az már nagyon nagy csavar lenne, egyfajta twin peaksi magasságban ... 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

MerlinW
most irtam

[merlinw.org]

kemény 😊 de hatalmas 😊

Hali. Én letöltöttem a 2. évad 15.-ik részét a sorozatok-ról, de nem lehet kicsomagolni. Valakinek van megbizható oldala, ahonnét biztos a siker???<#wow1>
MerlinW
http://eztvefnet.org/

[merlinw.org]

zoliii
én ma szedtem le a tegnapi részt nagyon jó minöségben.Jöhet a folytatás

Csá! Tud valaki adni egy linket ahol letölthetem a 22. rész magyar szinkronnal ingyen?
norbre
én ebben a topikban találtam ezt:
sorozatok

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

SpiritFire
TV-ben még gondolom legalább egy év mire leadják a 2. évadot és annyit már nem akarok várni... Megmondanátok melyik oldalról szeditek a 2. évadot?

Voltam nyitás után!

BlackShadow
😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

mike0013
jujj, hülye állat😄DD

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

desigo
norbre
lemaradtam a tegnapi rész reklám utáni felérõl.. nem találok semmit honnan lehet letölteni.. valaki tudja esetleg?..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

scorpeeon
Hehe, lehet h nem volt pénzük több színészre 😊

Najó, látni azért h nem õ, de hasonlít valóban.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

MerlinW
Csak tegnap adta le a magyar tv az elsõ évad utolsó részét.
Tehát majd késõbb.

[merlinw.org]

desigo
jaja
igazad van😊
soma62
Igazad van de azé látni hogy nem ö!😄

www.flickr.com/photos/soma62sco

Csak linkelem a képeket. Nehogy az legyen hogy valaki még nem látta.
Akivel bill beszél
Oscar Shales
Eléggé hasonlítanak 😊

scorpeeon
Jaja. És az sem valószínû h élt és kimászott onnan valahogy, mivel amikor kiásta a hullát Mahone, asszem mutatták is a kezét, hogy ott van.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Csibe001
Nem csak elméletileg nyírta ki, gyakorlatilag elásta a kertbe... 😊

Lehet hogy hülyeség, de hasonlít arra az Oscar Shales nevû emberre. Bár õt ugye már Mahone kinyírta elvileg. De mégis rá hasonlít 😊

grebber
Ki volt az a kopasz csóka akivel a japó beszélt?
Kiváncsi vagyok Kellerman átbassza-e a két testvért!

Next PC upgrade: 2022

Mikor fog megjelenni DVD-n?
Flamer
ow htx.

amugy iken emléxem hogy voltmár egy részbe az elnökcsajjal meg a céges emberkékkel.. nade mértnincs hangja?😄DDd

http://loal.atw.hu

zaki
Õ lehet a Cég góréja, vagy fogalmam sincs... 😄

scorpeeon
Ezenkívül 1 részben szerepelt még. Nem tudni róla semmi mást, valószínûleg vmi fõmufti lehet.

Flamer
izé. megtudja valaki mondani kihez beszélt bill a mostani részbe? (2x15) valami öreg csávóka aki paprirra irta fel a választ és nem rémlik vagy lehet nem is monták kiaz de érdekellne.

elõreis htx a választ.

http://loal.atw.hu

sziasztok. valaki meg tudná mondani légyszi,hogy mikor lesz a szökés 2dik epizódjának a folytatása az rtl-en.

Köszi szépen! Nem bírtam volna ki, ha még most éjjel meg nem nézem! 😊
Amse
nekem a sima se volt rossz, de van javított

Valaki nemtud esetleg a S02E15.HDTV.XviD-XOR részhez normális magyar feliratot?
Dynamic
Ezt már ezerszer átbeszéltük és sokan átesnek a ló másik oldalára ezzel az érveléssel.Mindegy, most nem megyek bele...Lényeg, hogy sosem arról volt szó, hogy láthatatlan legyen a topik, hanem hogy legalább 2-3 napig ki legyen írva a spoiler.Nem olyan nehéz ez.

(A múltkor speciel 1 nappal eltévesztettem a megjelenést, csak az volt a feltûnõ, hogy hál' istennek ott voltak a spoiler feliratok, amirõl bevillant, hogy "hé, már lehet szedni"...oké, ez mondjuk egyedi eset)
Munch
Uh. Ilyet legközelebb spoilerbe!!! xD

Smuge
Na végre , leadták s1 et fullosan jöhet dvd minél elöbb <#zavart2>

Kmarha
nálam egyre lejebb csúszik .. de hát izlések és pofonok. Attól függetlenül még mindig jó sorozat ez is

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

scorpeeon
Ömm... Nekem a Prison Break a top1-ben van benne 😊

InfectedMann
Érdekes rész volt. Kiváncsi vagyok mit csinál Kellermen, de sztem tudja, hogy csak kiakarják használni és elvinné nekik õket akkor ugyanúgy kicsinálnák. Úgyhogy sztem tovább segít nekik. Vagy éppen saját magának 😉
A 2x16 promo meg durva 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

nesster
Nem, még menekülnek. Második évadba is.

Találkoznak Peter Petrellivel a Heroesból, akik elviszi õket Tony Soprano-hoz, aki ad nekik repülõjegyet, de lezuhannak a Lost szigetén:S

Broafka
én csak a TV-ben nézem (egyenlõre), mi lesz? elfogják õket? mondjuk valószínûleg... mert innen már...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...