Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most akkor gondolkodj el ezen az egész folyamaton, hogy amit Te netrõl letöltesz, az mégis hogy kerül fel a netre!
...
ugye?
On
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Eszedbe ne jusson, hogy az a mezõ valószínüleg sárból és hatalmas gödrökbõl áll, ahol nem hogy az utolérés nem könnyü, de az sem, hogy ne boruljon fel az ember a kocsijával.
de ha ezen tényleg fenakadsz, ne is nézd tovább a sorozatot. Mert lesz olyan, hogy majd 3 percig nézed ahogy a víz alól embert szabadítanak, és az mégsem fullad meg. Sõt lesznek amputálások is elszorító kötés nélkül, és nem hogy a vérveszteségben, de még üszkösödésben vagy vérmérgezésbe sem fognak emiatt belehalni.
De tudod miért? Mert ez egy film. Nézd a Cops féldokumentum sorozatot, ott bizony minden üldözöttet elkapnak (igaz, nem is este a mezõn kocsival keresztül, de az 500 méterek néha még stimmelnek is!)
Tudom hogy mindenkinek lehet negativ élményei a filmrõl, de amit te mondasz, az már majdnem hogy flamelésnek beillõ hülyeség!
Szerk.: egyébbként gyorsan megnéztem a végét. Tudod, furcsa módon én azt látom, hogy a rendörök is rájönnek hogy igy kocsival nem tudják õket követni. Mert megállnak ott a mezõ szélén, és kiszálnak hogy gyalog folytassák az üldözést. És milyen fos ganéj az már, hogy a futó rendõr nem éri utol a futó rabot? Tényleg, hagyd abba a sorozat nézését, a mi és a te kedvedért is!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Sorry, ha már volt!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
<#falbav>#falbav> Komolyan nem hiszlek el!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem ovlasok bele a spoilerbe
ez már ezer éve volt... 6szor megbeszéltük, mint ahogy azt is, hogy saját érdekedben jobb, ha csak a 2x15 /lassan 2x16/ után nézel vissza ebbe a topicba
énis igyvok, na modnom naponta 1 rész, ma keztem el, és mostj9n a 6. rész 😄
amugy azt olvastama blikkbe hogy a kis rapper-t lehet lecsukják,mert drogos állapotba halálra gázolt valakit
Annyira megtetszett, hogy nem bírtam abbahagyni. Júliustól-december elejéig nem volt netem, és az RTL is akkor kezdte csak vetíteni, mikor már láttam a 14. részt... Mikor lett újra netem az volt az 1. dolgom, hogy az összes megjelent részt letöltöttem, és megnéztem... Természetesen egyszerre... 😄
Bazinga!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
azt lehet tudni, higy már eldönzött ténx, hogy lesz 3. évad vagy csak az okos emberkék kombinálnak?
Ami a spoilerezést illeti, a láthatatlan betûzés helytálló, nem mindenki szeret magának poént lõni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Egyebkent nem tudom miert furcsa hogy rajott a dolgokra. Eloszor is egy egesz csapat elemezte a felvetelt, nem csak o. Az AA konyv oda vonatkozo reszleteire Bellick baratunk jott ra, Mahone csak sejtette, hogy az ott valamiert kulonleges. Miert? Mert sajat magat arulta el Scofield a hanghordozasaval, amikor az erzelmeit belevitte abba a reszbe, amit Saranak uzent. Ehhez nem kell zseninek vagy "Zuperhekusnak" lenni, hogy eszrevegye. Eleg ha erti a szakmajat. Es mivel Mahone tudja, hogy Kellerman ott van veluk es "segit", igy szinten nem olyan furcsa, hogy rajott a trukkre (terelesre). Hiszen ha egy korabbi csapattarsam atall az ellenfelhez, az magaval viszi a taktikai repertoart, legyen az akar egy focicsapat volt jatekosa, akar egy titkosszolgalat (volt) ugynoke. Szoval Mahone csak teszi a dolgat, de ez kell ahhoz, hogy porogjon a sorozat. Ha folyamatosan 2-3 napos lemaradasban lenni, min izgulnank? Hogy mikor kap leket a dilinyos hajoja? Vagy hogy elkapjak e Bellicket a zuhany alatt, vagy nem? 😄 Jo az igy, csavaros eszu szokevenyekhez csavaros eszu zsaru dukal.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ide ha lehet:
[email protected]
köszi
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP