Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tnm
Off
most akkor gondolkodj el ezen az egész folyamaton, hogy amit Te netrõl letöltesz, az mégis hogy kerül fel a netre!
...
ugye?
On

Fido4life
magyarul 😄

Kmarha
nem

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Web mester
Olyan kár hogy nemjön be nekem a Fox. Nem lehet letölteni valahonan magyyarúl a második évadot?

Hát nemtom, lûtszik hogy elõre megírt szöveg, nem spontán jött. Egy kicsit vehették volna poénosabbra is.
Törölt felhasználó
Gerbill
Nem túl vicces, de legalább jól van megcsinálva.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Kmarha
Aki még nem látta volna a 2. évad elsõ felét, az ne olvassa tovább, mert ici-picit spoileres!!!. De a többieknek sem kell, elég csak ennek a djukelnek, mert hozzá szólnék megint a hülyeségéhez:

Eszedbe ne jusson, hogy az a mezõ valószínüleg sárból és hatalmas gödrökbõl áll, ahol nem hogy az utolérés nem könnyü, de az sem, hogy ne boruljon fel az ember a kocsijával.

de ha ezen tényleg fenakadsz, ne is nézd tovább a sorozatot. Mert lesz olyan, hogy majd 3 percig nézed ahogy a víz alól embert szabadítanak, és az mégsem fullad meg. Sõt lesznek amputálások is elszorító kötés nélkül, és nem hogy a vérveszteségben, de még üszkösödésben vagy vérmérgezésbe sem fognak emiatt belehalni.

De tudod miért? Mert ez egy film. Nézd a Cops féldokumentum sorozatot, ott bizony minden üldözöttet elkapnak (igaz, nem is este a mezõn kocsival keresztül, de az 500 méterek néha még stimmelnek is!)

Tudom hogy mindenkinek lehet negativ élményei a filmrõl, de amit te mondasz, az már majdnem hogy flamelésnek beillõ hülyeség!

Szerk.: egyébbként gyorsan megnéztem a végét. Tudod, furcsa módon én azt látom, hogy a rendörök is rájönnek hogy igy kocsival nem tudják õket követni. Mert megállnak ott a mezõ szélén, és kiszálnak hogy gyalog folytassák az üldözést. És milyen fos ganéj az már, hogy a futó rendõr nem éri utol a futó rabot? Tényleg, hagyd abba a sorozat nézését, a mi és a te kedvedért is!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Törölt felhasználó
Prison break paródia!
Sorry, ha már volt!
mike0013
hajrá-hajrá, csinálj jobbat, meglátjuk mennyi sül ki belõle -.-

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Nyílván az utolsó évadot egy rakás fordulatos és izgalmas jelenettel kellett befejezni, hogy a lúzer nézõ (köztük én is) a falat kaparva álmatlanul várja a folytatást. Ezzel nincs is semmi gond. A réptéren egy tucat rendõrautó kb 500 méterre volt tõlük õk meg futottak a sötét éjszakába. Ezt a távot kb 1 perc alatt be lehet érni kocsival. Aztán ezt a reptéri mattnak látszó jelenetet úgy oldják meg, hogy kb 6 órát ugranak az idõben és fényes nappal folytatják az üldõzést. Ez nem csavar, ez LÚZERSÉG. Ekkora szarságot még barátok köztben sem lát az ember.
Szerintem nézd inkább a barátok köztet, abban nincs ilyen "nagy csavar" ami ennyire megerõltetné az agyad...
Kmarha
bazmeg, ha már sorozatot nézzel akkor talán néznéd rendesen! Printscreeneld már be nekem azt a részt ahol elkapják õket? Ahol megfogják a nyakukat, a földre teperik és bilincset raknak a kezükre?

<#falbav> Komolyan nem hiszlek el!

