23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Quantumleap #10805 Ő volt a szkafanderben? -
#10804 hátz én nézem de nem látom sehol -
#10803 Ki van most az rtl-en???
-
#10802 T-Bag -
#10801 Segítsetek, melyikről van szó? -
#10800 Gyá mien fejevan márNe meg a szinkronja se illik hozzá!
Kedvenc szereplőm. -
#10799 rtl t nézzéetek egy ismerős bukkant fel :) -
Quantumleap #10798 Hát, azért legalább valami rabruhaszerűséget magukra vehettek volna. Így baromi erőltetett. A "fantáziadús" káromkodásokról nem is beszélve. -
bcrics #10797 hja nagy adagot merítettek a remény rabjaiból! -
#10796 :) -
#10795 Majd ha nem lesz jobb dolgom megnézem a magyar prison breakot! :D -
Quantumleap #10794 Hogyhogy mi? -
#10793 ez meg mi? -
#10792 nem láttam az ihm -es változatot de ennél biztos jobb...loál -
#10791 ihm erőltetett szar, röviden. -
#10790 Jó az... kicsit sok benne a zenei betét.
- Na, hogy tetszik az új otthon fater?
- Jó-jó, csak nem hagynak fingani... -
#10789 ízlések és pofonok. -
#10788 nem tom én eccer se nevetek rajta... az első 5-6 alakításuk jó volt szakadtam.. de kb már 3éve nem tok nevetni rajtuk... :D na nem offolom a topicot -
#10787 nah elég jó az IHM még mindig.nagyokat lehet rajtuk borulni.IHM jo és jo és jo. -
#10786 nagyon szar az ihm változat.. meg se nézzétek aki még nem látta... semmi értelme, nagy gyíkság szerintem -
#10785 AZ IHM-es változat sztem naon szar! Mostanában egyre szarabbakat csinálnak! :( -
Quantumleap #10784 Arra amúgy kíváncsi vagyok, hogy a 3.évad főcímében milyen képsorok lesznek. Mostmár szerintem nem passzolna, ha a Fox Rivert is mutatnák. Esetleg valaki hozzáértő gyárthatna valami ötletvideót. -
Quantumleap #10783 Kösz. Hát nem számítok sok jóra, de letöltöm, és megnézem. Amúgy szerintem ezt kellett volna úgy megcsinálni, hogy a Csillagban játszódjon. Legalábbis nekem az jutna eszembe. -
#10782 Asszem ez az: IHM: Taták és Nyanyák -
#10781 Öregek otthonából próbáltak kiszabadulni, címre nem emlékszem. -
#10780 Hát igen, én is lezártam volna - "méltósággal" -
Quantumleap #10779 De tényleg, mi volt a címe annak a Mirigy-paródiának? -
#10778 Tényleg ezt nem is tudtam -
#10777 Michael és Lincoln szabadok lettek? Minden megoldódott?
Mit néztél te? :) -
Quantumleap #10776 Egy mai sikersorozat minimum három évados. Amúgy (mint már írtam) szerintem az évadnak max a fele fog a Sonában játszódni. -
Sawyer2 #10775 Én a stori végére értettem... Mármint a céges stori... Ami ugye lezárult...
És igen ezért kérdezem, hogy mit terveznek Michaellel? Ugyanaz a kérdésem mint neked...
Csak nem értem mért nem bírták abba hagyni és mért kell mindent előlröl kezdeni... -
#10774 Jó lett a vége? Töltsön egy varázslatos napot Panama egyik börtönében, ahová az őrök is csak nagy létszámban, évente néhány alkalommal lépnek be...
Hát azért ennél jobb vég is van, ráadásul a vén szivar bedobása a sztoriba szintén felvet pár kérdést... -
Quantumleap #10773 Ugye nem avval keveritek, ami a Csillagban játszódott? -
Sawyer2 #10772 SPOILERT TARTALMAZHATNAK A KÖVETKEZŐ ÍRÁSAIM! !!!SPOILER!!!
Na megnéztem a 2. évadot egészben... A végét nem naon értem. Elvileg amiről a 1-2 évad együtt szólt a történetszál (ugye a cég meg stb) az most lezárult. Szerintem, de javítsatok ki ha tévednék... Tehát minden megoldódott, Michael és Lincoln szabadok lettek, Sarah is velük tarthatott.
Kérdéseim: Ez a Bill Kim megölése előre ki volt tervelve? Méert akarják Scofieldet bezárni, ha utána ki akarják engedni? Mégis mi ez az egész? Értem h ti is csak ennyit láttatok szal ne ugassatok le h még ti se láttátok de következtni próbálok...
Sztem kár volt elindítani ezt a 3. évadot, jól lett vége mindennek, lazárult a story is, nem értem hogy a pénz miatt megkísérelik tönkre tenni a sorozatot... -
Quantumleap #10771 Mi a címe? -
#10770 és szar is vót -
Slash89 #10769 már volt -
Quantumleap #10768 Mikor lesz már magyar PB-paródia az Irigy Mirigy showban? Vagy bárhol másutt? -
Quantumleap #10767 ZSENIÁLISSSSS!!!!!! -
#10766 hehe:)))))))))9