Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
most ha ezen kiakadsz, soha a budos eletbe tobbet semmilyen filmet ne nezz meg, mer ennel joval nagyobb f@szsagok vannak altalaban

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

2.évad már ugy kezdödött velük, hogy reggel van eltûntek a reptérrõl és az erdõben rohangálnak...akkorra már leléptek a reptérrõl<#vigyor3>
de nem azt modnom... hanem azt hogy azzal ért véget, hogy modnja micsináljuk? fussunk, akkor a reptéren rendõrõk veszik körül és matt setétség van, aztána 2. évadbol, mutatja elõzõ részek tartalmábol, és ugyan ott fojtatja, ahol kimondja hogy fussunk, de ott már meg tiszta nappal, azért 1rrõl a 2-re nem lesz világoság

j0nNyKa
szinte biztos, hogy nem fogja.

nesster
Kössz. s02e05-nél tartok és ez nem a megfelelõ topik ennek a hsz-ednek, ez spoiler volt nekem és belefutottam mert a pbt követem hetente rendesen. tehát nem olvashattam volna olyat amit ne tudnék (jó esetbe). erre te beirsz egy teljesen más témával kapcsolatos spoilert és elrontod más élményét. mindennek megvan a helye. ennek nem itt van.

jo reggellel kezdõdik estével fejezõdik be de ez nem baki😊 az elején mutatják a fox rivert "oldalnézetbõl" amint a nap felkel és az éjszakából reggel lesz... szal gondolom ezzel éreztetik hogy egy éjszakán kereszül menekültek... bár elég merész 1 éjjelen keresztül futni szal érdekesen oldották meg😊
j0nNyKa
poen volt nyilvan nem szolom le erte 😊

Nah. énis megnéztema 15. részig, sztem fasza
bár azt nem értem hogy elsõ évad véégn estével fejezõdõt be másidk évad reggelel kezdõdött....
kicsit laposnak tûnik a sorozta, mert ugye én 2 nap alatt néztem meg 15 részt, ami azért sok
de hát ha hetente 1 részt néztek akkor persze izgalmasabb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 15. rész végén, sztetek Kellerman elviszi az Elnökhöz Linc.éket? vagy milesz sztetek?

motyodlee
hátt..igy nehéz lesz segíteni... 😛

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

fsgh
nem tudod kicsomagolni crc hiba miatt?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hali. Valaki leszedte a 2évad 15.részét a SOROZATOK.-ról? azért kérdem mert nekem szarul jött le! én basztam el valamit??<#wow1>
balvin
abból már van öt is, a hatodik meg jön<#nezze><#idiota>
Én a 2. felénél tartok, épp rájöttek h kamubomba volt a reptéren😄

jo az mind1 mikor mert nincs olyan csatorna ahol játszák sajnos😞
Csak a 15. részig szedtem le és kíváncsi voltam hogy nem maradtam-e le...
mike0013
hello😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
16. és hétfõn

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

a foxon melyik jön, 16. vagy 17.?<#confused>
Fido4life
jóvan, akkor én hagyom porosodni a topikot, amíg elnem jutok az áhított 15-dik részig.. elsietni biztos nem fogom, nem akarom a napokat számolni, egy-egy epizódnál, mint a 24 hatodik évadánál... majd ha beérem a totyikot jelentkezek, addig is sziasztok !

LasDen
nehogy má leszóld mer beírja véleményét.... 😄D
a spoilert ellehetne hagyni, de beírhatja ha akarja.....nem sokat zavar.. .DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

j0nNyKa
haladj mar, reg tulvan a topig a 4., 6. reszeken
amikor 15nel vagy, szolj 😄

Fido4life
S02E06
tyûû ez a David jól megszívta....

motyodlee
jep 😄
viszont csak 150 ingyen letöltési szál van...

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

és...és...
...ingyenes?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

motyodlee
van 😄

Van olyan oldal aminn lelehet tölteni a 2. évadot és nem torrent?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

ProGabe
amíg van megfelelõen jó nézettsége lesz,ha 10 évig nézik sokan,akkor 10 évig lesz,alternatív esetben a készítõk leállnak vele,vagy te magad

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

összesen hány évadot terveznek a szökésnek?
Fido4life
hát az, is.. kár hogy tudtam elõre a dolgot...<#kuss>

Fido4life
Ezt inkább a 24-es topikba kellet volna írnod 😄

mike0013
áá, dehogyis, inkább megrázó:/

Fido4life
S02E04
Azért Abruzzi halála, elég durva jelenet volt...:S

ForzaInter
Sztem is elég erõltetett nem tudtam rajta nevetni, pedig próbáltam 😄DDDDD

Yo, Bitch!

Kmarha
mondjuk annyi hogy szar, erõltetet, és még csak nem is vicces 😊 de látom vannak itt más véleménnyel is emberek 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

motyodlee
Hagymával? 😄

balvin
nemtom mi bajotok a paródiával, én megkönnyeztem õket😄

Web mester
Már töltöm.

scorpeeon
Akkor meg mért úgy írtad h magyarul letölteni? 😊 Angolul töltöd le és szedsz hozzá magyar feliratot...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Fido4life
jah én azt hittem szinkronosra gondolsz... mert felirat az van 1 rakás

Web mester
Miért már hallotam hogy kszült felírat.

zaki
1 év múlva kb... 😛

scorpeeon
Ömm. Holnap. <#idiota>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Csá!
Nem tudja valaki hogy mikor lehet letölteni a második évadot szinkronosan?
motyodlee
ehh de szar "paródiák" :S

a.carkey
A 3. évadban Kellerman, az elnök asszony, Mahone és Bellick fog szökni a börtönbõl ... 😊

A medve nem játék.

én igazából aztvártam h 2évaddal lezárják a sorozatot, mert azúgy jó lenne... de hát ha jön a 3. évad akkor nézzük tovább😊
j0nNyKa
dehat attol, hogy valaki kigyurt, nem lesz jo futo
... sot ...

a.carkey
Jaj ne! Mi ez: Esmeralda? Phasznak nyújtják, különösen ha még egy 3. szériát is akarnak belõle ...

A medve nem játék.

a.carkey
Az Apocalyptoban fél tucat kigyúrt indián sem érte utól "Ronaldinhot".
Pedig az Gibson szerint nagyon realista film volt ...<#hehe>

A medve nem játék.

Fido4life
szerintem uganúgy 22

j0nNyKa
2. szezont magyarul, milyen aranyos. 😊
2. szezon pontosan hany reszes lesz?

gameplusz
Hozza a Jézuska! <#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn