23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#10765 Találtam egy érdekes videót:
PB Összehasonlitás
Ez meg csak simán vicces:
HP vs. PB -
#10764 :::DAS:DASD -
Paddy #10763 ahol a te videod van nekem is van ott egy prisonos, a kommentben van a nevem ott megtalálod...hehhh név és reklámmentesen megoldottam:)) -
#10762 thx :D -
#10761 nem, inkább a szádat kéne beverni -
#10760 Készítettem egy hülye videót:
PB vs. SZALACSI -
#10759 Amikor T-baget átbassz az FBi ügynök és orditozik a fogdában :D -
#10758 Jó az aláírásod :D -
#10757 A mininova elég érdekes...a múltkor rámentem egy 0 seed-es filmre és 4 óra alatt leszedte.
Egy próbát megér. -
Hoz_Hun #10756 És ez az ordítozás mikor van és kik közözött zajlik? -
Hoz_Hun #10755 Miért? Te zenére szoktad verni?
Te hogy szöktél fel Noé bárkályára? -
Quantumleap #10754 Ez azért kicsit bunkó. Hacsak nem viccnek szántad, és lemaradtak a smileyk. -
Cmdr #10753 Minek, erre akarod kiverni? -
#10752 "Where you, goin??? where you goin??????
I got you what you want I got them boys down heeere!!!!!
I DID WHAT YOU TOLD ME TO DO!!!!!!!!!!! DO YOU HEAR ME????? I DID WHAT YOU TOLD ME TO DO!!!!!!!!!!!!!!!"
:DDD
nem tudja valaki vhonnan le lehet e tölteni azt a zenét ami ezalatt az orditozás alatt megy? :D -
#10751 Share ratio: No seeds? 0 seeds, 1 leechers
rakdfel azt a két számot. -
#10750 Jah, nem olvastam rendesen, sry :D
Szal a sima verzió van meg, nem az instru. Innen szedtem, bár nem biztos, h még seedelik. -
Kanál #10749 instrumentje?
ha igen fellökhetnéd valahova -
#10748 Nekem megvan az a szám, torrentről szedtem, prison break musicba volt. -
Quantumleap #10747 A Massive Attack Tear Drop c. száma nem létezik valahol ugyanúgy instrumentális verzióban, ahogy az 1x20-ban elhangzik? -
#10746 Ezek nagyon jó számok. -
#10745 nekemiskell. -
#10744 Lenne 1 kérdésem:
- Meglehet szerezni ezt a két számot valahonnan?
A Prison Break 1Sba az a 2 szám amit sehol nem lehet letölteni. Csak 30 másodpercet meghallgatni belőle. Előadók már megvannak csak a szám nincs meg sehol
EZEN AZ OLDALON MEGHALLGATHATÓ A KÉT SZÁM MEG SOK EGYÉB MÁS IS!
Titlere kattintasz majd: beirod a szám címét:
- Willing to die
- This is war
A this is war elvileg a: This Is War - Dmx feat Mystikal lenne de seholse találom -
#10743 én is azt mondom hogy nem szöknek.Csak Leoon mondja hogy igem.de ahogy mondod kivan zárva.:) -
#10742 Kellermanról én már nem vitázok többet :D:D:D:D -
#10741 Szerintem ki van zárva, hogy megint arról szóljon egy évad, hogy meg kell szökniük... Az elég gáz lenne. Én is valami trükkre tippelek. PB-ben sosem az semmi, aminek látszik (ezért nem halt meg Kellerman! - LOOOOOOL) :))) -
#10740 Jah,épp ezaz mindenki arra számol,hogy szökni fognak erre meg majd meglátjátok nem fognak szökni hanem vmi érdekes váratlan fordulat fog történni.Jah és ha nem kapták volna el őket akkor vhogy tisztázni tudták volna egymást. -
#10739 Hát sztem az 1. évad volt a legjobb. Nem mondom a 2. sem rossz, de azért... Ja és amúgy nem tom de, ha nem kapják el őket miután lelőtték Kimet, akkor megint menekülhettek volna. Így legalább láthazunk mégegy szökést a börtönből! -
#10738 Huh most nézem a második évadot.... nagyon komoly!
Azt hittem hogy valami eröltetett szar lesz, de még a végén izgalmasabb mint az első évad! -
#10737 hát lehet,de a vizen,egyből ott lettek volna a vizizsaruk. Az erdőben meg arra számítottak,hogy eltudnak bújni.:)----de amugy meg lehet hogy volt ott kétéltű gépjármű is-------- -
#10736 A panamai rendőrautók kétéltűek, vagy mi?
Ha volt idejük a rendőrök képe előtt befutni az erdőbe, egy motorcsónak beröffentése igazán semmiség lett volna... -
szilvalé #10735 Én írom...és innen merítem az ötleteket -
#10734 #10729---azért nem motorcsónakkal mentek,hanem inkább az erdőbe mert ott eltudtak bujni.(legalábbis azt hitték.)Motorcsónakkal meg sztem nem nagy esély lett volna a menekülésre.Először is mire beinditják a motort... -
#10733 ehh -
Hoz_Hun #10732 Miért, a bátyusnak bejött az erdő. :D -
Hoz_Hun #10731 Megszárítják. -
Quantumleap #10730 Az is lehet, hogy a pénzestatyó vízhatlan. -
#10729 Ja az nagy hülyeség volt, bár ki tudja lehet hogy már Michael korábban belenézett és csak 1 Benjamin-t látott benne és ezért nem törte magát hogy megmentse (teddy kitömte papírfecnikkel)
A legnagyobb hülyeség az volt, hogy a rendőrök elől nem a motorcsónakkal menekültek el, hanem berohantok az erdőbe. Hát annál a résznél elmosolyodtam. -
#10728 hamar felejtesz(bele rugták)
sztem az el úszott :-/ -
#10727 Arra vagyok kíváncsi, hogy a pénzzel amit a folyóba dobtak mi lesz?!Vagy bele esett nem tom már. -
Quantumleap #10726 Erre számítottunk egy páran, és nem így lett. Dehát pont ez a sorozat egyik fő lényege. Mint ahogy Abruzzit se T-Bag nyírta ki.