Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok adni olyan linket ahol a második évad részeit lehet letölteni, és ingyen?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem baj, ha emberkék leírják a véleményüket, de ha 20adszor olvasom uazt, ráadásul az epizód után kb. félévvel /lehet, hogy csak negyed; nem ez a lényeg/ akkor sok értelme nincs idejárni.
a honnan lehet.... illetve mikortól... kezdetû kérdésáradatról nem is beszélve....😞(((
Az oké, hogy ha bebizonyosodna Lincoln ártatlansága, ejtenék ellene ezt a vádat. De Michael viszont tényleg bankot rabolt. És segítettek megszökni valódi bûnösöknek. Ez új vádat hozhat elõ. Remélem, errõl nem fognak megfeledkezni az alkotók.
ez az estérõl-reggelre dolog meg.. nem kellett feltétlenül futniuk egész éjszaka. azt hogy nekünk csak aztmutatják meg az egy dolog, ez szerintem nem baki
ez nem 24!😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
vagy nevezd át: film.avi
film.srt
-re😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Csak amíg a film .avi addig a felirat .srt végû legyen
Michael tetkóinak lesz még jelentõségük?
Yo, Bitch!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
10 ora hossza, szval elvileg 0:00 kor kelet volna végezned, de godnolom teis lzitottál azért😄 és igy lett 3
Am találta ma még 1 bakit, csak nemjut eszembe hogy mi!
De várjatok csak
LJ-vel milett?