Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
ma éjszaka 4 körül már tölthetõ lesz. felirat meg szerdára biztos kész...

A The Road To Freedom mit tartalmaz?
16 ik mikor jön?

csá!
Tudtok adni olyan linket ahol a második évad részeit lehet letölteni, és ingyen?
Oncsi
állat😄😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Kmarha
mondjuk személy személyem kicsit kívánja hogy Michael sorsa a sorozatvégén egy elegáns szív, fej vagy egy tüdõ lövéssel érjen majd véget. Egy halálosabb tüdõ lövés a tökéletes, hogy még könnyes szemekkel, vérben ázó ajkakkal el tudja suttogni a dokinõnek és a bátyának: "Siii.. siihhkeült.. megcsináltuk.. aarggghhhh"

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
hát azért még pár év csak rámegy arra az ötre szökés, fegyverrel való visszaélés, emberrablás és túszejtés, valamint Tbag a világra való rászabadítása miatt. Mondjuk egy villamosszék lassan öszejöhetne 😊) De az új elnök akit megválasztanak a mostani bukása után ugyis amnesztiát ad neki

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

PiszkosFred
Ooo... Scofield a batyjat a villamosszektol akarta megmenteni. Ez (volt) az elsodleges feladat. Ha emiatt neki 5 evet kell leulnie a bankrablas es a fegyverrel valo visszaeles miatt, akkor leuli. A lenyeg, hogy eljen a teso ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kmarha
nézzél be csak minden új rész után.. már ha követed az új részeket 😊 Akkor van mirõl olvasni

tnm
lassan úgy érzem, hogy évente egyszer elég nebézni ebbe a tipcka, mert úgy is csak uaz megy újra és újra.... 😞

nem baj, ha emberkék leírják a véleményüket, de ha 20adszor olvasom uazt, ráadásul az epizód után kb. félévvel /lehet, hogy csak negyed; nem ez a lényeg/ akkor sok értelme nincs idejárni.

a honnan lehet.... illetve mikortól... kezdetû kérdésáradatról nem is beszélve....😞(((

Én most tartok a második évad 10. részénél. Kíváncsi vagyok, miképp folytatódik. Amúgy meg, ha bakit keresünk:

Az oké, hogy ha bebizonyosodna Lincoln ártatlansága, ejtenék ellene ezt a vádat. De Michael viszont tényleg bankot rabolt. És segítettek megszökni valódi bûnösöknek. Ez új vádat hozhat elõ. Remélem, errõl nem fognak megfeledkezni az alkotók.
lol azért azt nemhiszem el hgy 2007ben még van olyan ember aki soha életébe nem nézett feliratos filmet és itt szerencsétlenkedik😄D

ez az estérõl-reggelre dolog meg.. nem kellett feltétlenül futniuk egész éjszaka. azt hogy nekünk csak aztmutatják meg az egy dolog, ez szerintem nem baki
ez nem 24!😊
b4rc4
kössz

desigo
b4rc4
Srácok! 16.-rész meik nap jön ki?<#wink>

nesster
Most volt az hogy Ali megtört és mondta hogy a repûlõn van, de mint elmondtad (szemét módon) tudom hogy kamu. Pedig normális helyzetben biztos izgalmas lett volna..

tnm
ez meg sztem étolaj volt,de ebben már nem vagyok biztos.
#7882:
http://www.feliratok.hu

macselek
nem tudná valaki átküldeni a 15 részhez a feliratot? nem jön be a hosszúpuska😞

ja és helyette vmi cukros vizet vitt vagy vmi ilyesmi...kössz
tnm
a szer glicerin volt.

Mayday
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott, a botanikus kertben volt elasva az a szer, amit megszerzett az arcnak, aki a repulovel elvitte volna oket. De meghiusult a cucc megszerzese, ezert lopott a boltbol valami mast helyette, mintha az lenne, amit megigert.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

bellicket a zúzdába!!!!!!!!!

1ébként asszem a 13. vagy 14. rész ugye vmilyen botanikus kertben kezdõdött, és Scofield vmilyen ritka virágot keresett ami rá is volt tetoválva... mi volt az a rész mit akart azzal a virággal?😊 azt a részt nem nagyon értettem :S
Én is ezt akartam írni:S

mike0013
szivesen😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ForzaInter
Köszönöm mindõtöknek sikerült bs playerrel kiírja a feliaratot.

Yo, Bitch!

scorpeeon
Ha simán egárrel belehúzod a feliratot, az a legegyszerûbb módszer 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

mike0013
töltsd le a bsplayert indítsd el a filmet, és töltsd be hozzá, jobb egér> felirat betöltés... a feliratot, ennyi
vagy nevezd át: film.avi
film.srt
-re😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

scorpeeon
BSPlayer lesz a megoldás... (bár nálam még winmedia is lejátsza ha azonos nevû a felirat és a film)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ForzaInter
Hát ilyen nincs átnevezem a filmet film.avi-ra a feliartot meg film-srt-re és elindítom a filmet és semmi felirat én most már feladom passz nemtom mi van vele.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Ok, Köszönöm mindenkinek a segítséget.

Yo, Bitch!

Ha rám hallgatsz, inkább BSPlayert használsz.
sweech
ejj...az a lényeg hogy a filmnek és a feliratnak pont ugyan az legyen a neve csak a filmnek .avi, a feliratnak pedig .srt kiterjesztésûnek kell lennie

ForzaInter
Na átneveztem film-avi-ra filmet a feliaratot felirat-srt-re elindítom a filmet Winampon és semmi felirat, azt vobsubot felraktam de azzal mit csináljak?

Yo, Bitch!

desigo
rakd fel a vobsubot

nevezd úgy el ahogy mondtam és menni fog winamppal

(kipróbáltam)
ForzaInter
Winamp-al nézném. De a feliratot nem tom még most se hogy kell.

Yo, Bitch!

BSPlayernél nem kell, hogy megegyezzen a név. Elég, ha egy könyvtárban vannak (de más feliratfájl ne legyen ott). Sõt, külön is meg lehet vele nyitni.
desigo
Hova berakni?
nem kell sehova berakni
milyen video playert használsz?
ForzaInter
Akkor nevezzem át õket? De berakni majd hogy kell?

Yo, Bitch!

desigo
Ugyanaz legyen a film neve is mint a feliraté
Csak amíg a film .avi addig a felirat .srt végû legyen
Egy SPOILER kérdés:

Michael tetkóinak lesz még jelentõségük?
ForzaInter
Vki mondja már meg hogy kell berakni a feliaratot a Prison Break-be mert leszedtem csak nem tom hogy kell bearkni. vki segítsen lécci.

Yo, Bitch!

Hi. Picit akciódús lessz a 16. rész<#idiota>
Sztem elakarja vinni Linc-éket Kellerman csak lelépnek... vagy vmi ilyesmi<#idiota>
fsgh
nem tudtam volna mert nekem is ez a hiba...:SS csak úgy tudok letölteni hogy egy fájlt ha darabolva van általában nem tudom kicsomaglni:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

hehe 😄 nekem 4 már sok volt kellet pihenni, akkor az 600 perc ami ->
10 ora hossza, szval elvileg 0:00 kor kelet volna végezned, de godnolom teis lzitottál azért😄 és igy lett 3

nem baj én 1 nap alatt néztem meg azta 15öt<#nyes> kb. dél körül kezdtem nézni szal 3 körül mentem aludni...<#idiota>
thenksz, csak tod napi 6-7 epizod utan az ember esze nem ugy vág 😄

tod amikor lincolnt elvitték az apjához, együtt elmentek találkozni Michaellel azon a bolshoi booze "nevû"helyen, LJt otthagyta azzal a szõke nõvel, aki asszem az apja testõre vagy vmi ilyesmi... azóta nem esett rola szó nem is mutatták...
nem akaorm hogy leszurjatok 😄 csak egy észrevételt tettem 😄
Am találta ma még 1 bakit, csak nemjut eszembe hogy mi!
De várjatok csak
LJ-vel milett?

mi volt benne még ennél is nagyobb értelmetlenség? Többre amelyik így feltûnne nemnaon emlékszem...<#pardon1>