Bazmeg senkinek sem tûnt fel, hogy az 1 évad úgy ért véget, hogy sûrû éjszaka lemattolták a szökevényket a reptéren? Erre elkezdem nézni a 2.évad elsõ részét és azt kell látnom, hogy fényes nappal menekülnek az erdõben. Mi ez az istentelen szarság?
b4rc4
ezért jó sorozat😛 senki se tudja kitalálni és senki se sejti hogy mi lesz benne 😉

j0nNyKa
szerintem az õ verziója túlságosan happy endesen hangzik szerintem, no de akkor mibõl lenne season 3 szerintem ?!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kmarha
szerintem meg az uborka nem paradicsom de piros és mégsem zöld. szerintem. de majd megláttjuk a következõ részekben 😉

b4rc4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sztem kellerman marad Scofield-ék oldalán,csak az elnökkel fogja elhitetni,hogy mégsem aztán végül túszul ejti, vagy vmi iesmi lesz sztem.

nyugi ember....
nem ovlasok bele a spoilerbe

tnm
akkor ezek szerint fórumozást is ma kezdted...

ez már ezer éve volt... 6szor megbeszéltük, mint ahogy azt is, hogy saját érdekedben jobb, ha csak a 2x15 /lassan 2x16/ után nézel vissza ebbe a topicba

😄
énis igyvok, na modnom naponta 1 rész, ma keztem el, és mostj9n a 6. rész 😄
amugy azt olvastama blikkbe hogy a kis rapper-t lehet lecsukják,mert drogos állapotba halálra gázolt valakit

Fido4life
nálam az ilyen "egybenézés" kissé elrontja a sorozat hangulatát, legalábbis a 24-bõl itélve (majdnem egy nap alatt néztem meg az ötödiket) szal többé nem akarok ilyen hibát elkövetni...:S

desigo
igen

amúgymeg ték😊
Fido4life
már végeztél is a második évaddal ? D😄:

zaki
Anno én az elsõ 14 részt mexakítás nélkül néztem végig. Azért csak 14-et, mert csak annyi volt meg... 😄

Annyira megtetszett, hogy nem bírtam abbahagyni. Júliustól-december elejéig nem volt netem, és az RTL is akkor kezdte csak vetíteni, mikor már láttam a 14. részt... Mikor lett újra netem az volt az 1. dolgom, hogy az összes megjelent részt letöltöttem, és megnéztem... Természetesen egyszerre... 😄

Vagyis nem egészen nekem. Én még egy részt se láttam szinkronosan, és nem is halok meg a vágytól, azok után, amiket hallok. (fish=gyík, Twinner=Ficsúr stb.)
desigo
Nekem is ez volt😊
Mondom majd naponta nézek 1-et.
Ahhhhaaa

Pár nap alatt megnéztem az egészet😊
Fido4life
Asszem nem nagyon fog menni ez a naponta 1 rész nézés, már kapásból megnéztem kettõt, és még az este is hátra van 😄

szenzációs 😊

Munch
Épp rtl klubon nézõknek lett kreálva a A szökés (RTL KLU😎 topic.

precision
mindenféle politizálás nélkül íme itt egy kép:

😄DDDDD

Bazinga!

precision
15.

Bazinga!

Fido4life
melyik is a mostani rész ? 14-dik ? Mert akkor egy jó ideig magányosan fogom nézni a sorit..😞 (ha az eredeti tervhez ragaszkodok, és naponta csak egy részt nézek meg)

precision
hát amíg el nem jutsz a mostani részig sztem ne nagyon nézegess be ide mert a végén még belefutsz egy nagy spoilerbe

Bazinga!

Fido4life
Sziasztok ! Elkezdtem e remek sorozat második évadját, így gondoltam beköltözök ide, a spoiler mentes topikból ! Azért nagyon nem fogok itt olvasgatni, nehogy lelöjjek valami húzós spoilert..:S

Mayday
Mar teny, hogy lesz. (Ha csak nem esik vissza a nezettseg iszonyat nagy mertekben, gondolom. De ennek nem latom sok eselyet.)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

odakúr mostanában a pb, a szünet után oylan részeket adnak, hogy csak na!!

azt lehet tudni, higy már eldönzött ténx, hogy lesz 3. évad vagy csak az okos emberkék kombinálnak?
Én tegnap végeztem az elsõ évaddal. (Nem a retekklubon néztem.) Kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a dolgok további menete. Különösen T-Bagra, hogy mennyire lesz ezek után ártalmas.

Ami a spoilerezést illeti, a láthatatlan betûzés helytálló, nem mindenki szeret magának poént lõni.
PiszkosFred
Nem hurrogom le, dehogy. Csak hibazott. Egyebkent feltehetoen Sara nem a hangja miatt jott ra. Hiaba is akarna kimaradni az egeszbol, az erzelmei kozbeszolnak. Es mivel korabban is kapott mar kodolt uzenetet, nem kellett sok, hogy leessen neki a tantusz. Ha van egy fel oras felvetel, amelyen egy szamodra fontos ember beszel, es kozte van 2 perc, amikor neked uzen vagy toled bocsanatot ker, akkor te melyik reszt nezned meg ujra es ujra? ;] Csak ido kerdese volt, hogy rajojjon Sara arra, hogy a bocsanatkeres mogott egy uzenet lapul, es az AA konyvbol valok a kisse furcsanak is hato mondatok. Erre akkor is rajon, ha olvassa az uzenetet es nem hallja, nem szamit. Ellentetben a Mahone-nal, akinek goze sem volt hogy letezik ilyen konyv, neki ott Scofield megvaltozasa volt a gyanus. De persze ez csak feltetelezes a reszemrol, egy variacio a sok kozul ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

scorpeeon
Jah, ez is igaz lehet. De Scofieldet azért nem lehurrogni, ha nem lett volna olyan a hanghordozása, lehet h Sarah sem jön rá a dologra 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

PiszkosFred
Mert ellentetben a szokasokkal, Mahone kivetelesen erti is a dolgat, es tudja, hogy a testverpar korul semmi sem az, aminek latszik. Nalam abszolut o favorit karakter (Fichtner amugy is nagy kedvencem), ellentetben a tobbiekkel, en "drukkolok" neki ;]

Egyebkent nem tudom miert furcsa hogy rajott a dolgokra. Eloszor is egy egesz csapat elemezte a felvetelt, nem csak o. Az AA konyv oda vonatkozo reszleteire Bellick baratunk jott ra, Mahone csak sejtette, hogy az ott valamiert kulonleges. Miert? Mert sajat magat arulta el Scofield a hanghordozasaval, amikor az erzelmeit belevitte abba a reszbe, amit Saranak uzent. Ehhez nem kell zseninek vagy "Zuperhekusnak" lenni, hogy eszrevegye. Eleg ha erti a szakmajat. Es mivel Mahone tudja, hogy Kellerman ott van veluk es "segit", igy szinten nem olyan furcsa, hogy rajott a trukkre (terelesre). Hiszen ha egy korabbi csapattarsam atall az ellenfelhez, az magaval viszi a taktikai repertoart, legyen az akar egy focicsapat volt jatekosa, akar egy titkosszolgalat (volt) ugynoke. Szoval Mahone csak teszi a dolgat, de ez kell ahhoz, hogy porogjon a sorozat. Ha folyamatosan 2-3 napos lemaradasban lenni, min izgulnank? Hogy mikor kap leket a dilinyos hajoja? Vagy hogy elkapjak e Bellicket a zuhany alatt, vagy nem? 😄 Jo az igy, csavaros eszu szokevenyekhez csavaros eszu zsaru dukal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Broafka
köszi :$

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

gameplusz
Nm... ^^

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

LasDen
nah én is meglestem eztet az epizódot......egész jó volt....a múltkorinál jobb, csak az nem tetszett, hogy Mahone 2 perc alatt kielemezte az egész felvételt és rájött minden okosságra......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Broafka
végre megint mûködik... oké, most már semmi 😊

gameplusz
http://www.speedyshare.com/561488900.html

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Broafka
valaki tudna nekem adni feliratot a Prison.Break.S02E01.HDTV.XviD-LOL epizódhoz, az a fránya feliratok.hu megint nem mûködik 😞
ide ha lehet:
[email protected]
köszi

fsgh
engem a legjobban az gondolkodtatott el hogy még az elnök is csak egy ezköz...csak jelképes a hatalma...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

scorpeeon
Nemhiszem, túl abszurd lenne. Oscarról ugyebár tudjuk hogy egy beteg állat aki halomra ölt sokmindenkit. Miért pont egy ilyen elborult agyú akárki vezetné a céget? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
no torrent? <#wilting> TORRENT! <#idiota>